• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

canım bende bunu yapıyorum ama elmaların mutlaka ekşi olması gerekiyor ve 3 adet elma olmalı 3 litreye
bu karışım selahattin dönmezin özel karışımı bende onun twitır adresinden aldımmm ve orda elma fark etmez 2 adet yazıyorduu[/QUOTE]

:1::1: valla selahattin dönmezi bilmemde elmaların ekşi olması gerektiğini biliyorum :1:

günaydın arkadaşlarım nasılsınız bugün
ben bugün 65,5 çıktım tartıda
dünkü menüm
sabah
1 krep
1 dilim peynir
ara
1 dilim kepek ekmeği peynir
öğle
5 kaşık ıspanak yemeği (az yağlı)
3 kaşık yoğurt
ara
mayalı küçük poğaça
yağsız tuzsuz mısır( 1 sb 62 kalori)
kahve
akşam
1,5 kepçe çorba
1 dilim ekmek

dünkü menüm
sabah
1 krep
1 dilim peynir
ara
öğle
3 kaşık yoğurt
ara
mayalı küçük poğaça
kahve
akşam
1,5 kepçe çorba
1 dilim ekmek

OO krizantem maşallah listende hamur işleri fevkaladenin fevkinde kız...Ne güzel yiyin gari yiyin...

dünki menüm

sabah : çig lahana ve yarim elma

ögle: 1 büyük kase lahan çorbasi
2 tane kizarmi$ patates 'yaglarini aldim peçeteyle)
yarim dilim sucuk

ara : 1.5 elma
1 kepce lahana çorbasi
1 lokma peynir
çok az cevizli çikolata

ak$am : 2 büyük kase lahana çorbasi
birkaç tane eri$te :9:

ara : yarim kurabiye (bugünki misafirler için kurabiye yaptik saat 9 da falan ba$ladik, herkes tadina bakti ben bakmadim ama nasibimdeymi$ bir tanesini tebsiden çikarirken kirdim ve onun yarisini yedim)

20 mekik
5 dk ko$u
10 dk a$iri derecede hizli oryantal :9::9:
2 litre su
500ml ye$il çay

leyla canım maşallah iyi dayanıyorsun lahanaya düşünüyorumda her ögünde lahana allah yardımcın olsun canım..İnşallah faydasını görürsün canım...

kız ben 83 ken kendmi şişman bulmuyordumm kendmim kandırdım nee başka aynada görünce şok oldum öyle karar verdimm bencede çok dayandım yetti garii dün grown plazada salon tutulmuş 12 mayıs düğünümüz nisanda kıyafet işi başlıak o yüzden hızlandımm

Duygucum bencede iyi olmuş hızlanman herşeyden rahat rahat yediğin için kendini kilolu görmüyordun canım keyfini bozmamak için...
Hadi bakalım az kalmış düğüne hayırlısı olsun....Benimde nisan sonuna kadar zayıflamam lazım kızımın dogum günü var bende kıyafet alıcam..Ben hızlandırılmış diyet yapamıyorum malesef dr uymak durumundayıum bakalım yavaş yavaş vereceksin diyor dr şimdilik onu dinliycem...

3 LT SU İÇİNE
1 KAŞIK TANE KARA BİBER
1 KAŞIKK ARAN FİL
1 TANE LİMON KABUKLU 4 BÖL AT
2 TANE ELMA FARK ETMEZ KIRMIZIYEŞİL
1 TANE ÇUBUK TARÇIN
BUNLArı kaynat sonra soğuk bir yerde muhafaza et ben dışarda tutuyorum hava nasılsa soğuk
bunu anaöğünlerden sonra iç daha fazla tok tututor toksinler iatıyorsunn zayıflamaya yardımcıı tadı güzel içilebilir bu arada küçük su bardağında içecen

Önümüzdeki dönemlerde bende bunu denemek isterim..Sen denedin mi fesli ??

:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evetttttttttttt çok mutluyullll :52::52::52::32::32::32::32::32:

geçen cuma : 68.100
lahana diyetine sali ba$ladim
sali : 68.200
çar$amba : 68.600
per$embe : 68.100
cuma : 67.600

yaniiii bu hafta 500gr vermi$ oldummm

Oh oh maşalalh canım lahanalar etkisini gösterdi...Yola devam )))):46:

.

canım benim sürekli dediğim elma çayım bu ben bunu sürekli içerim özellkle regl dönemlerimde şişkinliğimi alıyor diyet dönemlerimdede hiç eksik etmiyorum günlük yarım yada 1 litre içiyorum mutlaka 3 günde bitiyor hemen tekrar yapıyorum

Duyfercimm tebrik ederimm gerçektenn
yazdıklarınıı tamm dikkatimii vererek okuyamadımm şuann çok acelem varr
kızı kahvaltıı yaptırıp okula gideceğimm karne almayaa
gelince büyükk zevkle okuyacağımm

benim kilo 87.700 çıktı almışım 200 gram gerii
daha ince ayrıntılıı öğrenmemm lazımm
nerde buldun bunu

pardon ya 400 gram almışımmm

:9::9::9::9::9: hem oryantal hem hoplama ziplama olunca 10 dk içinde terlerim akiyordu, ben eskiden oryantal kursuna gittim ordaki hareketleri 10 kat daha hizli yaptim deli gibi :52::52:

hayal ettim güldümya gel beraber oynuyalım hanii tv lerde görüyoruzz yaa hızlandırıyorlarrr komik videolarda aynı öylee hayal ettim senii

dünkü menüm
sabah
1 krep
1 dilim peynir
ara
öğle
3 kaşık yoğurt
ara
mayalı küçük poğaça
kahve
akşam
1,5 kepçe çorba
1 dilim ekmek
tebriklerrrr cnm
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evetttttttttttt çok mutluyullll :52::52::52::32::32::32::32::32:

geçen cuma : 68.100
lahana diyetine sali ba$ladim
sali : 68.200
çar$amba : 68.600
per$embe : 68.100
cuma : 67.600

yaniiii bu hafta 500gr vermi$ oldummm

tebriklerrrrrrrr

bu 5 kilo vermis halim kizlar.dikkat ederseniz yanlardan tasiyo,bu hafta o yanlarimda kayboldu,:1:

tesekkür ederim canim benim:54:

ama ama amaaa ben görmedimm elektrikler kesildiii :(((((((((

arkadaşlar kocam hasta eve geldii genelde onla ilgilenirimm pek giremem ama arada bakarım herkez kg bildirsin lütfenn hafta sonuhalletcem

ARKADAŞLAR GÖRÜYORUM BAŞLADIIĞMIZ GİBİ GİTMİYORUZ HİÇ SORUN DEĞİL LİSTEDE 2 KİŞİ BİLE KALSA BENİM İÇİN SORUN OLMAZZ BEN BİR YOLA BAŞ KOYDUMM İSTEDİĞİM OLASAYA KADARDAA İLERLİCEM O KADAR SÖYLEMEME RAHMENN HERKEZ İSMİNİ LİSTEYE YAZDIRIYORR SONRA ORTALIKTA YOKK BENCE BU AYIP ÇOCUK OYUNCAĞI YOK BEN KMİSEYİ ZORLA GETİRMEDİM BURAYA BAŞTAN UYARIYORUM LİSTEYE İSMNİ YAZDIRCAKSAN DEVAMLILIK İSTERİM MAZERET OLUR O AYRI AYNI İMSEVal arkadaşımız gibi banadeğer verdi ve yokum şubata kadar dedi sağ olsun ben hep dediğim şeyin arkasındayım sayfa herkeze açık ama listede olmak sitiyorum diyorsann devamlıılk isterim dedimm. neyse zatenn ayıklıcam bu hafta sonuu

imseval - ŞUBATAKADAR YOK
ZEYYNEBİM,GAMZE20,ERCE41,LAVİNYA,KESTANESEKERİ,O BİLEN VE POTİ( POTİYARIN BİLDİRCKEMİŞ)

BUGÜN BİLDİRİRSENİZ SEVİNRİM FIRSAT BULURSAM BUGÜN BULMAZSAM YARIN LİSTEYİ TEKRAR GÜNCELLİCEM

Canım güle güle..Eşine geçmiş olsun..dikkat et tatlım ogluşunla sana geçmesin...Hadi kolay gelsin...Hafta sonuda ben giremem o yüzden pazartesi görüşmek üzere bay bayyy:34:

.

canım benim sürekli dediğim elma çayım bu ben bunu sürekli içerim özellkle regl dönemlerimde şişkinliğimi alıyor diyet dönemlerimdede hiç eksik etmiyorum günlük yarım yada 1 litre içiyorum mutlaka 3 günde bitiyor hemen tekrar yapıyorum

Ay evde malzemeler yok alıp denemek isterim ama diyetteim yanlış bişeyde yapıp dengemi bozmak istemiyorum..Düzenli kilo verirken birden bire 1 gün tuttugun oruç dengemi bozdu...O yüzden korkuyorum ben yiyerek zayıflamaya devam edeyim bari...İlerleyen zamanlarda bu tarifi uygulamam gerekebilir kendime zaman verdim...O zaman zarfında bakalım ne kadar kilo vereceğim...

kızlar merhaba :))) pıtırcıkla ugrasmaktan anca gırebıldım.

70.7 kg
400 gr vermişim :)))
o makarnaları yemeseydım daha da verırdım ama neyse.. bu arada kızlar ben 2 gunde bır spor yapıorum. sezaryen bölgemde agrı oluyor yaa. iğne batıomus gıbı oluo. kızdı kocacım bana. :26:
13 ay oldu ama hala mekik cekınce boyle olması normal mi yaaa :(
bugunde spor yapıcaktım ama pıtırcık ugrastırdı işte. ılerleyen saatlerde yaparım ınsaAllah

neyse sabah menüm: sabah kalkınca bı bardak suyun ıcıne 1 kabuk tarcın atıyorum, 3-4 dk kaynatıp ıcıne 1 çorba kasıgı sirke ve cay kasıgının ucuyla bal koyuyorum (balı hıc sevmem:19:)
gece yatmadan da ıcıyorum yıne

1 haslanmıs yumurta (kayısı)
1 dilim peynir
1 dilim kızarmıs ekmek (üstüne acı bıber salcası)
1 tane zeytin
maydonoz

bırazdan da pırasa yapıcam.
öğle ve aksam menum pırasa kızlar. yogurt yerım bırazda:56:

boooollllca su :)))

slm kızlarrr girmeye pek vaktim olmadı kilomu yazıp çıkıcammm 600 grm daha gitmiş oleeey :D bugün evime dönüyorum toplarlanmam lazım öpüyorum

Back
X