- Konu Sahibi Betul_20162010
ah canim en büyük derdim!! ben yurt di$inda ya$iyorum ve 2010 haziran sonu Tûrkiye'ye gittigimizde 55 kiloydum ve akrabalarin yarisi çok süper bir fizigin var derken bazilarida yediklerine biraz dikkat et çok zayifsin dediler oysa boyum 161 ama kilom 53 ken bir deri bir kemik oluyorum
$imdi bu yaz Allah' izin verirse memlekete gidecegim ama " aaa çok kilo almi$sin" "önceki sene fizigin çok güzeldi" "ne yaptinda bu kadar kilo aldin" vesayre gibi cümleleri asla ve asla duymak istemiyorum çünkü kilo konusu benim en zayif noktam hemen herkesin için aglayabilirim yani, bu yüzden haziran sonunda 58 kilo olmak istiyorum eger mayisin ba$inda 60 olmazsam malesef $ok diyet yapmayi dü$ünüyorum ama çok kati bir$ey mesela gün boyu 3 kase çorba gibi, durum o kadar vahim yani
Öyle değill mesela yapabilirsen isveçii önerebilirimm hoş şuan isveç yapıyordumm ama dışına çıktımm bugünn burdaki arkadaşlarr gibii yapıyorumm şimdii
Bir huyumm liste dışına çıkınca bozmuşş sayıyorumm bugün kızkardeşimm istanbuldan geliyorr bende annemlere geçeceğimm yarınn listeme uymam mümkün değill amaa az yemenyi becerebilirimm
13 gün yapılıyor isveçç ve ben 6 kilo vermiştimm
pzartesii tekrar başlayacağımm onaa