• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

olsun bende yarın akşam yorumunu okurum

sabah kahvaltı
2 dilim ekmek
10 tane patates kızartması
5 tane zeytin çok azıcık ekmeğimi zeytinyağına bandım yedim
yarım kibrit kutusu az yağlı beyaz peynir
şekersiz çay

arada şekersiz neskafe

öğlen biraz abarttım çayda annemdeydim

5 küçük hamur kızartması :17:
bir domates
kibrit kutusu kadar köy peyniri
5 zeytin
2 çatal dolu dolu değil ama tadımlık nutella
1 tane elmalı bisküvili tatlı
şekersiz çay

soda
yeşil çay
6 bardak su

akşam

yemek yemicem sadece elma ve yarım portakalla günü tamamlıcam

20 dak müzik eşliğinde oryantal ve bacak çalıştırmak için hareketler yaptım
benim vucudüm belim ince ama popom ve basenlerim var spora ağırlık vermem lazım

merhaba arkadaşlar
dünkü menüm
duyfer görememiş alıntı yaptım bakarmısın ilk gün için biraz çok gibi :17::17:

merhaba hanımlar 27 yaşındayım 1.5 yaşında oğlumvar doğum kilolarım üzerime yapıştı kaldı tabi bunun suçlusu benimm herşeyi yedim hamileliğimde çünkü kilo verme sorunum hiç olmamıştı basite aldım doğumdan sonra o süt yapar bu süt yapar diye ne bulduysam yedim tabi bunların süt yapmadığını anladığımda artık çok geçti benim kilo alış serivenim böyle arkadaşlar

2006 evlendim 53 kg
2009 hamile kaldım 64
2010 haziranda doğum yaptığımda 90 kg
doğumdan sonra 83 kg çakılıp kaldım

işte bu kadar yılda böyle hale geldim işin komik yani ben 2011 mart ayına kadar aynalarda kendimi öyle şişman görmüyordum hiç rahatsız değildim tabi evimin dışında bi markette alışveriş veriş yaparken aynada kendmi gördüğümde şok oldum :53: ikinci şoku malum izmir de bahar erken geliyor martın sonunda kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkardığımda bir parça giycek birşeyimin olmaması eski kıyafetler kesinlikle giremem o gün karar verdim,gerçekten karar vermek çok önemli arkadaşlar istikrar gerçek karar vermenin ardından geliyor, hemen eve eliptik bisiklet sipariş verdim spor yapmaya başladım çünkü biliyorum ki tek başına diyet olmaz yediklermi her geçen gün azalttım ve bu gayretin sonunda haziranda 10kg verdim ,73 kg dum başarmanın keyfiyle biraz ara verdim kg korumayı başarmıştım çünkü ramazanda bile kg almamşıtım ki ben normalde oruç tutarken kg alırım,neyse ne zaman görümcemin evinde 1 hafta kaldım orda yeme alışkanlığı tekrar başladı evdede devamı geldi 78 kg çıktım geçekten çok üzüldüm kendime şaşırdım çünkü kg vermenin ne kadar zor olduğunu biliyordum ve neden saçmalamıştım neyse takrar çıktım bu yola ama bu yolda dinlenmek yok artık 1.5 ay önce başladıığm bu yolda şuan 74 kg yum ,ilk hedefim mayısa kadar 64 kg olmak ama asıl hedefim yani ideal kilom 57 ben buyolda 57 olasaya kadar devam edeceğim benimle bu yolda yürümek isteyenler olursa sevinirim çünkü ne demişler birlikten kuvvet doğar ,birbirmize destek olarak hırs yaparak küçük yarışmalar yaparak ben inanıyorum ki en kısa sürede amacımıza ulaşacağız

hayalim 38 beden olduğumda çılgınlar gibi alışveriş yapmak diğer hayalimde istedğim kiloya düştüğümde istedğim gibi herşeyden yemek çünkü kilomu sporla korucam bundan sonraa işte böyle arkadaşlarr bana bu yolda şans dileyin

[/B]:34:

[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD] :kkk::kkk::kkk: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] DUYFER_2006 [/TD] [TD] 83 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 74 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 9000 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] imseval [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 112,0 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 3 [/TD] [TD] tugkay2000 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 71 [/TD] [TD] 70 [/TD] [TD] 1000 [/TD] [TD] 3000 [/TD] [TD] ? [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] sarıcivciv [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 73 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] zeyynebim [/TD] [TD] 84,600 [/TD] [TD] 68,900 [/TD] [TD] 66 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 18,600 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 6 [/TD] [TD] kontes2003 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 80 [/TD] [TD] 8o [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 64 [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] poti [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 85 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] selinay2002 [/TD] [TD] 71,800 [/TD] [TD] 70,600 [/TD] [TD] 70,600 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 1,200 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 9 [/TD] [TD] zsa [/TD] [TD] 66,900 [/TD] [TD] 66,900[/TD] [TD] 64,900 [/TD] [TD] 2000 [/TD] [TD] 2000 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]

[TR][TD]10 [/TD] [TD] gamze-20 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] karabiber01 [/TD] [TD] 87,5 [/TD] [TD] 87,5 [/TD] [TD] 87,5 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 59 [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 12 [/TD] [TD] krizantem3 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 13 [/TD] [TD] marselinda [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 79 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 14 [/TD] [TD] erce [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]

[TR][TD] 15 [/TD] [TD] laVİNya07 [/TD] [TD] 72[/TD] [TD]72[/TD] [TD] 72 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] leyya88 [/TD] [TD] 68,300[/TD] [TD]68,300[/TD] [TD] 68,300 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] kestanesekeri [/TD] [TD] 82[/TD] [TD]82[/TD] [TD] 82 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 0,00 [/TD] [TD] 68 [/TD] [TD] :46::65::46:[/TD] [/TR]

[/TABLE]
[/QUOTE]

aşağı yukarı aynı hedefteyiz 70le hamile kalıp 96 ile oğum yaptım doğum sonrası 88 e düştüüm şimdi kızım 2,5 yaşında ve ben 77,5 kiloyum 60 lara düşmek istiyorum listene benide ekleyebilirsin
bende sizinle devam etmek istiyorum

ayy kaynanadan pirlanta kolye mi:52: gule gule kullan canim masaallah yinede ince fikirliler demekki:nazar:

SAĞ OL CNM BAYRAMDADA AYAKKABI aldıı

aynen ben de heveslendim mi tam hevesleniyorum.. ama bu aralar iş yerindeki yemek çıkma olayı bitti benim artık yeni plan yapmam lazım öğlen için :6:

ay darısı başıma daha kaynanam bana hiç hediye almadı..

BANADA BUYIL ALMAYA BAŞLADII 2006 DA EVLENDİMM :)))

Ohh ne mutlu iyi olmanıza sevindimm

SAĞ OL CANIM BENİMMM

yaahayat onların hayatı beni dinir olduğum saygısız biri olması ve kendi fraansada yaşıyorr beni fçekiştirmesi yoksa umrumda değil

ya içime sinmiyor kız ama kardeşşim sorunu o beni üzen saygısız olması laf götürüp getirmesi yoksa umrumda değil benden uz<ak olsun zaten uzakkta

duygucum sana bu lafları getirenle ilişkilerini tekrar gözden geçir bence senin dostun olsa senin üzülmemen için sana laf taşımaz
sana getiren onada laf götürüyordur bence

AMCA OĞLUM SÖYLEDİİİ BİRDE LAF TAŞIDIIĞNI ANLADI SÖYLEDİĞİMŞEYİ KİMSE BİLMİYORDU AMCAMIN OĞLU DUYDUYSA LAF TAŞIMIZ DEMEKTİR

ya evet kaysılı form çayı onu deneyeyim ben yeşil çayı sevmiyorum acı geliyor yada normal çayı çok içtiğimdenmidir bilmem...su konusunda rahatım 2.5 litreyi bitirdim 7 bardakta şekersiz çay içitim onla beraber 3.5 litreyi geçmiştir..badem bildiğimiz çekirdek bademmi kaysı çekirdeği demi..

KİRAZ SAPLISINI DENE O KADAR LEZZETLİKİ HEMDE KİRAZ SAPIIKİLO VERMEDE YARDIMCI Bİ FİRMANIN L İLE BAŞLIUAN SALLAMA ÇAYII

merhaba arkadaşlar
dünkü menüm
duyfer görememiş alıntı yaptım bakarmısın ilk gün için biraz çok gibi :17::17:

KIZArmalar cısss olmuş cnm sen suçunubiliyorsun zeytin yağına banmak da çok cıssssss
bugün benimkusuruma bakmayınnn yenim yeni kendime gledimm

aşağı yukarı aynı hedefteyiz 70le hamile kalıp 96 ile oğum yaptım doğum sonrası 88 e düştüüm şimdi kızım 2,5 yaşında ve ben 77,5 kiloyum 60 lara düşmek istiyorum listene benide ekleyebilirsin
bende sizinle devam etmek istiyorum[/QUOTE]

tamam cnm senden tek istedğim bana yarın bilgilerni vermenn çünkü bugün birazz kendmi peki yi hissetmiyorumm kafam dalgın yarın bilgilerni ver birde tartıl yarın tartı günümüzz
birde devamlılık önemli cnm hergün bir önceki günnü yeme listesni ve üç aşa beş yukarı ne kadar kalori almışsın yazarsan çok daha güzel oulr kalori hesaplama yaz googlayee ordan bulursun ortalama

kızlar biberiye yağını bende alcam hava çok soğukk hafta sonu olcam birde aAB bir diyetmöi seçsekk aynı şeyleri yapcakk yaa sanki birazz dahamı ağır diyet yapsakkk ocak çıktı çıkaaKA şurda yaza birşey kalmadı daha dün yılbaşıydı sankiii bu arada x ile başlayan jelden almış görümcem bana kullanıyorum 3 gündür bacaklarımda toparlanma olduu göbüşü ölçtümmm bakalım 1 haftada birşey fark etekmii bu arada ben sürekli korse giymeye başladımmm

bende sizinle devam etmek istiyorum

tamam cnm senden tek istedğim bana yarın bilgilerni vermenn çünkü bugün birazz kendmi peki yi hissetmiyorumm kafam dalgın yarın bilgilerni ver birde tartıl yarın tartı günümüzz
birde devamlılık önemli cnm hergün bir önceki günnü yeme listesni ve üç aşa beş yukarı ne kadar kalori almışsın yazarsan çok daha güzel oulr kalori hesaplama yaz googlayee ordan bulursun ortalama[/QUOTE]

tamam canım hergün netteyim zaten hadi bakalım beraber verelim şu kiloları şimdi elma çayımı yaptım bana kilo vermemde en çok yardımcı olan şey o inşallah yine aynı olur

KIZArmalar cısss olmuş cnm sen suçunubiliyorsun zeytin yağına banmak da çok cıssssss
bugün benimkusuruma bakmayınnn yenim yeni kendime gledimm[/QUOTE]

bundan sonra zeytinyağı yok o zaman off offf kızartmada yok :1::1:
hipertroitim var metobolizmam hızlı çalışıyo benim ona güvenerek yedim ama bidaha azcık yerim
bugün iki litre suyumu içtim akşama bırakmadım gece vc gitmek istemem

dün akşam yemek yediğimi sormuşsun yemedim canım gündüz epeyce yedim akşam sadece elma yedim suyumu toplamda 8 bardak içtim

Kızlar merhaba, ben daha sonra uzun uzun hikayemden bahsederim sizlere ama benim hikayemde sizinkilerden pek farklı değil. Ben 2 Ocak günü başladım diyete 78,50 ile hedefim 57.Şu an ki kilomu bilmiyorum çünkü 2 Şubatta tartılıcam ama beni de aranıza alırsanız yarın tartılırım. İnş vermişimdir birazcık.DUYFER beni de listene alırmısın?
Görüşmek dileğiyle
Sevgiler

güzellerim bugün böyle oldu kusura bakmayın yarın güzel bir gün olcakk tartı günümüz ve haftanın en 3 belli olcakkk en kötü 3 dee
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz yarın sizi eklicem bugünbiraz sorunlu bir gündü bençıkıyorummmm hanımlarr gideyim makarna yapayımm asla yemeyeceğim makarnayı:)))

Kızlar bende kaçıyorum müsadenizle akşam aman dikkat edelim başladık iyi gidiyor yarın tartılalım orjinal kilolarını saklayan ne olsun ben yiğitçe yazacam haftanın sonuncusuda olsam mühim değil mühim olan yarışmak dermişim herşey gönlünüzce olsun...iyi akşamlar az kalorili yemekler...

slm kızlar evet bende menumu yazayım

sabah
2 yumrta
bol domates
1 kepek ekmek
peynır
zeytın
form cayı
ara badem

ogle yemegım 1 kase yogurt
domates
5 tane zeytın
yesıl cay

aksam 2 tane ekmeksız kofte
1 dılım kepek ekmek
1 adet form cay

sımdı farrkettım ben nıye meyve yememısım kı
2 tanede ılerleyen dk larda kıvı yerım
su bol su ıctım kızlar...

slm kızlar evet bende menumu yazayım

sabah
2 yumrta
bol domates
1 kepek ekmek
peynır
zeytın
form cayı
ara badem

ogle yemegım 1 kase yogurt
domates
5 tane zeytın
yesıl cay

aksam 2 tane ekmeksız kofte
1 dılım kepek ekmek
1 adet form cay

sımdı farrkettım ben nıye meyve yememısım kı
2 tanede ılerleyen dk larda kıvı yerım
su bol su ıctım kızlar...

menün süper,kalorisi düşüktür ama çorba ve sebzede eklemelisin bence...

poset baglıyorum demıssın ya canım birde biberiye yagı surup posetle sarıp ter atanlar var ve cok işeyaradıgını falan yazıyorlar ben hiç birini denemedim ama sen denedınmı acaba biberiye yagını

ben kullandım canım çok faydasını gördüm
spora başlamadan biberiye yağını sürüp sonra üstüne streç sarıyordum göbek bölgesinde 1.5 haftada 5-6 cm incelme olmuştu.

Neyse kızlarr artık iyiym haydi kaynatalımmm

biz kaynanamla görümcemle hiç anlaşamazdımm ama artık çok mutluyuzz onlar beni yerdi ben onlara hep adım attım sonunda başardım geçen hafta sonu gittiğimde bana pırlanta kolye hediye etti şokk oldum:)))

maşallah canım :nazar: allah mutluluğunuzu arttırsın
ne kadar iyi olsalarda pırlanta alan çok azdır herhalde :27:

ben kullandım canım çok faydasını gördüm
spora başlamadan biberiye yağını sürüp sonra üstüne streç sarıyordum göbek bölgesinde 1.5 haftada 5-6 cm incelme olmuştu.

bende alcam ilk fırsatta bu haftaki ferformansımm çok kötüyddü hafta daha sıkı devam etcem bunu şun bağlıyorum ne pazara çıktım nede market yaptımm hava soğukk çıkamıyorum bebek varr o yüzden evde kilerle sağlıksız beslendim:((

bılmıyorumkı kuruyemıscıden alıyorum bende yseılcaydan nefret ederdım takı 3 hafta onceye kadar hafıf ılıyınca kafama dıkıyorum arkasına yıne su hemen ıcıyorum tadından dolayı ... benım esım benım kıloya cok takıntılıyıdı 3 hafta once basladı maratonum esıım sayesınde oyle laflar ettıkı hemde toplum ıcındede yaptı bunu guya espırı yapıyo ama saolsun benı cok gaza getırdı veremzsın dıyodu sımdı sadırıyo... azım ve kafada bıtırmek olayı cok onemlıymıs...
valla onceden 3 yumurta haslardım sabahları yarım ekmege koyar mıdeye ındırırdım hemde hızlı yerdım sımdı yavas yavas az ya tadını cıkarta cıkarta yıyorum...

canım bir kaç yerde yeşil çayın çok sıcak içildiğinde zararlı olduğunu okumuştum bunu duyduktan sonra ılık içmeye başlamıştım bende
gerçi uzun zamandır içmiyorum yarından itibaren başlayacağım tekrar ılık limonlu
canım mı istedi ne kalkıp yeşil çay içesim geldi:7::7::7:

bende alcam ilk fırsatta bu haftaki ferformansımm çok kötüyddü hafta daha sıkı devam etcem bunu şun bağlıyorum ne pazara çıktım nede market yaptımm hava soğukk çıkamıyorum bebek varr o yüzden evde kilerle sağlıksız beslendim:((

inş. çok faydasını görürüz canım benimde evde az bişey kalmıştı sporu bırakınca onuda bırakmıştım
pazartesi başlayacagım koşu bandına onuda sürerim soğuklardan çıkabilirsem bende yenisinide almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Back
X