• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın arkadaşlarım
bugün izinliyim evdeyim ama heyecandan uyuyamadım hemen tartıma çıktımmmmm ve sürprizzzzz
66,8 çıktım nasıl oldu bende anlamadım ama bu muhteşem bişey 5 günde 1 kilo 200 gr vermişimmmmmm
sizin sayenizde tabikii herkese çokk teşekkürler
Çokk güzel harikasınn tebriklerrr canımm
Eki Görüntüle 325552

ahandaa belgeli sonuçççç az önce tartıldımmm 300 gr vermişim:)))

evet kızlarr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ya duyferrrr yaa bu çok güzel olmuşşşş tebrik ederim senide bende tartıldımmm ,87.5 kilodan 87.3 inmişim bende 300 gram vermişimm
Böyle resim koyunca daha güzel olmuşş yapabilenn arkadaşlar varsaa haftaya bizlerde koyalımm böylee
Ben bilgisayardakii resmii buraya yükleyebiliyorumm ama makineden bilgisayara aktataramıyorumm durr eşimii ikna edeyimm bakk dahaa motive olurumm diyeyimm çok istiyor yaa tamamm der inşallahh
ona her hafta yükletirimm yada banaa öğretsinn

duygucum ben çayıda bitki çaylarınıda şekersiz içerim koskoca günde 1 şeker kaçamağım olmuş sende onu görmeyiver ;))

DÜN EŞİM GEÇ GELDİ BİRAZ ARAŞTIRDIMM

YAPABİLİRSEM GÜNLÜK YEDİKLERMİ 1000 KALORİYE DÜŞÜRCEM
VE YAPTIĞIM GÜNLÜK AKTİVİTELERİ 1250 -1500 ÇIKARCAM 200 KALORİ GARANTİ ZATEN DÜN ARAŞTIRDIMM KK DE LESLİE DİYE BİR HATUN VAR ONLAA 5 MİLL YÜRÜYÜŞÜNE KATILCam MADEM SOKAĞA ÇIKAMIYORUMM BARİ EVDE YAPAYIMM İNDİRİP CD ÇEKTİRCEM YADAA LAPTOPDAN BAKCAM ARTIKK EE GÜNLÜK İŞLERLEE HERHALDEE KALORİMİ TAMAMLARIMMM ŞURDA KALDI 4 AY DAHA HIZLANMAMA LAZIMMM KIZLARRR

Ben spor merkezine giderken bana oradan diyet vermişlerdi çok güzel yaptım sonra bana 1. Gün haşlama papates 2.gün 8 haşlama yumurta
3.gün sadece haşlama tavuk 4.gün sebze
5. Ve 6. Gün hatırlamıyorum 7. Karpuz peynir vermişti
ve ben son gün spor salonunda bayılmıştımm bi daha böyle saçma şeyler yapmıyorum
arkadaşlar sağlığımız herşey,in üstünde kendimiz ve sevdiklerimiz için

ya biliyorum ama kafaya taktımm bu düzenden bir çıkabilsemm işteee yokk illa daha önce verdimm yaa

gunaydın kızlar hayırlı cumalar guzel birgun olması dileğiyle
kilo veren herkese tebrik ediyorum şimdi,den veremeyenlerde uzulmesin haftaya inş.

sizinle 2 gundur diyet yapıyorum carsamba gunu basladım bugun 3. gunumdeyim
baslangıç kilom:82
bu haftaki kilom:81.700
giden:300 gr 2 gun için ideal diye dusunuyorum

sabah kahvaltım için yumurtamı haşladım yanına bol maydonoz 4 zeytin 1 dilim peynir 1 dilim ekmek çayım ve televizyooonnnnn
benim için harika olan kahvaltı

çokk güzel harikasınn tebriklerrr canımm

ya duyferrrr yaa bu çok güzel olmuşşşş tebrik ederim senide bende tartıldımmm ,87.5 kilodan 87.3 inmişim bende 300 gram vermişimm
böyle resim koyunca daha güzel olmuşş yapabilenn arkadaşlar varsaa haftaya bizlerde koyalımm böylee
ben bilgisayardakii resmii buraya yükleyebiliyorumm ama makineden bilgisayara aktataramıyorumm durr eşimii ikna edeyimm bakk dahaa motive olurumm diyeyimm çok istiyor yaa tamamm der inşallahh
ona her hafta yükletirimm yada banaa öğretsinn

ee sayfa sahibi olarakk ve dürüst çe yazcaz dedikyaa bende böyle birşey yaptımm:)))) yapmak mecbur değil ama yapabilen varsa ne mutluu

duygucum ben çayıda bitki çaylarınıda şekersiz içerim koskoca günde 1 şeker kaçamağım olmuş sende onu görmeyiver ;))

yaa illa kusur bulcam yaaa onu gördümm yoksa tabiki olur ufaktefek şeylerr:37:

DÜN EŞİM GEÇ GELDİ BİRAZ ARAŞTIRDIMM

YAPABİLİRSEM GÜNLÜK YEDİKLERMİ 1000 KALORİYE DÜŞÜRCEM
VE YAPTIĞIM GÜNLÜK AKTİVİTELERİ 1250 -1500 ÇIKARCAM 200 KALORİ GARANTİ ZATEN DÜN ARAŞTIRDIMM KK DE LESLİE DİYE BİR HATUN VAR ONLAA 5 MİLL YÜRÜYÜŞÜNE KATILCam MADEM SOKAĞA ÇIKAMIYORUMM BARİ EVDE YAPAYIMM İNDİRİP CD ÇEKTİRCEM YADAA LAPTOPDAN BAKCAM ARTIKK EE GÜNLÜK İŞLERLEE HERHALDEE KALORİMİ TAMAMLARIMMM ŞURDA KALDI 4 AY DAHA HIZLANMAMA LAZIMMM KIZLARRR

lesliyi ben indirmiştim canım yapabilirsen sıkılmazsan guzel ben uzun bi sure yaptım sonra bana sıkıcı gelmeye basladı oldugun yerde aynı seyı yapmak ama guzel terletiyor

bu arada kızlar ben bugun giremeyeceğim aksama kadar misafirliğe gidicem i,nş. orda cok kacırmam aksam ugrar menumu paylasırım

Son düzenleme:
arkadaşlar inannın ki çok kötüsünüz acayip bağımlılık yapıyorsunuz karnım acıktı pc yşi bırakıp mutfağa gidemiyorum
neyse gidip karnımı doyurayım biraz evimi toplayayım evde olmanın tadını çıkarayım öptüm:))

gunaydın kızlar hayırlı cumalar guzel birgun olması dileğiyle
kilo veren herkese tebrik ediyorum şimdi,den veremeyenlerde uzulmesin haftaya inş.

Sizinle 2 gundur diyet yapıyorum carsamba gunu basladım bugun 3. Gunumdeyim
baslangıç kilom:82
bu haftaki kilom:81.700
giden:300 gr 2 gun için ideal diye dusunuyorum

tebrikler cnm ay herkez 300 gr vermiş ne güzell

şimdi güzellerimm sizden istedğim var malum sayfalar çok çabuk ilerliyor not almaya başlıcam herkezden sadece şunu yazsın istiyorum geçen hafta şu kg bugün bu diye örnek kendmi yazayım

geçen hafta :74
bugün :73.700

sadee şu ikisi yazsın önce kağıta not alcam akşamda geçircem müsahit olduğumdaa

tebriklerrr 900 gr harikaa

teşekkür ederim bende çok mutlu oldum tartıdaki rakamı görünce daha bi heveslendim

dünkü menüm
sabah kahvaltı 7 30
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
bir çatal peynir
şekersiz 2 fincan çay

ara 10 30 çok acıktım
1 dilim ekmek
yarım domates

öğlen 12 30
1 simit