• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

cümletenn günaydınnn cumamızz mübarekk olsunn kızlarrr vee yeşilçayımı kaptığımm gibi geldimm

önce akşamdan başlayalım akşam yemeğinde 7:30 gibi yedim eşim gecikti için yoksa bu saate kalmam beyaz lahana yemeğii ve salata bu kadar 8 30 gibide bir fincan daha yeşilçay ( dün toplam 2 fincan + 2 lt su içmiş oldum )

bu sabah

kepek ekmeği olmadığı için mecburen 2 dilim beyaz ekmek :14: az peynir ve siyah çay 1 fincan

ara öğünü yemedim açıkmadığım için şuan yeşilçayımı içiyorum yemeği 1 gibi yiyeceğim çok acıkırsam kepekli bisküvim var 1 2 tane yiyebilirim

öğle yemeği

az mercimek çorba ( aslında içmesem daha iyi fazla kalori unlu olan çorbalar kesinlikle yasakmış )

1 adet dolma bİber yanına yoğurtt bu kadar

4 gibi tekrar 1 2 bisküvi akşam yemeği malum evde yemek yok ben yapacağım onuda sabah yazarım

öpüyorum hepinizii tekrar hayırlıı cumalarr güzel bi mesaii günüü inşallah ..:21:
cnm kg yazmamışsınnnn

kilo zor bi şey herkese kolay gelsin
öyle cnmmm bir daha almıcam verdiğimdee

duyfer kilomu yazdım canım önceki sayfada kaldı sanırım

yaa ip atlamaya çalışıyorum ama nefesim çok daralıyor

öylee oklava çeviriyorum:)
cnm ben önce not alıyorum akşam toplu yazcam yada hafta sonuu

kızlar cumanız mubarek olsun. Rabbım once saglık huzur sonrada hayırlı kılolar vermeyı nasıp etsın cumlemıze..

amin cnm alalh razı olsun

gamzecim canım benim gel bir sarılayım sana agzından bal damlıyor sanki aman ha duygu duymasın çatlar :34:
Kontes ve sana tşk ederim yoksa duygu yiyip bitircek beni....:9:
hıhh seni kimse elimden alamaz seni 73 kg luk civciv aslında rumuzu değiştir bence

Son düzenleme:
tek problemim çayı şekeiz içemiyom ve çay tiryakisiyim ne olacak günlük en az 10 bardak çay içiyorum sırf şekerden günlük 150 kalori alıyorumm :( yemekden kısarım aç bile durabilirim :) ama çaydan vazgeçemiyorumm :)

arkadaşlar forumu çok okuyamıyorum.. sabah baktım sayfa sayısı 62ydi şimdi 72 olmuş :53:

hemen dünkü menümü yazayım.. dün çok iyi geçmedi hep ekmek vardı menümde ama akşam doğrulttum

12.01.2012
sabah: :46:

iki ince dilim ekmek
1 kk peynir
yarım domates

ara: :39:

yarım paket çubuk kraker
yeşilçay

öğle: :19:

4-5 kalın dilim ekmek
az peynir
double çay(3 şeker)

ara: :44:

yarım paket çubuk kraker

akşam: :46:

az patatesli patates salatası
iki kase yoğurt

ara: (misafirliğe gittik. çayları tek şekerli içtim)

yarım kase cips
iki tatlı bisküvi
3 çay

kalori hesaplamadım başka bilgisayardan giriyorum öğleden sonra verirlrse pc mi hesaplarım..

Canım hoşgeldin..Evden işyeirne yemek getirme şansın yok...patates yerine seze yemeği yemen daha iyi..tartılmadın mı ??? yazsana

ben kacar kızlar gezmeye gidiyorum aksama gorusuruz allahım kendime hakım olmalıyım

bak hakim ol yoksa senlede dalga geçerim haaaa seni civiv yandaşı seniii:)))
civiv gitti birtane arkadaşın kaldınmı bannaa seni kızartım yicemmm az sonraaa

tek problemim çayı şekeiz içemiyom ve çay tiryakisiyim ne olacak günlük en az 10 bardak çay içiyorum sırf şekerden günlük 150 kalori alıyorumm :( yemekden kısarım aç bile durabilirim :) ama çaydan vazgeçemiyorumm :)

aman haa unutma şeker direk yağ oluyor yağ eritmekte çok zorr tatlandırıcı al barii biraz da azalt

aaa vanillaseni eklememişim benn bilgilerni versene geçen hafta ve bugünkü tartılduığın kg

Canım aman ha şeker cızz çayı ya tatlandırı ile iç yada ara ögünelrde eti form biskü vi ile iç bende şekersiz içemem ama çayı severim..Açık çay içerim ara ögünde elimede yarım paket bisküvi öle içerim..Tavsiyem güzel oluyor..1.taşla 2 kuş vurmuş oluyorum

tatlandırıcıyı hiç sevmiyorum yaa biraz azaltmaya çalışıyım bakalım belki 8 bardağa falan düşürebilirim :) :) off bide bugün gezme var öğlen ne yapacaksam
sabah kahvaltım iyi aslında yarım yumurta çeyrek dilim :) ekmek 2 dilim domates bi çatal peynir şimdide elma çayımı içiyorum yarım litre

Ha ha hayyy şekerim sabahtan beri yırtınıyorum 73 kilo diye senin aklın nerede :9: hade hade sen git azıcık spor yap hele meydan bana kalsın cadııııııı:8:

tabi iki dobiş sığmıyoz dimiay düşündümde tüm topik bizim evde olduğunu ev çöker ggalibaaaa
ayrıca şekerimm sporum 1.3- 2 gibi hıhhhh :19:[/QUOTE]

Tabi sığmıyoruz ne sandın 73+73.7 azmı :))) ogluşunun kahvaltısını yaptırdın mı sen ? hala burdasın bak ögledne sonra benimde işleirm var yapmazsam kovulurum giremeyebilirim...
Evet sen beni hor göryorsun ama dur sen ben sana dünyanın kaç bucak oldugu verdiğim kilolarla göstericem hı:49: sen çatlayacaksın...

tatlandırıcıyı hiç sevmiyorum yaa biraz azaltmaya çalışıyım bakalım belki 8 bardağa falan düşürebilirim :) :) off bide bugün gezme var öğlen ne yapacaksam
sabah kahvaltım iyi aslında yarım yumurta çeyrek dilim :) ekmek 2 dilim domates bi çatal peynir şimdide elma çayımı içiyorum yarım litre

Feslicim bencede çayı azaltmaya bak...Şimdilik böyle idare et yapacak bişey yok..Bugünkü gezmede lütfen kendini tut..Yanında etimek getir ..peynir ve domates oldunmu al sana ögle yemeği en basiti..

Tünaydin kizlar!

ba$langiç 68.3
bugün 68.1

200 gram vermi$im 3 günde ama 2 gün dikkat ettimde dün ak$am bir$eyler ati$tirdim maalesef

[

Güle güle gamzecim çabuk gel emi beni tek bırakma taktı kilomu kafasına bu duygu beni iyi gezmeler.:54:

tabi iki dobiş sığmıyoz dimiay düşündümde tüm topik bizim evde olduğunu ev çöker ggalibaaaa
ayrıca şekerimm sporum 1.3- 2 gibi hıhhhh :19:
burdaki tüm arkadaşlarla bir odada haya lettim

Tabi sığmıyoruz ne sandın 73+73.7 azmı :))) ogluşunun kahvaltısını yaptırdın mı sen ? hala burdasın bak ögledne sonra benimde işleirm var yapmazsam kovulurum giremeyebilirim...
Evet sen beni hor göryorsun ama dur sen ben sana dünyanın kaç bucak oldugu verdiğim kilolarla göstericem hı:49: sen çatlayacaksın...[/QUOTE]

bak kalkar kalmazz sütünü içeririm oğlumunn sizle konuşurkendee kahvaltısı yaptırıyorumm biraz sonra öğle uykusuuna yatcak bugün hiç işim yok yemek derdim yokk 2 gibi kalşkarsa sporyapcsm sadecee tmm mıı canım oldumu ,sen hele ver kg göreyimm benn benim gib yerse resim çek ama emi :))

Duygucuk Benle uğraşacağına vanilini ekle listeye...Yeni kiloları gir beni girme :)))mümkünse...
Yarın net olarak söylemeye çalışırım...dr sonra......

Çalıştığım için birde kimse görmesin diye hızlı gızlı yazıyorum alıntıları tam yapamıyorum kusura bakmayın lütfen...
Dün hiç giremediğim için erce41,obile ve diger arkadaşlarım hoşgeldiniz..Geçmişide pek okuyamadım..Kedinizi tanıttımız mı ?

ay kizlar çok eglencelisinizzzzz
duyfer fotograf çekmek nerden aklina geldiiii :52::52:

kizlar bir fikrim var, ke$ke hepimiz bir fotografinùmizi koysak, ve bir kaç ay sonra kkiyaslasak güzel olmazmi? isteyen kafasindan a$agisini koysun isteyende yüzünü gizlemesin, ne dersiniz? belki daha çok motive oluruz degilmi?

kizlar bazilariniz çok güzel kilo vermi$, ben pazar gününden itibaren borç oruçlarimi tutacagim ama kilo almaktan korkuyorum ramazanda ne aldim nede verdim ama...

kızlar bide şu biberiye yağı hakkında bilgi istiyorum kullanıp faydasını gören varmı yarın çarşıya çıkıcam alıyımmı tavsiye edermisiniz

Back
X