- Konu Sahibi Betul_20162010
gamzecim canım benim gel bir sarılayım sana agzından bal damlıyor sanki aman ha duygu duymasın çatlar
Kontes ve sana tşk ederim yoksa duygu yiyip bitircek beni....![]()
gel şekerim gell

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gamzecim canım benim gel bir sarılayım sana agzından bal damlıyor sanki aman ha duygu duymasın çatlar
cnm kg yazmamışsınnnncümletenn günaydınnn cumamızz mübarekk olsunn kızlarrr vee yeşilçayımı kaptığımm gibi geldimm
önce akşamdan başlayalım akşam yemeğinde 7:30 gibi yedim eşim gecikti için yoksa bu saate kalmam beyaz lahana yemeğii ve salata bu kadar 8 30 gibide bir fincan daha yeşilçay ( dün toplam 2 fincan + 2 lt su içmiş oldum )
bu sabah
kepek ekmeği olmadığı için mecburen 2 dilim beyaz ekmekaz peynir ve siyah çay 1 fincan
ara öğünü yemedim açıkmadığım için şuan yeşilçayımı içiyorum yemeği 1 gibi yiyeceğim çok acıkırsam kepekli bisküvim var 1 2 tane yiyebilirim
öğle yemeği
az mercimek çorba ( aslında içmesem daha iyi fazla kalori unlu olan çorbalar kesinlikle yasakmış )
1 adet dolma bİber yanına yoğurtt bu kadar
4 gibi tekrar 1 2 bisküvi akşam yemeği malum evde yemek yok ben yapacağım onuda sabah yazarım
öpüyorum hepinizii tekrar hayırlıı cumalarr güzel bi mesaii günüü inşallah ..![]()
öyle cnmmm bir daha almıcam verdiğimdeekilo zor bi şey herkese kolay gelsin
cnm ben önce not alıyorum akşam toplu yazcam yada hafta sonuuduyfer kilomu yazdım canım önceki sayfada kaldı sanırım
yaa ip atlamaya çalışıyorum ama nefesim çok daralıyor
öylee oklava çeviriyorum:)
kızlar cumanız mubarek olsun. Rabbım once saglık huzur sonrada hayırlı kılolar vermeyı nasıp etsın cumlemıze..
hıhh seni kimse elimden alamaz seni 73 kg luk civciv aslında rumuzu değiştir bencegamzecim canım benim gel bir sarılayım sana agzından bal damlıyor sanki aman ha duygu duymasın çatlar
kızlar cumanız mubarek olsun. Rabbım once saglık huzur sonrada hayırlı kılolar vermeyı nasıp etsın cumlemıze..
arkadaşlar forumu çok okuyamıyorum.. sabah baktım sayfa sayısı 62ydi şimdi 72 olmuş
hemen dünkü menümü yazayım.. dün çok iyi geçmedi hep ekmek vardı menümde ama akşam doğrulttum
12.01.2012
sabah:
iki ince dilim ekmek
1 kk peynir
yarım domates
ara:
yarım paket çubuk kraker
yeşilçay
öğle:
4-5 kalın dilim ekmek
az peynir
double çay(3 şeker)
ara: :44:
yarım paket çubuk kraker
akşam:
az patatesli patates salatası
iki kase yoğurt
ara: (misafirliğe gittik. çayları tek şekerli içtim)
yarım kase cips
iki tatlı bisküvi
3 çay
kalori hesaplamadım başka bilgisayardan giriyorum öğleden sonra verirlrse pc mi hesaplarım..
ben kacar kızlar gezmeye gidiyorum aksama gorusuruz allahım kendime hakım olmalıyım
tek problemim çayı şekeiz içemiyom ve çay tiryakisiyim ne olacak günlük en az 10 bardak çay içiyorum sırf şekerden günlük 150 kalori alıyorummyemekden kısarım aç bile durabilirim :) ama çaydan vazgeçemiyorumm :)
ben kacar kızlar gezmeye gidiyorum aksama gorusuruz allahım kendime hakım olmalıyım
tek problemim çayı şekeiz içemiyom ve çay tiryakisiyim ne olacak günlük en az 10 bardak çay içiyorum sırf şekerden günlük 150 kalori alıyorummyemekden kısarım aç bile durabilirim :) ama çaydan vazgeçemiyorumm :)
[
Güle güle gamzecim çabuk gel emi beni tek bırakma taktı kilomu kafasına bu duygu beni iyi gezmeler.![]()
Ha ha hayyy şekerim sabahtan beri yırtınıyorum 73 kilo diye senin aklın neredehade hade sen git azıcık spor yap hele meydan bana kalsın cadııııııı
![]()
tatlandırıcıyı hiç sevmiyorum yaa biraz azaltmaya çalışıyım bakalım belki 8 bardağa falan düşürebilirim :) :) off bide bugün gezme var öğlen ne yapacaksam
sabah kahvaltım iyi aslında yarım yumurta çeyrek dilim :) ekmek 2 dilim domates bi çatal peynir şimdide elma çayımı içiyorum yarım litre
[
Güle güle gamzecim çabuk gel emi beni tek bırakma taktı kilomu kafasına bu duygu beni iyi gezmeler.![]()
burdaki tüm arkadaşlarla bir odada haya lettimtabi iki dobiş sığmıyoz dimiay düşündümde tüm topik bizim evde olduğunu ev çöker ggalibaaaa
ayrıca şekerimm sporum 1.3- 2 gibi hıhhhh![]()
Tünaydin kizlar!
ba$langiç 68.3
bugün 68.1
200 gram vermi$im 3 günde ama 2 gün dikkat ettimde dün ak$am bir$eyler ati$tirdim maalesef