- Konu Sahibi Betul_20162010
Slm kızlar 4 günde 1 kilovermişim 72 idim 71 olmuşumsizce yavaşmı ilerliyorki kilo vermem?
Çok maşallah güzel ilerliyorsun nerden baksan tahmini ayda 5 kilo verebilirsin bu şekilde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar 4 günde 1 kilovermişim 72 idim 71 olmuşumsizce yavaşmı ilerliyorki kilo vermem?
Canım aynen öyle bende kızımın uyku saatine dikkat ederim hafta için çıkmam dışarıya hafta sonu yine evde uyur ama yanında ananesi olur eşimde nefes al briaz der dışarı çıkartır.Şimdilik böyle idare ediyoruz..Oooo fırlamalıkları meşhur oluyor bu şekerlerin canımcım...[/QUOTE
VALLA l19 aydır eşimle bAŞBAŞA BİRŞEY YAPMADIKK SÜTTEN KESİLSİNN VBIRAKCAM KAYNANAMA GEZCEZ İLKİŞİM SILA KONSERİNE GİTMEK
AMİNN CANIM AY MAŞALALH 16 YAŞMII HARİKAA YAA ALALH BAĞIŞLASIN
AH BE CNM KOA HAFTA BEN 300 GR VERMİŞİM AYRICA VEREMEYENLERDE VARR![]()
Aldın taşı burdan ben sana sorucam sen görürsün cadı cadı cadı lülülü
Ah be canım geceleri çok sık mı emiyor sütünü sagsan bıraksan eve valden o şekilde bakamazmı?
Ben hafta sonu bazen genel temzilikte valdeme gezme işte nadir ama anneme bırakırım akşamsa o gelir..Benim kızım çrobalara yemeklere geçti o yüzden pek emmeyi aramıyor gece işte..sagarsam oda sorun olmaz.Ben yinede gitmiyorum arada nefes almak yetişyor gideceğimiz yerede kızımıda alır gideriz demi
herkes için soyluyorum canım menulerımızı yazarken ekmeklerin ne ekmeği oldugunuda yazalım beyaz ekmekmı tahıllımı
menune gelınce hıc dıyet menusu olmamaıs canım ekmekler fazla ayrıca beyaz ekmekmı cubuk kıraker bir ara ogun için tamam diyelim ama sen tekrarlayarak yemıssın ayrıca bu kadar karbonhıdrata aksamda bol nısastalı bir besın olan patates tuketmıssın ve birde bol kalorılı cipsbugunku menun daha guzel ve az kalorili olmasını dilerim
Canım hoşgeldin..Evden işyeirne yemek getirme şansın yok...patates yerine seze yemeği yemen daha iyi..tartılmadın mı ??? yazsana
YOK ONUN DERDİ SÜT DEĞİL ESKİ KADAR GELMİYOR ÖYLE SAĞILCSAK KADAR DEĞİLL ONU DERDİ BENİ KKOKLAMA VALAL EMZİRME DİŞLERDE ÇOKİŞİME YARADI AZI VE KÖPEKLERDE OYÜZDENN SENDE BIRASKTIRMA EMMEYİ KAHROLUYORDU ÇOCUK AĞLAMAKTAN NEYSEKİ SON 4 DİŞİMİZ KALDIIAldın taşı burdan ben sana sorucam sen görürsün cadı cadı cadı lülülü
Ah be canım geceleri çok sık mı emiyor sütünü sagsan bıraksan eve valden o şekilde bakamazmı?
Ben hafta sonu bazen genel temzilikte valdeme gezme işte nadir ama anneme bırakırım akşamsa o gelir..Benim kızım çrobalara yemeklere geçti o yüzden pek emmeyi aramıyor gece işte..sagarsam oda sorun olmaz.Ben yinede gitmiyorum arada nefes almak yetişyor gideceğimiz yerede kızımıda alır gideriz demi
YAA BU ARADAA SENLE HOŞUMA GİTTİĞİ İÇİN UĞRAŞIYORUM SAKA YENİİ SENDE BENLE UĞRAŞCAĞIN GÜNLER GELEK BENDE HEP BÖYLEMİ GİTCEM BU İNSANI DAHA AZİMLENDİRRİ SEN YERİNE BAŞKASI HİÇKG VEREMESEYDİ ONLADA UĞRAŞIRDIMM EMİN OL
aslında yanında öyle bişi olsa şeker atmam belki deneyim bakalım olur inşallah bide kahve problemim var hergün mutlaka 1 fincan türk kahvesi içiyorum 1 şekerli
amin aslında ayırsan yatağını ben yaza kendi evimew taşıncam hemen odayı ayırcamm
aslında ben eşten dolayı rahatım evlendim evleneli erken yatar babasınaç ekmişş zamanla benide kendisine benzetti hatta annem der kuzuların sessizliği keloğlan biter biz ışıkları söndürürz :))) ama halimden memnunum yarın ömür gün iş hayatına döndüğümde zorlanmıcam insan ben uykuyu seviyorummm ve bunuuzmandan duydum 11 ile gee 2 hücrelerin yenilenme süreciymişş
Oğlanu uyuttum yemeğimi yedimmm şimdi leslie indirdimm 3 seviyee 48 dk olduğu için onu indirdimm yapayım hazır buraalr tenhaykenn
ooo karabiber hoşgelsin nasılsın? Dün ben yoktum bugünde sen mi dieycektim geldin ama dün gördüm şöle bir göz geçirdimde sende buradaymışsın epey kaynatılmış...
tmm cnm yarın eklerim seniiii hemde yeni tartını girerimm ahh 57 benim ideal kgg
öyle bir derdimiz yokkiii biz nereye gidersek gidelim 8 bilemedin 9 döneriz cümle alemde bilir bunu oğlum doğduğunda beri aynı saatte uyuyor birde bunu kızın yürüsün daha iyiş anlıcan bi yürümeye başlasın gittiği,n yerde rahat değilsinn mesela evde herşeyi kaldırdım heryeri karıştıyor geçen telsiz tel. buzdolabından çıktıı öyle fırlama oluyorlarr
tebrik ediyorum hepinizi arkadaşlar kiloları atmaya başlamışsınız.. bebişlerinizin hepsi birbirinden tatlı allah bağışlasın kızlar.. bu tarz konularda ben biraz fransız kalıyorum inş yaza bende nişanlanıcam sonra sevdiğim askere gidip gelicek de evlencezde bebişim olucakta çoooookk var daha ... ama çocukları çok seviyorum iki tane minik yeğenim var üstelik şuan yanımdalar :))
amin canım Allah tez zamanda sana ve isteyen herkese nasip eder inşallah....Mübarek cuma günü..dualarımzı seninle canım..
Yaşıon kaç ??