• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

huu hu hu duygu ordamısın ? Bende spor yapmaya başlayınca sana çok şeyelr soracağım..şu ana kadar daha spor yapmadım...o program yabancı değilmi nasıl indiriyorsunuz?
emin ol çok sevinirim şimdi sen bugün benden çok çektin yai ster istemez daha çok idkkat etcen:)) valal ismin yazdım seviye 5 bakcaktımm baktım 68 dk gözüm korktuu 3 indirdim 2 seviyeyi 1 seviyeyi birde 500 adımı indirdimm hiç yapamazsam 500 adımı yapcam 5 dk çünkü günde 3 kere yapsam yine oturmaktan iyidir ve en uzun olan 3 seviyeyi 3,5 dk indirdim kısa sürede indiriliyor istersen site ismini özelden msj atayım

ahh ahh sen 9 ay kardınında taşıı besle büyüt uykusuz kal gitsin babaya benzesinler aynı ytaa bizimkide aynı babası bir tek kan grupu benim ki:))9

Hiç sorma bide benimm eşimm banaa benzettilermii çokk bozluyorrr
illakii kendisiine benziyorlarmışşş hele akrabalarıı hepp ona benzetiyor benimkiler bana benzetiyorrr

bu arada geçmişii okumakatann yediklerimii yazmadım
dünkü menümm

sabah 1 tost
ara 1 portakal

öğlen 1 kase yeşil mercimekli erişte çorbası 4 kaşık yoğurt
ara su

akşam fırında 4 kaşık karnıbar yemeği
3 kaşık pirinç pilavı

daha sonrada çekirdek yedikk o kötü olduu

bugünnde sadece köfte yedimm kahve ve bol bol suuu
ahh menün okurkenn yüzümde tatlı bir gülümseme vardı ne zaamn çekirdeği gördüm şok oldumm :37: Ben bayılırım çekirdiğe ve biteseye kadar yerimm nasıl canım çekiyor anlatamam hergün yerdim eskiden ama bir kasede 400 küsür kalori olduğunu görünce cesaret edemiyorum en azından şimdi ,bi vereyim ah bi vereyim şu kilolarıı herşeyden yicem

hiç sorma bide benimm eşimm banaa benzettilermii çokk bozluyorrr
illakii kendisiine benziyorlarmışşş hele akrabalarıı hepp ona benzetiyor benimkiler bana benzetiyorrr

aynı cnmm bunalıma gircek biri dese:))
hele sağ olsun çok tatlılar ama eşimin ailesi görümemin kızına bile benzetti ler oğluma bir parçasını bana benzetmiyırlar çok gülüyorumm:))

ahh menün okurkenn yüzümde tatlı bir gülümseme vardı ne zaamn çekirdeği gördüm şok oldumm :37: Ben bayılırım çekirdiğe ve biteseye kadar yerimm nasıl canım çekiyor anlatamam hergün yerdim eskiden ama bir kasede 400 küsür kalori olduğunu görünce cesaret edemiyorum en azından şimdi ,bi vereyim ah bi vereyim şu kilolarıı herşeyden yicem

400 küsürmü şok oldum bilmiyordumm amaa tutamadım kendimii
eşim 2 akşamdır getiriyorr artık kızdımm kabuklarıı dökülünce oğlan sabahlarıı ağzına topluyorrr

400 küsürmü şok oldum bilmiyordumm amaa tutamadım kendimii
eşim 2 akşamdır getiriyorr artık kızdımm kabuklarıı dökülünce oğlan sabahlarıı ağzına topluyorrr

yaa içim gidiyorrr biliyormusun kış akşamları çayı demlerdik yanında çiğdem yani çekirdek cips meyva p.mırı hepsi bir yerdee yanında cola gazoz :((( özledim bunları ama ben bunları şimdi yersem 2 gün birşey yemem lazımm o yüzdenn düşünmüyorummm bunları hiç:))

hayatta benzetmezler satenn bizeeee

evettt cnm ama alıştım ben herşeye he diyorumm

giden ve gitmek üzere olnan arkadaşlarımmm iy,i hafta sonralarıı cısssslardan uzak durunn öptüm hepinizi arada girerimmm

kendime sasiyorum ve tebrik ediyorum acliktan kazinan midemi bastirmak icin 1 yaprak lahana yemek cook iradeli bir davranisti:56:

Ayy kızlar yarında iyiyimde pazar günü inşallah sapıtmam yoksan herşey gider kardeşim ve kuzenlerimin doğum günü var şimdi dolmalar börekler pasta bari bol bol göbek atarak eritirim diye düşünüyorum...

Back
X