merhabalarrr :)))
kızlar ben 24yasında 1.60 boyunda ve suan 71.1 kg olan evli ve 1 yasında fıssstık gıbı bır kız annesıyım. :)))
bıkac hafta evvel eşim benı kucagına aldı kaldırdı hatun 77 kılo falansın dedı. ohaaa artık dedim. gel tartılalım dedi. getırdı tartıyı cıktım 76.3

şokkk oldum
dıyete basladım 3-4 gun sonra bıraktım tam kararlı degildim zaten.
1.5 hafta evvel kk da dıyet basarı hıkayelerını okudum. hatunlar 30-40 kılo vermıs, içlerinden bı ınsan cıkmıs hepsi benden cıtır, onlar için acayip sevindim. kendi halime aglıcaktım nerdeyse.
orda okuduklarımın gazıylaaaaa karar verdım. 1.5 haftadır karbonhıdrat dıyetı yapıorum. en buyuk aşkım, benı en cok mutlu eden seyden makarnadan feragat ettim. makarna, pilav, patates, bulgur, baklagıl yemıorum. protein agırlıklı beslenıyorum. sadece sabahları 2 dilim ince ekmek yıyorum. bu sabah 1 dilim yedim.

76.3 ten 71.1 e ındım. 54-55 olmaı hedeflıorum kızlar. kızımın ve benım dogum gunlerımız aralıkta. evlılık yıldonumumuz de dogum gunumden 1 gun sonra. aralıgın basına kadar 36 beden olmayı hedeflıorum. suan 42-44 beden gıyıyorum.
benı aranıza kabul ederseniz örnek menumu de yazayım :))
sabah: 1 haslanmış yumurta (kayısı veya rafadan)
2 dilim ekmek arasına 1 incecik dilim kaşar ile tost (once ekmeklerı kızartıyorum tost makınesınde sonra kasarı koyup son bı kez bastırıyorum)
2 dilim peynir
maydonoz
sekersiz biki çayı, yeşil çay yada forumlarda okudugum bı elma cayı (zayıflatıomus)
arada acıkırsam 1 kepeklı galeta
öğle: ilk baslarda 9-10 tane büyük yediğim tavuk köftesi (et köftesi de olabilir) suanda 6-7 tane küçük küçük köfteye dönüştü.
veya
diyetyemeği.com da ınceledıgım güzel görünen sebze yemeklerı bana ilham verdi. karnabahar, kabak, brokoli, bruksel lahanası, ıspanak vs.
yogurt
yesillik
şekersiz form çayı yada yeşil çay
arada acıkırsam yogurt veya galeta
akşam 18.00-19.00: 2 kepçe corba
salata
yogurt
gunde 8-9 bardak su ıcıyorum. elma çayı yaptıysam gunde 6 bardak ıcıyorum. yesil çay veya form cayı ıcıceksem 3 bardak. zaten bu caylar acaip susatıyor. dilim damagım kuruyor.
e tabi hareketsiz olmaz. gunde 100 tane mekik cekıorum. oklavayı enseme koyup belden asagısı sabıt kalıcak sekılde 50 sag 50 sol. ellerimi belime koyup bedenımle daıre cızıyorum 3-5 dk. bırde dımdık duruken 10ar kere sag ve sol bacaklarımı gogsume kadar kaldırıp yere basıorum. 10. da zaten acaip acıo baldırlarınız. eşim spor salonunda calıştı. zaen acaip fit. uyuz oluorum

o soyledı. bacağını gogsune kadar kaldır ındır 10 ar kere aklına geldıkce yap dedi. hem göbegını hem baldırlarını yakıyor dedı. bıde karnımı ıcerı cekıp cekıp bırakıorum aklıma geldıkce.
işte bukadar kızlar. 1 haftada 5.2 kg verdım.
15-16 kg vermek ıstıyorum. aralık basına kadar. kendıme 36 beden bı elbıse alıcam. ona bakıp bakıp evlılık yıldonumumuzde bunu gıyıcem dıye motıve olucam. her ay 1.5-2 kılo vermem lazım. :))) uuuff roman yazmısım bee

hayden bu kadar kızlar. :)) benıde lısteye alısanız sevınırım. :)))