• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selam kızlar dünkü menümü yazam hemen

sabah 1 haşlanmış yumurta,bol yeşillik
kepek ekmek

ara 1 türk kahvesi

öğlen günüm vardı küçük bi lahmacun ayran (lahmacun 250 kalori)

akşam 4 kaşık nohut yemeği
1 dilim kepek ekmek
light yoğurt

akşam yarım avuç beyaz leblebi

toplam 900 kalori:34::34::34:

kisti beslenme uzmanımı alıyo cnm ya ben burasını pek anlayamadım..bendede guatr var ama genel cerrahi uzmanını bakar ve ameliyat eder diye biliyorum.

yok canim o doktora kagit yaziyor alin diye, ben yanli$ yazdim :)
gunaydinlaar
dunun menusu geliyor...

Sabah:
Ac karna ilik sirkeli su
Kahvalti:
1dilim ekmek
1haslanmis yumurta
1,5 domates
4 zeytin
Yarim kk beyaz peynir
10 tane soslu fistic ama minicik fistiklar
Ara:yesilcay+1 adet sade biskuvi+yarim muz
Ogle:
2 kasik pilav 4 kasik kurufasulye
Ara:yesil cay
2dilim elma 3 dilim mandalina
Aksam: sarimsakli yogurtlu acili lahana salatasi
Su artik cok icmiyorum cunki wc ciddi problem olmaya basladi-oglum kiyamet kopariyor ortadan kaybolunca-bugun 2lt civari icmisimdir.
Pazartesi misafirim var bakalim kendimi nasil tutcam?
Birde kizlar nasil tartiliyorsunuz?

çok güzel!

eline sağlık canım cuma başladım 77,70 le bugün 77,00 çok mutlu oldum valla 3 günde kaçamaklarla 700 gr vermişim cumaya kadar inşallah 75 e falan düşerim
pazartesi 5 günde 5 kilo diyetine başlamayı düşünüyorum daha öncede yptım ama sonuna hiç gelemedim :) dur bakalım bu sefer olacak mı

ya canim bende o diyeti yapmak istiyorum ama 8 gün oruç tutmam lazim bugün oruç tutuyorum bilmiyorumki iftarda idare edebilirmiyim

duyfercim 66 kiloyum halen bi değişiklik olmadı kilomda..

dün sabah:
bir dilim börek
bir bardak şekersiz çay

öğlen:
bir dilim börek
üç yemek kaşığı makarna salatası
bir tane köfte
bir yemek kaşığı sote
bir dilim tatlı

ara öğün
elma

öğlen sınırı aştığım için akşam bişiy yemedim

aralarda 7/8 bardak su

canim ak$am yememen iyi olmu$ ama yinede gün boyu çok karbonhidrat almi$sin :47::47:

selam kızlar dünkü menümü yazam hemen

sabah 1 haşlanmış yumurta,bol yeşillik
kepek ekmek

ara 1 türk kahvesi

öğlen günüm vardı küçük bi lahmacun ayran (lahmacun 250 kalori)

akşam 4 kaşık nohut yemeği
1 dilim kepek ekmek
light yoğurt

akşam yarım avuç beyaz leblebi

toplam 900 kalori:34::34::34:

süper!! olsun canim bir lahmacundan bir$ey olmaz, özelliklede o ögünde ekmek yemediysen :)

günaydınnnnnnnn
biraznı yaptım kızlar kontrol edinn devamınıı bugün hallet em
yeni gelen arkadaşlar p.tesi ben girdiğimde bana tekrar hatırlatınnn kayıtlarınız yapayımm :9:

süper olmu$ canim ellerine saglik, in$allah daha çok kilo veririz gelecek hafta :nazar::72:

selam kizlar ben bugün oruç tutmaya ba$ladim, ama sahura kalkmadigim için, gece yedim

gece saat 12-12.30 da
2 bardak ye$il çay ve form çayi
1 kase dolu meyveli müsli
1 çay ka$igi nutella

in$allah iftarda fazla kaçirmam

selam kizlar ben bugün oruç tutmaya ba$ladim, ama sahura kalkmadigim için, gece yedim

gece saat 12-12.30 da
2 bardak ye$il çay ve form çayi
1 kase dolu meyveli müsli
1 çay ka$igi nutella

in$allah iftarda fazla kaçirmam
canim bence oruclu olacagin gun yesil cay yerine sut icsen daha iyi olur hemde tarcinli olursa kan sekerini dengeler.yesil cay susatmiyor mu sizide?

canim bence oruclu olacagin gun yesil cay yerine sut icsen daha iyi olur hemde tarcinli olursa kan sekerini dengeler.yesil cay susatmiyor mu sizide?

bilmem $imdi gece gece süt içmiyeyim dedim, yok susatmiyor, ben zaten tatindan nefret ediyorum bu yüzden ilitipta kafaya dikiyorum :)

ya kizlar dün misafir gelmi$ti ve ben 1 dl kek ve fistik yedim bu yüzden bugün tam 600 gr fazla çiktim morelim çok bozuk

oruç tutan arkadaşlar allah kabul etsin

duyfercim bence orucunu bitirdikten sonra yap 5 5 diyetini kolay ama yinede tüm dengeni bozuyor en zoruda meyve günü ben meyve hiç sevmiyorum zaten zorla yiyorum meyveyi hatta yemiyorum :(

yaa beni diyetten en çok soğutan şey şu mide ekşimeleri gastrit geçsin diye sürekli bişeyler yemek istiyorum hergün bir iki tane ilaç alıyorum bunun kesin çözümü yokmu yaa

bilmem $imdi gece gece süt içmiyeyim dedim, yok susatmiyor, ben zaten tatindan nefret ediyorum bu yüzden ilitipta kafaya dikiyorum :)

ya kizlar dün misafir gelmi$ti ve ben 1 dl kek ve fistik yedim bu yüzden bugün tam 600 gr fazla çiktim morelim çok bozuk

ayy bende akşam yiğenimin doğum gününe gidicem en azından dilim pasta yiyeceğim umarım tartıda fazla çıkmam yarın

öncelikle canım Allah orucunu kabul etsin.bencede sahurda süt içmen daha iyi olur hem tok tutar gün içinde hemde susatmaz seni.dünkü yediğin fıstıklar tuzluysa eğer vücudunda su tutmuştur tartıda o yüzden fazla çıkmışsındır.aynı durumu bende yaşadım tuzlu fıstık yediğim için bir kilo fark etmişti tartıda doktor çayla yada suyla içtiysen su tuttuğunu söylemişti.

duyfercim 66 kiloyum halen bi değişiklik olmadı kilomda..

dün sabah:
bir dilim börek
bir bardak şekersiz çay

öğlen:
bir dilim börek
üç yemek kaşığı makarna salatası
bir tane köfte
bir yemek kaşığı sote
bir dilim tatlı

ara öğün
elma

öğlen sınırı aştığım için akşam bişiy yemedim

aralarda 7/8 bardak su

tamam tatlımmm :45::45::45::45:

evet kızlarrr marselinde ark.dışında herkez tmm dırr şimdi bazı yeni gelen ark. var onları eklicem marselinda ark. buhaftada olmazsa onu listeden çıkarcam
tekrar tekrar söylüyorum öyle sabahtan akşama kadarr yazın demiyorum listeye girn ark. dan devamlılık istiyorum yani bir gün önceki yeidklernie ve toplam kalorisini yazsın ve cuma günü tartı gününde kg bildirmi yapsın yeterr,onun dışında arada uğrayan herkeze sayfam açıkk yaza bilir yorum yapabilirinniz ama listede olanlarda devamlılık istiyorum

bu sabah 63.0 gordum tartida zaten kisa donem hedefimde oyleydi ama bugun ucusa gectim sanirim 2 gun menu bildiremem utancimdan:18::5:

evet gelelim bana bu hafta sonu bir diyet hakkında bilgi topladım çünkü hızlanmam gerek martta hazırlıklar başlıcak mayısa kadar 64 ama aslında 60 olsam süper olcak o yüzden o diyeti uygulamaya karar verdim biraz ağır bir diyet o yüzden temizliğimi ve ütümü bitirdim yorulmamam gerekk eşimlede peşin peşin konuştumm sana istediğin yemeğiyaparımm yeterki beni elleme dedimmm o da bende varım dedi daha çok sevindim cumaya kadar (tabi dayan bilirsem) odiyeti yapcam,bir süre ne yediğim hakkında bilgi veremicem sizlere eğer cuma tartı gününde kg verirsem paylaşcam haaaçlığa dayanamayıp diyeti bozarsam yine paylaşcam ama önce denemeki stiyorumm ya ciddiler yada abartıyorlarmıı merak ediyorummm...

merhabalar arkadaşlar ben 22 yaşındayım 168 boyunda ve 101 kiloyum aslında kilomu tam olarak göstermiyorum ama göbek bölgem ve simit dediğimiz yerlerde çok kilom var artık nees darlığı da çekmeye başladım yurtta kalıdığım için düzgün bir diyet yapamıyorum ama kararımı verdim yavaş yavaş verecem hergün 100 gramdaa versem razıyım yeterki gitsin şu kilolar yakında eve çıkacam spor salonuna da yazılacam o zaamn daha hızlı veririim inşallah akşam gün içinde yediklerimi yazarım kızlar herkese başarılar allah yardımcımız olsun

cnm ideal kg bildirmemişsinnn

bu sabah 63.0 gordum tartida zaten kisa donem hedefimde oyleydi ama bugun ucusa gectim sanirim 2 gun menu bildiremem utancimdan:18::5:

şartlar ne olursa olsunn yaz cnm pişmanlık yaşamadandaa büyük birşeyy yola devammmm:34:

biraz peynir yedim çayla :D

canim bence kalori sayimi yanli$ gibime geldi, daha çokk 1400 kalori gibi geliyor, patates kizartmasi çok kalorili hatta kruvasanda öyle :)
canım kalori sepetinde hesaplatıyorum o patates kızartması değil direkt rosto nun içinde oluyor ya ondan 3 dört tane çok değil yani ben mekik çektim dün birde akşam oryantal oynadım 1 saat dün 101 kiloydum bugün 98.3 üm nasıl oldu anlamadım

evett tABLODA EKSİK BİLGİSİ OLANLar

vanilliaa - şimdiki kg ve hedef
tontoncan- hdef kg
marselinda- kg bildirmedii (cuma)

oruç tutan arkadaşlar allah kabul etsin

duyfercim bence orucunu bitirdikten sonra yap 5 5 diyetini kolay ama yinede tüm dengeni bozuyor en zoruda meyve günü ben meyve hiç sevmiyorum zaten zorla yiyorum meyveyi hatta yemiyorum :(

yaa beni diyetten en çok soğutan şey şu mide ekşimeleri gastrit geçsin diye sürekli bişeyler yemek istiyorum hergün bir iki tane ilaç alıyorum bunun kesin çözümü yokmu yaa

canim isim kari$tirdin galiba :) oruç tutan benim ve diyeti yapmak isteyende benim, sabah iftarda ha$lanmi$ patates yerim dedim ama $u an hiç yiyesim yok iftara 1.5 saat kaldi :(
canim benim midemde reflü oluyor arada ama papatya çayi, süt ve hatta bazen ilik limonlu su iyi geliyor bence papatya çayini bir dene

ayy bende akşam yiğenimin doğum gününe gidicem en azından dilim pasta yiyeceğim umarım tartıda fazla çıkmam yarın

ben hemen kilo aliyorum canim yaa, in$allah almazsin sen, ama $imdide dogum gününe gidipte bir$eyler yememekte olmazki amaaa

öncelikle canım Allah orucunu kabul etsin.bencede sahurda süt içmen daha iyi olur hem tok tutar gün içinde hemde susatmaz seni.dünkü yediğin fıstıklar tuzluysa eğer vücudunda su tutmuştur tartıda o yüzden fazla çıkmışsındır.aynı durumu bende yaşadım tuzlu fıstık yediğim için bir kilo fark etmişti tartıda doktor çayla yada suyla içtiysen su tuttuğunu söylemişti.

amin canim :)
$a$irtici ama ben oruçken fazla acikmam :)

evet gelelim bana bu hafta sonu bir diyet hakkında bilgi topladım çünkü hızlanmam gerek martta hazırlıklar başlıcak mayısa kadar 64 ama aslında 60 olsam süper olcak o yüzden o diyeti uygulamaya karar verdim biraz ağır bir diyet o yüzden temizliğimi ve ütümü bitirdim yorulmamam gerekk eşimlede peşin peşin konuştumm sana istediğin yemeğiyaparımm yeterki beni elleme dedimmm o da bende varım dedi daha çok sevindim cumaya kadar (tabi dayan bilirsem) odiyeti yapcam,bir süre ne yediğim hakkında bilgi veremicem sizlere eğer cuma tartı gününde kg verirsem paylaşcam haaaçlığa dayanamayıp diyeti bozarsam yine paylaşcam ama önce denemeki stiyorumm ya ciddiler yada abartıyorlarmıı merak ediyorummm...

merak ettim sonucu bekliyorummm

canım kalori sepetinde hesaplatıyorum o patates kızartması değil direkt rosto nun içinde oluyor ya ondan 3 dört tane çok değil yani ben mekik çektim dün birde akşam oryantal oynadım 1 saat dün 101 kiloydum bugün 98.3 üm nasıl oldu anlamadım

hmm tamam ben patates kizartmasi var yaninda sandim :)

selam herkese bütün kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum :46:

geçmişi okuyorum ama daha bitiremedim
dünkü menümü yazayım dedim

sabah
çeyrek peynirli gözleme
zeytin peynir 2 bardak az şekerli çay
kızımın tereyağlı ekmeğinin yiyemediği kuru kenarları (köy ekmeğinin )
2 çatal çilek reçeli

öğlen
2 kaşık mantar sote
4-5 kaşık makarna
salata

akşam
1 kase yoğurt çorbası
fırında balık
1 dilim ekmek (beyaz)
2 küçük parça turşu

kalorisi 1200 kalori civarı

Son düzenleme: