• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

p.tesi sayfamı açtımm kendi fikrim rekor kırdıkk maşallah arkadaşlığımız daim olsunnn zayıfladığımda bile devam etsinn inş...

yarın görüşürüzzz tavuğunuzz uyurrrr yani yarım saat kadar uyumuş olurrr :51:

15.05 menum;
sabah:2 adet çavdar ekmegını yagsız labne beyaz peynr+vişne recelı.
öğlen:1 kase ezogelın corbası
1 tabakmantarlı tavuklu yemek
1 tabk bulgur pilavı
2 kasık yogurt
ara öğün:1 tane yesil elma
aksam:2 kaşık yogurt
6 kasık taze fasulye yeegı
2 kepçe (küçük) tarhana corbası
Toplamm :1300 kalorı

gun boyu zamn zamn bıtkı cayı +şekersiz çay.
yorumlarınızı beklıorum:8:

15.05 menum;
1 tabk bulgur pilavı
2 kasık yogurt

bir tabak bulgur pilavında sanki biraz abartmışsın cnm..diyette en önerilmeyen yemekler pilav ve makarna yesen bile bir dilim ekmeğini azaltarak iki yemek kaşığı yersen daha iyi olur sanırım..

bende 21 yasındayım 2 senelık ewlıyım 15 kılo aldım bugun kendıme bır kac bırsey almaya gıttım sonuc husran artık buyuk benden reyonlarına bakar oldum bu sefer cok azımlıyım bgun basladım dıyete kondısyon bisikletı bırde youtube den 8 dk karın egzersızı uyguladım bakalım inş. bırakmam
kahvaltı2 dilim tam buğday ekmegının ıcıne 1 kıbrıt kutusu peynırı tost yaptım 1 haslanmıs yumurta ılık su
oglen kuru kayısı 8 adet
aksam 1 domates kıvırcık 6 yaprak 3 adet ızgara kofte 2 yemek kasıgı yogurt
ve ac degılm ıns devam ederım

100. sayfamız hayırlı olsun arkadaşlar

bu arada bugün benim doğum günüm :64::12:
3 lü rakamlara başmış bulunuyorum :37:
mutlu yıllar canım:71:
15.05 menum;
1 tabk bulgur pilavı
2 kasık yogurt

CANIM MENUN SÖYLE OLMAMAIS DAHA DOGRUSU SADECE SNIN İÇİN DEĞİL DİĞER BUTUN ARKADASLAR İÇİNDE SOYLUYORUM DİYET YAPARKEN MEYVE PROTEİN VE KARBONHİDRAT ORANTILI OLMALI
MESELA SABAH EKMEK KARBONHİDRAT
EZOGELİN İÇİNDE MERCİMEK PİRİNÇ VE BULGUR OLDUGU İÇİN FAZLASIYLA KARBONHİDRAT
BUNUN YANINDA BULGUR PİLAVIDA KARBONHİDRAT
ARTI BUNLARIN USTUNE BEYAZ UNDAN OLASAN TARHANA KARBONHİDRAT GUNDE KAC OGUN KARBONHİDRAT ALMISSIN BUDA SENIN VUCUDUNDA DEPOLANMA İŞARETİ

MENUN NASIL OLABİLİRDİ SABAHKİ EKMEK OKEY ÖĞLENDE EZOGELIN İÇTİYSEN TARHANA VE BULGUR OLMAMALIYDI ONUN SEBZE AGIRLIKLI OLABİLİRDİ SALATAN YOK SALATA OLABİLİRDİ BUNLARA DİKKAT EDİLİRSE DAHA SAGLIUKLI KALICI KILO VERİLİR SAKIN YANLIS ANLAMA CANIM GENEL YAZDIM BUNLARI HEPİMİZE ORNEK OLSUN DİYE:16:

bir tabak bulgur pilavında sanki biraz abartmışsın cnm..diyette en önerilmeyen yemekler pilav ve makarna yesen bile bir dilim ekmeğini azaltarak iki yemek kaşığı yersen daha iyi olur sanırım..

şirkette yedıgım için tambi tabk mı acıkcası bılmıorum fazladan fazladan yazım ama zaten yemkler ole dolu dolu cıkmıo evet aslında 2 kasık yeseydım daha ıı olrdu bırdahakı sefer ole ypım barı yada kasıkla tek tek sayım haha :52:

mutlu yıllar canım:71:

CANIM MENUN SÖYLE OLMAMAIS DAHA DOGRUSU SADECE SNIN İÇİN DEĞİL DİĞER BUTUN ARKADASLAR İÇİNDE SOYLUYORUM DİYET YAPARKEN MEYVE PROTEİN VE KARBONHİDRAT ORANTILI OLMALI
MESELA SABAH EKMEK KARBONHİDRAT
EZOGELİN İÇİNDE MERCİMEK PİRİNÇ VE BULGUR OLDUGU İÇİN FAZLASIYLA KARBONHİDRAT
BUNUN YANINDA BULGUR PİLAVIDA KARBONHİDRAT
ARTI BUNLARIN USTUNE BEYAZ UNDAN OLASAN TARHANA KARBONHİDRAT GUNDE KAC OGUN KARBONHİDRAT ALMISSIN BUDA SENIN VUCUDUNDA DEPOLANMA İŞARETİ

MENUN NASIL OLABİLİRDİ SABAHKİ EKMEK OKEY ÖĞLENDE EZOGELIN İÇTİYSEN TARHANA VE BULGUR OLMAMALIYDI ONUN SEBZE AGIRLIKLI OLABİLİRDİ SALATAN YOK SALATA OLABİLİRDİ BUNLARA DİKKAT EDİLİRSE DAHA SAGLIUKLI KALICI KILO VERİLİR SAKIN YANLIS ANLAMA CANIM GENEL YAZDIM BUNLARI HEPİMİZE ORNEK OLSUN DİYE:16:

yok canım nıe yanlıs anlım sonucta yorum yapılsın dıe yazıoruz (: bir dahaki daha dikkatli olmaya calısırz sonucta. :7:

şirkette yedıgım için tambi tabk mı acıkcası bılmıorum fazladan fazladan yazım ama zaten yemkler ole dolu dolu cıkmıo evet aslında 2 kasık yeseydım daha ıı olrdu bırdahakı sefer ole ypım barı yada kasıkla tek tek sayım haha :52:

diyetin zaten en zor olan kızmı yemekleri doldururken tek tek kaşıkla sayma kısmı.ahh diyorum keşke bir kaşık daha fazla alsaydım ama yok yok yeter bu kadar diyorum nefsimi azarlıyorum:)kendi kendimin lokmalarını sayıyorum anlıcağın:)

sen doktoruna pko hastası olduğunu söyliceksin oda senin hormonlarına göre diyet listeni hazırlıcak.doktor senden yinede hormon testi isticek ben hormon testlerimi bağlı olduğum sağlık ocağından ücretsiz yaptırdım.diyetisyene gidiyorum gerekli testlerin yapılmasını istedi benden dediğinde onlarda zaten tereddütsüz yapıyolar.iki haftada bir gidiyorum ama muyane ücreti ayda sadece bir kere ödüyorum.her gittiğimdede yağ kas su ölçümüm yapılıyo.inançlı ol canım bak nasıl kilolarını verceksin bebişinide kucağına alcaksın inşalllahh yeterki inan kendine güven gerisi zaten çok kolay..

Çok sağol canım moral verdin bana:16:İnşallah hakkımızda hayırlsı olur herşey için.Muayene ücreti nekdar veriyorsun canım?

ah canim ah :47: nedir bu çektigimiz ya tiroid pko insülin direnci.....uzadikca uzuyor, bende hiçbiri yok gibi ama ben $üpelendim ve tahlillerim temiz çikti ancak tiridim malesef kistlerle çevriliymi$, kistlerden 2 tanesi biraz daha büyükmü$, beslenme uzmani dü$ündü ama vazgeçti o kisti almayacagim dedi ve kilo almanda bir etkisi yok dedi ama ben her kaçamakta kilo aliyorum hiçbir arkada$imla yemege dü$ünmeden gidemiyorum hep az yiyorum ama çok çabuk kilo aliyorum..neyse uzatmiyayim, hep beraber zayiflariz in$allah, herkesin farkli sorunlari var ama ba$aracagiz :72::72::72:

Evet canım hiç sorma Allah'a isyan etmek istemiyorum ama çok zor bir durum yani diyet yapıp normal hızda versem tamam dicem.Ama hem diyet spor yapıpta çok yavaş vermek moral bozucu:50:Yinede Allah beterinden korusun tabiki.İnşallah seninde önemli birşeyin yoktur.Bende en son çare özel diyetisyene gideceğim.Bende öyle kolay kilo alan zor verende bir bünyem var.Hayırlısı olsun hepimiz için:16:Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için:29:

Selam kizlar iftari ettim rahatladim menumu yazayim
iftar: 1 tane hurma
1 saat sonra : 1kase yagsiz unsuz sebze corbasi
2 kasik etli fasulye
2 kasik pilav
3 kasik yayla corbasi
ara : 2 kucuk lokma kek
2 hurma
2 kasik nutella

TOPLAM 770 kalori

kizlar sahurda bisey yememeyi dusunuyorum ama bakicam

100. sayfamız hayırlı olsun arkadaşlar

bu arada bugün benim doğum günüm :64::12:
3 lü rakamlara başmış bulunuyorum :37:

Dogum gunun kutlu olsun canim :)

15.05 menum;
1 tabk bulgur pilavı
2 kasık yogurt

Canim bencede biraz dengesiz olmus cok karbonhidrat almissin

bende 21 yasındayım 2 senelık ewlıyım 15 kılo aldım bugun kendıme bır kac bırsey almaya gıttım sonuc husran artık buyuk benden reyonlarına bakar oldum bu sefer cok azımlıyım bgun basladım dıyete kondısyon bisikletı bırde youtube den 8 dk karın egzersızı uyguladım bakalım inş. bırakmam
kahvaltı2 dilim tam buğday ekmegının ıcıne 1 kıbrıt kutusu peynırı tost yaptım 1 haslanmıs yumurta ılık su
oglen kuru kayısı 8 adet
aksam 1 domates kıvırcık 6 yaprak 3 adet ızgara kofte 2 yemek kasıgı yogurt
ve ac degılm ıns devam ederım

super menun! Bu arada biyun ve kilon kac?

Evet canım hiç sorma Allah'a isyan etmek istemiyorum ama çok zor bir durum yani diyet yapıp normal hızda versem tamam dicem.Ama hem diyet spor yapıpta çok yavaş vermek moral bozucu:50:Yinede Allah beterinden korusun tabiki.İnşallah seninde önemli birşeyin yoktur.Bende en son çare özel diyetisyene gideceğim.Bende öyle kolay kilo alan zor verende bir bünyem var.Hayırlısı olsun hepimiz için:16:Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için:29:

Allah yardimcimiz olsun canim malesef daha cok azimli ve dikkatli olmamiz lazim :)
Bencede hic zaman kaybetmeden uzmana gorun en azindan icin rahat olur takip edilince

bugünkü menüm

sabah dünden kalan çeyrek katmerim
yarım yumurta 2 dilim kaşar peynir 350 kal

öğlen 2 haşlanmış patates 300 kal
3 kaşık yoğurt
yeşil salata

akşam doğum gününe gideceğim için yemek yemedim
1 dilim pasta yedim :) oleyyyy 400
1 avuç çekirdek 80
akşama kadar bol bol çay:( 150

1280 kal

Back