• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

mesela lahana salatasi ama yogurtla birlikte mayonezli kuru uzumlu cevizli'yas pasta,sekerpare'mayali pogaca sigar boregi,kisir'yalanci cezerye'avakado sos:56::37::27:duyfercim hala yerdim diyor musun??
kovun beni topikten kovuuun:43::43::50:

bende kebapları götürdümmitavuk bagetmi arasın,pirzolamı,yoksa şiş etmii hepsinden vardıı tabağımdaa

aaa $a$irdim tadi gerçekten güzelmi? peki içine ne koydun bende bu ak$am yapacagimda

canım fena değil tadı yani abartılacak kadar kötü değil....

1 ortaboy lahana
4 havuç
1 büyük kelle soğan
1 demet maydanoz
4-5 domates
ben bunları koydum haşlayıp robottan çektim

istersen kereviz ve başka sebzelerde koyabilirsin ama kereviz kokuyor ondan ben koymadım
bide azcık pul biber döktün tadını hoş etti...baharat istediğin kadar koyabilirsin..

teşekkür ederim
haklısın canım kesinlikle sağlıkla 2-3 gündür diş ağrısı çekiyorum doğum günüm yarı hasta geçti:25:

geçmiş olsun cnm.evde karanfil varsa evde eğer ağrıyan dişinin üstüne getirerek ağzında tut baya faydasını görürsün.bende hamileliğimde inanılmaz diş ağrısı çekiyodum karanfil inanılmaz iyi geliyodu inşallah gecer ağrın tatlım diş ağrısı dayanılcak bi ağrı değil

canım ınsallah yaparsın tadıda guzel dıyorsan harıka
valla ben 3 gun yaptım 2 kılo verdım onunla ama delı gıbı corbadan ıctım

geçen yıllarda 2 defa felan yaptım var gerçekten faydası

ama ben deli gibi içemiyorum 1 kase içtimmi tamam kesiyor ekmek bile yiyemiyorum kesiyo acayip...

slm kızlar çok işim vardı giremedim

dünkü menüm

az omlet
1kk beyaz peynir
2 dilim kepek ekmek

öğlen

1 kase çorba yarım dilim kepek ekmek

ara 10 tane kraker

akşam

4 kaşık kısır 250 kalori
2 kaşık patates salatası 100 kalori

toplam 1182 kalori

sabah
2 haşlanmış yumurta beyazı sarılarını yemedim
3 dilim ekmek
domates salatalık biber
1 tatlı kaşığı tahin
öğlen yarım muz 1 portakal
akşam
tavuk sotenin sadece tavuğu
şehriye çorbası
salata
2 kaşık makarna
1 saat oryantal :)

ay gamzecim ben 2 lt su içip birde yeşil çay içince wc den gelemiyorum sabahtan beri 3 kere gittin şuanda 4.gitmem lazım düşün..Birde bu karışımı içersem yandım..Rahat kilo verebiliyormusun? Bunu içince.

kızlar tuvalete gitmekten çok sakınmayın
her tuvalete gidiş fazladan 78 kalori verdiriyor bunu unutmayın

sabah 1 kase special k
öğlen dürüm tavuk döner(dışarıdaydım sınava girecektm yiyeck başka bişey bulamadm)
akşam rostonun sadece köftesi
1 porsiyon mevsim salata
200 gram yoğurt
1 kase mercimek çorbası
akşamın ilerleyen saatlerinde 1 tane meyve yerim

kızlar kısırr ne kadar kaloriliymiş ya.....................

bide bu akşma yağsız köfte ve yağsız spagetti makrna yaptım nasıl yiyebilirim fikir bekliyorum....

geçmiş olsun cnm.evde karanfil varsa evde eğer ağrıyan dişinin üstüne getirerek ağzında tut baya faydasını görürsün.bende hamileliğimde inanılmaz diş ağrısı çekiyodum karanfil inanılmaz iyi geliyodu inşallah gecer ağrın tatlım diş ağrısı dayanılcak bi ağrı değil

canım çok sağol gerçekten çok zor diş ağrısı
ben bu yaşıma kadar pek çekmemiştim ama 3 gündür acısı çıktı diyebilirim
denemediğim şey kalmadı
karanfilin kendisini değilde yağını damlatıyorum biraz yakıyor ama faydasını gördüm
zaten sabahta doktora gittim ilaç verdi kullanmaya başladım

ÇALIŞIYORMUSUNNN CANIM SENDE KATILARAMIZAAA

evet cuma özellikle sana dikkat etcemm ok :54:

çalışmıyorum canım YGS ye hazırlanıyorum perşembeden beri ablamdayım bi pazar çıktım ondada çook yedim zaten :S:S burda 2tane birbirinden tatlı yeğenim var sürekli tepemdeler :)) pek giremiyorum fırsat buldukça kaçıyorum yazıyorum işte böyle :))

bide bu akşma yağsız köfte ve yağsız spagetti makrna yaptım nasıl yiyebilirim fikir bekliyorum....

canım yağsız köfte ve spagetti makarnayı yağzıs yaptını söylüyosun o halde iki tane köfte ve çay fincanı alabilcek kadar spagetti gayet rahat yiyebilirsin.doktorumun banaönerdiği miktar bunlar hi. korkmadan yiyebilirsin tatlım

görüşmek üzere canım evet bu hafta dahada dikat edicemm
:9::9:
merhabalar herkese aynen bende sana katılıyorum samimiyetiniz çok güzel ya bu kesinlikle size artı yönde bir etkidir kilo verme konusunda eminimki bende arada gelip yazdıklarımı yazıyorum işte öyle bir uğryayım dedim :)
7.30 1 kase nesfit yağsız sütle
11.30 5 tane limonlu form biskvi
14.30 karnıbahar ve 2 kaşık kepekli makarna 1 kaşık yoğurt
az öncede karnıma ağrılar girdi leblebiye vurdum kendimi 50 gr falan sarı leblebi ve 3 tane badem şekeri yedim :/
arada gelme canım sık sıkk gellll:34:
Lahana çorbasını daha önce ebdne denemiştimm faydasınıı görmüştümm en çokta suyunu içtimm lahana kürü yaptımm çok sık tuvalete çıkarıyrduu
ya kızlarr bugünn bende bir iştahsızlıkk mutsuzlukk dokunsalar ağlama hissi vbarr ama bir konudaa yokk
herhalde hafta sonuu kaçırıncaa birazz üzüldümm ve motivasyonum düştüü amaa yok kızlarr bırakmakk yokk sizlerlee başaracağımm bunuuu
bak sekerim ben daha oncekı baska bı topıkte sunu okumustum insanlar kacamak yapıp bısıler yedıkten sonra eger pişmanlık duygusunu fazlasıyla hıssederlerse psikolojık olarak vucudda etkılenıp yenılenı kılo olarak depolarmıs yanı kacamak yapınca pişman olmamamk gerekıyormus kaldıgın yerden kacamak yapmamaıs gıbı devam etmekgerekıyormuş
inşallah ben aslında girip okuyorum yazılanları ama akşamları falan çok samimi bir ortam oluyor yazmaya çekiniyorum :D bu aralar çok mutluyum ama bir listeye bağlı kalmaksızın 1,5 kilo verdim sanırım böyle kendini kasmayınca insan daha rahat kilo veriyor çok fazla takmayıp kararlı olmak lazım ilk amacımız sağlıklı beslenmek olmalı :)
sekerım nıye cekınıyorsun ben buraya gecen carsamba yazmaya basladım daha bi hafta olmadı ve kımseyı tanımıyordum herkese bişiler yaza yaza geldim bu kıvama:52::52: hiç çekınme havadan sudan yazzz
evet gamzeciğim bizim sayfamızda gruplaşma yok ayrıca konu sahibimiz harika:))hem zayıflıyoruz hemde dostluklar kazanıyoruz sadece zayıflama konusunda değil her konuda ayrıca bilgiler ediniyoruz.kendi adıma çok mutluyum
bende mutluyum bende bende ayyy ben zaten masallah bugun pek bi pozitifim içimde sevgi kelebekleri ucusuyor yerımde duramıyorum hayır olsun:52::52:
aynen bende mutluyum burda olmaktan bişey yiyeceğim zaman buraya yazacağım aklıma geliyo geri vazgeçiyorum yemekten :)
:9::9::9:
teşekkür ederim
haklısın canım kesinlikle sağlıkla 2-3 gündür diş ağrısı çekiyorum doğum günüm yarı hasta geçti:25:
gecmıs olsunnn :16::16:

aslında canımız cok çekınce bol yeşillikle bulgurunu az tutarak yagınıda cok az 1 kasık falan koyarak bol eksılı yaparsak kalorısını aza indirmiş oluruz herhalde zararsız olur kofteleri ye salata yeee yogurt ye makarnayı yeme bosver:1::1:
ben makarna pilav bulgur tarzı seyleri oglen yeme taraftarıyım hem daha tok tutar aksam saatıne cok acıkmamaıs oluruz hemde aksamları hareketlerimiz azaldıgı için daha hafıf seyler yemıs oluruz ama yantın canında cok ıstıyosa azcık yee:34:

aslında ben akşam yemeğini 5 30 gibi yiyorum gecede 1 gibi yatıyorum onun için pilav makarna gibi şeyleri akşamda tüketebilirim diyee düşünüyorum

şimdi başka bi problemim var aslında dün başparmağıma bişey oldu ve ciddi bi ağrı başladı sabah dr gittim ve sinir sıkışması dedi boynum ağrıyodu onada batki ciddi bir boyun düzleşmen var dedi ilaç ve egzersiz verdi ama şimdi okudum ilaç ÖDEMM tutucuymuş :(:( yaa ben zaten ödemden bıkmış durumdayım napcam şimdi ben yaa:43::43:

aslında ben akşam yemeğini 5 30 gibi yiyorum gecede 1 gibi yatıyorum onun için pilav makarna gibi şeyleri akşamda tüketebilirim diyee düşünüyorum

şimdi başka bi problemim var aslında dün başparmağıma bişey oldu ve ciddi bi ağrı başladı sabah dr gittim ve sinir sıkışması dedi boynum ağrıyodu onada batki ciddi bir boyun düzleşmen var dedi ilaç ve egzersiz verdi ama şimdi okudum ilaç ÖDEMM tutucuymuş :(:( yaa ben zaten ödemden bıkmış durumdayım napcam şimdi ben yaa:43::43:

kortizon ilaçları ödem tutturuyo eğer kortizonsa ilaçların inanılmaz kilo aldırıyo ama ilaç kullandığın sürede tuzu azaltırsan ödem yapmıyo fesleğen.önemli, olan sağlık diyettesin zaten bence ödem yapmaz gibime geliyo ayrıca geçmiş olsun cnm

:9::9:

arada gelme canım sık sıkk gellll:34:

sekerım nıye cekınıyorsun ben buraya gecen carsamba yazmaya basladım daha bi hafta olmadı ve kımseyı tanımıyordum herkese bişiler yaza yaza geldim bu kıvama:52::52: hiç çekınme havadan sudan yazzz

gelirim o zaman tabi :)
akşamda biraz karnıbahar ve 2 kaşık kepekli makarnamı yedim makarna yemicektim ama çok az kalmıştı sevabını alıyım dedim benden başka kimse yemez şimdi onu :D
bugün çok da kötü beslenmedim aslında belki akşamda bir portakal yerim ağzımda af çıkıyor çünkü vitamin olsun değil mi :D

bu arada bugünkü menüm

sabah 1 yumurta 1 dilim kasar 1 zeytin

ara yarım havuç

öğlen 1 haşlanmış tavuk göğsü 2 kaşık yoğurt 1 tatlı kaşığı acılı ezme turşu

akşamada etli bezelye yapıcam

rekor kırdım bu saate kadar sadece 3 bardak çay içtim :)

tebrik ederim ne güzel hiç kaçamaksız :)
ama benden sana ufak bi tavsiye turşu fazla yeme bende çok çok severim ama inanılmaz su tutup ödem yapıyor yersende ertesi gün tartılma insanın morali bozuluyor tecrübeyle sabit :D

canım fena değil tadı yani abartılacak kadar kötü değil....

1 ortaboy lahana
4 havuç
1 büyük kelle soğan
1 demet maydanoz
4-5 domates
ben bunları koydum haşlayıp robottan çektim

istersen kereviz ve başka sebzelerde koyabilirsin ama kereviz kokuyor ondan ben koymadım
bide azcık pul biber döktün tadını hoş etti...baharat istediğin kadar koyabilirsin..

ben havuç katmayacagim ama senin tarifine göre farkli olan, ben kereviz sapi ve dolmalik kirmizi biber koyacagim, yarin sabah yapacagim ve ozamn yicem

Back
X