• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

slm kızlar çok işim vardı giremedim

dünkü menüm

az omlet
1kk beyaz peynir
2 dilim kepek ekmek

öğlen

1 kase çorba yarım dilim kepek ekmek

ara 10 tane kraker

akşam

4 kaşık kısır 250 kalori
2 kaşık patates salatası 100 kalori

toplam 1182 kalori

aksam daha iyi olabilirdi ama kalorin iyi

sabah
2 haşlanmış yumurta beyazı sarılarını yemedim
3 dilim ekmek
domates salatalık biber
1 tatlı kaşığı tahin
öğlen yarım muz 1 portakal
akşam
tavuk sotenin sadece tavuğu
şehriye çorbası
salata
2 kaşık makarna
1 saat oryantal :)

çok güzel!!

sabah 1 kase special k
öğlen dürüm tavuk döner(dışarıdaydım sınava girecektm yiyeck başka bişey bulamadm)
akşam rostonun sadece köftesi
1 porsiyon mevsim salata
200 gram yoğurt
1 kase mercimek çorbası
akşamın ilerleyen saatlerinde 1 tane meyve yerim

bence iyi :)

kortizon ilaçları ödem tutturuyo eğer kortizonsa ilaçların inanılmaz kilo aldırıyo ama ilaç kullandığın sürede tuzu azaltırsan ödem yapmıyo fesleğen.önemli, olan sağlık diyettesin zaten bence ödem yapmaz gibime geliyo ayrıca geçmiş olsun cnm

teşekkür edetim canım yaa ilacı internetten araştırdım faydasını gören pek olmamış hiç içmesemmi acaba bide şuan çok büyük bi problemim yok elim sargıda zaten kortizon kullanmamak daha mantıklı geliyor bana

tebrik ederim ne güzel hiç kaçamaksız :)
ama benden sana ufak bi tavsiye turşu fazla yeme bende çok çok severim ama inanılmaz su tutup ödem yapıyor yersende ertesi gün tartılma insanın morali bozuluyor tecrübeyle sabit :D

evet hiç kaçamak yapmadım 1yaprak lahana yedim yemeğin yanında :):) ekmek niyetine bugünkü kaçamağım o bide yatarken süt içeceğim yıllardır yaptığım gibi kalorisi var evet ama ileriyi düşünerek sağlık açısından içiyorumm
turşu değil aslında yediğim şey kırmızı biberle yapıyorum ama bende turşu çook seviyorum yaa hatta yarın lahana turşusu yapacağım ben yemem artık misafirlere ikram :))

Son düzenleme:
ben havuç katmayacagim ama senin tarifine göre farkli olan, ben kereviz sapi ve dolmalik kirmizi biber koyacagim, yarin sabah yapacagim ve ozamn yicem

cnım benim tavsiyem ölçüyü yarım yarım yap çünkü çok fazla oluyor bide içine karabiber pul biber atarsan acıdan tadını fark etmezsin blendrda çekinçe ben yiyememiştim ama hepsini küp küp doğrayıp öyle pişirmiştim yemek gibi oluyor ben öyle daha kolay yiyordum

selam bugünpatates günümdü,öglen iki aksamda iki bucuk haslama patates yedim,yalniz ben dogumdan sonra ilk adetimi dün oldum,hafta sonu cok agir yememe ve spor yapmama ragmen 83 cikiyorum tartida,vücudum su topladi galiba,yarin sebze günüm,ne yesem acaba:56:

83 dedim ama tok karni ve üzerimde kalin esofanlarimla tartildim,yarin sabah ac karni bi tartilirim yazarim yine simdilik böyle:34:

selam bugünpatates günümdü,öglen iki aksamda iki bucuk haslama patates yedim,yalniz ben dogumdan sonra ilk adetimi dün oldum,hafta sonu cok agir yememe ve spor yapmama ragmen 83 cikiyorum tartida,vücudum su topladi galiba,yarin sebze günüm,ne yesem acaba:56:

patlıcan közleyebilirsin karnıbahar haşlayabilirsin ben haşladıktan sonra fırına veriyorum çok lezzetli oluyor

evet hiç kaçamak yapmadım 1yaprak lahana yedim yemeğin yanında :):) ekmek niyetine bugünkü kaçamağım o bide yatarken süt içeceğim yıllardır yaptığım gibi kalorisi var evet ama ileriyi düşünerek sağlık açısından içiyorumm
turşu değil aslında yediğim şey kırmızı biberle yapıyorum ama bende turşu çook seviyorum yaa hatta yarın lahana turşusu yapacağım ben yemem artık misafirlere ikram :))

bende bale yaptığım için süt ve yoğurtu bolca tüketmeye çalışıyorum çünkü internette baya bir alıştırma yaptım yabancı sitelerdende akşam yatarken 1 bardak süt veriyor bende genelde o gün az yediysem içmeğe çalışıyorum ya da sabah kahvaltısında içiyorum bende 2 tane yaprak sarma yedim kaçamak olarak ama olsun pişman değilim pişman olunca sanki vücut anlıyor inadına kiloya çeviriyor :D

he bu yaptığın diyette neyle başlarsan öyle gitmesi gerekiyor dimi bencede kabak biber patlıcanı böyle tost makinesinde yağsız yapabilirsin yanınada havuç ohh mis :)

cnım benim tavsiyem ölçüyü yarım yarım yap çünkü çok fazla oluyor bide içine karabiber pul biber atarsan acıdan tadını fark etmezsin blendrda çekinçe ben yiyememiştim ama hepsini küp küp doğrayıp öyle pişirmiştim yemek gibi oluyor ben öyle daha kolay yiyordum

tamam canim aciyi severim zaten öyle yaparim, bugün tane karabiber aldim onuda katarim :)
canim birde nasil yaptigini söylesen? mesela internette gördüm bazilari önce lahanayi ha$liyor suyunu atiyor sen nasil yaptin? ben salçada katmayi dü$ünüyorum zarari olmaz heralde, ilk önce blendirdan geçirmeden yerim bakarimki olmuyor blendirdan geçiririm ve bardaga koyup kafaya dikerim

benim yapacagim diyet $öyle
1. gün istedigin kadar lahana çorbasi ve meyve
2. gün istedigin kadar çorba ve sebze (ha$lama veya izgara)
3. gün istedigin kadar çorba ve istedigin kadar sebze ve meyve
4. gün istedigin kadar çorba ve 3 muz ve 1 litre süt (en fazla)
5. gün istedigin kadar çorba ve 150gr kirmizi et (ha$lama veya izgara) ve en fazla 5 domates
6. gün istedigin kadar çorba ve 150gr et ve istedigin kadar sebze
7. gün istedigin kadar çorba ve 1 büyük ögün ha$lanmi$ esmer pirinç, istedigin kadar sebze ve $ekersiz meyve suyu

ve 7 günde 5 kilo idaa ediyorlar

bende bale yaptığım için süt ve yoğurtu bolca tüketmeye çalışıyorum çünkü internette baya bir alıştırma yaptım yabancı sitelerdende akşam yatarken 1 bardak süt veriyor bende genelde o gün az yediysem içmeğe çalışıyorum ya da sabah kahvaltısında içiyorum bende 2 tane yaprak sarma yedim kaçamak olarak ama olsun pişman değilim pişman olunca sanki vücut anlıyor inadına kiloya çeviriyor :D

aynen öyle bazen öyle kaçamaklar olur ki olmasıda lazım yok bünye bi yerde pes ediyor ama kaçamaklar insanı mutlu ediyor çok olmamak kaydıyla

tamam canim aciyi severim zaten öyle yaparim, bugün tane karabiber aldim onuda katarim :)
canim birde nasil yaptigini söylesen? mesela internette gördüm bazilari önce lahanayi ha$liyor suyunu atiyor sen nasil yaptin? ben salçada katmayi dü$ünüyorum zarari olmaz heralde, ilk önce blendirdan geçirmeden yerim bakarimki olmuyor blendirdan geçiririm ve bardaga koyup kafaya dikerim

benim yapacagim diyet $öyle
1. gün istedigin kadar lahana çorbasi ve meyve
2. gün istedigin kadar çorba ve sebze (ha$lama veya izgara)
3. gün istedigin kadar çorba ve istedigin kadar sebze ve meyve
4. gün istedigin kadar çorba ve 3 muz ve 1 litre süt (en fazla)
5. gün istedigin kadar çorba ve 150gr kirmizi et (ha$lama veya izgara) ve en fazla 5 domates
6. gün istedigin kadar çorba ve 150gr et ve istedigin kadar sebze
7. gün istedigin kadar çorba ve 1 büyük ögün ha$lanmi$ esmer pirinç, istedigin kadar sebze ve $ekersiz meyve suyu

ve 7 günde 5 kilo idaa ediyorlar

yok canım suyu daha faydalı lahanayı küpküp kesiyorum soğanı maydonozu falan iyice kıyıyorum az salçanın zararı olmaz bende öyle yapmıştım hepsini düdüklü tencereye koyup pişiriyosun tane karabiber tavsiye etmem maydonoz ve soğanla bir araya gelince kötü bi kokusu oluyor toz karabiberi yerken üzerine serp bol pul biber güzel oluyor ben acı seviyorum ben 4 kilo vermiştim yaptığımda 86 kiloydum ama 50 kilo biri yapsa 5 kilo vermez herhalde :1:

canim bende özele gittim ama bir i$e yaramadi malesef, bana dediki sende motivasyon yok, bende bir daha gitmedim. in$allah sende i$e yarar
birde kilo vermeni hizlandirmak için ba$ka $eylerde yapsan? mesela sogan suyu veya sirkeli su falan denedinmi?
ben te$ekkür ederim burda birbirimize destek için variz :) karde$im kocaman delikanli oldu bile ablasi :)

Canım inanmak lazım yoksa bu şekilde daha kötü olur insan yani benim en son umudum diyetisyendi çünkü bakalım neolucak?Elma sirkesi kürü ve maydonoz kürü yapıyorum canım inşallh olumlu olur hepimiz için.Bu arada kardeşini küçük sandım ben:)Olsun o evinizin bebeğidir yinede:1:Allah bağışlasın:16:

sana tam yazcaktım ama aynı yorumları zeyynebim yazmışşş biraz daha dikkatli ol emii

katılıyorummm

senden çok şey öğrencez canım iyiki varsınnn

ALLAH ŞİMDİDEN KABUL ETSİNN. Sahurda inş birşeyler yersin çünkü gün boyu aç kalcan iki lokmada olsa yeee

ben bir avuç çekirdekte 80 kalori olduğu konusunda biraz daha aaştırma yap bence düşün bir elmada 65 kalori varsaa nasıl çekirdekte 80 olurrr yanlışın var cnm daha fazlaaa
birde bunları akşam yapman çok kötü olmuş tmm doğum günü pastası okey onda bile yediğinin yarısı yeseydin keşkee hadi onu yedin neden çekirdek yedin hadi onuda yesin boşuna 150 kalorilik çayyy ahhh be cnmmm

inş cnm kg vermen için çok güzel bir sebebin var bunun için herşey değer dimii hadi inş zayıflarr soında bebek haberini bizime paylaşırsınnn

Amin canım çok sağol :16:Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.Umarım birgün o güzel haberi sizlerle paylaşırım burda:16::54:

baharcım ben muayenesi 50 tl ye gidiyorum.ayda iki kere iki haftada bir çağırıyo beni ama ücreti sadece bir keresinde alıyo diğerinde kontrol olarak gidiyorum böylelikle ayda sadece bir kere 50 tl ödeme yapıyorum..doktorumdanda çok memnunum inşallah sende güzel bi diyetisyen bulursun canmcım

Canım teşekkür ederim :16:hepsinden önemlisi doktorunu benimsemek ve inanmak gerisinin geleceğine inanıyorum ben azimliyim sadece yapıma göre proğram lazım doktor söylesin yeterki her dediğini yaparım valla yetrki şu kilolar gitsin.Bu arada özel diyetisyenden randevu aldım internetten buldum tavsiye edilen biri inşllh memnun kalırım.Cuma günü gidiyorum hayırlısıyla bu arada evde diyetime sporuma devam ediyorum bırakmadım yani:21:

yok canım suyu daha faydalı lahanayı küpküp kesiyorum soğanı maydonozu falan iyice kıyıyorum az salçanın zararı olmaz bende öyle yapmıştım hepsini düdüklü tencereye koyup pişiriyosun tane karabiber tavsiye etmem maydonoz ve soğanla bir araya gelince kötü bi kokusu oluyor toz karabiberi yerken üzerine serp bol pul biber güzel oluyor ben acı seviyorum ben 4 kilo vermiştim yaptığımda 86 kiloydum ama 50 kilo biri yapsa 5 kilo vermez herhalde :1:

tamam canim senin dedigin gibi yapacagim artik hayirlisi, ben zaten az yapacagim çünkü ben bazi $eleri ölsem yutamiyorum mesela bazi peynirleri agzima alip herkesin içinde bile peçete çikariyorum veya koyun etini agzima alsam bile yutamiyorum in$allah bunu yutabilirim belki 2-3 kaselik yaparim :)

tamam canim senin dedigin gibi yapacagim artik hayirlisi, ben zaten az yapacagim çünkü ben bazi $eleri ölsem yutamiyorum mesela bazi peynirleri agzima alip herkesin içinde bile peçete çikariyorum veya koyun etini agzima alsam bile yutamiyorum in$allah bunu yutabilirim belki 2-3 kaselik yaparim :)

bende yemekte zorlanıyorum bunu ilk seferde iyiydi ama ikinci denememde yiyemedimm hayırlısı bakalım bende düşünüyorum bi şok diyette karar veremedim hangisini yapsom diye :) belki pirinç lapası yaparım yarın tabi sabah canım isterse

Back
X