• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

aslında ben akşam yemeğini 5 30 gibi yiyorum gecede 1 gibi yatıyorum onun için pilav makarna gibi şeyleri akşamda tüketebilirim diyee düşünüyorum

şimdi başka bi problemim var aslında dün başparmağıma bişey oldu ve ciddi bi ağrı başladı sabah dr gittim ve sinir sıkışması dedi boynum ağrıyodu onada batki ciddi bir boyun düzleşmen var dedi ilaç ve egzersiz verdi ama şimdi okudum ilaç ÖDEMM tutucuymuş :(:( yaa ben zaten ödemden bıkmış durumdayım napcam şimdi ben yaa:43::43:

Geçmiş olsun canım diyettesin okadar ödem yapacağını sanmıyorum ama tuzlu yemiyorsundur herhalde tuz beyaz ekmek bu gibi şeyler ödemi arttırıyormuş.Allah şifa versin:16:

teşekkür edetim canım yaa ilacı internetten araştırdım faydasını gören pek olmamış hiç içmesemmi acaba bide şuan çok büyük bi problemim yok elim sargıda zaten kortizon kullanmamak daha mantıklı geliyor bana

oldun canım yaa bence sen internet yorumlarına göre bıraklma ilacını ama için rahat değilse başka bir doktorada görün bence arkadaşım çünkü sinir sıkışması ve boyun düzleşmesi hafife alıncak şeyler değil belki başka doktor başka bir yöntem uygular ama lütfen kendine göre bırklma cnm ilaçlarını

evettt bugün diyet öncesi son günüm oldugu için ak$am yani iftardan sonra canimin çekebilecegi her$eyden yedim ama abartmadan tabiii

sahur : 2 ka$ik pilav
2 ka$ik yayla çorbasi
biraz müsli

iftar : 1 avuç kuru meyve (di$ardaydim iftara yeti$emedim)

1 saat sonra : 1 kase yagsiz sebze çorbasi
1 ka$ik kiyma
1 çatal makarna
1 lokma tavuk eti

ara : çikolata
yarim avuç çekirdek
2 tane ceviz
yarim dilimden az kek

toplam 1270 kalori

16.01 menum anca yazabıldım gecenın 12 sınde yuruyerek ısten eve gelmek cok zor oldu benım için;
sabah+öğlen;
1 adet yesıl elma
5 adet kayısı
yagsız labne peynır
5 kasık taze fasulye
2 çavdar ekmegı
akşam;
1tane portakal
1 tabak ıspanak yemgı
cok az yesıllık
yarım kase düğün corbası
4-5 kasık yoğurt
toplam kalori:1200:27:

günaydınnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pozitif bir gün dilerim gününüz aydın bereketli olsun inatçı yağları attıığımız boğazımızı tuttuğumuz kaçamaksız bir gün dilerimmm dışarısı buz gibi ama ben 2-3 ay sonra babarın gelmesini hayal edip tatlı bir huzur içersindeyimmm mutluyum bügünde dün malum ilk gündü ve mükemmel geçti dedikleri gibi baş ağrı halsizlik olmadı tabi ben erken yatanbiriyim bu çok bü-yük bir etgennn

sabah tartıdaa dünkü emeğimin karşıılığını gördümm zor tutuyorum kendimi anlatmamaki çin ama biraz daha sabırr bugün nasıl geçecek az sonra harika bir kahvaltı yapcam onun mutluluğuda varr

yaaa şu kesin nasıl başlarsanız güne öylee devam ediyorrr mutlu olmam için çokkkkkkkkkkkkk sebep varrr.... :16: :16:

günaydınnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pozitif bir gün dilerim gününüz aydın bereketli olsun inatçı yağları attıığımız boğazımızı tuttuğumuz kaçamaksız bir gün dilerimmm dışarısı buz gibi ama ben 2-3 ay sonra babarın gelmesini hayal edip tatlı bir huzur içersindeyimmm mutluyum bügünde dün malum ilk gündü ve mükemmel geçti dedikleri gibi baş ağrı halsizlik olmadı tabi ben erken yatanbiriyim bu çok bü-yük bir etgennn

sabah tartıdaa dünkü emeğimin karşıılığını gördümm zor tutuyorum kendimi anlatmamaki çin ama biraz daha sabırr bugün nasıl geçecek az sonra harika bir kahvaltı yapcam onun mutluluğuda varr

yaaa şu kesin nasıl başlarsanız güne öylee devam ediyorrr mutlu olmam için çokkkkkkkkkkkkk sebep varrr.... :16: :16:

günaydınn canım seninn adına çok sevindim ama şu diyetini fena halde merak ediyorum

Geçmiş olsun canım diyettesin okadar ödem yapacağını sanmıyorum ama tuzlu yemiyorsundur herhalde tuz beyaz ekmek bu gibi şeyler ödemi arttırıyormuş.Allah şifa versin:16:

oldun canım yaa bence sen internet yorumlarına göre bıraklma ilacını ama için rahat değilse başka bir doktorada görün bence arkadaşım çünkü sinir sıkışması ve boyun düzleşmesi hafife alıncak şeyler değil belki başka doktor başka bir yöntem uygular ama lütfen kendine göre bırklma cnm ilaçlarını

sabah kalktım vee ellerimi bile kapatamıyorum o kadar şiş durumdayım :( neden bilmiyorum ama benim vücudum çok ödem yapıyor mesela 70 kiloyla hamile kalıp hamileliğin 1. ayında 80 kiloydum ve bacağıma bastığım zaman bir parmak boğumu kadar içeri giriyordu sinir sıkışması için krem verdi zaten boyun düzleşmesi için verdiği ilaçlarda anti deprasan türü çünkü aşırı stres boyun düzleşmesi yapıyormuş başka bi dr görüştüm az önce ve egzersizlere 1 ay devam et ilaçlara ara er dedi şimdilik öyle yapacağım

sabah kalktım vee ellerimi bile kapatamıyorum o kadar şiş durumdayım :( neden bilmiyorum ama benim vücudum çok ödem yapıyor mesela 70 kiloyla hamile kalıp hamileliğin 1. ayında 80 kiloydum ve bacağıma bastığım zaman bir parmak boğumu kadar içeri giriyordu sinir sıkışması için krem verdi zaten boyun düzleşmesi için verdiği ilaçlarda anti deprasan türü çünkü aşırı stres boyun düzleşmesi yapıyormuş başka bi dr görüştüm az önce ve egzersizlere 1 ay devam et ilaçlara ara er dedi şimdilik öyle yapacağım

geçmiş olsun canım yaaa ALLAH şifa versinnn tez vakitte

kızlar izmir bile bu kadar soğuksaa güneş var ama hava buzz ALLAH dışarda kalanlara yardım etsin ,o deprem bölgeleree yoksullaraa nerde varsaa cümlesine yardım etsinnn halimize bin şükürrr :50:

Hepinize günaydınlar işlerime yogunlaşmadan size bildirim yapayım dedim kızlar,

16 Ocak Pazartesi

Sabah 7:30 2 dilim peynir,4 zeytin domates ve 2 dilim etimek

Ara ögün 10:00 4 adet hurma

Öglen 12;30 sebze ve yeşillik 2 dilim etimek

Ara ögün 15;00 1 adet elma

Ara ögün 16;30 Eti form biskivü 1/2

Akşam 18;30 kıymalı karnıbahar yogurt marul salatası ve 2 dilim etimek

Araögün 21;00 1 su bardagı süt ile nescafe ve 4 adet hurma

4 fincan yeşilçay ve 2 lt su tükettim..

Hepinize günaydınlar işlerime yogunlaşmadan size bildirim yapayım dedim kızlar,

16 Ocak Pazartesi

Sabah 7:30 2 dilim peynir,4 zeytin domates ve 2 dilim etimek

Ara ögün 10:00 4 adet hurma

Öglen 12;30 sebze ve yeşillik 2 dilim etimek

Ara ögün 15;00 1 adet elma

Ara ögün 16;30 Eti form biskivü 1/2

Akşam 18;30 kıymalı karnıbahar yogurt marul salatası ve 2 dilim etimek

Araögün 21;00 1 su bardagı süt ile nescafe ve 4 adet hurma

4 fincan yeşilçay ve 2 lt su tükettim..

çok başarılı hem çalışma hem çocuk hemde bu kadar dikkat etmenn süperr:nazar:

sarıcivcivimmm naberrr dün kayboldunnn gözlerim aradı senii

Canım iyiyim sagol dedim ya işleri toparlayayım dedim bir dahada giremedim yahu..müsait olamadım ortamdan dolayı şekercim..
Ya ugraşcak kimseyi bulamadın demi sen varya sen arar gözleirn beni sen daha dur...Akşam işten bir çıktım heryer kar eve gidene kadar maceraydı...Hava buz gibi..sabah eşimle çıktım..Bu arada sen yeni bir diyete başlamışsın hayırlı olsun gelişmeleri bildir lütfen merak ettim...Birde ben 15 günde kilo veremedim dedim ya unuttuğum birşey var 1 aydır yaptıgım diyete istinaden 1 gün oruç tuttum dengemimi bopzdum acep dr söylemeyi unuttum..O yüzden farklı yeme düzenlerine dikkat et biranda bedenini yorma okey..Hamilelikten kalan oruç borçlarım var..Bir dahaki sefere dr söyleyip ona göre tutacagım..

Sen geldiim geçmişi okumadan dün yediklerimii yazayımm
sabah 1 tost

ara 1 elma

öğlen 1 kase çorba

akşam 1 kase kuru fasülye ve 4 kaşık pilav

ve bol bol suu
ama bugünn isveç diyetine başladımm bozmazsamm
sabah kahvemii içtimm ara bol bol suu

biraz geçmiş okuyalımm aralarda ortalık toparlayalımm

çok başarılı hem çalışma hem çocuk hemde bu kadar dikkat etmenn süperr:nazar:

Canım benim teşekkür ederim..elimden geleni yapıyorum 15 günde 1 kilo verince kendimi suçlu hissettim..İnsan isteyince yapıyor.Hafta sonu hep yemek yapıyorum..Pek kimseye gidesim yok gidersem düzenim bozulur...Hafta sonu anneme gittim dr dogru ordada dikkat ettim yemedim...Onlarda sagolsunlar zorlamıyorlar..Benimde Nisan 30'a kadar 55 olmam laızm....

Canım iyiyim sagol dedim ya işleri toparlayayım dedim bir dahada giremedim yahu..müsait olamadım ortamdan dolayı şekercim..
Ya ugraşcak kimseyi bulamadın demi sen varya sen arar gözleirn beni sen daha dur...Akşam işten bir çıktım heryer kar eve gidene kadar maceraydı...Hava buz gibi..sabah eşimle çıktım..Bu arada sen yeni bir diyete başlamışsın hayırlı olsun gelişmeleri bildir lütfen merak ettim...Birde ben 15 günde kilo veremedim dedim ya unuttuğum birşey var 1 aydır yaptıgım diyete istinaden 1 gün oruç tuttum dengemimi bopzdum acep dr söylemeyi unuttum..O yüzden farklı yeme düzenlerine dikkat et biranda bedenini yorma okey..Hamilelikten kalan oruç borçlarım var..Bir dahaki sefere dr söyleyip ona göre tutacagım..

hıı oruç tutman dsebep olabilir çünkü dr sana ona göre düzen verir
bu arada kar maceranı hayal ettimm :1::1:
yok kız sende benim gibi yaramaz kız çouğu gibisin o yüzden hoşuma gidiyorr kötümü oldu hem kaynaştıkk göxlerin seni arıcak kadar benimsemişim seni:17::16:

Back
X