• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Canım benim teşekkür ederim..elimden geleni yapıyorum 15 günde 1 kilo verince kendimi suçlu hissettim..İnsan isteyince yapıyor.Hafta sonu hep yemek yapıyorum..Pek kimseye gidesim yok gidersem düzenim bozulur...Hafta sonu anneme gittim dr dogru ordada dikkat ettim yemedim...Onlarda sagolsunlar zorlamıyorlar..Benimde Nisan 30'a kadar 55 olmam laızm....
bravooo cnm yaaa merak etme olursunnn 55

Sen geldiim geçmişi okumadan dün yediklerimii yazayımm
sabah 1 tost

ara 1 elma

öğlen 1 kase çorba

akşam 1 kase kuru fasülye ve 4 kaşık pilav

ve bol bol suu
ama bugünn isveç diyetine başladımm bozmazsamm
sabah kahvemii içtimm ara bol bol suu

biraz geçmiş okuyalımm aralarda ortalık toparlayalımm

sen mi gweldin:1:
hoşgledin karabiberimmmm

nasıl bugün keyfinnnn bugün daha iyisin dimiii bu arada menün çok iyi

günaydınnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pozitif bir gün dilerim gününüz aydın bereketli olsun inatçı yağları attıığımız boğazımızı tuttuğumuz kaçamaksız bir gün dilerimmm dışarısı buz gibi ama ben 2-3 ay sonra babarın gelmesini hayal edip tatlı bir huzur içersindeyimmm mutluyum bügünde dün malum ilk gündü ve mükemmel geçti dedikleri gibi baş ağrı halsizlik olmadı tabi ben erken yatanbiriyim bu çok bü-yük bir etgennn

sabah tartıdaa dünkü emeğimin karşıılığını gördümm zor tutuyorum kendimi anlatmamaki çin ama biraz daha sabırr bugün nasıl geçecek az sonra harika bir kahvaltı yapcam onun mutluluğuda varr

yaaa şu kesin nasıl başlarsanız güne öylee devam ediyorrr mutlu olmam için çokkkkkkkkkkkkk sebep varrr.... :16: :16:
gunayydın canım sabırsızlıkla beklıyorum dıyetın sonucunu ve nasıl bir diyet oldugunu
sabah kalktım vee ellerimi bile kapatamıyorum o kadar şiş durumdayım :( neden bilmiyorum ama benim vücudum çok ödem yapıyor mesela 70 kiloyla hamile kalıp hamileliğin 1. ayında 80 kiloydum ve bacağıma bastığım zaman bir parmak boğumu kadar içeri giriyordu sinir sıkışması için krem verdi zaten boyun düzleşmesi için verdiği ilaçlarda anti deprasan türü çünkü aşırı stres boyun düzleşmesi yapıyormuş başka bi dr görüştüm az önce ve egzersizlere 1 ay devam et ilaçlara ara er dedi şimdilik öyle yapacağım
gecmiş olsun allah şifa versin
kızlar izmir bile bu kadar soğuksaa güneş var ama hava buzz ALLAH dışarda kalanlara yardım etsin ,o deprem bölgeleree yoksullaraa nerde varsaa cümlesine yardım etsinnn halimize bin şükürrr :50:
amın canım bende surrklı ıcımden geciririm allah dısarda kalana yardım etsın dıye
sabah 1 tost

ara 1 elma

öğlen 1 kase çorba

ve bol bol suu

allah kolaylık versin canım isveç diyetı cok zor gibi gozukuyor en azından bana oyle gelıyor ama bı arkadasım dogumdn sonra yaptı bu diye gozlerıme ınanam ben cok guzel kılo vermıstı

sabah 1 tost

ara 1 elma

öğlen 1 kase çorba

ve bol bol suu

Hoşgeldin karabibercim maşallah..Ögünlerinde etimek yesen daha iyi olmazmı tatlım..Ben çorba içmiyorum nedense dr vermiyor..Tok tutmaz herhalde beni:46: Birde ana ögünlerinde sebze ve ekmek tüket doldur mideyi bence.Zayıfladıktan sonrada bu beslenme şekliyle besleneceğiz geri kilo almamak için..Zayıfladıktan sonra herşeyi yiyeceğiz diye bir kaide yokku canımcım..Yeriz yine ama ölçülü demi :))

gunayydın canım sabırsızlıkla beklıyorum dıyetın sonucunu ve nasıl bir diyet oldugunu

gecmiş olsun allah şifa versin

amın canım bende surrklı ıcımden geciririm allah dısarda kalana yardım etsın dıye

allah kolaylık versin canım isveç diyetı cok zor gibi gozukuyor en azından bana oyle gelıyor ama bı arkadasım dogumdn sonra yaptı bu diye gozlerıme ınanam ben cok guzel kılo vermıstı

hoşgeldin canımmmmmmmmm
bende anlatmaki çin sabırsızlanıyorum hele cuma olsun taBİ ÖNCESİNDE SORUN ÇIKMAZSA

hıı oruç tutman dsebep olabilir çünkü dr sana ona göre düzen verir
bu arada kar maceranı hayal ettimm :1::1:
yok kız sende benim gibi yaramaz kız çouğu gibisin o yüzden hoşuma gidiyorr kötümü oldu hem kaynaştıkk göxlerin seni arıcak kadar benimsemişim seni:17::16:

eczaneye ugradım akşam kadın diyorki kardan adam gelmiş :))) heryerim bembeyazdı...Yürüdüm vasıtadan inipte naspım ilermemiyordu trafik yolda kendime birde bi kadın buldum konuşa konuşa gittik...Hemen kaynaşırım....Sıcak kanlıyımdır şekerim ben o yüzden sen takıl bana......

nasılsınız kızlar ayy sımdıkı cocuklar cok seker cok bilmiş oluyorlar
sabah oglum dısarıya baktı camdan daha sonra bana gokyuzunu gostererek anne yukarıdakı muslugu kapatmıslar artık kar yagmuyor dedi aldı benı bır gulme cok sekerdi megersem oğlum karın gokyuzundekı bır musluktan yagdıgını sanıyormus:16::16:

sabah oglum dısarıya baktı camdan daha sonra bana gokyuzunu gostererek anne yukarıdakı muslugu kapatmıslar artık kar yagmuyor dedi aldı benı bır gulme cok sekerdi megersem oğlum karın gokyuzundekı bır musluktan yagdıgını sanıyormus:16::16:

Evet evet canım haklısın çok güldüm ya akıllarının ermediği şeyler yok maşallah:nazar:
:1::1::1::1:

Benim kızda emziğini koltuğun altına atmış elinde plastik uzun tencere kaşığı emziği almaya çalışıyor görünce şok oldum aklına...maşallah:nazar:

dunku menum kızlar

sabah
2 dişlim cavdar ekmeğine 2 ince dilim kasardan 1 tane tost yarım bardak kola:47:

öğle
1 dlim cavdar ekmeği
5 kasık ıspanak yemegı
3 kasık yogurt

aksam
yarım elma
yarım portakal
1 tane kıvı

toplam 850 kalori

Son düzenleme:
gamze -20 sözünü dinleyeceğim canımm
bugün duyferinde dediğii gibii daha zinde ve mutluyumm
bir yandan iş yapıyorumm mola verincede burayı okuyorumm

sabah kalktım vee ellerimi bile kapatamıyorum o kadar şiş durumdayım :( neden bilmiyorum ama benim vücudum çok ödem yapıyor mesela 70 kiloyla hamile kalıp hamileliğin 1. ayında 80 kiloydum ve bacağıma bastığım zaman bir parmak boğumu kadar içeri giriyordu sinir sıkışması için krem verdi zaten boyun düzleşmesi için verdiği ilaçlarda anti deprasan türü çünkü aşırı stres boyun düzleşmesi yapıyormuş başka bi dr görüştüm az önce ve egzersizlere 1 ay devam et ilaçlara ara er dedi şimdilik öyle yapacağım

canım benim çok ama çok geçmiş olsun...Doktora görün lütfen sadece tuz ve şekeri kesmekle olmuyor senin daha farklı bir durumun olabilir..İhmal etme lütfen.

ben havuç katmayacagim ama senin tarifine göre farkli olan, ben kereviz sapi ve dolmalik kirmizi biber koyacagim, yarin sabah yapacagim ve ozamn yicem

kereviz sapı deneme bile o biraz fazla kokutuyorr
ama seviyorsan tabikii bilememm
dediğimii unutma yiyemezsen 1 kaşık yoğurt koy karıştırr

:1::1::1: benimkide anne amcalar niye kar atmıyorlaer artık bittimi acaba karları :)

selam bugünpatates günümdü,öglen iki aksamda iki bucuk haslama patates yedim,yalniz ben dogumdan sonra ilk adetimi dün oldum,hafta sonu cok agir yememe ve spor yapmama ragmen 83 cikiyorum tartida,vücudum su topladi galiba,yarin sebze günüm,ne yesem acaba:56:

nerdesinn senn merak ettimm senii
nasıll gidiyor diyett
haftasonuu bu diyetii bozdunmuu

canım benim çok ama çok geçmiş olsun...Doktora görün lütfen sadece tuz ve şekeri kesmekle olmuyor senin daha farklı bir durumun olabilir..İhmal etme lütfen.

teşekkür ederim canım dr göründüm ama klasik şeyler tuz un ekşi falan dedi aslında ben bunu kendi yaptığım elma çayımla çözmüş durumdayım ödem attırıcı bi çay ama dün aldığım ilaçlardan şiştim kullanmayı düşünmüyorum artık kendi kendime bi çözüm bulacağım

bu arada canım çook tatlı istiyor yaa bugün :(:(
arada 2 3 bisküvi vessemmi acaba

günaydınnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

pozitif bir gün dilerim gününüz aydın bereketli olsun inatçı yağları attıığımız boğazımızı tuttuğumuz kaçamaksız bir gün dilerimmm dışarısı buz gibi ama ben 2-3 ay sonra babarın gelmesini hayal edip tatlı bir huzur içersindeyimmm mutluyum bügünde dün malum ilk gündü ve mükemmel geçti dedikleri gibi baş ağrı halsizlik olmadı tabi ben erken yatanbiriyim bu çok bü-yük bir etgennn

sabah tartıdaa dünkü emeğimin karşıılığını gördümm zor tutuyorum kendimi anlatmamaki çin ama biraz daha sabırr bugün nasıl geçecek az sonra harika bir kahvaltı yapcam onun mutluluğuda varr

yaaa şu kesin nasıl başlarsanız güne öylee devam ediyorrr mutlu olmam için çokkkkkkkkkkkkk sebep varrr.... :16: :16:

ne kadar güzel yazmışsınn

Back
X