- Konu Sahibi Betul_20162010
- #1.361
benimde üst bedenim 1 beden büyük maalesef
fesleğencim bol bol mekik çek su şişelerine kum doldur kol çalışş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde üst bedenim 1 beden büyük maalesef
benimde göbek problemim yok ama basenleri sormayın gitsin üst bedenim 34 bedenken bile 1 beden büyüktü kalçalarım..
iyi boyuna göre kilon çok değil zayıflama hapını kesinlikle tavsiye etmiyorum...bu haplarda subitramin maddesi var fazla oranda çok ölümler oldu çokk ben kullanmaya teşebbüs ettim arkadaşlarımla bende moronlaşma oldu arkadaşın biride ben gibiydi, diğerinin kalbi sıkıştı bıraktık sonra 1 ay sonra bir kaç kişi öldü bu haptan kesinlikle tavsiye etmiyorum...
ilahi kızlar çok şekersiniz....ya nedir bu kilo sıkıntımız yaa...
verelim verelim yaz aylarında s-m tişörtlerimizle incecik pontolon ve eteklerimizle boy gösterelim...
duygu cumaya kadar çatlayacaz yaa..valla neyse sen verde ben razıyım çatlamaya hadii..kim tutar seni sarıcivciv seni gaza getirmesin bence oda gizli diyette cumaya süpriz yapcak demi civcivim...
aç değilim hep şunu diyorum kendim zora sokacak bi,rşey asla yapmam yemişim kg yuu o yüzden hep bir aksilik çıkmazsa diyorum zatennBende şekerli taktım haberin ola....Yakalayamazsın kiiii beni istediğin kadar diyet yap aç kal oh oh
Sende şekersin canım kim daha çabuk ve hızlı verecek göreceğiz....Göstereceğiz inşallah....Kumsalda düşünüyroumda kendimi fit olarak ah ah bu yıl dogumdan sonra tatile gittik ben oramı kapa buramı kapa olarak tadına varamadım..Bu yıl fethedeceğimmm
çok merak eidyorum bendee sizi ateşe atmamaki çin kendmi attım verisem saldırırcaz diyeteeHeyo heyo ben bu hafta herkesden birşeyler bekliyorum ummadık taş baş yararmış neden olmasın kontesim )) Sen bakma duyguya veremez o bak görrr
a.s selinaYY HOŞGELDİNNslm kızlar nasılsınız...
dünkü menümü yazıyım..
sabah1 dilim ekmek
1kk beyaz peynir
öğlen 1 dilim börek
2 kaşık patates salatası
akşam 4 kaşık yağsız makarna
2 yağsız köfte
1000 kalori
Kızlar mutlu olmam için bir sebep dahaa oğlumm domatesli mantarımı yedi sulu yemek olarka yaptım içine bulgur koydum bide daha besleyici olsun diyee yedi biraz yoğurt döktüm üstünee afiyetle yedim paşam vitamin olsun an olsunn aşkımaa
ahh o yesin diye gözüne bakıyorum bende yemeyim diye![]()
ahh ağzından bal damlıkyorr s= m ben l razıyımm tab işimdilikk
o civciv zaten kaşınıyor yicem zayıfladığımda onuu tabi 72 günde:)))
aç değilim hep şunu diyorum kendim zora sokacak bi,rşey asla yapmam yemişim kg yuu o yüzden hep bir aksilik çıkmazsa diyorum zatenn
ahh civivm sen beni görseydinn deniz anası gibiydimm hayata küstüm görümcem bide beni çekmişş denizde reimlerde belgeli o gönütülerr
çok merak eidyorum bendee sizi ateşe atmamaki çin kendmi attım verisem saldırırcaz diyetee
a.s selinaYY HOŞGELDİNN
AHH BÖREK Mİİ ÇOK SEVERİMMZATEN ZAYIFLAYIM HERŞEYDEN YİCEM GENELDE KAÇAMAKLARI ÖĞLEN YAPCAM AKŞAMI MEYVAYLA GGEÇİTİRCEM VE PORLA KORUCMA FORMUMU
dünkü menümü yazıyım..
sabah1 dilim ekmek
1kk beyaz peynir
öğlen 1 dilim börek
2 kaşık patates salatası
akşam 4 kaşık yağsız makarna
2 yağsız köfte
1000 kalori
ah onlar yesinde biz yemiş kadar oluyoruz canım benim...afiyet olsun bal olsun sıpaya....yeterki vitamin alsınlar....bende akşamları markete mutlaka ugrayıp sebze alıyorum..kızım saglıklı beslensin diye çorbalarını akşam hep kendim yaparım..
valla oyle ama gıtmıyo ıste kaldılar
ya benım adam evde ya sınır oluyorum ıstıyo benımkıde can yazık banada yıyorum ama yınede olculu yemeye calısıyorum
bak sımdı spor yapcam mesela atmaya calısıyorum boylede..
fazla kılosu olan daha cabuk verıyo aslında...
ay benımde tam tersı gobek var bacak yok ne ters dunya ya...
haklısn cnm ah bu körolasıca güzel yemeklerin hepsinde kalori var nerde börtü böcek ot varsa kaloris yokcanım sonuçta günlere fln gidiyoruz mecbur yiyoruz arada,diyetisyen börek yediğin zaman ara öğünleri çıkar demişti bende koymadım ztn,bi dilim börek 330 kalori bu arada....
aynı cnm bu hafta pazara sırf onun için gittimm ıspanak çok seviyorr kereviz ağırlıklı sebze çorbası sulu köftee mantarı ilkkezdenedimm yedi bideeeeeeeee şöyle biraz havaya gireyimm ilkkez bu yıl kendim yaptım tarhana hem zerre kadar destek almadan hafta 1-yada 2 gün onu yediririmm
evet canım heryerde zor ama antalyada kilolu olmak daha zordur sıcakta ağırlık bastıkça basar valla yazın ben haftada veya 15 günde bir giderdim denize ondada beachlere gitmedim valla direkt göze batıyosun çünkü..lara halk plajı güzel oluyo kalabalıkta kaynıyosun arada...
aynen canım bende sebzelerin hepsini topluyorum :) çorbalarınıda yapıyorum yemeklerinide çok şükür şimdilik yiyor..hergün havuç ve elma suyu sıkarım kızıma..brokoli çorbasını yapıyorum kalan haşlanmış brokolileri yogurtluyup ben yiyorum akşam yemegi işte :)))
yeterki yesinler vitamin alsınlar...