• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Totolu olmak marifer şekerim lopez bile sigortalatıyor kıskanma :)):9::9:Heyo heyo 2.ciyemi hamişsın kız sen diyenler çok olur.dikakt et

hehe :)
benim totoda çok büyük hatta jenifer lopeze benzetirim hep top koymu$ gibi duruyor hiç sevmiyor bazilarida hevesleniyor $anslisin diyor ama hiç güzel bir$ey degil mesela basenim fazla geni$ degil ama 42 beden pantolon zar zor oluyor bacaklari bol beli bol ama popo kismi daracik oluyor :47::47:

KOCA TOTOLUUU HIHHHH

ŞEYY KEM KÜMM BENİMDE GÖBÜŞ VEE SİMİT VARRR ARKADAN BAKANN ZAYIF SANIYOR HATTA ÖNDEN HAMİLE :1::1::1::1:

Totolu olmak marifer şekerim lopez bile sigortalatıyor kıskanma :)):9::9:Heyo heyo 2.ciyemi hamişsın kız sen diyenler çok olur.dikakt et[/QUOTE]
SENDEN J.LO OLMAZ OLSA OLSA ATA DEMİREL OLURR:9::9::1::1::1:

HAA BAK ONU DİYORLARRRR :43:

hehe :)
benim totoda çok büyük hatta jenifer lopeze benzetirim hep top koymu$ gibi duruyor hiç sevmiyor bazilarida hevesleniyor $anslisin diyor ama hiç güzel bir$ey degil mesela basenim fazla geni$ degil ama 42 beden pantolon zar zor oluyor bacaklari bol beli bol ama popo kismi daracik oluyor :47::47:

Benim belimde incedir..popom kararındada basenler işi bozuyor işte popo yakışıyor bayana biraz popo olmalı kanımca..Senin popo dahamı büyük ne :))

selam kizlar çorbamio yaptim tadi güzel oldu bilmiyorum malzemelerindenmi kaynaklaniyor, $öyle yaptim
2 sogan
orta boy lahananin yarisi (kafamdan küçük bir lahana)
2 sapli maydanoz
çok büyük bir kirmizi dolmalik biberin yarisi
yarim kereviz sapi
1 sarimsak
tuz, salça ve biber

yiyebildim kolayca özellikle sicakken yenilmesi daha kolay ama biraz doyunca insan tiksiniyor :)

allah yardımcın olsun canımm yaaa

anne olarak elimden geleni yapıyorum...inşallah büyüyünce oda yemek seçmez..ben seçmem babası seçmezde pek otçu değildir salata yaparım agzına sürmez..

allaha şükürr herşeyden yiyor yemek seçse bunalmıa girerdim1 yaşındaykenn yemiyordu bir gün bi kızdım tüm gün aç bıraktım ertesi gün eşşek gibi yediii arada sert olmak şartt uzmanlar diyor onlar siz değil siz onları yönetin diye

duygucum atlamışım bu arada elleirne saglık tarhanayı kendin yapmışşsın..efferin sana..Banada köyden özel olarak yapılmışı geldi bu yıl bebiş var diye :))) Şimdi bizler organik beslemeye çalışalım büyüyünce ne olucaklar ?

duygucum atlamışım bu arada elleirne saglık tarhanayı kendin yapmışşsın..efferin sana..banada köyden özel olarak yapılmışı geldi bu yıl bebiş var diye :))) şimdi bizler organik beslemeye çalışalım büyüyünce ne olucaklar ?
valla sakınan göze çöp batar derler doğruda yiek ne bulduysa ilerde kendi seçip yicekk heşreyi kafaya takarsakk zatenk afayı yeriz o gdo lu bu hormonlu

tarhana olayına gelince insanın kendi yaptıığ gib aslaolmaz tabi biliyorsun nasıl yapıldıığnı ilk yaptıkk böceklendi ben avarell balkona koydumm :))) neyseki vazgeçmedim 1 hafta sonra yaptım evde kuruttumm evde çok güzel esiyorrr oladu valla toplam herşey dahil bir haftamı aldı bu ıl inş yine yapcamm daha fazla görümcem kaybnanam da istedii geçen yıl yarım kg dan yaptımm

anam 2 fragman yayınlandıı kimle evleniyorrr o kendişn asmıştı en sonn

Ben tv deki fragmanını görmedim nette yazıyordu canımcım...Elleirne saglık canım iyi yapmışsın elin alışmıştır oh oh bol bol yap bizlere yollarsın valdende görümcende otursun kendileri yapsınlar hıh hıh ufak çocukla yapcaksın birde..Ben çalışıyorum hemde bebek var zor bişeylerr yapmak..Ev işi yapıp yemek yapıp ütü yapmak çocuga bakmak ve işe gelmek bana yetiyor.

ben tv deki fragmanını görmedim nette yazıyordu canımcım...elleirne saglık canım iyi yapmışsın elin alışmıştır oh oh bol bol yap bizlere yollarsın valdende görümcende otursun kendileri yapsınlar hıh hıh ufak çocukla yapcaksın birde..ben çalışıyorum hemde bebek var zor bişeylerr yapmak..ev işi yapıp yemek yapıp ütü yapmak çocuga bakmak ve işe gelmek bana yetiyor.

aynı cnm evin her yeri açık ceyran yapıyorr çouğu zor korudumm valla fazlafaal yapar sana satarımmm:)))

şaka şakaa inş yollarım cnm bebişim yesinn büyüsünn teyzesinin tarhanasını

AY Çatlıcam şimdi fox da unutma beniyi ziliyorum yaa bir insanın başına hep mi felekat gelirr kaç yıl oldu dizi ara verdim yıllsrdır izlemiyordum 1 haftadır bakıyorum hiç yadırgamadım konuya heemn adapte oldu en son bAKTIĞIMDADA BAŞLARINDA FELAKT VAR ŞİMDİDEE

Feslegencim seni aşada gördüm aklıma glemişken resinmlerine yorum yaparkenn telefon geldi baya bi konuştum sonrada elektirkler kesildi:)) resimlerde çok iyi gözüküyorsunn maşalalhh eski halinden eser yok

AY Çatlıcam şimdi fox da unutma beniyi ziliyorum yaa bir insanın başına hep mi felekat gelirr kaç yıl oldu dizi ara verdim yıllsrdır izlemiyordum 1 haftadır bakıyorum hiç yadırgamadım konuya heemn adapte oldu en son bAKTIĞIMDADA BAŞLARINDA FELAKT VAR ŞİMDİDEE

Bende vede oldugum bir dönem bakmıştım insanın içini bayıyor çok yavaş ilerliyor konular aynı dönüyro işte..Bu arada dinle sevgiliyi fox kaldırdımı yahu

Back
X