- Konu Sahibi Betul_20162010
- #1.601
yağsız yemeye çalışsan makarnayıı yadaaz yağlaa
bakben ne yapıyor makarnayıı tabi artık onuda yemiyorum ama kepekli makarnalıyorumm sosağırlıklı yağsızmakarna yapıyorum mesela sarımsaklı yoğur üstüne salçayı az suylaa eziyorum içine nane kekik baharak pişiriyorum sarımsaklı yoğurtun üstünedöküyoprum ne yağarıyorum ne tuzbide kepekli oluyorr meselagerçi onuda yemiyorum artıkkkk
ya düşünsene evimde 6 aydır zaten makarna pişirmedim öğlenleri iş arkadaşımın tabağından 2 çatal banıyorum hepsi bu ya yemek yaparken zaten yağ kesinlikle kullanmıyorum en fazla 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla bol soslu yapıyorum soslarda önemli tabi orjinal domates ve baharat sarımsak felan hazır soslarda cısss...
bide günlük muhakkak en az 2 lt.su içiyorum ve toplam 8 bardak açık şekersiz çay +1 türk kahvesi standart..
spor olayına gelince 30-1 saat arası ortalama iş yeri ev arası yürüyüşüm var 2 gün yürüyemedik acayip soğuk çünkü...
neyse inşallah başaracağım olacak olacak daha iyi olacak.. zaten cumaya sırrınıda bekliyorum sabırsılıkla...[/QUOTE]
benımkı genel bi oneriydi sakın yanlıs anlama canımmm bende bunu baska biyerden oğrenmıstım paylasmak ıstedım yanı alt tarafı ıkı lokma makarna yedim onuda bogazıma dizdiler deme

Son düzenleme: