• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

anneme gittim bugün ve ilk defa yaptığı güzel mamacıklardan yemedim
sadece portakallı kereviz yedim o da zaten yerken bütün kalorisini harcıyosun çok mutluyum çook
bide anne lütfen bi müddet hamur işi pasta yapma kilo veriyim ondan sonra dedim annecimde tamam kızım yapmayalım bakalım dedi destekledi beni aslında kilolu değilsin dedi ama hayırrrr biraz vermeliyim :57::57::57:
oktay ustanın her yaptığını deneyen ve mutlaka bizede gönderen bi annem var:56::56::56:

ben geldim kızlar sporumu yaptım
leslie indirdim pc ye 21 dk onu yaptım
200 sırt hareketimi yaptım
ev topladım ev süpürdüm sildim çamaşır serdim kızımla boğuştum

lapa diyetim iyi gidiyor az kaldı akşama hiç kaçamağım yok

ooo maşallah çok güzel tebrikler :nazar::nazar:
bende bugün hiç kaçamak yapmadım evi sildim süpürdüm
anneme arabayla değil yürüyerek gittim
birazdan da bacak hareketlerimi yapıcam
ikimizde bugün gayet iyiyiz :nazar::nazar::nazar:

Kızlarrrrrrrrr alın size evde yada işyeriniz müsahitse yapabileceğiniz harekettt

çömelin o Şekilde yürüyün bi yapın bakkk aynı ördek gibiii ellerinizidizinize koyunnn yapın bakalımm yapan yorum yapsınn

ben evi süpürken makinenin uzun demirini çıkarıp sadece ucuyla ve yerde çömelerek evi süpürüyorum biraz zor oluyo ama evin daha çok temizlendiğine inanıyorum
işe yarıyosa eğer hergün evi süpüreyim bari

ooo maşallah çok güzel tebrikler :nazar::nazar:
bende bugün hiç kaçamak yapmadım evi sildim süpürdüm
anneme arabayla değil yürüyerek gittim
birazdan da bacak hareketlerimi yapıcam
ikimizde bugün gayet iyiyiz :nazar::nazar::nazar:

annene gidipde bişey yememen harika canım
ütülerim birikti akşamda ütü yaparım 1 saatte anca biter ama yarından korkuyorum yarın hastaneyle uğraşıcam aç gidicem tahlil falan için eve gelmem akşamı bulur dur bakalım yarın napcam

selam az önce tavuk gögsü yaptim ince ince dogradim, 1 cay kasigi zeytin yaginda soteledim baharatla birlikte ve onu yedim,baya dolu bir tabak yedim,cok acikirsam tekrar yerim ama yemeyi düsünmüyorum,hic kacamagim yok yine,sabah 80kilo ikiyüz gr geldim, reglim bitiyo sanirim yavas yavas düzene giriyorum,bu günlük böyle,yarin meyve günüm,

Son düzenleme:
menüm

sabah pirinç lapası 3 kaşık yoğurt
ara 2 havuç
öğlen pirinç lapası mandonoz marol
2 adet kuru incir
1 bardak süt
akşam pirinç lapası mandonoz marol
100 gr pişmiş pirinç 109 kaloriymiş
ben bugün 150 gr yedim

370 KALORİ akşamda yatmadan 1 bardak süt içerim

anneme gittim bugün ve ilk defa yaptığı güzel mamacıklardan yemedim
sadece portakallı kereviz yedim o da zaten yerken bütün kalorisini harcıyosun çok mutluyum çook
bide anne lütfen bi müddet hamur işi pasta yapma kilo veriyim ondan sonra dedim annecimde tamam kızım yapmayalım bakalım dedi destekledi beni aslında kilolu değilsin dedi ama hayırrrr biraz vermeliyim :57::57::57:
oktay ustanın her yaptığını deneyen ve mutlaka bizede gönderen bi annem var:56::56::56:

seni günün örnek kişisi ilan ediyorummmm :16:

ben evi süpürken makinenin uzun demirini çıkarıp sadece ucuyla ve yerde çömelerek evi süpürüyorum biraz zor oluyo ama evin daha çok temizlendiğine inanıyorum
işe yarıyosa eğer hergün evi süpüreyim bari
harikaa yaaa bilmeden iki kat fazla kalori yakıyorsun

Ben de bugünn yürüyüşş yaptımm 1 saat kadarr
evdekiler çocuğa bakarkenn
kızkardeşimle çıktımm
oo harikaaaaa bravo

ben geldim kızlar sporumu yaptım
leslie indirdim pc ye 21 dk onu yaptım
200 sırt hareketimi yaptım
ev topladım ev süpürdüm sildim çamaşır serdim kızımla boğuştum

lapa diyetim iyi gidiyor az kaldı akşama hiç kaçamağım yok

valla kızlarr bugün beni çok mutlu ettinizzz hıhh yaa şöyle olun ister ev işinde ister internette bir şeklide harekett şartt

menüm

ara 2 havuç
2 adet kuru incir
1 bardak süt
ben bugün 150 gr yedim

süper bende pirinç lapası yedim bugün ama tuzlu tuzsuz yiyemedim...

bi diyet deniyorum eğer dedikleri gibiysee sizinle paylaşamdeğilsede paylaşcam 3 gün bugün bi deneyim oulmlu olumsuz paylaşcam cnm cumayı bekle yada c.tesiyi

aslındadiyetim c.tesisabah bitcekk ozamanmı söylesemmm hıı

olur sölede ne zaöan söylersen söyle canım hehehe...

Iyi aksamlar herkesee bugun benim icin cok kotu bi gundu cunku fazlasiyla bozdum diyeti ne yazikki kahvaltiya bize misafir geldi yaklasik 1 senedir falan sosis yememistim salcali yagli sosis yedim bayagi sabah ve yarim yumurta 2 dilim kepek ekmegi ve yarim tahilli simit :/ arada yarim armut yarim mandalina ve 1 avuc leblebi aksam da misafirlige geldik simdi cok cok yedim ya :( 2 tane yarim borek 1 kasik patlican 1 kasik havuc salatasi 2 kofte 1 kasik bezelyeli patates 5 tanede zeytinyagali dolma :/

menüm

ara 2 havuç
2 adet kuru incir
1 bardak süt
ben bugün 150 gr yedim

unutmuşum yazmayı 2 fincan 5i bi arada çay
1.5 litre su
0,5 litre elma çayım
1 tane az şekerli kahve

21 dk leslie ile yürüdüm :)
200 sırt hareketi yaptım

Iyi aksamlar herkesee bugun benim icin cok kotu bi gundu cunku fazlasiyla bozdum diyeti ne yazikki kahvaltiya bize misafir geldi yaklasik 1 senedir falan sosis yememistim salcali yagli sosis yedim bayagi sabah ve yarim yumurta 2 dilim kepek ekmegi ve yarim tahilli simit :/ arada yarim armut yarim mandalina ve 1 avuc leblebi aksam da misafirlige geldik simdi cok cok yedim ya :( 2 tane yarim borek 1 kasik patlican 1 kasik havuc salatasi 2 kofte 1 kasik bezelyeli patates 5 tanede zeytinyagali dolma :/

oo canım gerçekten çok abartmışsın hepside ağır şeyler ve yememen gereken şeyler :(
yarın çok dikkat et

merhaba arkadaşlar ben çok mutluyum burdan sizlinle paylaşma istedim :)) 183 boyum var ve 88.8 kiloyla diyete başladım geçen pazartesi...bugün çarşamba tartıldım 8 günde 2.8 kilo vermişim ve aşırı moral oldu bana...tam gaz bu tempoda yolda devam edicem ve hedefim olan 75 e ulaşıcam :))

inşallah herkes başarılı olur umarım hepimiz nefsimizi tutup amacımıza ulaşılırız :)) ben 4 yıl önce de 13 kilo verip bunu 4 yıl muhafaza etmiştim...ve şimdi de bunu başarıcam çünkü hiç bir eski kıyafetime giremiyorum kendimi çok çirkin hissediyorum... her iki zayıflama deneyimimde size söyleyeceğim tek şey şu: kesinlikle ama kesinlikle akşam 7 den ssonra açlıktan ölsenizde bir tane elma bile yemeyin... kesinlikle aç uyumalısınız mide boş olmalı... ben 7 den sonra kesinlikle ağzıma bişey koymuyorum ve hızlı kilo veriyorum bu yüzden

boyum 163 canım yaa benim kilom göğüs ve sırt bölgesinde popo sorunum yok zaten :)

Benimde üst bölgemde daha fazla basen yok bende inşallah veririm diyet ve spora devam ediyorum şimdi şu cuma gününü bekliyorum diyetisyene gideceğim özele.Bakalım inşllh herşey yolunda gider.Ben ayrıca elma sirkesi kürü ve maydonoz kürüde yapıyorum sizlerde yapıyormusunuz?

inşallah herkes başarılı olur umarım hepimiz nefsimizi tutup amacımıza ulaşılırız :)) ben 4 yıl önce de 13 kilo verip bunu 4 yıl muhafaza etmiştim...ve şimdi de bunu başarıcam çünkü hiç bir eski kıyafetime giremiyorum kendimi çok çirkin hissediyorum... her iki zayıflama deneyimimde size söyleyeceğim tek şey şu: kesinlikle ama kesinlikle akşam 7 den ssonra açlıktan ölsenizde bir tane elma bile yemeyin... kesinlikle aç uyumalısınız mide boş olmalı... ben 7 den sonra kesinlikle ağzıma bişey koymuyorum ve hızlı kilo veriyorum bu yüzden

Merhaba canım ara öğün diyo doktorlar akşam yemğinden sonra bir fincan yeşil çay meyva yada 2 3 ceviz gibi.Mesela yemekten 2 saat sonra bi r bardak portakal suyu yada bir küçük elma zararlımı ben genelde yeşil çay içiyorumda yinede sorayım dedim :31:

Benimde üst bölgemde daha fazla basen yok bende inşallah veririm diyet ve spora devam ediyorum şimdi şu cuma gününü bekliyorum diyetisyene gideceğim özele.Bakalım inşllh herşey yolunda gider.Ben ayrıca elma sirkesi kürü ve maydonoz kürüde yapıyorum sizlerde yapıyormusunuz?

bahar peki üst bölgeyi eritmek için bişey yapıyormusun sen

Back
X