• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Canim ekle istersen adim buse bu arada :) 51 kiloyum su an hedefim 45 ama kilo az olunca gitmiyor ne yazikki yapisti ustume :(

tamamcnm ben bugün not alıyorum haftasonu rahat oldukça yapıyorummm memnun oldum canımm ne güzel kg ay ben 57 olsam bu iş biterr :))
canım ben cuma 77.7 dedim sana pazarteside 77 yim dedim :) yani 3 günde gitmişti o 700 gr cumadan cumaya tam 1 kilo yani
tamam cnmm düzeltirim ben yaptıktan sonra kont edin hanımlar hataoldumu düzeltelimm

kızlarr tickeri düzelttim ben 2 yıldır bu kg görmedim en son hamileyken bu kg geçtimm yani doğumdan onra hiç bu kg inmedimm ve artık 7.800 kalmışş ayy heyecan yaptımm

duygucum seni tebrik ediyorum çok güzel olmuş evet yediklerine bakılırsa sıkıcı bir diyet ve halsiz bırakıcı değil elmayıda sevmeyen yoktur sanırım.ama midesine dokunan olabilir.yinede senin açından çok iyi olmuş canım..

bana gelince sabah sabah tartım 78,40 gösterdi tartıya göre 100gr cık vermişim birincis kabızım acayip dercede düzelince bidaha tartılıcam yarın sabah tekrar edicem yani..ikincisi lahana çorbası hiç fayda etmedi etmemesi normal çünkü çorbayı aparatif olarak canım istedikçe yedim ve bu hafta çok kaçağım oldu..önümüzdeki haftadan umutluyum diyecek bişeyim yok yersen veremezsin diyorum içimden...

dünkü menüm:2 dilim kepek ekmeği,üçgen peynir1 domates 360cal

öğlen: mercimek çorbası,1 dilim kepek ekmeği,5 kaşık nohut,1salata,1 yoğurt, 755cal

akşam: 1 tabak tavuklu nohut,2 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık yoğurt,turşu 510 cal (akşam yemeğinde kayınvalidedeydik)

ara: meyve tabağı, 100cal

toplam gün içinde alınan kalori:1.725 cal

Duyfercimm tebrik ederimm gerçektenn
yazdıklarınıı tamm dikkatimii vererek okuyamadımm şuann çok acelem varr
kızı kahvaltıı yaptırıp okula gideceğimm karne almayaa
gelince büyükk zevkle okuyacağımm

benim kilo 87.700 çıktı almışım 200 gram gerii
daha ince ayrıntılıı öğrenmemm lazımm
nerde buldun bunu

duygucum seni tebrik ediyorum çok güzel olmuş evet yediklerine bakılırsa sıkıcı bir diyet ve halsiz bırakıcı değil elmayıda sevmeyen yoktur sanırım.ama midesine dokunan olabilir.yinede senin açından çok iyi olmuş canım..

bana gelince sabah sabah tartım 78,40 gösterdi tartıya göre 100gr cık vermişim birincis kabızım acayip dercede düzelince bidaha tartılıcam yarın sabah tekrar edicem yani..ikincisi lahana çorbası hiç fayda etmedi etmemesi normal çünkü çorbayı aparatif olarak canım istedikçe yedim ve bu hafta çok kaçağım oldu..önümüzdeki haftadan umutluyum diyecek bişeyim yok yersen veremezsin diyorum içimden...

dünkü menüm:2 dilim kepek ekmeği,üçgen peynir1 domates 360cal

öğlen: mercimek çorbası,1 dilim kepek ekmeği,5 kaşık nohut,1salata,1 yoğurt, 755cal

akşam: 1 tabak tavuklu nohut,2 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık yoğurt,turşu 510 cal (akşam yemeğinde kayınvalidedeydik)

ara: meyve tabağı, 100cal

toplam gün içinde alınan kalori:1.725 cal

cNIMM BEN MİDE HASTASIYIMM ZATENNN :))) O YÜZDEN NEO LUR NE OLMAZ TUZSUZ LEBLEBİ ALDIMM AMA ÇOK ŞÜKÜR GEREK KALMADII BU ARADA KABIZLIK HİÇ YAPMADIII ÇOK ŞÜKÜRR

duyfercimm tebrik ederimm gerçektenn
yazdıklarınıı tamm dikkatimii vererek okuyamadımm şuann çok acelem varr
kızı kahvaltıı yaptırıp okula gideceğimm karne almayaa
gelince büyükk zevkle okuyacağımm

benim kilo 87.700 çıktı almışım 200 gram gerii
daha ince ayrıntılıı öğrenmemm lazımm
nerde buldun bunu

tşk ederim cnmm oo karne heyecanıı ne güzel darısı başımızaa
anım istediğin sor bana canlı örneğimm bende bir sür şey okudum ama en iyi sonuç kendi yaptıığm sonuç dedim bismillah dedim başladımmm ve sonuç regl zamanımda olmama rahmenn 2.700 hemde tokum neyse cnm istediğin sor bana

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
4 günün sonu yani dün perşembe bu gün son 4 günün tartı sonucu aslında planım 5 gün yanı yarın sabah ki tartımı söylemek
her ne kadar ödemli olsamda malumm müsafir geçikti buna rahmen tatmin olcağım bir sonuçç,
şimdi öncelikle geçen hafta c.tesiye dönmek istiyorum sabah buldum bu diyeti aklıma yattı abarttıklarını düşündük açıkçası yine kadınlar kulüpünde olan bir diyet neysee deneyim dedim beni biliyorsunuz kendmi zora sokacak birşey yapmam benim minicik bebeğim var çünkü
neyse o gün yani c.tesi kayınvalidem ve görümcemler geldi sağ olsunlar elleri kolları yine doluu o gün amerikan saltası yağda kızartılmış sinitzel ekmek ve cola içtim yedim ertesi günn ne olduuğunu yazmıcam tek bir öğünde 1000 kaloriye geçen birşey yedim çikolata yedim birtanee yani abarttım çünkü p.tesi günü bu diyete başlıcamtım ve aklım hiç birşeyde kalsın istemiyordumm geçen cuma tartı gününde biliyorsunuz 73.7 çıktımm. hafta sonu o kadar kaçamak yapmama rahmen 800 gr geri aldımm ama hakettim hatta daha fazlasını neyse p.tesi sabahı kg 74,5 olmuştuumm

diyette ilk günlerde baş ağrısı halsizlik olur dedilerr biraz ondan çekindimm ama 4 gün boyunca hiçç yaşamadımm hanımlarrr. aksine midem rahatladı kendimi dinç hissettim ve herşeyden önce hiç aç kalmadım, neysee ne diye ti olduğunu açıklıyorumm nerdiyse birebir uyduğum ve zaten kendisine bayıldığımm diyet YEŞİL ELMA DİYETİ dir. evett btün hafta şöyle beslendimm

hafta sonu 6 kg elma aldımmm eşimde yapcak diyee

sabah aç karnına metobolizmam hızlansın diye form çayı içtimm evde olmayan varsa ılık auyu limon damlatsın
45 -1 sat sonra kahvaltı
1,5 dilim kızartmış evde tahıl ne varsa (çavdar,tam buğday,kepek)
diyet peynir (yada evdeki tuzlu peynirinizi ılık suda bekletin)
küçük çeri domates
dereotu,maydanoz,roka
4 tane y.zeytin
ve 4 kaşık olak kadar nesfit bu kadar,nesfit yememin sebebi tam buğday uzun süre tok tutar sütten calsiyum almaki çin
bu kahvaltı 8,30 yapıyorum ve hiç abartmıyorumm 2 de açlık hissediyorum ama bir seferde yemiyorum yani hızlı hızlı yemiyorumm keyifle yiyorum yavaş yavaş çiğneye çiğneyee ( bunu normalde hayatımıza sokmamızlazım daha güzel doyuyoruzz

neyse haftai çi verdiğim selahattin dönmezin karışımı ana yemek sonra sı tok tutan karışımı içiyorum (belki buda ekli olabilir)
bir süre sonra yeşil çayımı içiyorum
tabi su içmeye devam
2 gibi yeşil kabuklu elmaa yine yavaş yavaş yiyorum
sonra s.dönmez karışımı çünkü elma benim ana yemeğim
sonra y.çay
su
sonra saat 4 de yine elma ( bu arada saatlerni ben belirliyorum yapacak olursa kendi düzenin belirlesin) önemli olan 2 saatte bir elma yeme
yine o karışımm
yine y. çay ( son y.çayım)
yine su
ve en son 6.30 da elma yiyorumm

gün boyu 3 elma bana yetiyorr
1.5 lt en az su içmiş oluyorum 3 bardak yeşil çay
1 bardak form çayı
diyette en son 8 de yeme işilemi bitcek diyorr ona göree

ben erken yatan biriyim geç yatsam ne olur bilmiyorum ama ben herfiyen uydum tek yaptıığm kaçamak oğluma öğle yemeği hazırlarken yemeğin tadına bakmaa sonuçda bebek yicek onun dışındaa ahh burnuma nerler geldi dürümler , mantar yinede pes etmedimm
haaa sadece dün sabah nesfiti çıkardım onun yerine iki parmak kalınlığında dürümü ısırdımm oda canım çektii oda sabah ve bir gıdamıçıkardımm

neysee bu diyette spor yapmayın diyorlarr özellikle çok kg olanlar için ama ben kendmi iyi hissettiğim içinn 21 dk leslie yaptım ve oğlum 12 uyuyor hemen mama sandalyesinin üstüne leptopukoyuyorum leslie yapıyorum ve oğlum uyanasaya kadar ayakta yazışıyorum sizinlee buna rahmenn ben hiç yorgunluk halsizlik hissetmedimm

açıkçası keyif aldımm şimdi planım şuuu bugünde diyeti uygulcam yarın kg bakcam ve not alcam zaten gün ve gün not aldımm neysee
sabah tartıldıktan sonra normal günlük hayatımıı sanki zayıflamaşım artık kg korurcasına beslencem akşam yemeğini bir süreilğine 3 de yicem açıkırsam elma yicem
c.tesi pazar denicem bakalım geri alış ne sonuca göree abartımı az mı azsa p.tesi 5 gün daha denicem bitircem
sonraki ay 5 gün olarak ayda yapmaya karar verdim
ve ideal kg ulaşıınca ayda 1 gün detoks niyetine yapcam
yadaa diyelim parti var doğum günü yada aile içi yemek yada vsss... abarttık erteisgün o abartıyı tek günlük elma diyetiylee dengelicem yani elma benim vazgeçilmezim olcak haa bu arada cilde çok güzel nem veriyorrr fark ettimmm

bu arada kesinlikle yeşil elmaa bizim pazarda 2 lira kgsu ben 6 kg pazarlıkla 7 liraya aldımmm:)))))
elma diyeti sitesini sabahları siz gelmeden biraz okudum abartı sanıyorum kızlar 7 gün yapmış yada 10 gün kimsi 8 kg kimsi 5 kgg ama benn canlı örnek denedimm bende bile 4 günün sonunda bu kadar fark ettiyse demek 7 gün yada 10 gün yapsam ne olur bilmiyorumm . neysee kg açıklayımm

74,5 dann
71.8 indim
tok olarak ve keyif alarakk durun birde resmi yükleyim

ha bu arada sitede ilk gün 1 kg
2 gün 1.5
3 gün 2 kg elma diyorr
yokya olurmu öyle şeyler bana 3 elma yetti siz bakın ilk haffi açlık hissetiğiniz andaa 2 saatte bir akşam 8 kadar yiyinn
haa mide sorunum var ne olur ne olmaz tuzsuz sarı leblebi aldımm sizde bulundurun malum yeşil elma asit li haffi mideniz ekşirse bbiraz leblebi yersinizz asiti alırr

tebrikler canım...

kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum ben kaçıyorum misafirim gelecek...

Back
X