- Konu Sahibi Betul_20162010
- #2.181
hoosgeldın cıvcıvım nasılsınnnnBen geldim kızlarrrrrrrrrrrr nasılsınız...
İşler çok yogun gün içinde giremeyebilirim..
masallah dıyelım canım nazar değmesin birdaha gelmesın gobek geriyeHafta sonu kaçamak yapmadım yuppi üstüne üstlük koştrurmacadan ve yogunluktan yemek yiyemediğim ara ögün yapamadığım zamanlar oldu...O yüzden hafta sonu bildirimimi es geçiyorum..Su ve yeşilçayları mutlaka içtim ama..Önümüzdeki hafta sonu benim misafirlerim var hazırlık yapacağız bakalım ben ne yapacağım :)))))Bu sabah işe gelmekte zorlandım yataktan kalkamadım şimdi klavyeyi kullanırken bile kollarım agrıyor hastamı olucam ne anlamadım..Sabahta eşimle çıkmadım evden o yüzden arabasız geldim işe.Vasıtayla veeeee vasıtaya kadar epey yol yürüdüm yokuş çıktım 2 vasıta yapmam gerekirken ben yürümek istedim tek vasıta yaptım.....aslında iyi oldu her sabah bunu yapabilsem süper olur...Bende eve bisiklet almak istiyorum akşamları işten ev egidince kız uyuyunca yaparım ama çok ses çıkarmıyorlarmı??? Benim kzı tıkırtıya kalkarda..Bu arada kızlar göbeğimin gittiğinin ben dahil herkes farkında...Her gören maşallah diyor sanki vücüdumda şişlik vardı odamı gitti...Maşallah bana inşallah devamı gelir..
Kimseler yok ya neden?? Bende yemek arasındayın birazdan yok olurum bende...Bugün böyle napim hafta başı..
Merhaba. Yaşım henüz 17 ama izin verirseniz bende bu gruba katılmak isterim...
Kendimi bildim bileli denediğim onca diyete diyetisyene, spora rağmen gitgide kilolarım artıyor yakında duba gibi bir şey olup çıkacağım diye korkuyorum ve vücudum oldukça şekilsiz. Amacım çok çok fazla kilo vermek değil bir 5 kilo bana yeter ama aynı zamanda vücudum da şekillensin istiyorum. Bugün muzaffer kuşhan diyetine ve callanetics egzersizlerine başladım umarım faydası olur :) Şu an 171cm 65 kiloyum...
hosgeldınn

sporumu yaptım 45 dk callanetıcs elmayı cayımı ıcıcem sımdı duygucum napıyoruz ozman pztesimi yapıyorumuz kılo bildirimimizi