merhaba hanımlar
dun gıremedım, yorgunluktan ölüodum

kalkınca tarcınlı ballı kaynamıs suyumu ıctım. kahvaltımı ettim (2 dilim peynir, yarım dılım tam bugday ekmegı,1 zeytın, 1 haslanmış yumurta, acı bıber salcası)
sonra 100 yarım mekık, 52 tam mekik, 180 sag sol yanalrı erıtme hareketleri, 2-3 dk göbeğimle daire cizme.

20 şer kere bacaklarımı gögsüme kadar kaldırıp ındırme. 20 kere duvar şınavı
sonrada pazara gıttım, 2 saat falan dısardaydım. canım cıktııııııı

öğle yemeği yalan oldu yani.. eve gelınce 1 galeta 1 fıncan cay içtim. zaten bısey yıyecek halım yoktu. pıtırcıgı doyurup uyuttum. aksam yemegı de yapmadım kahvaltı gıbı gecıstırdım.
3 fıncan yesıl cay içtim, butun gun delı gbı su ıctım. gece yatarken bıle 3 bardak su ıctım. su ıcmekten kusucaktım artık ama hala dılım damagım kuruyordu. oyle uyudum.
bugunde kahvaltımı yaptım. 1 haslanmıs yumurta (kayısı) 1 dilim peynır, 1 dilim kızarmıs tam bugday ekmegı, 1 zeytın, acı bıber salcası
3-4 bardak su ıctım
öğle yemeğimi yedim. bı tane tavuk budu hasladım. azıcık tuz, kekik serptim. yarım dılım tam bugday ekmegıne acıbıber salcası surdum.
susadım gene :))) gidip su ıceyım ben
akşama da balık ve salata yapıcam.

kocacıgıma sordum ızgara mı yapalım bugulama mı dıye. çuprayı ızgara yap levregı fırında bugulama yap dedı. ikisinden de yarım yarım paylasırız karıcıgım dedı :))) aklıma yattı