Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

slm kızlar ben zayıflamak cilt güzelligi ve saç parlaklıgı ve güzelligi için akşamları ılık suyun içine elma sirkesi katarak içiyorum.bunu 2 ay devam ederseniz herşeyi yediniz helde kilo almadıgınızı ve yaglarınızın erigini göreceksiniz.hemde ciltdiniz ve saçlarınız ışıl ışıl oluyor.benden size tavsiye isterseniz sabah açkarnınada içebilirsiniz ama ben geceyi tercih ediyorum daha faydalı oldu.kolay gelsin:56:
bende 2 haftadir iciyorum kiloyu tam bilemiyorum ne kadar etkiledi fakat evet cildimde bir dinginlik farkettim bende.sacimda parlama degilde bugun esime soyledim hatta biraz daha hizli uzadi sanki.bilmem ki sirkeden mi:26:

slm kızlar ben zayıflamak cilt güzelligi ve saç parlaklıgı ve güzelligi için akşamları ılık suyun içine elma sirkesi katarak içiyorum.bunu 2 ay devam ederseniz herşeyi yediniz helde kilo almadıgınızı ve yaglarınızın erigini göreceksiniz.hemde ciltdiniz ve saçlarınız ışıl ışıl oluyor.benden size tavsiye isterseniz sabah açkarnınada içebilirsiniz ama ben geceyi tercih ediyorum daha faydalı oldu.kolay gelsin:56:

Be
Ben 1ay denedim hicbir faydasini goremedim mide bulantisindan baska
sen kilo verdinmi onunla? bqaska seylerde uygulandinmi? Spor yrlediklerine dikkat etmek.gibi?

Canim beni en cok korkutan gunlerden biri 2. gun bir dilim salamla biraz yogurtla gun boyu nasil duracagim? Saat 12.30 da oglen yemegimi yicem ve okula gidecegim aksam 8 civari evde olurum anca o kadar zaman ac kalmak beni korkutuyor ustelikte salam migren yapiyor bende acaba sucuk yesem olmazmi? Mesela tavada yagsiz yapsam sonrada yagini peceteyle alsam?

Bugun yemegimi yedim az oncede frambuazli ve greyfurtlu cay ictim insallah bir sakincasi olmaz

bende sucuk yedim bugün ama bir dilimden fazlaaa birşey olmazz
yoğurt ta var
elinden geldiğince dayanmaya çalışş
akiamm geldiğindee sana tavuğunu haşlamışş oldumm
onu doğraa marul taze soğan maydonozdan oluşan salata yapsınn tavuğuda ekle içine oh mis gibii menüü işte akşamıı öyle yap tavukla salata olduğunda

Ben çocuklarıda reale gittim dolaştımm
şimdide yemek yapıyorum,patates sulusu ,pirinç pilavı ve tavuk ciğer kavuruyorum soğanlı

kızlar daha aksam yemgımı yemedm bırazdn yıcm bıraz abrtım bugun:S yedıkten snr menumu yazcam spora yıne gıdemedım ama yarın mtlaka gtmeyı dusunuorumm.:46:

muzaffer kuşhan diyetimin 2. günündeyim şu ana kadar bir problem yaşamadım. sabah 1 dilim kepek ekmeği, 25 gr light peynir. öğlen 1 simit, 1 bardak ayran. bir saat kadar önce de bir havuç yedim. az sonra da akşam yemeği. 2 gündür tartılmıyorum ilk hafta bitince tartılacağım. hadi bakalım gidecek umarım bu kilolar :)

Benim de ikinci gunum kushanda ama pek uyabildigimi soyleyemiyecem diyetteki mantigi kavradim fazla kalori almadim bugun ama acligim hic dinmedi cok hafif bir kahvalti (kizimdan arta kalan yumurta ve bir parca ekmek ) oglende firinda balik salata aksam da bir parca balik bir kase yulaf kepekli yoguurt insallah geceyi tamamlarim bu sekilde

Sanirim ben esimden ayrilacam kizlar sohbetimiz bile kalmadi diyebilirim bir bucuk yildir sehir disinda calisiyor iki ayda bir gelip bir hafta kalip gidiyor bir hafta oldu geleli ve cok soguk davraniyor devamli elestiriyor beni kilolarima takmis durumda kafayi yedirecek yakinda bana neyse basinizi sisirdim sikintidan ne yazdigimi bilmiyorum

Sanirim ben esimden ayrilacam kizlar sohbetimiz bile kalmadi diyebilirim bir bucuk yildir sehir disinda calisiyor iki ayda bir gelip bir hafta kalip gidiyor bir hafta oldu geleli ve cok soguk davraniyor devamli elestiriyor beni kilolarima takmis durumda kafayi yedirecek yakinda bana neyse basinizi sisirdim sikintidan ne yazdigimi bilmiyorum

ayy canım benim yaa hiç düşünme öyle şeyler konuşup anlamaya çalış belki başka bi sıkıntısı vardır sinirini senden çıkarıyodur öyle hemen ayrılacam diyip olmaz konuş anla önce bi

yok canm ne sıkıntısı hayırlısı olsun kımse yuvasının yıkılmasını ıstemez ama snde ona ınat zayıflrsın cnm azcık zamana ıhtycın var bıde bnm erkek arkımmde ole surklı kılo aldın deyıp duruo bn begenmeyen kucuk ogluna almasın dıyıp kestırıp atıorum ama sen ne dersın bılmıorum bnce sadece kafana takma .sonucta oda mukemmel dııldır.:50:

Benim de ikinci gunum kushanda ama pek uyabildigimi soyleyemiyecem diyetteki mantigi kavradim fazla kalori almadim bugun ama acligim hic dinmedi cok hafif bir kahvalti (kizimdan arta kalan yumurta ve bir parca ekmek ) oglende firinda balik salata aksam da bir parca balik bir kase yulaf kepekli yoguurt insallah geceyi tamamlarim bu sekilde

ins cnm yemegı unut baska seylere odaklan o zmn untursun bak ne guzel evladın var ne guzl esınle de aran en kısa zaman da duzelır ıns:S:38:

Bulmiyorum kizlar artik zanana birakacam kardes kardes yatiyoruz geldiginden beri moralim cok bozuk herseyi denedim acmiyor icini gecistiriyor devamli beni

Canım ayrılık düşünme hemen belki zamanla düzelir.Tabi öyle davranmasınıda doğru bulmuyorum.Allah hakkında hayırlısını versin ama yuvan için mücadele et.kadınlar daha fedakar biliyorsun çocuğunda varmış üstelik Allah bağışlasın.Umarım zamanla herşey düzelir ve mutlu olursunuz:16:

Merhaba canım bende elma sirkesi kürü yapıyorum.Sabah aç karnına ve gece yatmadan önce içiyorum.Çok faydası olduğunu okudum çoğu kişi memnun kalmış.Bakalım hayırlısı bendede işe yarıyacakmı?Ama sadece sirkeyle değil yanında diyet ve sporda yapıyorum:8:

Back
X