Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlarr 4 gündür yoktum hepinizden özür diliyorum...
maalesef hafta sonu kayak merkeszinde geçirdiğim ufak bir kazadan dolayı boynumda ezilme oldu..
iyiyim şimdi... nasılsınız görüşmeyeli...
son 4 günlük listem berbat yazmıyorum...
ben yokkken önemli bir gelişme oldumu...

kızlarr 4 gündür yoktum hepinizden özür diliyorum...
maalesef hafta sonu kayak merkeszinde geçirdiğim ufak bir kazadan dolayı boynumda ezilme oldu..
iyiyim şimdi... nasılsınız görüşmeyeli...
son 4 günlük listem berbat yazmıyorum...
ben yokkken önemli bir gelişme oldumu...
hosgeldın ecmıs olsun kontes
ne oldu duygunun oğluna...

dun azcık atesı var demıstı ates dusurucu verdım dustu dedi daha da ses yok merak ettık

merhaba kızlrr dün den beri maf olmuş durumdayımmm öksürükten çiğerlerim parçalancak nerdiysee grip oldum ütüne üstükk birde regl düşünün artık gerisini kafamı kaldıramıyorum başağrısındann giremedim şimdi zar zorr girdim haber vereyim diyee kuzey öksürüğe devam ateşi yok çok şükürrr bizden havadisleer bu kadar dua edinnn bizee

Son düzenleme:
merhaba kızlrr dün den beri maf olmuş durumdayımmm öksürükten çiğerlerim parçalancak derdiysee grip oldum ütüne üstükk birde regl düşünün artık gerisini kafamı kaldıramıyorum başağrısındann giremedim şimdi zar zorr girdim haber vereyim diyee kuzey öksürüğe devam ateşi yok çok şükürrr bizden havadisleer bu kadar dua edinnn bizee

allah iyilik versin canım keçi boynuzunu kaynat iç bAk çok iyi olacak geçen haftalrda bende öyleydim o kesti hemen öksürüğümü heçi boynuzu yoksa evde 1 kaşık zeytin yağına 4 5 damla limon sık iç oda kesiyor öksürüğü oğlunada içirebilirsin onu bide göğsünü sıcak tut havlu falan koy ayy aynı nineler gibiyimdemi :):)

merhaba kızlrr dün den beri maf olmuş durumdayımmm öksürükten çiğerlerim parçalancak derdiysee grip oldum ütüne üstükk birde regl düşünün artık gerisini kafamı kaldıramıyorum başağrısındann giremedim şimdi zar zorr girdim haber vereyim diyee kuzey öksürüğe devam ateşi yok çok şükürrr bizden havadisleer bu kadar dua edinnn bizee
gecmis olsun Allah acil sifa versin ikinizede

allah iyilik versin canım keçi boynuzunu kaynat iç bAk çok iyi olacak geçen haftalrda bende öyleydim o kesti hemen öksürüğümü heçi boynuzu yoksa evde 1 kaşık zeytin yağına 4 5 damla limon sık iç oda kesiyor öksürüğü oğlunada içirebilirsin onu bide göğsünü sıcak tut havlu falan koy ayy aynı nineler gibiyimdemi :):)

allahrazı olsun deneyim hemenn

gecmis olsun Allah acil sifa versin ikinizede

amin allah razı olsunn

kızlar kusura bakmayınn merak edip yazan tük arkadaşlarımaa tşk ediyorumm şöyle bi okudum beni idare edin inş yarınak adar toparlanırımm
yalnız bırakmayın sayfamızıı hepiniz ALLAHA emanet olunn öptümmm

merhaba kızlrr dün den beri maf olmuş durumdayımmm öksürükten çiğerlerim parçalancak nerdiysee grip oldum ütüne üstükk birde regl düşünün artık gerisini kafamı kaldıramıyorum başağrısındann giremedim şimdi zar zorr girdim haber vereyim diyee kuzey öksürüğe devam ateşi yok çok şükürrr bizden havadisleer bu kadar dua edinnn bizee

kızlar kusura bakmayınn merak edip yazan tük arkadaşlarımaa tşk ediyorumm şöyle bi okudum beni idare edin inş yarınak adar toparlanırımm
yalnız bırakmayın sayfamızıı hepiniz ALLAHA emanet olunn öptümmm

gecmıs olsun canım ikinizede hemencık toparlanmaya bak topiğimiz sensız kalmasın oksurukıcınde zencefilli sut içinede bal koy iç çok iyi geliyor pasada bir an once iyileşşin opuyorum ikinizide:54:

geçmiş olsun canım :34::34:
keşiboynuzunu bende tavsiye ediyorum eltimin oğlu bronşiti keçiboynuzu sayesinde geçti kaynat iç canım ılık ılık

Cok gecmis olsum duyfercigim insallah hemen iyilesir katilirsibilirsin aramiza allah acil sifa versin canim
Bugun ki menulerimi paylasayaim
Sabah bir dilim kepekli ekmek bir kucuk peynir bir salam
Ogle bir kase yulaf kepekli yogurt iki salam
aksam 6 kofte
Bugun fazla su icemedim ama bir demlik ozel karisimimi bitirdim geceyi de sag saglim atlatirsam cok iyi olacak cunku tarti mucizevi seyler gosterdi bugn bana ilk uc gunde muthis ama eminim sudur kaybettigim ama olsun motive oldum valla lp

bizim evde dün akşam isyan çıktı :1::1:
kızım artık sebze yemek istemiyormuş kocamda tatlı istedi ben de bir kilo baklava aldım mecbur :43::43:
bir dilimcik yesem olmaz mııııı:56::56:

bizim evde dün akşam isyan çıktı :1::1:
kızım artık sebze yemek istemiyormuş kocamda tatlı istedi ben de bir kilo baklava aldım mecbur :43::43:
bir dilimcik yesem olmaz mııııı:56::56:

bir dilimden bir sey olmaz,bende bugün arkadasa gittim,kadayif sarmasi yapmis,ama cok az yag koydum seni yiycek diye dedi,uzun zamandirda tatli yememistim,azcik yedim:17::17::17::17:

duyfercigim gecmis olsun gülümmm:94:eger zencefil bulabilseydin inan cok iyi gelirdi,hem öksürüge hem gribine,ilac bile kullanmana gerek yok,bende aldim bugün cay gibi demliycem az sonra,kendine ve bebisine iyi bak,bol bol su ic canim,:16:

Back
X