Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ya mesela benim doktorum şöyle derdi ideal kilonuza indiniz sonra neler yapacaksınız...
kendiside çok fit bir insandı kendini örnek veriyordu ağır menülerle geçen bir hafta sonunu pazartesiden başlayarak 3 günde en geç çarşamba yok ediyorum derdi yani alınan 1-2 kilo 3 günde dikkat edip calori düşürülürse verilebilr ve böylece aldığımı yani sınır aştığımız anladığımız zaman hemen o alınanı vermeli üstüne koymamalıyız diye düşünüyorum..

ya mesela benim doktorum şöyle derdi ideal kilonuza indiniz sonra neler yapacaksınız...
kendiside çok fit bir insandı kendini örnek veriyordu ağır menülerle geçen bir hafta sonunu pazartesiden başlayarak 3 günde en geç çarşamba yok ediyorum derdi yani alınan 1-2 kilo 3 günde dikkat edip calori düşürülürse verilebilr ve böylece aldığımı yani sınır aştığımız anladığımız zaman hemen o alınanı vermeli üstüne koymamalıyız diye düşünüyorum..

ya işe mevzu bu alınanı hemen vermek vermeyince üstüne daha çok eklenip devam ediyor :(
benimki hamilelik kiloları ama çok almamalıydım hamileliğimde :( 26 kilo ne demek yaaa bide uzun büre bi kiloda kalırsan mesela bir sene 76 da kaldıysan 76 dan düşmek çok zormuş ben onu bekliyorum 76 dan bi düşsem gerisi çok güzel gelecek

ya işe mevzu bu alınanı hemen vermek vermeyince üstüne daha çok eklenip devam ediyor :(
benimki hamilelik kiloları ama çok almamalıydım hamileliğimde :( 26 kilo ne demek yaaa bide uzun büre bi kiloda kalırsan mesela bir sene 76 da kaldıysan 76 dan düşmek çok zormuş ben onu bekliyorum 76 dan bi düşsem gerisi çok güzel gelecek

evet canım anında farkedip düşmek lazım takip ve dikkat çok önemli bu aşamada bi sallamaya başladınmı tamam.. arkası kilo kilo geliyor 10 ayda 10 kilo aldım geçen yıl...

ilk defa duydum bu yöntemi peki kilonumu koruyosun yoksa kilo verebiliyomusun..

Bi yontemi ben viyanada okurken tip fakultesinden bi profesor buldu bi yontemle kensisi 6 ayda 30 kilo verdi. Yani gercekten etkili bi yontem ve uygulamasi da cok kolay denemenizi tavsiye ederm

Bi yontemi ben viyanada okurken tip fakultesinden bi profesor buldu bi yontemle kensisi 6 ayda 30 kilo verdi. Yani gercekten etkili bi yontem ve uygulamasi da cok kolay denemenizi tavsiye ederm

10:2 yontemımı bahsettıgınız kac kılosunuz ne kadar vermek hedefiniz gercektende etkilimi yahu

iyiyim canım tesekkur ederim inş hayırlara cıkar cnm

vienne ben bu dıyetı bir tyotro uyuncusunun buldsugunu okudum bırde ama yanlısım var sanırım
ben bu diyetin hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum tabi kendi fikrim bir gün ye birgün yeme bir gün su iç hepsini birleştirip bir günde yapmak daha mantılı geliyor bana az ye çok su iç olay budur metobolizma kafayı yer be :):) kilo verirsin evet ama yıl sonra kilo alsan veremezsin bi daha :):) kimse kızmasın alınmasın ama benim fikrim bu

ben bu diyetin hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum tabi kendi fikrim bir gün ye birgün yeme bir gün su iç hepsini birleştirip bir günde yapmak daha mantılı geliyor bana az ye çok su iç olay budur metobolizma kafayı yer be :):) kilo verirsin evet ama yıl sonra kilo alsan veremezsin bi daha :):) kimse kızmasın alınmasın ama benim fikrim bu

tabı canım herkes fikrinı soylemekte ozgur ben denemedım ama banada biraz garıp geldi birgun istediğini ye ıkıncı gun kola cay su ve corba serbest oluyormmus kkda sayfa acıslar okudumda ilk gun hersey yemek zaten kilo aldırır ikinci gunde acıktıkca ayran kola corba bunlarda ınsana dikkat edilmeyerek yeırse kılo aldıran seyler mantıksız geldı hatta kkdakjı sayfada yapıpta kılo vermek yerıne alanlar var

Yavv az evvel arkadaşım ara öğün hazırlamış kendine 2 dilim kepek ekmeğe diyet peynirle tost yapmış banada yapmış almak zorunda kaldım ayıp olmasın diye... Akşam yemeğini iptal ettim kalorim artmasın portakal yer yatarım...

YA bide insanın etrafındaki herkesmi rejim düşmanı olur...

akşam eşim tv izlerken meyve hazırla hayatım diyecek bende artık nasıl dayanırrım bilmiyorum..

YA bide insanın etrafındaki herkesmi rejim düşmanı olur...

akşam eşim tv izlerken meyve hazırla hayatım diyecek bende artık nasıl dayanırrım bilmiyorum..

benimde diyet düşmanım karşı komşum allah razı olsun hamur işi falan yapınca hep verir dün 2 dilim pizza 8 dilim yaglama getirmiş hemen dondurucuya attım ben diyete başladığımdan beri hergün bişi getiriyo bende dondurucuya atıyorum :):) hatta bugün habersiz misafirim geldi komşumun getirdiklerini ısıttım onu ikram ettim :):)

benimde diyet düşmanım karşı komşum allah razı olsun hamur işi falan yapınca hep verir dün 2 dilim pizza 8 dilim yaglama getirmiş hemen dondurucuya attım ben diyete başladığımdan beri hergün bişi getiriyo bende dondurucuya atıyorum :):) hatta bugün habersiz misafirim geldi komşumun getirdiklerini ısıttım onu ikram ettim :):)

süpersin canım valla iyi yöntem bendemi atsam... aslında bugünkü tostu sarıp çantama koyup akşam evde yiyebilirdim... yaa tabi valla bu fikri tuttum...

bugünkü menümmmmmmmm

sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 üçgen peynir domates salatalık dereotu
2 fincan çay tek şekerle

ara 1 fincan neskafe şekersiz

öğlen 1 simiit
1 kk peynir dereotu roka domates
2 fincan çay

ara 3 çatal petibör pasta

akşam 150gr yağsız kavrulmuş tavuk göğsu
1 kase salata yağsız

1 bardak 5.i bi arada çay