Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

gunaydın kızlarrrr :))))) ayyy cok mutluyum her yer bembeyaz :D ay beyaz deyınce aklıma dun face de gordugum bı yazı geldı :D
4 beyazdan uzak durun. zira 3 ü saglıgınızı 1 i imanınızı bozar. (un, şeker, tuz, ZEKERIYA :27::27:)

kızlar bı tartıldım 71.3 :53: kilo almısım yaaa :43::43::43::43::43::43::43:
menumu yazmadım yaa düzeltiyorum msjı :)))
sabah : 1 dilim tam bugday ekmegı ıkıye bolunur araya 1 dilim kasar konup tost yapılır :))) 1 tane form cayı (koca fıncanlardan) 2 haslanmıs yumurta, ustune bol kekık pulbıber ve tuz koydum :)
öğle ısırgan yapıcam belkı dun yaptıgım kıvırcık ve brokolı salatasından yaparım bilemıorum. ama aksama ısırgan kesın var :)))

bende onu yapıyorum 2. günüm bitti kaçamağım yok hiç acıkmadım :) çook mutluyummm
acılen yapmaya baslıcam yarından ıtıbaren. evde roka moka, tere kalmadı. sadece kıvırcık ve nane kaldı.
gereklı malzemelerı alıp baslıcam hemen. ne kadar verırsek kâr dimi feslegencim. zor bısey gıbı gorunmuyor. menu gayet ıyı bence

Son düzenleme:
:53::53:bastan ciss:sigara:52:
valla canim ben tatlilari cok cisslamiyorum benim icin mesela ekmek pilav makarna birarada olmasi daha ciss:45:biraz sacma gelebilir ama tatliyi cokcanimiz cektigi icin yiyoruz zaten-o elzem:27:yemesek olmaz:56:
yurtdisindym:taa uzakdogu taraflarinda ama gonlum turkiyemde:72::21:

hayatım cısss larla dolu ahh şu sigaradan bir kurtulabilsem :5::5:
uzakdoğumu dedinn o kadar merak ediyorum ki oraları millet amerikaya gitmek ister ben uzakdoğuya gitmek istiyorum :34:

gunaydın kızlarrrr :))))) ayyy cok mutluyum her yer bembeyaz :D ay beyaz deyınce aklıma dun face de gordugum bı yazı geldı :D
4 beyazdan uzak durun. zira 3 ü saglıgınızı 1 i imanınızı bozar. (un, şeker, tuz, ZEKERIYA :27::27:)

acılen yapmaya baslıcam yarından ıtıbaren. evde roka moka, tere kalmadı. sadece kıvırcık ve nane kaldı.
gereklı malzemelerı alıp baslıcam hemen. ne kadar verırsek kâr dimi feslegencim. zor bısey gıbı gorunmuyor. menu gayet ıyı bence
gunaydin:21:valla guldum aglanacak halimize-ummetin imtihani deniyor ya bu adam oyle bisey sanirim:52:tovbe tovbee neyse
mens yakinsa odem olmasin?

:1::1::1::1::1::1::1:
acaba regl mi olacaksın :44::44:
bu kadar dikkat ederken kilo almalayalım :18::18:

benim evde de hiç yeşillik kalmadı bir tek pırasam var ıspanak karnıbahar hepsini pişirdim bu hafta
pazarda aşırı pahalı hele bundan sonra ateş pahası olur kar yağıyo

kızlar şu tickerdeki rakamı nasıl değiştirebilirim
bana arkadaş ticker yapmıştı bende becemedim bi anlatsanız bana

hayatım cısss larla dolu ahh şu sigaradan bir kurtulabilsem :5::5:
uzakdoğumu dedinn o kadar merak ediyorum ki oraları millet amerikaya gitmek ister ben uzakdoğuya gitmek istiyorum :34:
buralar sevilmeyecek gibi degil ama insan vatanini ozluyor.biz singapurdan baslamistik uzakdoguyu gormeye ama citayi yukseltmis oluyor insan o yuzden taylanddan baslayip siraya koymali sindire sindire gezmeli:27:bende roma ya gitmeyi bekliyorum 4 gozle cocuklar azcik buyuse:52:

buralar sevilmeyecek gibi degil ama insan vatanini ozluyor.biz singapurdan baslamistik uzakdoguyu gormeye ama citayi yukseltmis oluyor insan o yuzden taylanddan baslayip siraya koymali sindire sindire gezmeli:27:bende roma ya gitmeyi bekliyorum 4 gozle cocuklar azcik buyuse:52:

tv de izlerim hep çok ilginç yemekleri var böcekleri falan yiyolar sen de karşılaştın mı :30::30:
çocuklar o kadar hızlı büyüyolarki ben hiç anlamadım benim kız ne ara o kadar büyüdü ahhh bebek halini özledim kızımın :emir_bebek:

kızlar şu tickerdeki rakamı nasıl değiştirebilirim
bana arkadaş ticker yapmıştı bende becemedim bi anlatsanız bana
ben tickeri bastan yapip yapistiriyorum tickerfactory e gir weightloss sec ordan arka plan ve hareketli objeni seciyosun sonra bilgilerini istiyor kilo baslangic hedef falan onlari girip onaylacikan kodlardan 2.sini http ile baslat png ile bitecek sekilde kopyala kontrol paneline yapistir.ya da ver bilgilerini ben yapayim

ben tickeri bastan yapip yapistiriyorum tickerfactory e gir weightloss sec ordan arka plan ve hareketli objeni seciyosun sonra bilgilerini istiyor kilo baslangic hedef falan onlari girip onaylacikan kodlardan 2.sini http ile baslat png ile bitecek sekilde kopyala kontrol paneline yapistir.ya da ver bilgilerini ben yapayim

özelden bilgilerimi atyım canım saol
başlangıç 75 şu an 73 hedef kilom 68

tv de izlerim hep çok ilginç yemekleri var böcekleri falan yiyolar sen de karşılaştın mı :30::30:
çocuklar o kadar hızlı büyüyolarki ben hiç anlamadım benim kız ne ara o kadar büyüdü ahhh bebek halini özledim kızımın :emir_bebek:
bunlar herseyi yiyor sanki pazarda kurbaga yengec tavuk bacaklari satiliyordu ben gormedimde yilan satilan yerlerde varmis.ama deniz urunlerinden yediklerini bir gorseniz aha da BOYLE OLURSUNUZ:52::53::37:

gunaydin:21:valla guldum aglanacak halimize-ummetin imtihani deniyor ya bu adam oyle bisey sanirim:52:tovbe tovbee neyse
mens yakinsa odem olmasin?
yok be tatlım yakın falan degıl :(( porsıyonları kucultmem lazım demekkı neyse kushan dıyetıne başliciğim

benim evde de hiç yeşillik kalmadı bir tek pırasam var ıspanak karnıbahar hepsini pişirdim bu hafta
pazarda aşırı pahalı hele bundan sonra ateş pahası olur kar yağıyo

aynen öyle olur. gecen hafta pazarda 50 tl harcamısım yaaa. fıyatlar o kadar ucukki. öhh yanii..
neyse 2 haftalık aldıydım cok şükür de var gene bayagı bıseyler. market daha ucuz pazardan..

ben kocaeli deyim bi kaç senedir kar yağmadı buraya özlemişim dışarıyı bem bayaz görmeyi sen nerdesin canım
sabah geç kalktım öğün atlamayım diye bide sigara içtiğimden mecburen azcık yedim
akşam da tatlı yüzünden ipin ucunu kaçırdım :56:
menünü beğendim gayet güzelmiş :34:

sen kocaelidemeisnn çok sevindimmm
ben ilk evliliğim 1 yılında gebzede oturdumm eşim orda görev yapıyorduu sonra mardine tayinimiz çıktı
depremin olduğu seneydiiçok severim gebzeyii

şuan nerdesinnn

Kaç gündür isveç diyeti yapıyorumm amaa akşamm biraz fazlakaçtıı leyya
bugünn 5 günde 5 kilo diyetine başladım potininn yaptığıı
ordaki yorumları okuyorumm
duyguu nerdesinn ya iyi oldunmuu canımm

günaydın kızlar

dünkü menümü yazıyım

sabah 2 dilim light ekmek
1kk beyaz peynir

ara 4 kuru kayısı

öğlen
1 kase çorba 1 dilim light ekmek

akşam

yarım kapalı kıymalı pide
az makarna salatası

misafirlikteydim dün çöpe gitti anlayacağınız

bide regliyim kendimi tutamıyorum

kaç günde bir yapılacak canım,kabızlık olduğunda içilebilirmi...

zaten kabızlığım için yaptım ben ayda bir falan tekrarlanabilirmiş

menumu yazmadım yaa düzeltiyorum msjı :)))
sabah : 1 dilim tam bugday ekmegı ıkıye bolunur araya 1 dilim kasar konup tost yapılır :))) 1 tane form cayı (koca fıncanlardan) 2 haslanmıs yumurta, ustune bol kekık pulbıber ve tuz koydum :)
öğle ısırgan yapıcam belkı dun yaptıgım kıvırcık ve brokolı salatasından yaparım bilemıorum. ama aksama ısırgan kesın var :)))

tavsiye ediyrum ben 3. günümdeyih hiç açlık hissetmedim iyi gidiyor şimdilik umarım cısss lardan uzak dururum :):)

bende bi diyet bulup pazartesi başlıycam artık tam anlamıyla....

kuşhan diyetini tavsiye ediyorum isveç falan zor biraz ama bu gayet kolay acıktırmıyorda

Back
X