Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

ve zayıflama hapı kullanırken 3 gün yemek yeme acıkmıyorsun ve yemek aklına gelmiyor..

onlar deniyecek bakalım kim başarılı olacak dedik şimdi benim daha çok spor yapmam lazım.yediklerim az değil çünkü birde kilo çizelgemi yaptım yapıştıramadım kontrol panelinde imza bölümünü bulamadım.aradan zaman geçince unutmuşum

duyguyu bende çom merak ediyorum sanırım çok hasta allah iyilik versin

ayyy ben çook kötüyüm bugün bi dilim kek yedim çok üzgünümm çoook

500gr seni yanıltmasın belki tuvalete çıkmamaktan belki ödem olabilir... ben bikere bir haftada doktor kontrolü diyette vermem gerekirken 2.900 gr almıştım doktor bile şaşırdı ama haftasına düzeldi...
valla olabılır, az yıyorum dıye sanırım cıkamıorum 1 haftadır dogru duzgun. 1 haftadır 2 veya 3 kere cıkmısımdır. form cayı falan ıcıorum tuvalete cıkartıo dıye ama fayda etmedı yahu. insaAllah odemdır.

onlar deniyecek bakalım kim başarılı olacak dedik şimdi benim daha çok spor yapmam lazım.yediklerim az değil çünkü birde kilo çizelgemi yaptım yapıştıramadım kontrol panelinde imza bölümünü bulamadım.aradan zaman geçince unutmuşum

ben 5 sene evvel lida kullanmıstım 4. gunumdeyken gazete de lıdanın oldurdugu haberlerı cıktı. işyerındekı arkadaslarımdan bırı gazeteyı kafama gecırdı. al oku da gör dıye. (kullanma sakın oyle seyler dıye tembıhlemıstı benı ama dınlememıstım) ıse gıtmeden yarım saat evvel alıodum. iş yerım zaten yarım saat mesafedeydı, işe gıdınce de ufak tefek bıseyler atstırıodum. aksama kadar yemek aklıma gelmıodu, aksine mıdem bulanıodu gorunce. manyak bı etkı yapmıstı :D superdı, sureklı susatıodu delı gıbı su ıcıodum falan. tabı gazeteyı gorunce anında attım çöpe. hiç bişey yapmasa böbrek yetmezlıgı yapıomus arkadaslar. kullanmayın derım bence boyle seyler.

slm kızlarr bugün hiç giremedim ama sonunda kurtludumm hastalıktann uzatmalaı oynuyorum ama dinçim çok şükürryanlıuz oğlum fenaöksürüyorr doktora götürdümm sabah 9,30da çıktık kan tahlil sonuçlarını bekledimm öğleden sonra 2 dee sonuçlar çıktı 3 de evdeydimmm onu doyurdum uyuttum kendmi toparladım derkenn bu saat oldu. neyse oğlanı iiken götürmüşüm ama haa çocuk hasta oldumu mutlakaa çocuk doktoruna götürülmeli ben sağlık ocağına gittim basit birşey sandım çünkü öyle yatalak değildi oyun oynuyordu koşuyordu gülüyorduu ama öksürük çok fenaydı sağlık ocağı peditus verdi bugün çocuk doktoru bir sürü ilaç verdi birazkansızlık çıktı kan şurupuda verdi, calsüyum ve fosfor çoki yi çıktı mikropto yok çok şükürr birazi çi dolmuş balgamsöktürücü verdiler birde öksürük şurupu,ka şurupu verdi böyle hanımlar bu ilaçlara bu gün kaşam başlıamhaftasou oğlandaiyice toparlasa p.tesi rahatlıkla görüşcezz

bu arada elmadiyeti yalan olduuu neysee artık normaldüzene geçeceğim yani eskisi gibi spor ağırlıklı sağlıklı beslenmee yolunadevam ama her ay mutlaa kkaç gün yaparım bilmiyorum ama elmadiyetini detoks niyetine yapcam

benden böyleee geçmişi okudum beni merak eden yazna tümö arkadaşlarıma ilgileri için tşk ediyorumm.oğluşuma dua edinden hafta sonu tamamen atlatsın şu hastalaığı

en kısa zamanda ıyılesır ınsallah duygucum.. Allah acil şifalar versin. kansızlıga dıkakt etmek gereklı beyın gelısımı ıcın cok onemlı demır.
bende kızıma yaptırdım gecen ay sınırın bıraz ustunde cıktı. demır damlası vermıorum artık. gece sutune pekmez koyuyorum, hem tatlandırıo hemde kan yapıcı. vıtamın surubunuda atıorum ıcıne cukcuk ıcıo hıc anlamıo :D

geçmiş olsun duygu oğlunda biran önce iyi olur inşallah :) sağlık herşeyden önce gelir canım şimdilik sağlıklı beslen yice düzelince başlarsın elmaya ya
bende yarın 5 günde 5 kiloya başlicam o yüzden bugün azıcık saldım bakalım bu diyet beni toparlicak umarım :)

sabah 1 kase nesfit 250 cal
öğlen tavuklu wrap 400 cal
ara yarım dilim limonlu cheesecake 250 cal ve şekersiz çay
akşam kerevizli falan bir sebze çorbası yapmış annem 1 kepçe ondan 100 cal
ve 4 kaşık domatesli yağsız makarna 250 cal
ettimi bana 1250 cal daha da bişey yemeyip mekiklerimi çekmem lazım bol bol :(

en kısa zamanda ıyılesır ınsallah duygucum.. Allah acil şifalar versin. kansızlıga dıkakt etmek gereklı beyın gelısımı ıcın cok onemlı demır.
bende kızıma yaptırdım gecen ay sınırın bıraz ustunde cıktı. demır damlası vermıorum artık. gece sutune pekmez koyuyorum, hem tatlandırıo hemde kan yapıcı. vıtamın surubunuda atıorum ıcıne cukcuk ıcıo hıc anlamıo :D

ALLAH RAZI OLSUN.ben kan ilacını 1 yaşından çok önce bıraktımm çok fazla kansızlık yok ama bugğn iti bariyle bol kan yapıcı şeyler vercem üzüm pekmezi başta olmak üzere kan ilacına iyleşinxe başlıcak

sen gene bildiğini yap ama sana küçük bir tavsiyee ben bunu çok kişiden duydumm pekmez kan yapıcı özellği taşıyor amasüt demir emilimi yapar yani sütle pkemez aynı anda yada birlikte verilmezz
meselaşöyle düşünn bana bugün doktorum kan ilacını sakın sütle vermee süt veridiysen 2 saat sonra kan ilacı ver dedi burdanda yola çıkarsakk kan yapan şeylerle süt birlikte verilmeyeeği bariz ortadaa oluyor tabi tercih senin bilgi paylaşmak istedim yoksa eskiden bende öyle verirdim şimdi ballı süt veriyorum hatta ılık süte bal koyuyorum sıcak sütle yada sıcak içeekle balın bir faydası yok sadece tatlandırcı görevi görür oyüzden aklında olsun balı bir şeyin içine koycaksan o şey ılık olmalıı kafandasoru işareti kalmasın netten araştır istersenn

geçmiş olsun duygu oğlunda biran önce iyi olur inşallah :) sağlık herşeyden önce gelir canım şimdilik sağlıklı beslen yice düzelince başlarsın elmaya ya
bende yarın 5 günde 5 kiloya başlicam o yüzden bugün azıcık saldım bakalım bu diyet beni toparlicak umarım :)

sabah 1 kase nesfit 250 cal
öğlen tavuklu wrap 400 cal
ara yarım dilim limonlu cheesecake 250 cal ve şekersiz çay
akşam kerevizli falan bir sebze çorbası yapmış annem 1 kepçe ondan 100 cal
ve 4 kaşık domatesli yağsız makarna 250 cal
ettimi bana 1250 cal daha da bişey yemeyip mekiklerimi çekmem lazım bol bol :(
sağ ol canım ALLAH razı olsunn..

valla bende saldım ilaç içiyorumm çünkü bu arada diyetin hayırlı olsunnn

saol duygucum bu arada kızlar bakın bi diyet buldum ben 5 günde 5kilom bitince bunu yapıcam bir iki gün ara verip sizde isterseniz diye paylaşmak istedim zaten hiç de zor durmuyor

DR GÜRKAN KUBİLAYDAN 3 GÜNLÜK ŞOK DİYET ÖNERİSİ

Dr Gürkan Kubilay'ın kısa sürede forma girmek isteyen hanımlar için önerdiği 3 günlük şok diyet ;

1.GÜN :

SABAH:1 Bardak papatya çayı.örgü peynir 1tane salam 1dilim buğday ekmeği

ARA:10:30 gibi 3 ,4 dilim ananas
 ( ben bunun yerine kivi yerim dye düşünüyorum)
ÖĞLEN:4 tane köfte havuç turp ve maydanozdan oluşam salata yağsız

ARA:1 tane poğaça

AKŞAM:Bulgur pilavı taze fasülya ve çaçık hepsinden birer tabak

2.GÜN:

SABAH:1 bardak portakal suyu,1tane haşlanmış yumurta,1dilim buğday ekmeği domates salatalık

ARA:3,4 tane ceviz içi

ÖĞLEN:Domates çorbası 1dilim buğday ekmeği

ARA: 1tane ayva veya yarım tabak sütlaç

AKŞAM:Levrek buğulama ve çoban salatası

3.GÜN :

SABAH:1Bardak mısır yulaf gevreği süt,yeşil zeytin

ARA:Bir avuç fıstık

ÖĞLEN:İstediğinizi yiyebilirsiniz
 tabii abartmamak koşuluyla
AKŞAM:Domatesli makarna

ARA:1Bardak yoğurt yada yeşil elma

evet canım kesinlikle tiroid verdirmiyo haşimato tiroiti zaten ölüm orucu tut gram oynamıyo allahım şifa versin
evet oruç gerçekten çok faydalı hem ibadet hem sağlık,valla namazda öyle müthiş bir ibadet özellikle evdeki arkadaşlar namazlarınızı kaçırmayın derim...

evet canim çok zor verdiriyor annemde diyorki ben senin gibi yesem ölürüm, bende diyorumki ölmedigime göre ve kilo vermedigime göre daha az yemem lazim ama neyse hayirlisi
evet oruç tutmak çok faydali, bo$una farz sayilmami$ki, namazda ayni :))

Bizde Hong Kong a yakın, shenzhen de kalacagız. İngilizcem var, ama baska sehirde bana yetecek kadar olup olmadıgını şu an kesin olarak söyleyemiyorum =) erkek arkadasım gecen sefer gidişinde zeytin, çay, peynir çeşitleri gibi özellikle kahvaltılıklar götürmüştü oraya, bulmakta zorlanıyormus. O şu an orada ve memnun ama bir kadın olarak ve eşi gündüz çalışacak biri olarak gündüzler tek basına nasıl gecer, neler yapılabilir, imkanları nelerdir, insan ilişkileri nasıldır ne bileyim tam olarak muamma bana şu an çin ? Bu arada mesajın için tesekkürler ama yeni kullanıcı oldugum için özelden cevap veremiyorum:/

ay canim taa oralarda ya$ayanlara Allah sabir versin bende yurt di$indayim ama o kadar uzakta degil
bu arada birkeç çinli arkada$im var, ve bana anlatti çinde köpek ve kedide yiyorlarmi$!! aman dikkat edin!!
eti nerden aliyorsunuz peki, helal olan yerler varmi?
birde yani ele$tirmek için degil ama bir çinli arkada$la çok samimiyim seviyorumda ama yanima gelmesini istemiyorum, çünkü sabah saat 8 de okula gelirken bile agzi igrenç derecede sarimsak kokuyor! :27::27::27: hergün böyle yani sanirim çig çig kahvaltida yiyor böö :))

slm kızlarr bugün hiç giremedim ama sonunda kurtludumm hastalıktann uzatmalaı oynuyorum ama dinçim çok şükürryanlıuz oğlum fenaöksürüyorr doktora götürdümm sabah 9,30da çıktık kan tahlil sonuçlarını bekledimm öğleden sonra 2 dee sonuçlar çıktı 3 de evdeydimmm onu doyurdum uyuttum kendmi toparladım derkenn bu saat oldu. neyse oğlanı iiken götürmüşüm ama haa çocuk hasta oldumu mutlakaa çocuk doktoruna götürülmeli ben sağlık ocağına gittim basit birşey sandım çünkü öyle yatalak değildi oyun oynuyordu koşuyordu gülüyorduu ama öksürük çok fenaydı sağlık ocağı peditus verdi bugün çocuk doktoru bir sürü ilaç verdi birazkansızlık çıktı kan şurupuda verdi, calsüyum ve fosfor çoki yi çıktı mikropto yok çok şükürr birazi çi dolmuş balgamsöktürücü verdiler birde öksürük şurupu,ka şurupu verdi böyle hanımlar bu ilaçlara bu gün kaşam başlıamhaftasou oğlandaiyice toparlasa p.tesi rahatlıkla görüşcezz

bu arada elmadiyeti yalan olduuu neysee artık normaldüzene geçeceğim yani eskisi gibi spor ağırlıklı sağlıklı beslenmee yolunadevam ama her ay mutlaa kkaç gün yaparım bilmiyorum ama elmadiyetini detoks niyetine yapcam

benden böyleee geçmişi okudum beni merak eden yazna tümö arkadaşlarıma ilgileri için tşk ediyorumm.oğluşuma dua edinden hafta sonu tamamen atlatsın şu hastalaığı

ay canim in$allah bir daha hasta olmazsiiz tekrardan geçmi$ olsun acil $ifalar diliyorum :54::54:

saol duygucum bu arada kızlar bakın bi diyet buldum ben 5 günde 5kilom bitince bunu yapıcam bir iki gün ara verip sizde isterseniz diye paylaşmak istedim zaten hiç de zor durmuyor

DR GÜRKAN KUBİLAYDAN 3 GÜNLÜK ŞOK DİYET ÖNERİSİ

Dr Gürkan Kubilay'ın kısa sürede forma girmek isteyen hanımlar için önerdiği 3 günlük şok diyet ;

1.GÜN :

SABAH:1 Bardak papatya çayı.örgü peynir 1tane salam 1dilim buğday ekmeği

ARA:10:30 gibi 3 ,4 dilim ananas
 ( ben bunun yerine kivi yerim dye düşünüyorum)
ÖĞLEN:4 tane köfte havuç turp ve maydanozdan oluşam salata yağsız

ARA:1 tane poğaça

AKŞAM:Bulgur pilavı taze fasülya ve çaçık hepsinden birer tabak

2.GÜN:

SABAH:1 bardak portakal suyu,1tane haşlanmış yumurta,1dilim buğday ekmeği domates salatalık

ARA:3,4 tane ceviz içi

ÖĞLEN:Domates çorbası 1dilim buğday ekmeği

ARA: 1tane ayva veya yarım tabak sütlaç

AKŞAM:Levrek buğulama ve çoban salatası

3.GÜN :

SABAH:1Bardak mısır yulaf gevreği süt,yeşil zeytin

ARA:Bir avuç fıstık

ÖĞLEN:İstediğinizi yiyebilirsiniz
 tabii abartmamak koşuluyla
AKŞAM:Domatesli makarna

ARA:1Bardak yoğurt yada yeşil elma

canim ya bu menüyü okuduktan saonra iyice baktim kilo almak içinmi vermek içinmi diye, bence bunlari yigerek vermek orda kalsin (ben $ahsen) kilo fazlasiyla alinir

selam bugünki menümü yazayim

sahur : yok
ak$am : 1.5 köfte (yagsiz pi$mi$)
bi küçük tabak yagsiz salata
1 patates kizartmasi
yarim lokumun yarisindan daha azi
1 lokma çikolata

500 kaliden az

bugün lahana suyuna ba$ladim ay ne kadar igrenç bir tadi varr:27::27::27::27::27::27::27::27:

selam bugünki menümü yazayim

sahur : yok
ak$am : 1.5 köfte (yagsiz pi$mi$)
bi küçük tabak yagsiz salata
1 patates kizartmasi
yarim lokumun yarisindan daha azi
1 lokma çikolata

500 kaliden az

bugün lahana suyuna ba$ladim ay ne kadar igrenç bir tadi varr:27::27::27::27::27::27::27::27:

valla bilmem öyle buldum işte bakalım sağlıklı bir menü bence ama şok diyet gibi değil pek bencede
ay ben lahana suyu içmiştim hiç bir işe yaramamıştı ya
canım ne güzel oruç tutmuşsun allah kbul etsin bende haftaya falan tutmak istiyorumda çok az yemişsin sanki biraz daha ye bence ya ay şu an benim midem kazındı valla seni düşününce hahahah :)

valla bilmem öyle buldum işte bakalım sağlıklı bir menü bence ama şok diyet gibi değil pek bencede
ay ben lahana suyu içmiştim hiç bir işe yaramamıştı ya
canım ne güzel oruç tutmuşsun allah kbul etsin bende haftaya falan tutmak istiyorumda çok az yemişsin sanki biraz daha ye bence ya ay şu an benim midem kazındı valla seni düşününce hahahah :)

yok canim $u an çok yedigimi bile dü$ünüyorum zaten göya isveç diyeti yapiyorum ama bugün normalde ak$am sadece 2 dilim portakal yenecekti ama oruç tuttugum için bozdum ama yarin devam etmeye çali$acagim :))

ben öyle ayda yilda bir içtim lahana suyunu ama sürekli içmedim, annem içti 1 ay ve birazda dikkat ederek 3-4 kilo verdi bende 1 ay içmeyi dü$ünüyorum

gecmıs olsun canım pasacıkm hemen ıyılessın kan surubunuda bılgın vardır belkı ama soyleyıp sut almadıgı ogunlerde vver yada sutlu birsey yedırdıkten 1 saat sonra ver cunku sut kan ılacını kesıyor

canım gece sut ıcermek cocuklarda kansızlık yapıyor helekı ıcıne pekmez koymak cıkacak veye cıkmıs olan dıslerıne zararlı dr uyarıyor gece sut vermeyın dıye

diyetim biraz bozuldu bugün üzgünümmmm

sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 üçgen peynir domates dereotu

öğlen 6 tane ekmek içi konmamış köfte

ara 1 dilim kek :(komşu maduruyum yineeeeeeeeeeeeeee

2 kaşık patates salatası:(

akşam 1 balık ızgara salata

bir dilim mandalina
2 dilim armut

5-6 bardak çay
1 bardak ıhlamur
1lt su
şimdide sütümü içiyorum

spor yapamadım yoğun bi gündü

güüünaaayyyddıııınnn
kilosunu ılk yazan ben oluciğim :))))
sabah kalktım elimi yüzümü yıkadım dırek tartıldım kızlar, malum dun 71.3 cıkmıstı. bugun 70.5 :52::52::52::52::52:
ohhhh dedım bı kendı kendıme :27: (gecen haftadan beri 300 gr vermıs olabıldım ama olsun )
bıde dun aksam ısırganın yanında makarna da yedım 4-5 catal dusunun yani :))))
yanlız bu tuvalete cıkamama olayım fena halde yaaa. çıkamıorum ben. neyse bugun full form cayı ıcıcem bakalım.

bugun kushan dıyetıne baslıodum kızlar ama kocacım sabah kahvaltı hazırlamıs onun yaptıklarını yedım. tostumu yapmış, yumurtamı haslamıs, peynır zeytın ne bulduysa koymus :))) kıramazdım kocamı :))) neyse yumurta ve tost yedım. bıde kocaman bı fıncan yesil çay (içine bı kabuk tarcın,2 tatlı kasıgı da sirke koydum) bu yesıl cay tarıfı de kushan ın kızlar. (her yemekten sonra bı fıncan) haftada 1 kılo garantı dıyor ama bakalım :)))
hem dıyet hem cay ne kadan farkedıcek.

feslegencim destegını beklıorum. :38:

dun gece yataga yattım, sureklı hayal kurdum kızlar. kendımı 36 beden elbısenın ıcınde hayal ettım. acayip gaza geldım. sizde yapın cok etkılı oluo :27:

sabah kocacıgım soruyo kac kılo verdın toplam dıye. 6 kılo dedım. daha bı ay bıle olmamsıtır napon sen yaa dedı. kac kılo olmayı hedeflıon hanımefendı acaba dedı. 53-54 dedım. ben boşarım senı ozaman dedi :D ıstemıorum okadar zayıf hatun dedi :))))))))))))))) (pışşıııııkkk verıcem kıloo)

günaydınn

dünkü menüm

sabah

2 dilim ekmek
peynir zeytin
şekersiz neskafe

ara
bir tane tuzlu kurabiye
şekersiz çay

öğle

ıspanak 1 dilim ekmek

akşam
kuru fasülye
2 dilim ekmek
6 tane küçük acı biber

1 l,tre su dünden beri sağ böbreğim çok ağrıyo :50:
15 dakika karda yürüyüş çok zevkliydi
100 ip atlama

dün ekmeği biraz fazla kaçırdım
meyva da yemedim

günaydın sanırım benim yazılarımı kimse okumuyor
kilo çizelgesi için yardım istemiştim
ayrıca yaptığım spor yeterli mi diye sormuştum kimse cevap yazmamış.teşekkür ediyorum
ben diğer gruplara bakayım en iyisi size kolay gelsin

canım gece sut ıcermek cocuklarda kansızlık yapıyor helekı ıcıne pekmez koymak cıkacak veye cıkmıs olan dıslerıne zararlı dr uyarıyor gece sut vermeyın dıye[/QUOTE]

anaaa şimdi farkettim msjını. ya gece ben buna ne yeıdrıp ıcırıcem? sut ıcmeden uyumuyorki. benım kızım 11 aylıkken kendısı bıraktı memeyı. bogazı ıltıhaplanmıstı. 11 ay ben ona ek gıda vermedım full sut ıctı. ara ara tattırdım yemeklerden. tarhana corbası verdım sadece, bıde muhallebı ama 7-8 keredır en fazla.. o yuzden duskun sute.. ayrıca pekmez nıye cok zararlı ki yahu :( kan yapar dıye verıodum :(

Back
X