Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlarr günaydınnn hepinize... bugün sabahta son gaz istekli olarak diyetime devam ediyorum tartıda güzel şeyler söylemeye devam ediyor..

hemen dünkü menümü yazıyorum:

sabah:1 adet portakal 52 calori

öğlen : kapuska küçük tabak,salata,yoğurt,1dilim ekmek 330 calori

ara yarım portakaldan az: 25
akşam: 2 kaşık haşlanmış dana eti,1 dilim ekmek 216calori

ara: yarım muz,1 mandalin:77calori

toplam:700 calori

gün içinde toplam:2,5 litre su,6-7 şekersiz çay,1 türk kahvesi

yarım saat yürüyüş,2 saat ev işi

Geçmişler olsun.pekmez asla süt ve süt ürünlerinle verilmez.kan şuruplarıda ..bebişlerinizin kanlı canlı olması için pekmez,et,badem, pekmezi oyun oynarken günde 3 kaşık veiridim.oyun sanırdı benimki :))) bu arada pekmez öksürüğede birebir canım.bir kaşık pekmeze karabiber ek.ver bak nasıl kesiyor öksürüğü.
bu arada elma diyeti ile 3 günd 2 kilo verdisem açlıktan bozunca 4 kilo olarak geri aldığımı düşünüyorum.en güzeli spor ve sağlıklı diyetle kilo vermek bence.bu ünlü diyetisyenleri bi inceleyelim ya 1 ay da 10 kilo vermem lazımmmm :((((((
duygu cum crowne da düğün yapan arkadaşların var mı.nasıl memnun kalmışlar mı ?

güüünaaayyyddıııınnn
kilosunu ılk yazan ben oluciğim :))))
sabah kalktım elimi yüzümü yıkadım dırek tartıldım kızlar, malum dun 71.3 cıkmıstı. bugun 70.5 :52::52::52::52::52:
ohhhh dedım bı kendı kendıme :27: (gecen haftadan beri 300 gr vermıs olabıldım ama olsun )
bıde dun aksam ısırganın yanında makarna da yedım 4-5 catal dusunun yani :))))
yanlız bu tuvalete cıkamama olayım fena halde yaaa. çıkamıorum ben. neyse bugun full form cayı ıcıcem bakalım.

bugun kushan dıyetıne baslıodum kızlar ama kocacım sabah kahvaltı hazırlamıs onun yaptıklarını yedım. tostumu yapmış, yumurtamı haslamıs, peynır zeytın ne bulduysa koymus :))) kıramazdım kocamı :))) neyse yumurta ve tost yedım. bıde kocaman bı fıncan yesil çay (içine bı kabuk tarcın,2 tatlı kasıgı da sirke koydum) bu yesıl cay tarıfı de kushan ın kızlar. (her yemekten sonra bı fıncan) haftada 1 kılo garantı dıyor ama bakalım :)))
hem dıyet hem cay ne kadan farkedıcek.

feslegencim destegını beklıorum. :38:

dun gece yataga yattım, sureklı hayal kurdum kızlar. kendımı 36 beden elbısenın ıcınde hayal ettım. acayip gaza geldım. sizde yapın cok etkılı oluo :27:

sabah kocacıgım soruyo kac kılo verdın toplam dıye. 6 kılo dedım. daha bı ay bıle olmamsıtır napon sen yaa dedı. kac kılo olmayı hedeflıon hanımefendı acaba dedı. 53-54 dedım. ben boşarım senı ozaman dedi :D ıstemıorum okadar zayıf hatun dedi :))))))))))))))) (pışşıııııkkk verıcem kıloo)
tatlım ben çok kilo vermedim daha 3.günümbitti hiç açlık hissetmedim gram gram oynuyor şimdilik kilom ama ben galiba artık zor veriyorum kiloyu ama bu diyete devam edeceğim :):) sende gel beraber yapalım
ayy benim kocamda öylee 65in altına düşme diyor yahuu :):) kıskanıyolarmı ne :1::1::1:

m

canım gece sut ıcermek cocuklarda kansızlık yapıyor helekı ıcıne pekmez koymak cıkacak veye cıkmıs olan dıslerıne zararlı dr uyarıyor gece sut vermeyın dıye

anaaa şimdi farkettim msjını. ya gece ben buna ne yeıdrıp ıcırıcem? sut ıcmeden uyumuyorki. benım kızım 11 aylıkken kendısı bıraktı memeyı. bogazı ıltıhaplanmıstı. 11 ay ben ona ek gıda vermedım full sut ıctı. ara ara tattırdım yemeklerden. tarhana corbası verdım sadece, bıde muhallebı ama 7-8 keredır en fazla.. o yuzden duskun sute.. ayrıca pekmez nıye cok zararlı ki yahu :( kan yapar dıye verıodum :([/QUOTE]

canım pekmez bal cok ama cok faydalı verılmez demedım sadece sut urunleıyle bir verişlmez cunku süt keser dolasıyla vitamını kalmaz bir ikinciside gece verdiğin pekmez dişlerinde sabaha kadar kalan sekerlı bişi sonucta diş curumesine dıslerde leke olusumuna sebep olur gecde doyurucu muahllabi tarzı bişiler verebilirsin corba olur ama gece sut vermek kesin kansızlık yapar pekmezide yatırmadan ver dişlerini temizle yatır ama illa aksam vermek sart değil sabah ac karnına vermek en guzelı hem kan yapar hemde iştah acar

Merrhaba kizlar iyiki tarti gunumuzu pazartesiye aldik ya ben yarim kilo almisim cunku ya 5 gun diyetime basladim patates yiyorum sabahtan beri bakalim nolucak pazartesiye :D

arkadaşlar mrb
bende diyetaypıyorum, aranıza katılabilirmiyim.3kg verdim korkuyorum sonra alırsam diye vermem lazım..64 kıloyla basladım dıyete belki çok fazla bir kılo değil ama göebek yapıyrm, sınır oluyorummm.

bugün sabah: 2dilim kepek ekmeği, keçi peyniri, açık çay , yarım kaynamış yumurta
ara:3 badem 4sarı leblebi
öğle:patates salatası,1 küçük kase keçi yoğurdu,1 dilim kepek ekmeği
ara: 2 diyet bisküvi

tatlım ben çok kilo vermedim daha 3.günümbitti hiç açlık hissetmedim gram gram oynuyor şimdilik kilom ama ben galiba artık zor veriyorum kiloyu ama bu diyete devam edeceğim :):) sende gel beraber yapalım
ayy benim kocamda öylee 65in altına düşme diyor yahuu :):) kıskanıyolarmı ne :1::1::1:

m
benım eşim zayıf kadınları gorunce bı garip oluo yaa, cok zayıf bu ne yaaa flaan oluyor. sevmıo zayıflığı. ılk tanıstıgımızda ben 56 kıloydum. çiroz gibisin dıodu kayınpederımle ıkısı :)) ahhh iltifat edıosunuz sagolun dıodum :D bıraz göbeğin kaldı senin doğumdan sonra o kadar diyor esim. mekik çek yeter dio. ama kararlıyım...

anaaa şimdi farkettim msjını. ya gece ben buna ne yeıdrıp ıcırıcem? sut ıcmeden uyumuyorki. benım kızım 11 aylıkken kendısı bıraktı memeyı. bogazı ıltıhaplanmıstı. 11 ay ben ona ek gıda vermedım full sut ıctı. ara ara tattırdım yemeklerden. tarhana corbası verdım sadece, bıde muhallebı ama 7-8 keredır en fazla.. o yuzden duskun sute.. ayrıca pekmez nıye cok zararlı ki yahu :( kan yapar dıye verıodum :(

canım pekmez bal cok ama cok faydalı verılmez demedım sadece sut urunleıyle bir verişlmez cunku süt keser dolasıyla vitamını kalmaz bir ikinciside gece verdiğin pekmez dişlerinde sabaha kadar kalan sekerlı bişi sonucta diş curumesine dıslerde leke olusumuna sebep olur gecde doyurucu muahllabi tarzı bişiler verebilirsin corba olur ama gece sut vermek kesin kansızlık yapar pekmezide yatırmadan ver dişlerini temizle yatır ama illa aksam vermek sart değil sabah ac karnına vermek en guzelı hem kan yapar hemde iştah acar[/QUOTE]

walla bılgıler ıcın coookk tşk ederım. bı gece ballı sut bı gece pekmeli süt verıodum. ciddi bi yanlıştan döndüm kızlar sayenızde.

Istanbulda cok guzel kar var kızlar oğlusla 1 saat kadar kartopu oynadık kapının onunde butun cocuklar koca koca kadınlar vardı bendahaıl oldum kartopu savasına cok eglendık oğlum sozum ona kardanadam yaptı kendı capında ustuste koydu karları taslardan goz yaptı adınıda karabıber koydu yaratıcı oğlum değişik isimleri nerden bluyor bılmem evdede baktıgı ıkı balıgı var adları bezelye :9:yiyesim gelıyor agzını içime sokasım gelıyor yahu cocuk ne guzel bişi allah olmayanlara isteyenlerde versin
hadı sızde gelıen beraber oynayalımmmmm kızlar

hımm benim nickimi koymuşşşş

Merrhaba kizlar iyiki tarti gunumuzu pazartesiye aldik ya ben yarim kilo almisim cunku ya 5 gun diyetime basladim patates yiyorum sabahtan beri bakalim nolucak pazartesiye :D

sendemii başladınn ebnde başladımm amaaaaaaaaaa
akşamm annemelrr börek getirmişş yedimm bozdumm gibii düşünüdümm çünküü
dün patatesi haşlayıp sabah öğlen akşam 3 tane yedimm hiç acıkmadımm gece 3 de oğlann memeye kalktıı açlıktan kıvranınca 2 tane börek yedimmm
inaşallah pazartesii tam gaz yola devamm
bugün dikkat ettim yediklerime

dün patatesi haşlayıp sabah öğlen akşam 3 tane yedimm hiç acıkmadımm gece 3 de oğlann memeye kalktıı açlıktan kıvranınca 2 tane börek yedimmm

aaaa isveçi biraktinmi? ben devam ediyorum ama hafta sonu esnek oldu ama idare ettim ve kilo verdim (su degilse tabi)

selam bayanlar:3:hemen dunki menumu yazayim

Kahvalti:3fincan sekersiz cay
yarimdilim ekmek
5 zeytin
1kk beyaz peynir 3 ince dilim kasar peynir
1haslanmis yumurta
Domates salatalik
Ara;yarim elma+2-3 dal dereotu
ogle:sarimsakli yogurtlu karnibahar
2 kasik yesikmercimekli pilav
yesilcay

Ara: 1kuru kayisi1 hurma

Aksam :1 kase tavukcorbasi
Yarim dilim ekmek

Su 2 lt
Spor 10 dk karisik
Yatmadan sirkeli ilk su
artik bende yavas vermeye basladim.olsun yag gitsinde yavas olsun.birde bugun alisveris yaptim trenckot aldim 36 bedene sigdim valla:1::52: sanirim kalibi buyuktu:27:

kızlarr günaydınnn hepinize... bugün sabahta son gaz istekli olarak diyetime devam ediyorum tartıda güzel şeyler söylemeye devam ediyor..

hemen dünkü menümü yazıyorum:

sabah:1 adet portakal 52 calori

öğlen : kapuska küçük tabak,salata,yoğurt,1dilim ekmek 330 calori

ara yarım portakaldan az: 25
akşam: 2 kaşık haşlanmış dana eti,1 dilim ekmek 216calori

ara: yarım muz,1 mandalin:77calori

toplam:700 calori

gün içinde toplam:2,5 litre su,6-7 şekersiz çay,1 türk kahvesi

yarım saat yürüyüş,2 saat ev işi

tebrik ederim tatlım bu haftaa bende sıkı yönetim ilan ettimm malum hastalıktaa koyverdimm güç toplamak için

Geçmişler olsun.pekmez asla süt ve süt ürünlerinle verilmez.kan şuruplarıda ..bebişlerinizin kanlı canlı olması için pekmez,et,badem, pekmezi oyun oynarken günde 3 kaşık veiridim.oyun sanırdı benimki :))) bu arada pekmez öksürüğede birebir canım.bir kaşık pekmeze karabiber ek.ver bak nasıl kesiyor öksürüğü.
bu arada elma diyeti ile 3 günd 2 kilo verdisem açlıktan bozunca 4 kilo olarak geri aldığımı düşünüyorum.en güzeli spor ve sağlıklı diyetle kilo vermek bence.bu ünlü diyetisyenleri bi inceleyelim ya 1 ay da 10 kilo vermem lazımmmm :((((((
duygu cum crowne da düğün yapan arkadaşların var mı.nasıl memnun kalmışlar mı ?

vayyyyyyyyyyyy kimleri görüyoruumm evet arkadaşlarr mylife_35 benimm görümcem olur aslında görümcem demicem ablam olurrr hoşgeldin ablaaa aramızaaa kendisi çocuk bakımındaa çok tecrubeli harika bir annedirrr. dediklerine katılıyorum ablaa bendee pekmez veiyorum süt ürünleriyle birlikte vermiyorum 1-2 saat sonraa veriyorum sütlü birşey veridysemm .elma diyetine gelincee bu hafta hastalıktann yarım kaldı bırkamak zorunda kaldımmm dediğin gibi spor ağırlıklı az kalorili beslencem eee mayısa az kaldııı:54::54::16::16::16:

bu arada izmirli bi ben varımmm ama yinedee belki izmirde düğüne gelen olmuşturr yada şöyle yapalım kadınlar kulupünün düğün bölümüne sayfa açıp soralımmm ne dersin??:1:

Son düzenleme:
selam bayanlar:3:hemen dunki menumu yazayim

Kahvalti:3fincan sekersiz cay
yarimdilim ekmek
5 zeytin
1kk beyaz peynir 3 ince dilim kasar peynir
1haslanmis yumurta
Domates salatalik
Ara;yarim elma+2-3 dal dereotu
ogle:sarimsakli yogurtlu karnibahar
2 kasik yesikmercimekli pilav
yesilcay

Ara: 1kuru kayisi1 hurma

Aksam :1 kase tavukcorbasi
Yarim dilim ekmek

Su 2 lt
Spor 10 dk karisik
Yatmadan sirkeli ilk su
artik bende yavas vermeye basladim.olsun yag gitsinde yavas olsun.birde bugun alisveris yaptim trenckot aldim 36 bedene sigdim valla:1::52: sanirim kalibi buyuktu:27:

sirkeli suyu nasıl açiyorsun alıştın galibaa?? bir süre kg durması normal bu devrede spora ağırlık verirsen kg vermen kısasürede devam etcektirr

Ay canim zor ama ya bende sabahla oglen pure yaptim uzerine limon sikip yedim simdide firina yagli kagidin uzerine atmistim cips gibi oldu super uzerine ketcap dokup yedim 1 pardak yesil cayla tatlandirici bir bardak nescafe ictim bakalim yani bende 7 tane fln yedim patates ya :D yarinda kahvltiya misafir varmis yarin sebze yerine sut urunleri gunumu yapicam yumurta peynir ve yogurt bakiyim dayanabilrsem ederim yok olmadi bilmiyorum bozmak istemiyorrum ama sagligimdan onemli de degil ya

vayyyyyyyyyyyy kimleri görüyoruumm evet arkadaşlarr mylife_35 benimm görümcem olur aslında görümcem demicem ablam olurrr hoşgeldin ablaaa aramızaaa kendisi çocuk bakımındaa çok tecrubeli harika bir annedirrr. dediklerine katılıyorum ablaa bendee pekmez veiyorum süt ürünleriyle birlikte vermiyorum 1-2 saat sonraa veriyorum sütlü birşey veridysemm .elma diyetine gelincee bu hafta hastalıktann yarım kaldı bırkamak zorunda kaldımmm dediğin gibi spor ağırlıklı az kalorili beslencem eee mayısa az kaldııı:54::54::16::16::16:

bu arada izmirli bi ben varımmm ama yinedee belki izmirde düğüne gelen olmuşturr yada şöyle yapalım kadınlar kulupünün düğün bölümüne sayfa açıp soralımmm ne dersin??:1:

hb canım tşkler.ben acemiyim sitede,sen açarsan sevinirim çok öptümm sizi muckk

Back
X