Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Ben de size katilmak istiyorum benim oglum bir yasinda zaten hep kilolu bir bayandim ama dogumdan sonra cok kilo aldim artik kiyafet bile almak istemiyorum ben cok tatli seviyorum ve yiyorum engel olamiyorum su an tam 92.3 kiloyum en azindan ilk etapta 80 kiloya inmek istiyorum yardimlarinizi bekliyorum

Ben de size katilmak istiyorum benim oglum bir yasinda zaten hep kilolu bir bayandim ama dogumdan sonra cok kilo aldim artik kiyafet bile almak istemiyorum ben cok tatli seviyorum ve yiyorum engel olamiyorum su an tam 92.3 kiloyum en azindan ilk etapta 80 kiloya inmek istiyorum yardimlarinizi bekliyorum

hoş geldin zeynex

kızlar ben çok yoğunum bu ara pek giremiyorumm diyetim iyi gidiyor kaçamğımda yok amma ben kilo veremiyorum arkadaş çok canım sıkılıyorr bu durumaa az yiyorum spor yapıyorum su içiyorum tiroid sorunum yok niye veremiyorum hergün diyeti bozasım geliyor tartıyı görünce sonra la havle diyorum :1::1: devam ediyorum neredeyse 20 gün oldu başlayalı sadece 1 kg gitti önce 13 kilo vermiştim ama bu kadar zor olmamıştı :43::43:

Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim ben de tam olarak yarin yazarim pazartesi de tartilirim ben buarada bir guzellik salonunda pasif jimnastige basladim onunda etkisi olur ins ama yemegi kesmeyince hicbisey olmuyor

bugünkü menüm

sabah 1 dilim kepek ekmeği light üçgen peynir dereotu 3 zeytın

öğlen 1 büyük kase patates salatası

ara 3 yaprak lahana

akşam 2 kaşık haslanmış et
1 kase salata
çaybardağının yarısı ayran

1 bardak süt
1.5 lt süt

anca yazabiliyorum kizlar,dün yemege götürdü esim,bugünde misafirim vardi,biraz ölcü kacti tabiii:37:ama sporumu yapiyorum,dukan dieti ilgimi cekti biraz arastirayim belk onu uygulayabilirim,simdilik bu kadar ,pazartesi kilo bildirimi yaparim:16:

Son düzenleme:
offf kizlar offff morelim o kadar bozukki aglayacagim nerdeyse!! gün boyu isveç yaptim ama ak$am dogum günü vardi hepsindende yedim yaa kizalar gelmi$lerdi uzun zamandir görü$müyorduk beraber cips kek kuru yemi$ çikolata kremali pasta kurabiyeler bisküviler daha neler neler hepsinden yedim (kremali pasta hariç) çok pi$manim ya 1 kilo vermi$tim eminimki fazlasiyla geri aldim :43::43::43::43::43::43:

Bugun de merhaba
Dun yediklerim
Sabah kaltiktan sonra elma
Kahvalti kepek ekmekle tost 5-6 tane zeytin portakal suyu
Ikindi gibi kumpir le soda ictim
Aksam armut,bir tane de baklava kacirdim

1bardak yesil cay
10 dk ip atladim

gecen hazırladıgımla 1.700 verdım kacamaklarım coktu ama bu sefer kacamak yapmıcam allahın ıznıyle kendıme cok guvenıyorum 2.500 verıcem(
nısanda dogum gunumm ve bn 50 kıloya dusmek ıstıorummm((((:
,
inşallah hedefine ulaşırsın canım bende haziran evlilik yıldönümümüz hazirana kadar kilo vermek istiyoruummm

Bugun de merhaba
Dun yediklerim
Sabah kaltiktan sonra elma
Kahvalti kepek ekmekle tost 5-6 tane zeytin portakal suyu
Ikindi gibi kumpir le soda ictim
Aksam armut,bir tane de baklava kacirdim

1bardak yesil cay
10 dk ip atladim

10 dk ipi nasıl atlıyorsunuz yaa ben 20 taneden sonra nefes alamıyorum :(:(

offf kizlar offff morelim o kadar bozukki aglayacagim nerdeyse!! gün boyu isveç yaptim ama ak$am dogum günü vardi hepsindende yedim yaa kizalar gelmi$lerdi uzun zamandir görü$müyorduk beraber cips kek kuru yemi$ çikolata kremali pasta kurabiyeler bisküviler daha neler neler hepsinden yedim (kremali pasta hariç) çok pi$manim ya 1 kilo vermi$tim eminimki fazlasiyla geri aldim :43::43::43::43::43::43:

ayy canım ya kötü olmuş gerçekten niye birilerinin yanında kendimizi tutamıyoruz yaa diyetteyim diyip kestirip atamıyoruz

:52::52:

keske spor yapsaydin canim ya,en azindan biraz olsun telafi ederdin,ama olsun her gün dogum gününe gitmiyosun sonucta, arada böyle kacamaklar olabiliyo:34:

Kizlar yaa cok mutsuzum 5 gunde 5 kilo yaptim ilk gunumdu dun kacamaksiz bitirdim valla sirf patates hic kilo verememism hherkes diyo gunde 500 gr fln of kahvaltiyada misafr var. Bazucam ssnrm yani :((

Hosgeldin duyfercigim aramiza iyi olmana cok sevindim

sağ ol canım benimmm

hoşgeldin tatlımm herzaamnbeklerizzzz devamlı sen, aramızda görürsekk kaydını yaparım tatlımm yoksa herkez azdırıyor bilgilerni sonrakayboluyorr ve o listeyi hazırlamak çok zorkarışıkk o yüzden devamlı aramızdaolursan kaydını yaparımm tatlımmm
bugünkü menüm

sabah 1 dilim kepek ekmeği light üçgen peynir dereotu 3 zeytın

öğlen 1 büyük kase patates salatası

ara 3 yaprak lahana

akşam 2 kaşık haslanmış et
1 kase salata
çaybardağının yarısı ayran

1 bardak süt
1.5 lt süt

su mu dicektin .1.5 lt bu arada helalsana haftasonu kaçamaksızz helal olsunnp.tesi tartı günü işe yarıyor galibaa
oyy oyy oyy ne yaptın gülümm yaaa neyse yılmak yokk yoladevammmm

yarım tartı günü eminim kg almışımdır amakızmıyorum kendime sağlık önce gelir evladım varr ve oda hasta o yüzden kendmi hızlı toparlamam gerektii bu hafta yedğim hiç birşeyden pişman değilim bir sürü farklı astalığı anı anda yaşayıp kısasürede toparlanmam gerektii

Back
X