- Konu Sahibi Betul_20162010
- #2.701
su mu dicektin .1.5 lt bu arada helalsana haftasonu kaçamaksızz helal olsunnp.tesi tartı günü işe yarıyor galibaa
evet canım yaa su dicektim:) hemde annemdeydim düşün yani 0 kaçamak ama kilomda gram oynama yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su mu dicektin .1.5 lt bu arada helalsana haftasonu kaçamaksızz helal olsunnp.tesi tartı günü işe yarıyor galibaa
akşam dışarı çıkıcaz eşim ve kızımla sinemaya avm gezicez çıkınca mutlaka fast food yeriz
yarın da tartı günü bu akşamaı kaçamaksız bi atlatsam :18::18:
aynı durumdayız desene:) ama benim makarna günüm bugün şanslıyım onun için :):)
evet canım yaa su dicektim:) hemde annemdeydim düşün yani 0 kaçamak ama kilomda gram oynama yok![]()
dünkü menüm
sabah geç klaktık o yüzden sabah ve öğlen birleşti
2 yumurta tavada az yağlı domates soslu
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı portakal reçeli
şekersiz çay
ara
tek şekerli neskafe
10 tane çubuk kraker
akşam
kuru fasülye
1 dilim ekmek
1 buçuk litre su
yarım saat eltiyle oryantal oynama
15 dakika bacak çalıştırma
akşam dışarı çıkıcaz eşim ve kızımla sinemaya avm gezicez çıkınca mutlaka fast food yeriz
Eki Görüntüle 335391 Eki Görüntüle 335392
hanımlar bu iki elbiseden birine karar vercem mayısa kadarda içine sığmak için uğraşcamm
sizce hangisi güzelll ? renk olarak saks mavisi yada gece mavisi yadasiyahh düşnüyorumm nediyorsunuz
hanımlar bu iki elbiseden birine karar vercem mayısa kadarda içine sığmak için uğraşcamm
sizce hangisi güzelll ? renk olarak saks mavisi yada gece mavisi yadasiyahh düşnüyorumm nediyorsunuz
ayy canım ya kötü olmuş gerçekten niye birilerinin yanında kendimizi tutamıyoruz yaa diyetteyim diyip kestirip atamıyoruz
![]()
keske spor yapsaydin canim ya,en azindan biraz olsun telafi ederdin,ama olsun her gün dogum gününe gitmiyosun sonucta, arada böyle kacamaklar olabiliyo![]()
oyy oyy oyy ne yaptın gülümm yaaa neyse yılmak yokk yoladevammmm
yarım tartı günü eminim kg almışımdır amakızmıyorum kendime sağlık önce gelir evladım varr ve oda hasta o yüzden kendmi hızlı toparlamam gerektii bu hafta yedğim hiç birşeyden pişman değilim bir sürü farklı astalığı anı anda yaşayıp kısasürede toparlanmam gerektii
canım bıraz spora agırlık versen. bıde boyle zamanlarda vucudu sasırtmak lazım. ne bilim pirinc lapası ye, yada öncekı gıbı beslen 1-2 gun abartmadan.evet canım yaa su dicektim:) hemde annemdeydim düşün yani 0 kaçamak ama kilomda gram oynama yok![]()
kebap ye tatlım sende ne var yani. 1 porsıyon adana söyle, ne bilim şiş kebap söyle. salatasıyla beraber kebabını ye. pılav ve pıdeye dokunmaakşam dışarı çıkıcaz eşim ve kızımla sinemaya avm gezicez çıkınca mutlaka fast food yeriz
duygucum bence saks mavisi olan. ama omzundaki gül gibi sey hoş değil. taslarla yapılmış apolet gıbı bısey olabılır. yada dumduz durabılır.Eki Görüntüle 335391 Eki Görüntüle 335392
yesili begendim ben renk olarak,model olarak biraz sade gibi ama![]()
kesinlikle saks mavi ama bu bana göre sen ten rengine göre seçmelisin
Dun ki menumu paylasiyorum kizlar
Sabah 1tane rafadan yumurta bir dl kepek ekmek sekersiz bir fincan kahve
Ogle biraz gec kalktigimiz icin ogunler sarkti kahvaltiyi onbir gibi yapinca ogle yemegi aksami buldu iki biyuk tavuk budu firinda bu yediklerimle de gunu tamamladim
hain esim hem kilo ver diyor hem eve birsuru tatli seyler getiriyor anlamadim ben bu adami gitti ama yenilmedim yola devam yarini sabirsizlikla bekliyorum bakalim tarti neler gosterecek
Bu arada sormak istedigim bisey var bilgisi olan varsa cevap versin lutfen sorularima
ben gun boyu cok su ve diyet cola iciyorum yesil caydan tiksindim bu kola kiloyaparmi
ara ogun yapmiyorum aciktikca biseyler atiyorum agzima salam filan bu da yanlismi dersiniz
mobilden gitdigim icin arkadslar pek cevap veremoyom yorumlara uzgunum
gunaydın kızlar tartıyla aramız super ıyı :))) yuzumu gulduruyor sagolsun. yarın ınsaAllah 69 küsürle uyanırım :))) belım göbeğim ve kalcalarımdan 2 cm ıncelmısım. kocacıgım belin ınceldı bayagı, göbegınde bayagı ındı dedı. 2 cmden fazladır dedi. ama mezure 2 cm dıyo:)) kalcaların duruyo dedı ama kalcalarım o kadarda abartı degıl sevıyorum onalrı :)))sorun bel gobek...
sabah 9 bucukta kalktım kızlar.
duş aldım, kızımı yıkadım, oyanadık ettık derken kahvaltı 11 bucuğa kaldı.
1 haslanmıs yumurta, azıcık peynır, 2 etımek, 1 kivi yedim. kabuk tarcınlı ve sırkelı yesıl cayımı ıctım.
şuana kadar 5-6 bardak su ıctım. sabahkıyle beraber 2 bardak yesıl cay ıcmıs oldum.
öğle yemegı yemedım yemıcem acıkmadım daha. 2 bucuk saat sonra aksam yemegı yerım.
kuşhan dıyetı yapmaya karar vermıstım, kahvaltısını dikkate almadan yapıorum. bugunde zaten öğle yemegınde sımıt ve ayran vardı. simiti sevmem pek.kaynamıs oldu :)
akşam menusunde de: haslnmış tavuk ve salata yazıyor.
canım bıraz spora agırlık versen. bıde boyle zamanlarda vucudu sasırtmak lazım. ne bilim pirinc lapası ye, yada öncekı gıbı beslen 1-2 gun abartmadan.
kebap ye tatlım sende ne var yani. 1 porsıyon adana söyle, ne bilim şiş kebap söyle. salatasıyla beraber kebabını ye. pılav ve pıdeye dokunma
duygucum bence saks mavisi olan. ama omzundaki gül gibi sey hoş değil. taslarla yapılmış apolet gıbı bısey olabılır. yada dumduz durabılır.
bende kendıme 36 beden bı elbıse alıcam evlılık yıldonumumuz ve dogum gunumde gıymek ıcın. (ikisi aynı gun :)))
canım spor yapıyorum ama kalp problemim olduğu için mekik oklava twister falan yapıyorum yok arkadaş benim vücudum şaşırmıyorcanım bıraz spora agırlık versen. bıde boyle zamanlarda vucudu sasırtmak lazım. ne bilim pirinc lapası ye, yada öncekı gıbı beslen 1-2 gun abartmadan.
canım spor yapıyorum ama kalp problemim olduğu için mekik oklava twister falan yapıyorum yok arkadaş benim vücudum şaşırmıyorpirinç lapasıda yaptım hint yağıyla detoksda yaptım yeşilçay içiyorum 5.i bi arada içiyorum su içiyorum özel karışım elma çayımı içiyorum
olmuyo bi kaç gün içinde tartıda değişiklik görmezsem doktora gitmeyi düşünüyorum
bencede gıt doktora tatlım. hipotiroid falan olabılır
gunaydın kızlar tartıyla aramız super ıyı :))) yuzumu gulduruyor sagolsun. yarın ınsaAllah 69 küsürle uyanırım :))) belım göbeğim ve kalcalarımdan 2 cm ıncelmısım. kocacıgım belin ınceldı bayagı, göbegınde bayagı ındı dedı. 2 cmden fazladır dedi. ama mezure 2 cm dıyo:)) kalcaların duruyo dedı ama kalcalarım o kadarda abartı degıl sevıyorum onalrı :)))sorun bel gobek...
sabah 9 bucukta kalktım kızlar.
duş aldım, kızımı yıkadım, oyanadık ettık derken kahvaltı 11 bucuğa kaldı.
1 haslanmıs yumurta, azıcık peynır, 2 etımek, 1 kivi yedim. kabuk tarcınlı ve sırkelı yesıl cayımı ıctım.
şuana kadar 5-6 bardak su ıctım. sabahkıyle beraber 2 bardak yesıl cay ıcmıs oldum.
öğle yemegı yemedım yemıcem acıkmadım daha. 2 bucuk saat sonra aksam yemegı yerım.
kuşhan dıyetı yapmaya karar vermıstım, kahvaltısını dikkate almadan yapıorum. bugunde zaten öğle yemegınde sımıt ve ayran vardı. simiti sevmem pek.kaynamıs oldu :)
akşam menusunde de: haslnmış tavuk ve salata yazıyor.
canım bıraz spora agırlık versen. bıde boyle zamanlarda vucudu sasırtmak lazım. ne bilim pirinc lapası ye, yada öncekı gıbı beslen 1-2 gun abartmadan.
kebap ye tatlım sende ne var yani. 1 porsıyon adana söyle, ne bilim şiş kebap söyle. salatasıyla beraber kebabını ye. pılav ve pıdeye dokunma
duygucum bence saks mavisi olan. ama omzundaki gül gibi sey hoş değil. taslarla yapılmış apolet gıbı bısey olabılır. yada dumduz durabılır.
bende kendıme 36 beden bı elbıse alıcam evlılık yıldonumumuz ve dogum gunumde gıymek ıcın. (ikisi aynı gun :)))