Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

gunaydın kızlar tartıyla aramız super ıyı :))) yuzumu gulduruyor sagolsun. yarın ınsaAllah 69 küsürle uyanırım :))) belım göbeğim ve kalcalarımdan 2 cm ıncelmısım. kocacıgım belin ınceldı bayagı, göbegınde bayagı ındı dedı. 2 cmden fazladır dedi. ama mezure 2 cm dıyo:)) kalcaların duruyo dedı ama kalcalarım o kadarda abartı degıl sevıyorum onalrı :)))sorun bel gobek...

sabah 9 bucukta kalktım kızlar.
duş aldım, kızımı yıkadım, oyanadık ettık derken kahvaltı 11 bucuğa kaldı.
1 haslanmıs yumurta, azıcık peynır, 2 etımek, 1 kivi yedim. kabuk tarcınlı ve sırkelı yesıl cayımı ıctım.
şuana kadar 5-6 bardak su ıctım. sabahkıyle beraber 2 bardak yesıl cay ıcmıs oldum.
öğle yemegı yemedım yemıcem acıkmadım daha. 2 bucuk saat sonra aksam yemegı yerım.
kuşhan dıyetı yapmaya karar vermıstım, kahvaltısını dikkate almadan yapıorum. bugunde zaten öğle yemegınde sımıt ve ayran vardı. simiti sevmem pek. :19:kaynamıs oldu :)
akşam menusunde de: haslnmış tavuk ve salata yazıyor.:56:

canım bıraz spora agırlık versen. bıde boyle zamanlarda vucudu sasırtmak lazım. ne bilim pirinc lapası ye, yada öncekı gıbı beslen 1-2 gun abartmadan.

kebap ye tatlım sende ne var yani. 1 porsıyon adana söyle, ne bilim şiş kebap söyle. salatasıyla beraber kebabını ye. pılav ve pıdeye dokunma :34:

duygucum bence saks mavisi olan. ama omzundaki gül gibi sey hoş değil. taslarla yapılmış apolet gıbı bısey olabılır. yada dumduz durabılır.
bende kendıme 36 beden bı elbıse alıcam evlılık yıldonumumuz ve dogum gunumde gıymek ıcın. (ikisi aynı gun :)))

minnakcım,seni de tebrik ediyorum azminden dolayı inşallah hepberaber zayıflarız.ayrıca nickine bayıldım çünkü en iyi arkadaşım bana minnak der,ben de ona tabiki :))

minnakcım,seni de tebrik ediyorum azminden dolayı inşallah hepberaber zayıflarız.ayrıca nickine bayıldım çünkü en iyi arkadaşım bana minnak der,ben de ona tabiki :))

sağol canım :) ınsaAllah zayıflayacagız. bende kızıma minnağım dıorum da ondan oyle nıck im :)))

Eki Görüntüle 335581
duyguuuuuuuuuuuuuuuuu bak bende bunu buldum. kendıme dusundum ama sana da tavsıye edebılırım tatlım :) cok hoşuma gıttı. ben tesetturluyum. evde kutluyoruz evlılık yıldonumumuzu (özel bı elbıse gıymek ıstedıgım ıcın) eşim nolur dısarı cıkalım askım dıo :D nıye? cunku ben oyle manyak bı sofra hazırlıorum o kadar fazla abartıorum kı.. dısarda odeyecegımızden cok daha fazlası gıdıo. :1::1::1::1::1:
dısarı cıkıcaksan bıraz fazla ıddıalı olucaktır tabi :)

sağol canım :) ınsaAllah zayıflayacagız. bende kızıma minnağım dıorum da ondan oyle nıck im :)))

Eki Görüntüle 335581
duyguuuuuuuuuuuuuuuuu bak bende bunu buldum. kendıme dusundum ama sana da tavsıye edebılırım tatlım :) cok hoşuma gıttı. ben tesetturluyum. evde kutluyoruz evlılık yıldonumumuzu (özel bı elbıse gıymek ıstedıgım ıcın) eşim nolur dısarı cıkalım askım dıo :D nıye? cunku ben oyle manyak bı sofra hazırlıorum o kadar fazla abartıorum kı.. dısarda odeyecegımızden cok daha fazlası gıdıo. :1::1::1::1::1:

çok şık ama ben bu kadar açık giyememm düğünmüz var mayıs taaa ablamınn

29 ocak bugunku menum
sabah:
kepeklı ekmek arası kasarlı tost
ara : limonlu ılık su (şekersiz)
öğlen :
1 kase mercımek corbası (bol kırmızı bıberlı)
4 kasık patlıcan yemegı
2 catal yogurt+ salata (yagsız tuzsuz)
ara öğün :5 adet kayısı
akşam :
2 adet avuc ıkı kadar haslanmıs tavuk
3 bardak ayran.
toplam 1.450 kalori

yatmadan once sirkelı suyumu ıcıcem ve karınn egzersızı yapıcam.:21:
tavugu fazla abrttım cnku cok fena acıkmıstım .Gözlerim kararmaya basladı ayranla ıkısını abarttım bu yuzden:S:2:

Son düzenleme:
selam kizlar bugün yine oruç tutuyordum :) dün ki dogum günü felaketinden sonra iyi geldi

gece (1de) yarim dilim salam ve yarim kk peynir
iftar 1 kk az yagli peynir ve su
ak$am : yarim tavuk budu
1 tane makarna

ara (misafir vardi) 10 tane çekirdek (saydim )
1 tane findik
1 lokma kek

toplam : 450 kalori :)
suyuda çok fazla içemedim ama yatana kada 500ml daha içerim, ha birde lahana suyunuda içiyorum 1.5 bardak içtim 1.5 te yatmadan önce içecegim
yarin için umutlu ve heyecanliyim ama korkuyorumda çünkü adet günü yakla$tigi için su toplamaya bugün yarin ba$layacagim eminim

selam kizlar bugün yine oruç tutuyordum :) dün ki dogum günü felaketinden sonra iyi geldi

gece (1de) yarim dilim salam ve yarim kk peynir
iftar 1 kk az yagli peynir ve su
ak$am : yarim tavuk budu
1 tane makarna

ara (misafir vardi) 10 tane çekirdek (saydim )
1 tane findik
1 lokma kek

toplam : 450 kalori :)
suyuda çok fazla içemedim ama yatana kada 500ml daha içerim, ha birde lahana suyunuda içiyorum 1.5 bardak içtim 1.5 te yatmadan önce içecegim
yarin için umutlu ve heyecanliyim ama korkuyorumda çünkü adet günü yakla$tigi için su toplamaya bugün yarin ba$layacagim eminim

canım çok güzel bence iradene maşallah :)
bende yarından itibaren oruç tutcam inşallah okulum tatildeyken istiyorum tutmak yani tabiki kilo vermek için değil ama merak ettim oruç tutarkende kilo verebiliyor musun acaba?

ve bugün yediklerime gelirsek
sabah yarım simit domates peynir ve yarım yumurta, 1 küçük parça 2 lokma gibi tahinli çörek
öğlen dolma sarıyorduk annemle biraz içinden yedim bir iki kaşık valla hamsi getirmiş babam balık yedim azıcık salatayla ve 2 küçük dilim ekmek yemişimdir heralde çavdar
akşam da ciğer yedim 2 kaşık 1 kaşık patates kızartması 2 yemek kaşığıda pilav aldım
sonra annemle yürüyüşe çıktık yarım saat yürüdük mekiklerimi falan çektim şimdide bol su ve yeşilçay içiyorum sahura kalkmam daha zaten
yalnız 2-3 gündür doğru düzgün tuvalete çıkamadım ayıptır söylemesi bir tavsiyeniz var mı kızlar?

canım çok güzel bence iradene maşallah :)
bende yarından itibaren oruç tutcam inşallah okulum tatildeyken istiyorum tutmak yani tabiki kilo vermek için değil ama merak ettim oruç tutarkende kilo verebiliyor musun acaba?

ve bugün yediklerime gelirsek
sabah yarım simit domates peynir ve yarım yumurta, 1 küçük parça 2 lokma gibi tahinli çörek
öğlen dolma sarıyorduk annemle biraz içinden yedim bir iki kaşık valla hamsi getirmiş babam balık yedim azıcık salatayla ve 2 küçük dilim ekmek yemişimdir heralde çavdar
akşam da ciğer yedim 2 kaşık 1 kaşık patates kızartması 2 yemek kaşığıda pilav aldım
sonra annemle yürüyüşe çıktık yarım saat yürüdük mekiklerimi falan çektim şimdide bol su ve yeşilçay içiyorum sahura kalkmam daha zaten
yalnız 2-3 gündür doğru düzgün tuvalete çıkamadım ayıptır söylemesi bir tavsiyeniz var mı kızlar?

canim benim 8 gün bocum vardi 5 tane tuttum ama öyle üstüste tutmadim ya i$im oldu ya davet ya okul derken, hayirlisiyla tutsam
ben bu seneye kadar yani 2011 amazanina kadar her ramazanda 1-1.5 kilo verirdim çünkü fazla yiyemiyoum yani bir kase çorba ve klasik olarak 1 veya 2 tatli yerdim, ama bu ramazanda sanirim 200 gr vedim :19: onuda bayramda fazlasiyla aldim...
eger gün boyu evdeysen gerçekten sahura geek yok, yatmadan önce su iç ve bir kaç lokma bir$ey ye yeterli olur,
menün güzel bence yani bakilinca agir $eyler var ama miktarini güzel ayarlami$sin, açikcasi $u an ben çok açim ve menündeki her$eyi canim çekti :20::56::56:
ah ah benimde sorunum tuvalete çikamamak, bazi kizlar kayisi çayi iyi geliyor diyordu ama ben hiç denemedim, zatende pes ettim nerdeyse 2 yildir hep kabizim, artik o kadar rahatsiz etmiyor :1:

canim benim 8 gün bocum vardi 5 tane tuttum ama öyle üstüste tutmadim ya i$im oldu ya davet ya okul derken, hayirlisiyla tutsam
ben bu seneye kadar yani 2011 amazanina kadar her ramazanda 1-1.5 kilo verirdim çünkü fazla yiyemiyoum yani bir kase çorba ve klasik olarak 1 veya 2 tatli yerdim, ama bu ramazanda sanirim 200 gr vedim :19: onuda bayramda fazlasiyla aldim...
eger gün boyu evdeysen gerçekten sahura geek yok, yatmadan önce su iç ve bir kaç lokma bir$ey ye yeterli olur,
menün güzel bence yani bakilinca agir $eyler var ama miktarini güzel ayarlami$sin, açikcasi $u an ben çok açim ve menündeki her$eyi canim çekti :20::56::56:
ah ah benimde sorunum tuvalete çikamamak, bazi kizlar kayisi çayi iyi geliyor diyordu ama ben hiç denemedim, zatende pes ettim nerdeyse 2 yildir hep kabizim, artik o kadar rahatsiz etmiyor :1:

benimde 4 gün borcum var bu seneden onu tutmak istiyorum bende çorbayla doyuyorum heleki ilk günlr insan alışık olmayınca hemen tıkanıyo bendeki evdeki yemeklerden az az yerim diye düşünüyorum
bende form çayı içiyodum ilk günler işe yaradı ama durdu sonra sanki aslında ben çok kabız problemi çekmezdim kafaya taktıkça oluyo sanırım :/
ay benimde canım o kadar çok ciğer çekiyorduki anlatamam bugün misafirliğe gittik şansıma ciğer vardı çok sevindim ya neyse canım ben su içip yatıyorum bakalım allah yardımcımı olsun :)
teşekkür ederim ayrıca cevabın için, iyi geceler :)

gunaydin kizlaar gecikmis bir bildirim cumartesi menum:
Kahvalti:3fincan sekersiz cay
yarimdilim ekmek
2 kasik bol yesillikli lor
1haslanmis yumurta
Domates salatalik
1tali kasigi acili ezme
1cay kasigi bal

Ara;1 sade kraker+yogurt

ogle:3kasik mantar sote
2 kasik pilav

Ara: 6 adet sade kraker(disardaydim cok aciktim-yanimda bu vardi keske sut alsaymisim)

Aksam :1 kase tavukcorbasi
2 kasik sarimsakli yogurtlu firinda karisik kizartma(ayy cok uzun oldu :9:
2lokma ekmek

1badem (oglumun sayesinde)

Su 1,5 lt
Spor :magazalarda fink atmaca:52::8:
Yatmadan sirkeli ilk su

Ay canim zor ama ya bende sabahla oglen pure yaptim uzerine limon sikip yedim simdide firina yagli kagidin uzerine atmistim cips gibi oldu super uzerine ketcap dokup yedim 1 pardak yesil cayla tatlandirici bir bardak nescafe ictim bakalim yani bende 7 tane fln yedim patates ya :D yarinda kahvltiya misafir varmis yarin sebze yerine sut urunleri gunumu yapicam yumurta peynir ve yogurt bakiyim dayanabilrsem ederim yok olmadi bilmiyorum bozmak istemiyorrum ama sagligimdan onemli de degil ya

naptın devam ediyormusunn diyete
benn başladımm yineee

gününüz aydın tüm haftanız bereketli olsun inşallahh
oğlumda bende iyiyiz artıkk çok şükürrr

hanımlarr tartıgünümüzün açılışını yapıyorummm tüm hafta hasta olmama fazla hareket etmediğim halde ve su az içtiğim halde 200 gr almışım yani 72 kg şuan,şunu anladımki elma diyeti sonra kg geri alınmıyor yağ yaktırıyor.evet kızlarr ocak bitti benim için kaldı 3.5 ay çünkü nisanda elbisemi diktirmeye yada beğendiğim elbiseye yakın birşey bulursam alacağım için hızlanmam şart hastalık sonrası yüklenmek istemiyorum spor ağırlıklı sağlıklı beslencem çünkü giyeceğim kiyafet kolu ve omzu açık toparlanmam lazımm deli gibi spor yapıcam .

herkez bugün akaşama kadar kg. bildirsin lütfenn akşam güncelleme yapacağım yeni gelen arkadaşlar bir hafta yazışalım kaynaşalım devamlılık halinde haftaya p.tesi sizleride ekleyim çünkü ismini yazdırıp kaybolan çok ve liste hazırlamak zor ve karışıkkk, benden bu kadarrr az sonra güzel bir kahvaltıyla metobolizmamı harekete geçircem bugün gündemde çok yapacak şeyler varr zaten artık oturmak yok banaa:52::52::52:

Son düzenleme:
Ben de size katilmak istiyorum benim oglum bir yasinda zaten hep kilolu bir bayandim ama dogumdan sonra cok kilo aldim artik kiyafet bile almak istemiyorum ben cok tatli seviyorum ve yiyorum engel olamiyorum su an tam 92.3 kiloyum en azindan ilk etapta 80 kiloya inmek istiyorum yardimlarinizi bekliyorum
hoşgeldin zeynep
offf kizlar offff morelim o kadar bozukki aglayacagim nerdeyse!! gün boyu isveç yaptim ama ak$am dogum günü vardi hepsindende yedim yaa kizalar gelmi$lerdi uzun zamandir görü$müyorduk beraber cips kek kuru yemi$ çikolata kremali pasta kurabiyeler bisküviler daha neler neler hepsinden yedim (kremali pasta hariç) çok pi$manim ya 1 kilo vermi$tim eminimki fazlasiyla geri aldim :43::43::43::43::43::43:

offkii off valahaaa şu boazımızı ne zaman tutmayı öğreneceğiz bizyaaaa
bende dün baklavalara zor dayandımm
aslında yiynce hemen motivasyonumuz hemen düşüyorr
moral bozmakk yokk bozdukça daha çok yiyecekleri yemeye düşüyoruzz

Kizlar yaa cok mutsuzum 5 gunde 5 kilo yaptim ilk gunumdu dun kacamaksiz bitirdim valla sirf patates hic kilo verememism hherkes diyo gunde 500 gr fln of kahvaltiyada misafr var. Bazucam ssnrm yani :((

7 patates fazla olmuşş
winstonlight günde 3patates yiyormuş ve bol bol su canımm
birdee yediğin gün tartıldıysanda fazla gelirsinn keşke sabah tartılsaydınn canımm

yarım tartı günü eminim kg almışımdır amakızmıyorum kendime sağlık önce gelir evladım varr ve oda hasta o yüzden kendmi hızlı toparlamam gerektii bu hafta yedğim hiç birşeyden pişman değilim bir sürü farklı astalığı anı anda yaşayıp kısasürede toparlanmam gerektii

tabiki canım sağlık dahaa önemlii aramıza tekrar hoşgeldinn
ama yokluğun çok belli oluyorr sen olmayınca çok sessiz kalıyor topiğinn gülüü birdaha gitme biryereee

tabiki canım sağlık dahaa önemlii aramıza tekrar hoşgeldinn
ama yokluğun çok belli oluyorr sen olmayınca çok sessiz kalıyor topiğinn gülüü birdaha gitme biryereee[/QUOTE

hoşbuldum...canım her zamanki gibi çok naziksinnn çok tşk ederimmm..ee kaç kg sun??

hımm benim nickimi koymuşşşş
:16::16::16: aynen canım bugun yıne dısarıda bır kar sorma gitsin lapa lapada yagıyor yıne ıner oynerız oğlusla
Eki Görüntüle 335391 Eki Görüntüle 335392

hanımlar bu iki elbiseden birine karar vercem mayısa kadarda içine sığmak için uğraşcamm

sizce hangisi güzelll ? renk olarak saks mavisi yada gece mavisi yadasiyahh düşnüyorumm nediyorsunuz
saks mavıye bayıldım gul detaylatıda hosuma gıttı benım :16::16:

Eki Görüntüle 335581
oyyyyyyyyyy bayıldım elbıseye cok sık ve sxyy arkası ozellıkle bızımde mayısta dugun var ama bende bu kadar acık gıyemem :16:

hanımlarr tartıgünümüzün açılışını yapıyorummm tüm hafta hasta olmama fazla hareket etmediğim halde ve su az içtiğim halde 200 gr almışım yani 72 kg şuan,şunu anladımki elma diyeti sonra kg geri alınmıyor yağ yaktırıyor.evet kızlarr ocak bitti benim için kaldı 3.5 ay çünkü nisanda elbisemi diktirmeye yada beğendiğim elbiseye yakın birşey bulursam alacağım için hızlanmam şart hastalık sonrası yüklenmek istemiyorum spor ağırlıklı sağlıklı beslencem çünkü giyeceğim kiyafet kolu ve omzu açık toparlanmam lazımm deli gibi spor yapıcam .

herkez bugün akaşama kadar kg. bildirsin lütfenn akşam güncelleme yapacağım yeni gelen arkadaşlar bir hafta yazışalım kaynaşalım devamlılık halinde haftaya p.tesi sizleride ekleyim çünkü ismini yazdırıp kaybolan çok ve liste hazırlamak zor ve karışıkkk bende bu kadarrr az sonra güzel bir kahvaltıyla metobolizmamı harekete geçircem bugün gündemde çok yapacak şeyler varr zaten artık oturmak yok banaa:52::52::52:

hosssss geldın canım oplunla senın ıyı olmana sevındım sahalara donduk artık ne guzel benımde bu hafatm dolu dolu gectı hafta içi haftasonu kacmaklar falan ama kılo almamısım vermemeısımde benım aynı kılo durumum canım 80.800 inş. bu hafta guzel giderr :54:

karabıberım asagıda senı gordum nasılsınnn

Eki Görüntüle 335391 Eki Görüntüle 335392

hanımlar bu iki elbiseden birine karar vercem mayısa kadarda içine sığmak için uğraşcamm

sizce hangisi güzelll ? renk olarak saks mavisi yada gece mavisi yadasiyahh düşnüyorumm nediyorsunuz

mavi olan güzell
ay duygu inşallah canımm bu sefr daha sıkı sarılalımm ve mayısa kadar çıtır olalaımmm canımm
sende bu güzel elbiseyii giyersinn inşallahh

herkez bugün akaşama kadar kg. bildirsin lütfenn akşam güncelleme yapacağım yeni gelen arkadaşlar bir hafta yazışalım kaynaşalım devamlılık halinde haftaya p.tesi sizleride ekleyim çünkü ismini yazdırıp kaybolan çok ve liste hazırlamak zor ve karışıkkk, benden bu kadarrr az sonra güzel bir kahvaltıyla metobolizmamı harekete geçircem bugün gündemde çok yapacak şeyler varr zaten artık oturmak yok banaa:52::52::52:

Tekrardan hoşgeldinn duyguu
kilo almamana çok sevindimmm
bende 86 olmuşumm çok mutluyumm sonunda 1 kilocuk gittiii

:16::16::16: aynen canım bugun yıne dısarıda bır kar sorma gitsin lapa lapada yagıyor yıne ıner oynerız oğlusla

saks mavıye bayıldım gul detaylatıda hosuma gıttı benım :16::16:

oyyyyyyyyyy bayıldım elbıseye cok sık ve sxyy arkası ozellıkle bızımde mayısta dugun var ama bende bu kadar acık gıyemem :16:

hosssss geldın canım oplunla senın ıyı olmana sevındım sahalara donduk artık ne guzel benımde bu hafatm dolu dolu gectı hafta içi haftasonu kacmaklar falan ama kılo almamısım vermemeısımde benım aynı kılo durumum canım 80.800 inş. bu hafta guzel giderr :54:

karabıberım asagıda senı gordum nasılsınnn

sağ ol caNIMM YAA napıyon i,yimisin paşam nasılll

mavi olan güzell
ay duygu inşallah canımm bu sefr daha sıkı sarılalımm ve mayısa kadar çıtır olalaımmm canımm
sende bu güzel elbiseyii giyersinn inşallahh

evet yaazaten benim başka altarnetifim yok mayısda düğün hatıralarda kalacak video ve fotograflar herşeyden önc elegant bir görüntüde olmam şartt

Tekrardan hoşgeldinn duyguu
kilo almamana çok sevindimmm
bende 86 olmuşumm çok mutluyumm sonunda 1 kilocuk gittiii

tekrar hoşbuldummm. evet yaaa benim arkadaşım bu işteeeeeeeeee istedimi yaparrrr tebrik ediyorum seniii inş haftaya daha güzel haberlerni alırım bu sana motive olsun istedinmi oluyormuş dimi yeterki ağzımızı tutalımm:D

Back
X