- Konu Sahibi Betul_20162010
- #2.721
gunaydın kızlar tartıyla aramız super ıyı :))) yuzumu gulduruyor sagolsun. yarın ınsaAllah 69 küsürle uyanırım :))) belım göbeğim ve kalcalarımdan 2 cm ıncelmısım. kocacıgım belin ınceldı bayagı, göbegınde bayagı ındı dedı. 2 cmden fazladır dedi. ama mezure 2 cm dıyo:)) kalcaların duruyo dedı ama kalcalarım o kadarda abartı degıl sevıyorum onalrı :)))sorun bel gobek...
sabah 9 bucukta kalktım kızlar.
duş aldım, kızımı yıkadım, oyanadık ettık derken kahvaltı 11 bucuğa kaldı.
1 haslanmıs yumurta, azıcık peynır, 2 etımek, 1 kivi yedim. kabuk tarcınlı ve sırkelı yesıl cayımı ıctım.
şuana kadar 5-6 bardak su ıctım. sabahkıyle beraber 2 bardak yesıl cay ıcmıs oldum.
öğle yemegı yemedım yemıcem acıkmadım daha. 2 bucuk saat sonra aksam yemegı yerım.
kuşhan dıyetı yapmaya karar vermıstım, kahvaltısını dikkate almadan yapıorum. bugunde zaten öğle yemegınde sımıt ve ayran vardı. simiti sevmem pek.kaynamıs oldu :)
akşam menusunde de: haslnmış tavuk ve salata yazıyor.
canım bıraz spora agırlık versen. bıde boyle zamanlarda vucudu sasırtmak lazım. ne bilim pirinc lapası ye, yada öncekı gıbı beslen 1-2 gun abartmadan.
kebap ye tatlım sende ne var yani. 1 porsıyon adana söyle, ne bilim şiş kebap söyle. salatasıyla beraber kebabını ye. pılav ve pıdeye dokunma
duygucum bence saks mavisi olan. ama omzundaki gül gibi sey hoş değil. taslarla yapılmış apolet gıbı bısey olabılır. yada dumduz durabılır.
bende kendıme 36 beden bı elbıse alıcam evlılık yıldonumumuz ve dogum gunumde gıymek ıcın. (ikisi aynı gun :)))
minnakcım,seni de tebrik ediyorum azminden dolayı inşallah hepberaber zayıflarız.ayrıca nickine bayıldım çünkü en iyi arkadaşım bana minnak der,ben de ona tabiki :))