Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın arkadaşlarım
1 haftalık miskinlikten sonra bomba gibi dönüyorum ama 500 gr fazlayla
bu sabah 66 geldim duygucum
gunaydın canım
cindeyim evet.kizim 7 aylik oglum26 aylik:52::emir_bebek: Allah huzurlu guzel omur versin yavrularimiza

masallah amaın ıns kızlar ben cıkıyorum oğlus uyandı ilerleyen saatlerde gorusmek uzere ozleyın anacım benı hihihiii:33::33:

günaydın arkadaşlarım
1 haftalık miskinlikten sonra bomba gibi dönüyorum ama 500 gr fazlayla
bu sabah 66 geldim duygucum
günaydın canımmm haftasonu ksçırdınmıı ?? sağlık olsunn haftayaa 500 gr fazla verirsinn kurtarırsınn

cindeyim evet.kizim 7 aylik oglum26 aylik:52::emir_bebek: Allah huzurlu guzel omur versin yavrularimiza
ohh maşallahhh taaa oralardannn kıyamamyaa nasılsevdinmi bari havalar nasıl ordaaa

bızımde maayıs 20 canım aynı durumdayız benımde acılen zayıflamam lazım 70 olsam yeter saol canım guzel gorusun için oğlumun 3 yas dogum gunu aralıkta cekıldık aralık dogumlu birde noel sapkalı olanlar yılbası gecesı cekıldı en yenıler onlar benım basenlerde var 44 beden giyıyorum ust bir beden daha kucuk xl gıyıyorym boyum uzun 1.70 kurtarıyorum eşim soyle diyor sen zayıf değil evlediğimiz gibi ozaman 55 kıloydum ama şişmanda değilsin azcık balık etlısın dıyor ama dıkkat et sısmanlıga dogru yol alma:1::1:
harbiden gayet iyi duruyon resimdeee srn 60 olsan süper olursun manken gibi zaten güzelsinnn
bende gıyemem tabi ama elbiseye asık oldum, co hos yawww. kesin diktiririm ben bunu :52::52::52:

canım insaAllah yılmadan devam edersin de amacına ulasırsın.

eveeetttt hanımlar herkese gunaydın oncelıkle :))
cooookkk mutluyum. tartıyla kankalıgımız devam edıyor. Allah nazarlardan korusun.:nazar:
bugun itibarı ileeeeee 69,6 kıloyuuuummm :)))) 70 lerden kurtuldum ınsaAllah. 60 lı rakamlardan kurtulacagım gunlerıde gorucem Rabbim kısmet ederse..

menumu yazıorum: sabah: 1 yumurta, 2 etimek, az peynır, yesillik.

Öğle Yemeği:
200 gram yağsız ve kaymaksız yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Dilediğiniz kadar Hafif tuzlanmış Salatalık (ben salatalık sevmem onun yerıne kıvırcık falan yerım.)

Akşam Yemeği:
120 gram – 2 iri dilimli ızgara dana eti (yağsız kısmından olacak)
(Veya bir büyük ızgara balık)
Mevsim Salata
ben balık yıcem :)))

ohh maşallahhh sözde bu hafta bende69 görcektimm neyse böyle olduuu darısı başıma hatta başımızaaa inş tebrik ederim seniiii bu arada elbse çok güzel eminmi sanada çok yakışırr

unuttum canim yazmayi hatta belgeli isbatli yapacaktim amma onuda unutmusum. 61.7 canim.ayricaa pazartesi bildirim fikri bende ise yaradi yani haftasonu kacamak olsada salivermedim
ne güzel yaaa bendee bu rakamı görcekmiyimmm şimdi görümcemle hırs yaptıkk o diyor seni geçeceğim beni hırlsandırdıı bayaa

evet hanımlar gidip güzel bir kahvaltı yapayımmm içimde birşey var sankiii acayip zindeyim yerimde duramıyorum maşallahhhh yaaa

kızlar günaydın:

bu sabah tartıda 2 kilo verdiğimi görerek 76,40 geldim sevinçliyim ama dün öğlen 75.80 gelmiştim sanırım dün yediklerim daha karnımda neyse sağlık olsun

dünkü menümü yazıyorum:

sabah: 1 portakal
öğlen: 1 tabak mantı yağsız

ara bir küçük elma

akşam: brokoli haşlaması ,2 adet lahana dolması

ara:1 muz

günaydınnn şekerlerr tartı beni bu hafta bi güldürdü bi üzdü ama bugün 76.7yim hiç değişiklik yok yaanii çok üzgünüm :(:( ama almadığımada şükür ediyorum

kızlar bugün dışarda işlerim var giremeyebilirm tartımı bildirdim ve gidiyorum...Duygucum geldiğine çok sevindim çok geçmiş olsun hepinizi öpüyorum...

aa dur bekle duygucum bende geleyim beraber kahvaltı yapalım
tüğğ kaçırdımmm görmed,imm keşke öyle bi fırsat olsaa kimsede izmirdenn değill yaaa

kızlar günaydın:

bu sabah tartıda 2 kilo verdiğimi görerek 76,40 geldim sevinçliyim ama dün öğlen 75.80 gelmiştim sanırım dün yediklerim daha karnımda neyse sağlık olsun

dünkü menümü yazıyorum:

sabah: 1 portakal
öğlen: 1 tabak mantı yağsız

ara bir küçük elma

akşam: brokoli haşlaması ,2 adet lahana dolması

ara:1 muz
vayyyy tebrik ederim hem kg. dan dolayı hemde menünden dolayıııı

günaydınnn şekerlerr tartı beni bu hafta bi güldürdü bi üzdü ama bugün 76.7yim hiç değişiklik yok yaanii çok üzgünüm :(:( ama almadığımada şükür ediyorum
tabi cnm almadığın iyi olmuşşş tebrikler buda bi marifet kg korumak kolay değil
esim aradi is yerinden birine domuz gribi tanisi konmus:53:
aman haadikkat edin ALLAHA emanet olunn
kızlar bugün dışarda işlerim var giremeyebilirm tartımı bildirdim ve gidiyorum...Duygucum geldiğine çok sevindim çok geçmiş olsun hepinizi öpüyorum...
sağ ol canımm ..tamam cnmm kolay glesin sanaaa dikkat et kendineee

Gunaydin guzel bayanlar bugun tarti beni de mutlu etti kacamaksiz bir haftanin ardindan 69.5kg olmusum yani 2.5999 gr vermisim kendimi cok iyi hissediyorum
Dunki menum
Sabah iki dilim ekmek arasi tost bir yumurta
oglen bir kase yulaf kepekli yogurt
Aksam firinda balik patates ve salata
Her sabah sirkeli su ...bu sirke cildimi cok guzellestirdi renk geldi yuzume
Duyfercigim liste yapiyormusun haftanin birincileri filan yapsan daha mi motive oluruz ne dersin
Marta kadar 60 a inersem degmeyin keyfime

tüğğ kaçırdımmm görmed,imm keşke öyle bi fırsat olsaa kimsede izmirdenn değill yaaa

vayyyy tebrik ederim hem kg. dan dolayı hemde menünden dolayıııı

tabi cnm almadığın iyi olmuşşş tebrikler buda bi marifet kg korumak kolay değil

aman haadikkat edin ALLAHA emanet olunn

sağ ol canımm ..tamam cnmm kolay glesin sanaaa dikkat et kendineee
Allah korusun.burasida kis iste soguk.alistik yaa bugun sabahtan oglumla balikciya gittik fish fish diyor millet guluyor.spordan yarim saat once kahve icmeyiunutma.aslinda bende bir video var 30 day shred inanilmaz etkili ama cok zor 4 gun yaptim ben kaslarimin agrisindan oturup aglayacaktim yatakta donemiyorsun bile ama tam agrilar gecti bende biraktim o topikte pek yazan olmuyordu sikildim.goze alabilen varsa baslasak mi ki birlikte?:26:

Gunaydin guzel bayanlar bugun tarti beni de mutlu etti kacamaksiz bir haftanin ardindan 69.5kg olmusum yani 2.5999 gr vermisim kendimi cok iyi hissediyorum
Dunki menum
Sabah iki dilim ekmek arasi tost bir yumurta
oglen bir kase yulaf kepekli yogurt
Aksam firinda balik patates ve salata
Her sabah sirkeli su ...bu sirke cildimi cok guzellestirdi renk geldi yuzume
Duyfercigim liste yapiyormusun haftanin birincileri filan yapsan daha mi motive oluruz ne dersin
Marta kadar 60 a inersem degmeyin keyfime

maşalalhh cnmm yaa tebrik ederimmm darısı başımızaaa

Allah korusun.burasida kis iste soguk.alistik yaa bugun sabahtan oglumla balikciya gittik fish fish diyor millet guluyor.spordan yarim saat once kahve icmeyiunutma.aslinda bende bir video var 30 day shred inanilmaz etkili ama cok zor 4 gun yaptim ben kaslarimin agrisindan oturup aglayacaktim yatakta donemiyorsun bile ama tam agrilar gecti bende biraktim o topikte pek yazan olmuyordu sikildim.goze alabilen varsa baslasak mi ki birlikte?:26:

hımm kahvey iduymuştum olmazsa öyle yapayımmm bendee sütsüz şekersiz sade kahvee
biraz bahsetsene nasıl birşeyy 30day shred???

günaydinnnnn:16:.bende hafta sonu cok yememe ragmen,cok almamisim 600 gr almisim,80.600bu hafta hep sebze agirlikli beslendim,ama cumadan beride diet yapmadim,yapamadim desek daha dogru olur,spor yaptigim icin üzülmüyorum 600 grama,görenler 80 kilo olduguma inanmiyor,vücudum sikilasti baya cünkü,her gün sporumu yapiyorum :8:,benim dukan dieti ilgimi cekti,uygulayipta kilo veren varmi aranizda

benimde 4 gün borcum var bu seneden onu tutmak istiyorum bende çorbayla doyuyorum heleki ilk günlr insan alışık olmayınca hemen tıkanıyo bendeki evdeki yemeklerden az az yerim diye düşünüyorum
bende form çayı içiyodum ilk günler işe yaradı ama durdu sonra sanki aslında ben çok kabız problemi çekmezdim kafaya taktıkça oluyo sanırım :/
ay benimde canım o kadar çok ciğer çekiyorduki anlatamam bugün misafirliğe gittik şansıma ciğer vardı çok sevindim ya neyse canım ben su içip yatıyorum bakalım allah yardımcımı olsun :)
teşekkür ederim ayrıca cevabın için, iyi geceler :)

canim saniim vücut bitki çaylarina ali$tigi için i$e yaramiyor, ben bir frm çayi içiyordum ama karar vedim 1-2 hafta içmeyecegim bakalim tekrar ba$layinca ne olacak, rica ederim canim bende te$ekkür ederim
fazla borcun yokmu$ :)

gününüz aydın tüm haftanız bereketli olsun inşallahh
oğlumda bende iyiyiz artıkk çok şükürrr

hanımlarr tartıgünümüzün açılışını yapıyorummm tüm hafta hasta olmama fazla hareket etmediğim halde ve su az içtiğim halde 200 gr almışım yani 72 kg şuan,şunu anladımki elma diyeti sonra kg geri alınmıyor yağ yaktırıyor.evet kızlarr ocak bitti benim için kaldı 3.5 ay çünkü nisanda elbisemi diktirmeye yada beğendiğim elbiseye yakın birşey bulursam alacağım için hızlanmam şart hastalık sonrası yüklenmek istemiyorum spor ağırlıklı sağlıklı beslencem çünkü giyeceğim kiyafet kolu ve omzu açık toparlanmam lazımm deli gibi spor yapıcam .

herkez bugün akaşama kadar kg. bildirsin lütfenn akşam güncelleme yapacağım yeni gelen arkadaşlar bir hafta yazışalım kaynaşalım devamlılık halinde haftaya p.tesi sizleride ekleyim çünkü ismini yazdırıp kaybolan çok ve liste hazırlamak zor ve karışıkkk, benden bu kadarrr az sonra güzel bir kahvaltıyla metobolizmamı harekete geçircem bugün gündemde çok yapacak şeyler varr zaten artık oturmak yok banaa:52::52::52:

iyi oldugunuza çok sevindim canim :))
tebrik ederim gerçekten elma diyeti i$e yariyor demekki!

hoşgeldin zeynep

offkii off valahaaa şu boazımızı ne zaman tutmayı öğreneceğiz bizyaaaa
bende dün baklavalara zor dayandımm
aslında yiynce hemen motivasyonumuz hemen düşüyorr
moral bozmakk yokk bozdukça daha çok yiyecekleri yemeye düşüyoruzz

ben arkada$larim gelince tutamiyorum yaa diyemiyorumki diytte oldugumu :(

Birşey değil canım
ben 86 olmuşumm canımm 1 kgya bile nasıl sevindimm kaç haftadann sonraa
benim isveçç yalan luyor süreklii
irade kalmamışş sanırsan bu sefer patate s diyetii var onu araştırıyorum

aaa demek biraktin isveçi? ben devam ediyorum ama çakma isveç oluyor, her zaman evde menüdeki $eyler olmadigi için evde ne tür et pi$tiyse onu yiyorum
bu arada tebrik ederim 1 kilo çok iyi!

kızlar artıkk rotam şu

sabah aç karnına ılık suyada form çayı
30 dk sonra kahvaltı
ara öğün
yeşil çay
öğle yemeği tercihim şöyle olacak hoşlamave kavurma tarzı şeyler yicem yanında yeşillik yada cacık yada yoğurt olcak sıfır yağ olcak tuz ve yağı besinin kendisinden almayı plaNLIYORUMM BİR GÜN SEBZXE BİR GÜN IZGARA TARZI BESLENCEM İNŞ
ara öğün
yeşil çay
akşam elma yicem
yatmadan ya süt yada bitki çayı içeceğim
günde en az 1.5 su
30 dk eliptik
leslie seviye 1
200 mekik
ve mutlaka plates özellikle omuz ve kol karın için toparlanmam şart
akşama doğru oryantal:)))))
belki platesi gün aşırı yaparım ama diğerlernmi birşey engel omlazsaa yapacağımm

valla gündem dolu ama bunları yaparsamm anca zayıflarım zaten amacım zayıflarken sıkılaşmakk

canim elma diyeti degil dimi? buda güzel gün boyu ya spo yapacaksin yada yemek hazirlayacaksin :)

slm kızlar ben annemde olmam ve regl olmam nedeniyle 69.500 olmuşum 500gr almışım bugün sıkı şekilde yeniden başladım,kızlar 15 tail dolayısıyla beni affedin fazla giremiyorum ama haftaya bomba gibi başlıycam inşallah...

Back
X