Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

sevgili güzel ve bir okadarda fit arkadaşlarım hepinize merhaba bu aralar işlerimin yoğunluğundan pek nete giremiyorum artık kusurumu mazur görün...

bu sabah tartıda 75,80 gördüm inş.devam eder pazar günüde görmüştüm esasen ama dedimye karnım doluydu pazartesi ağır geldim...

neyse hiç önemli değil önemli olan bu haftanın sonuna ekleriz umarım vererek devam ederim

dünkü menüm:

sabah: 1 portakal 52 cal

öğlen: taze fasulye yemeği,1 dilim kepek ekm.,yoğurt,salat:230 cal

ara:1 portakal 52 cal

akşam: yemek yoktu meyve yedim,2 mandalin,yarım portakal,1 elma 170cal

toplam: 504 calori

gün içinde : 2,5 litre su,6-8 bardak şekersiz açık çay,1 türk kahvesi

45 dk yürüyüş

masaallah buyumusler aah bende gorsem o yaslarini.valla ben sadece cocuk bakiyorum yemek yapiyorum dahasina yeteni alkisliyorum:46::46::46::nazar:

kız bacım benım adamında cocukdan farkı yokturkı ben 3 ocuk buyutuyorum kaynanam bıle der benım oglumdan ıcın Allah sana sabır versın dıye
acayıp takıntılı....

sevgili güzel ve bir okadarda fit arkadaşlarım hepinize merhaba bu aralar işlerimin yoğunluğundan pek nete giremiyorum artık kusurumu mazur görün...

bu sabah tartıda 75,80 gördüm inş.devam eder pazar günüde görmüştüm esasen ama dedimye karnım doluydu pazartesi ağır geldim...

neyse hiç önemli değil önemli olan bu haftanın sonuna ekleriz umarım vererek devam ederim

dünkü menüm:

45 dk yürüyüş
canim merhaba menulerini takip ediyorum gercekten iyi dayaniyorsun tebrik ediyorum:46:ama bisey sormak isterim:karbonhidrat protein cok az menulerinde-bu ozel bir diyet mi?

ya duygu canım ya beni 75,80 girmişsin süper ya bu haftanın birincisi yağmur ve ben olmuşuz ayyy çok sevindim

ya bağırsak tembelliğim çözüldü şükür kızlar diyetimin püf noktasını çözdünüzmü dünkü menüme bir göz atın bakalım
tükettiğim bir gıda bana acayip yaradı...portakalll mucize meyvem süper bağırsak çalıştırıyor aman nazar değmesin vede tok tutuyor...

nasi yanii?daginik mi cok mu titiz?

tıtız degıl tam aksı dagınıktır ve takıntılıdır koydugu yerde bulacak herseyını
o nıye orada bu neden buraya geldı bu yemegı nıye yaptın sunu yapsaydın falann
adama dıyorumkı esortmamını ortalıg bırakıyosun onuda oldugu yerde bırakayımmı geekırse bırak dıyo...

dünkü menüm:

45 dk yürüyüş
merhaba canımmm valla tebrik ederimmm gayet güzel menü bana göre tabii
ya duygu canım ya beni 75,80 girmişsin süper ya bu haftanın birincisi yağmur ve ben olmuşuz ayyy çok sevindim

ya bağırsak tembelliğim çözüldü şükür kızlar diyetimin püf noktasını çözdünüzmü dünkü menüme bir göz atın bakalım
tükettiğim bir gıda bana acayip yaradı...portakalll mucize meyvem süper bağırsak çalıştırıyor aman nazar değmesin vede tok tutuyor...
yanlışmı yazmışımmmm cnm sorunyok dimi

tıtız degıl tam aksı dagınıktır ve takıntılıdır koydugu yerde bulacak herseyını
o nıye orada bu neden buraya geldı bu yemegı nıye yaptın sunu yapsaydın falann
adama dıyorumkı esortmamını ortalıg bırakıyosun onuda oldugu yerde bırakayımmı geekırse bırak dıyo...
abooo zormus yaa:25:benimki daginik ama donemsel:1:bazen dagitir atar bazen duzenler ama kasmaz.senin esin kendi daginikliginda bir duzen kurmus demekki:52:

canim merhaba menulerini takip ediyorum gercekten iyi dayaniyorsun tebrik ediyorum:46:ama bisey sormak isterim:karbonhidrat protein cok az menulerinde-bu ozel bir diyet mi?

ya normalde az yediğim halde veremiyordum bir baktım olmayacak

arada kaçamaklarda var,hafta sonları kaçıyor davetler,kahvaltılıklar felan

ve kalori hesabına başladım benim kilo vermem için kesinlikle 1000 kaloriden az yemem lazım çünkü çok hareketsizim masa başı çalışıyorum 9 saat 45 dakka yürüyüş dediğim evle ofis arası evin yolunu anca buluyorum,

ve sonra farkettimki kahvaltı malzemeleri en çok kaloriyi içeriyor dikkat ettiysen kahvaltılarım yok ettim 1 tatlı orta boy portakal

öğlene kadar tok tutuyor
öğlen menüde köfte varsa köfte yoksa sebze yemeği yiyorum zaafim makarnadır uzak duruyorum düşünsene 2 kaşığı bir dilim ekmek yerine geçiyor, ve hergün 1 küçük tabak salatayı tok tutması için yoğurduda protein ihtiyacım için kullanıyorum standart değişmiyorlar akşamları sabır sınavım oluyor asıl eşim yazın 96 kiloydu şimdi 102-105 arası gidip geliyo iştahı iyi ben yemezsem yemiyo onuda düşünmem lazım

şimdilik fena değil gittiği yere kadar devam belki perşembeden sonra 2 dilim kepek ekm.yağsız peynirle tost yerim kahvaltıda 250 kalori cepte demek böyle canım işte...

kontescim geçenlerde tv de beslenme uzmanı vardı 1200 kalori altında alındığı zaman direk kas kaybı oluyormuş aman dikkat et canım

kontescim geçenlerde tv de beslenme uzmanı vardı 1200 kalori altında alındığı zaman direk kas kaybı oluyormuş aman dikkat et canım

yok ama o civarlarda bende yaprak kıpırdamıyo tartıda az oynama oluyo

zaten bu tarz az kalorli diyetleri çok fazla sürdürmemek lazım

dedimya yarın ve yarından sonra normale dönerim...

ya normalde az yediğim halde veremiyordum bir baktım olmayacak

arada kaçamaklarda var,hafta sonları kaçıyor davetler,kahvaltılıklar felan

ve kalori hesabına başladım benim kilo vermem için kesinlikle 1000 kaloriden az yemem lazım çünkü çok hareketsizim masa başı çalışıyorum 9 saat 45 dakka yürüyüş dediğim evle ofis arası evin yolunu anca buluyorum,

ve sonra farkettimki kahvaltı malzemeleri en çok kaloriyi içeriyor dikkat ettiysen kahvaltılarım yok ettim 1 tatlı orta boy portakal

öğlene kadar tok tutuyor
öğlen menüde köfte varsa köfte yoksa sebze yemeği yiyorum zaafim makarnadır uzak duruyorum düşünsene 2 kaşığı bir dilim ekmek yerine geçiyor, ve hergün 1 küçük tabak salatayı tok tutması için yoğurduda protein ihtiyacım için kullanıyorum standart değişmiyorlar akşamları sabır sınavım oluyor asıl eşim yazın 96 kiloydu şimdi 102-105 arası gidip geliyo iştahı iyi ben yemezsem yemiyo onuda düşünmem lazım

şimdilik fena değil gittiği yere kadar devam belki perşembeden sonra 2 dilim kepek ekm.yağsız peynirle tost yerim kahvaltıda 250 kalori cepte demek böyle canım işte...
simdi sunun icin sordum canim:bazilari karbo ve proteini bir araya koymasada ben buna karsiyim benim bilgime gore ikisi birlikte alinmali ve akut aclikta karbonhidrat kan sekerini yukseltip protein kaslara depoya gecmeli-uzun tokluk ve yag yakimi proteinden.onemli olan herkesin kendi bedenini tanimasi en saglikli yontemi bulmasi.basarilar dilerim canim

ya aslında düşünsenize çekmecemde bi tane bitter gofret var öğle açınca bakışıp kapatıyorum nefis terbiyeside iyi gidiyor yani yoksa ben o gofreti havada karada götürürdüm...

yok doğru yazmışsın duygucum...portakalı dene derim valla,sen zaten elma diyeti yapıyosun elmalar olsun portakal...
elma diyeti şubatın ortasında inşallahh şimdi normal besleniyorumm:))

ya aslında düşünsenize çekmecemde bi tane bitter gofret var öğle açınca bakışıp kapatıyorum nefis terbiyeside iyi gidiyor yani yoksa ben o gofreti havada karada götürürdüm...
ayy bende herşeye dayanıyorum bi eti hoşbeşe dayanamıyorumm o yüzden eve almak istemiyorummm

2 gundur cocuklar yokya onların abur cuburulada ben nefs mucadelesındeyım ama kazandım gıbı yemedım ...
aksama vercem esıme alma dayanamıyorum dıyorum ama yok malesef kendıde cok sevıyo...
kalorı olarak ne yemenız yanı kac kalorı almanız gerketıgını nereden ogrenıyosunuz....

keloğlan zlerken oğlum kendiliğinden uyumuş ben spora kaçarımm hanımlar hazır oğlan uyuyorken ocağa karnıbahar koydum haşlıyorum yarısı benim sadece haşlanmış karnıbahar üstüne yoğurt yarısıda oğlumun mücver yapcam oğlumaa çamaşırımı asıp spora başlıyorumm hadi öpüldünüzz

Back
X