Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

dışarıda inanılmaz bir tipi var
evde elimde kahve pencereden izlemesi çok zevkli allah dışarda olanlara yardım etsin
bu arada sularım donmuşş çok sinir oldum sıcak su falan döktüm ama yook açamadım :50::50:

zeynexx gödüm eni aşdaalisteye ekledim eni hedef kg belirt bana kuzummm emi birde kontrol et bir hata yaptıyamm yaz banaa

leslie bitti şimdi mezdkede:)))

cok kötüyüm :43::43::43:
yemek yemeyı ogrendım, kendımı tutabılıorum artık sanıodum ama hayır degılmış :43::43::43:
dun oglen yemegıme kadar hersey superdı. saat 4 te bruksel lahanası ve makarna yedım(hayvanı bı tabak ohaaa yani bana)
1.5 saat sonra bıde oturup balık ve salata yedım.
çatlıcam ama oyle boyle degıl. mıdem fena oldu. gece yatmadan artık kustum oyle kotuydum kı :((
sabah bı baktım tartı 69.6 dan 71.4 :53::43::43: hakettım oh oldu bana. bıdaha rejım lıstesının dısına cıkarsam kendıme cok fena ceza verıcem... yaw herkes cıkolata gofret baklava yer. ben bu makarna krızımı nasıl aşıcam yaaa...
ama yoook bundan sonra dolaba asıcam kılomu yazan bı kagıdı. koskocaaaa bı 71.4 yazıcam. cesaret varsa sıkıyosa ye yazıcam. tedavı olan bağımlılar gıbı dusunucem kendımı. kılomu ve nefsımı tedavı edıcem.... eger bıdaha makarna yersem hepinizden teeek teeek tek tek rıca edıorum. benı deli gibi fırcalayın. atıcaz senı gruptan deyın :kkk::31::47: yok ben fırca yemeden kendıme gelemcem anlasılan. :43::43::43::43:

yemek yemeyı ogrendım, kendımı tutabılıorum artık sanıodum ama hayır degılmış :43::43::43:
dun oglen yemegıme kadar hersey superdı. saat 4 te bruksel lahanası ve makarna yedım(hayvanı bı tabak ohaaa yani bana)
çatlıcam ama oyle boyle degıl. mıdem fena oldu. gece yatmadan artık kustum oyle kotuydum kı :((
sabah bı baktım tartı 69.6 dan 71.4 :53::43::43: hakettım oh oldu bana. bıdaha rejım lıstesının dısına cıkarsam kendıme cok fena ceza verıcem... yaw herkes cıkolata gofret baklava yer. ben bu makarna krızımı nasıl aşıcam yaaa...
ama yoook bundan sonra dolaba asıcam kılomu yazan bı kagıdı. koskocaaaa bı 71.4 yazıcam. cesaret varsa sıkıyosa ye yazıcam. tedavı olan bağımlılar gıbı dusunucem kendımı. kılomu ve nefsımı tedavı edıcem.... eger bıdaha makarna yersem hepinizden teeek teeek tek tek rıca edıorum. benı deli gibi fırcalayın. atıcaz senı gruptan deyın :kkk::31::47: yok ben fırca yemeden kendıme gelemcem anlasılan. :43::43::43::43:

hımmm pişman olman çok iyi bir başlangıç bence ama olanla ölene çare bulunmaz şimdi diyetine daha sıkı sarılırsın inşallah ve verirsin kilolarını bu sana ders olur. bence zayıf bir fotoğrafını as buzdolabına ya da zayıf bir kadının resmini her seferinde bak böylece gaza gelebilirsin ya da her dolabın kapağını açtığında kendini zayıf hayal et o zaman o dolap hemencecik kapanıveriyor tecrübeyle sabit :1:

minnakkkkkkkkkkk hııııııııııııııııııııı seni varyaaa cıssssssssss ederim haaa bir daha yersen ağzına acı bibersürerimmm ona göreee yapmadayanamadığn şeyi sende yemesin kimseee:9::9: kızlar artık p.tesi tartı gününden sonra bakıyorummm yemeye başlıyorunuzace phergün tartı günümü yapsak:))):9::9::9::9::9::9:

ama beni niye listeye almıyorsunuz ki :43: :43: :1: :1: :1:

ayy sende kimsinnnnnn seni ilkkez görüyorumm kuzumm hoşgeldin sefalar getirdinn bizartık bir hafta bizle takılmayanı listeye eklemiyoruz herkez yazdırıyor bilgileri çıkıyor gelmiyorr bu hafta 2 kişiyi çıkardım listeden haftayaa kadarr bi kaynaşalım p.tesi tartı günündee paslaşırız senlee eklerim senii
senden isteklerim p.tesi başlangıç kg nuu ve hedef kg belirtmen
hergün bir önceki günün tüm gün ne yediklerni yazmann bizdespor yediklerindende önemlidir mutlaka 10 dk olsaa aktivite bekliyorum birde öyle arada değil vakit buldukça girmeni sohbetni bekliyoruzz
haadiğer alternatif yok benim okadar zamnım diyorsan yine sana sayfamaçık gel yaz oku yorum yap ama listeyee ismini yazdırmaa inann beşakatli bir şeyy listeyi yazmak güncellemekk tek tekk karışık birdee
tekrar hoşgeldinnnnnnnnnn:16:

Son düzenleme:
hımmm pişman olman çok iyi bir başlangıç bence ama olanla ölene çare bulunmaz şimdi diyetine daha sıkı sarılırsın inşallah ve verirsin kilolarını bu sana ders olur. bence zayıf bir fotoğrafını as buzdolabına ya da zayıf bir kadının resmini her seferinde bak böylece gaza gelebilirsin ya da her dolabın kapağını açtığında kendini zayıf hayal et o zaman o dolap hemencecik kapanıveriyor tecrübeyle sabit :1:
resım fıkrı ıyıymıs evet. kesinlikle yapıcam

minnakkkkkkkkkkk hııııııııııııııııııııı seni varyaaa cıssssssssss ederim haaa bir daha yersen ağzına acı bibersürerimmm ona göreee yapmadayanamadığn şeyi sende yemesin kimseee:9::9: kızlar artık p.tesi tartı gününden sonra bakıyorummm yemeye başlıyorunuzace phergün tartı günümü yapsak:))):9::9::9::9::9::9:

agzına tatlı surerım de duygu cunku ben acıyı cok severım . tatlıdan nefret ederım.:30::17: bı tabaklık yapıcam artık makarnayı esıme ve kızıma. ben kendıme hergun tartı gunu yapıorum ama. neyse o kıloları verene kadar sabah kahvaltısı ve ogle aksam full salata yıcem.:31:

Kizlar, benide araniza alin... Ne güzel kilo vermistim, ama geri aldim.. :43:
Katilmak icin hangi bilgiler gerekiyor? Boyum 166, kg 76.6 :43::43:
Oysa 71i görmüsdüm :43::43:

kızlar ben artık diyet rejim falan yapmıyorum dayanamıyorum artık bu kelimelere rejim dedikçe aklıma recm geliyor birilerinin öldürülmesi rejim denen şeye inat yemek istiyorum sanki recm e karşı geliyorum yok arkadaş ben diyet rejim falan yapmıyorum yapmıcammmmm ben daha sağlıklı daha zarif olmak için sağlıklı besleneceğimmmm günlerdir elimi neye atsan diyet sözcüğü çıkmıyor aklımdan su içerken bile neredeyse besmele çekmeden diyet diyorum listeler menüler sınırlar yok sağlıklı beslenmek var artık yoksa bu beynimdeki diyet denen şey benim psikolojimi bozacak

zeynexx gödüm eni aşdaalisteye ekledim eni hedef kg belirt bana kuzummm emi birde kontrol et bir hata yaptıyamm yaz banaa

leslie bitti şimdi mezdkede:)))

Tesekkurler cok sevindim listeye girmeye hedefim ilk etapta 80 bu arada tam yzacaktim benim hareketli oglum birakmadi neyse simdi uyuttum biraz rahatim
Dunku yediklerimi yazayim
Su 5 gunde 5kilo diyetine basliyim dedim ama beceremedim biraktim
Sabah 1 patates ywdim haslama
Ogelnde 1 tane yedim
Aksam sutlacla bozdum ama 7 den once yedim ben aksam yememwye dikkat ediyorum
Sonra bir elma
4bardak yesil cay ictim
2,5 lt de su ictim
Harekette wii fit de step yaptim hulahup cevirdim toplam yarim saat olmustur...
Herkese kolay gelsin

ayy sende kimsinnnnnn seni ilkkez görüyorumm kuzumm hoşgeldin sefalar getirdinn bizartık bir hafta bizle takılmayanı listeye eklemiyoruz herkez yazdırıyor bilgileri çıkıyor gelmiyorr bu hafta 2 kişiyi çıkardım listeden haftayaa kadarr bi kaynaşalım p.tesi tartı günündee paslaşırız senlee eklerim senii
senden isteklerim p.tesi başlangıç kg nuu ve hedef kg belirtmen
hergün bir önceki günün tüm gün ne yediklerni yazmann bizdespor yediklerindende önemlidir mutlaka 10 dk olsaa aktivite bekliyorum birde öyle arada değil vakit buldukça girmeni sohbetni bekliyoruzz
haadiğer alternatif yok benim okadar zamnım diyorsan yine sana sayfamaçık gel yaz oku yorum yap ama listeyee ismini yazdırmaa inann beşakatli bir şeyy listeyi yazmak güncellemekk tek tekk karışık birdee
tekrar hoşgeldinnnnnnnnnn:16:

ama bir haftadır yazıyorum burda nasl görmezsin beni :2: :2: ayy üzüldüm valla

dünkü menüm,kahvalti ve ara ögün bir arada oldu :1: bir dilim ekmek ve lahanayemegim vardi bir tabak ondan yedim,aksamda ir dilim ekmek ve bir tabak bezelye yedim 4 bardak su ictim,bir tan elma yedim,spor yapamadim,dün cok yorgundum sanki kolumu kaldiracak halim yoktu,

merhaba kızlarr bugün oruç 2.günüm
dün iftarda 1 hurma, 1 kase kerevizli kabaklı sebze çorbası, 1 kase tavuklu pilav( annem hep kaseyle koyar pilavı) çeyrek simit, yarım dilim kepek ekmeği ile bir kaç dilim kaşar, 1 bardak ayran üzerinede 1 çatal helva yedim
ara: 1 bardak form çayı 1 bardak yeşilçay 1 armut, 1 hurma
ben sahura kalkmadığım içinde böyle 11 gibi 1 peynşrli yarım ıspanaklı börek yedim yatmadan öncede 1 muz yedim
1,5 litre falanda su içtim sanırım

kızlar ben artık diyet rejim falan yapmıyorum dayanamıyorum artık bu kelimelere rejim dedikçe aklıma recm geliyor birilerinin öldürülmesi rejim denen şeye inat yemek istiyorum sanki recm e karşı geliyorum yok arkadaş ben diyet rejim falan yapmıyorum yapmıcammmmm ben daha sağlıklı daha zarif olmak için sağlıklı besleneceğimmmm günlerdir elimi neye atsan diyet sözcüğü çıkmıyor aklımdan su içerken bile neredeyse besmele çekmeden diyet diyorum listeler menüler sınırlar yok sağlıklı beslenmek var artık yoksa bu beynimdeki diyet denen şey benim psikolojimi bozacak

bende sevmiyorum su diet lafini,o kadar zorlama kendini canim,sonucta kimse bogazimiza sarilmiyo diyet yapin diye,ben kendim istedigim icin zayiflamak istiyorum,bizim tek hatamiz ne biliyormusun,kisa sùrede zayiflamak istiyoruz,hokus pokus bekliyoruz yani,oysaki hm saglikli beslensek hemmsporumuzumyapsak yavas yavas zayiflasak en dogrusu,az önce bizde esimle ayni seyi konustuk,yemek cok önemli insan hayatinda bana göre tabi,iki hafta 5 gün dietini yaptim,inan o kadar mutsuzdumki,konusmaya mecalim bile yoktu,seni cok iyi anliyorum,nasil mutlu olacaksan öyle olsun tatlim

canım çok haklısın yaa valla annemde bana diyor her gün kafayı yedin sen her gün liste bakıp duruyorsun diye hayır hani diyet diyet diyince insanın daha az yiyeside gelmiyoki inadına daha çok yiyorsun sanki bilmiyorum napmak gerek ya :(

ahhh canım benimde tek sorunum makarna 3 çatal çaldım az evvel...

ama şunu denedim ve gördüm az yersen az acıkıyosun...

Back
X