Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba kızlarr topiğinizi yeni gördüm .. tam okuyamadım 1-2 sayfaya baktım ama baştaki listede gördüğüm verilen kilolardan mı artık bilmiyorum daa bi heves geldi bende katılmak istiyorum aranıza:52:
hemen kısaca özet geçiyiimm.. 20 yaşında 1,72 boyundayım.. geçen seneye kadar manken gibiydim fix 55 kilodaydım kendimi bildim bileli.. geçen sene bi dönem dogum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım. mayıs ayında falan ilaç bitti ben bikaç aydır 65kilodayım 10 kilo aldım düşünün 5ayda fln :43:
vücudum inanılmaz çirkinleşti , hiçbişey giyinmek almak istemiyorumm zatenn eski kıyafetlerimin de hiçbri olmuyo malesef.. beni idare edicek bikaç pantolon bluz aldm sadece. benimseyemiyorum hala şu halimi.. zaten beni görenlerde eksik olmasınlar hemen dile getryolar yorumlarını! :41::25:
siz nasıl bi yol izliyosunuz kızlar neler yapıyosunuz ne gibi paylaşımlarınız oluyo topicte? bend ekatılıp en kısa sürede eski halime dönmek istiyorumm:41: desteklerinizi çekmeyin nolur üzerimden :14::14::14:

ayy kombı en guzelı canım bırde evın muhafazaı olursa değme gitsin benım eveım girisin ustu 3 sene once alttan montalama yaptırdım 2 tane kocaman uzunlamasına balkonum var onlarıda kapattırdım cokta iyi oldu kucuk masam ustunde davul fırınım camasırlıgım ıvırım zıvırım orda kombımıde en dusukta yakıyorum evım rahat 25 derece oluyro içi hatta kısa kolluyla druyorum gelen mısafırlerımde içersini cok sıcak oldugunu daima soyler dusun en dusukte yakıyorum 30 falan faturamda buay 161 geldı genelde ocivarda oluyor

tavsıya ederim

sekerim salep sadece krizanteme mı var ask olsun bende ısterım banane:1::1:

:nazar::nazar:

aynen benım eşimde oyule canım dıyetteyım dedıgım zaman kı artık ona caktırmadan yapıyorum sadece sabah aksam salata yecıksen ben diyetteyım dıyıp bir tabak corba bir tabak yemek salata yesem hanı sen dıyetteydın o yediklerin kac kalorı gfalan dıyor deli oluyırum

gozden kacmıstır cnm birde duygu gecen hafta gıremedı pek hastaydılar ana ogul:9:

hosgeldın:kkk:

ayy bendede insulın dırencı var cok zor allah kımseye vermesın ya cokzor kılo verıyorum oyuzden bırde hipotrioid var:25::25:

sekerım onlar farketmıstır ama senı kıskanmıslardır ondan soylememıslerdır canım benım tum gaz devam :1::1:

bende aynı canım hemen kılo alıyorum bunyem cok elverişli eşimde saolsun hiç istemıyor hepte dile getirir ama benı kırmıcaksekılde cok sukur ama sokak ta tvde falan kılolu birini gorse elestrırı sen sakın boyle olma abak şimdi balık etlısın onunu almazsan boyle olursun ben cıtır hatun severim der bana

hosgeldın:kkk:

canım spor cok yapıyorsun ondan olabilirmi benımde mekık falan cekınce birde leslı gibi nabzımı cok yukselten sporlar yapınca fecı mıdem bulanır bırde basım cok doner ogun bunye meselesi sanırım

iyiym tatlım anca gecmısı okuyum alıntı yapatım sen gitmiş bugun dr muayenemıuz guzel gectı testıslerde bi sorun yok dedi 15 gun hergece kontrol verdi uykuda daha sonra ayda bir sadece pipisinin ucu cok dar dedi acıl sunnet oneririm dedi yasıda tam sınırda 3 yasında zamanı dedi bende olmazsa ne gıbı sıkıntı olur dedim sık sık ıdraryolu enfeksıyonu olur dedi bende dogdugunden beri kanında enfeksıyon olurdu ama idrar yolu enfeksıyonu olmadı pipiyle ilgili bi sorun yasamadık suan 6 yasından onece dusunmuyorum dedim pipi gelişimine baktı testıs rengıne testıs uzerinde ki çizgilerin sayısına baktı cok onemlıymıs pipi gelişiminde birde erkek cocuklara bol buyuk kılot giydirn dedi asla sıcak tutsun dıye tayt kılotlu corap giydirmeyın dedi ben hep kilotlu corap giydiriyorum bugunde vardı giydirme dedi gelişimi engellıyormus (valla ben giydirmey devam ed,cem bu sefer kıs gunu cocukları hasta edriz cok sıkmayan azcık buyuk corap giydiricem)
benden bugunun ozetı bu kızlat sız neler yapıyorsunuz bakalım

15 gün nasıl kontrol yapcan ben evdee nasıl anlarım bunuu özelden ayrıntılı anlatsanaa

merhaba kızlarr topiğinizi yeni gördüm .. tam okuyamadım 1-2 sayfaya baktım ama baştaki listede gördüğüm verilen kilolardan mı artık bilmiyorum daa bi heves geldi bende katılmak istiyorum aranıza:52:
hemen kısaca özet geçiyiimm.. 20 yaşında 1,72 boyundayım.. geçen seneye kadar manken gibiydim fix 55 kilodaydım kendimi bildim bileli.. geçen sene bi dönem dogum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım. mayıs ayında falan ilaç bitti ben bikaç aydır 65kilodayım 10 kilo aldım düşünün 5ayda fln :43:
vücudum inanılmaz çirkinleşti , hiçbişey giyinmek almak istemiyorumm zatenn eski kıyafetlerimin de hiçbri olmuyo malesef.. beni idare edicek bikaç pantolon bluz aldm sadece. benimseyemiyorum hala şu halimi.. zaten beni görenlerde eksik olmasınlar hemen dile getryolar yorumlarını! :41::25:
siz nasıl bi yol izliyosunuz kızlar neler yapıyosunuz ne gibi paylaşımlarınız oluyo topicte? bend ekatılıp en kısa sürede eski halime dönmek istiyorumm:41: desteklerinizi çekmeyin nolur üzerimden :14::14::14:

hoşgeldin tatlımm aramıza bizim sistem şu
her p.tesi tartı günü
hepimizin hedef kg su varr
öncelik devamlıılk isterizzkaynaşmak samimi bir alan içinn
isteklermizz bir gün önxceki full beslenme tarzın yani gün içinde ne yedinn ne içtinn
ben konu sahibi olaraakk özellikle spor herhangib bir aktivite bekliyorumm illaa paralar verip alet almak zorun değilsin meki çek dans et hopla zıpla ama mutlaka birşeyler isterim
zaten sporsuzz zor kg verirsinnn
sana tavsiyem serpmede olsa oku yazılarımızı haa diyorsan ben pek giremiyorum arada girerimm yine sayfam açık sana yaz oku yorum yap ama liste girmek için devamlıılk şart tatlımm inann zorr listeyi güncellemek karışıkk

sendemi adet dönemindesin? ayy ben o dönemdeyim kendime kizip duruyorum birde bazen canim o kadar tatli çekiyorki bo$ kesme $eker yiyorum:14::14::14:

bir haftadan fazla var regl olmama ama ben her ay böle oluyorum malesef resmen gözüm dönüyo :56::56:
yarım saat karda yürüyüş ve yarım saat evde spor yaptım yedikten sonra bide pişman oluyorum :50::50:

Duyfercigim liste nerde ben goremedim atladimmi acaba?
Hedef kilom simdilk 60 hele 60 i goreyim sonra gelir
Bugun ki menum
Sabah bir dilim kepekli ekmek peynir zaytin domates bir yumurta bir kac kucuk sosis ogle dw bisey yitemedim aksama dogru misafirlikteydim bir tabak makarna uzerine tavuk bunu hic yememeliydim ama mecburen yedim neyse bugun baska bisey yemem artik

hoşgeldin tatlımm aramıza bizim sistem şu
her p.tesi tartı günü
hepimizin hedef kg su varr
öncelik devamlıılk isterizzkaynaşmak samimi bir alan içinn
isteklermizz bir gün önxceki full beslenme tarzın yani gün içinde ne yedinn ne içtinn
ben konu sahibi olaraakk özellikle spor herhangib bir aktivite bekliyorumm illaa paralar verip alet almak zorun değilsin meki çek dans et hopla zıpla ama mutlaka birşeyler isterim
zaten sporsuzz zor kg verirsinnn
sana tavsiyem serpmede olsa oku yazılarımızı haa diyorsan ben pek giremiyorum arada girerimm yine sayfam açık sana yaz oku yorum yap ama liste girmek için devamlıılk şart tatlımm inann zorr listeyi güncellemek karışıkk

analdım cnm... ben spora üşeniyorum zatenn en güzeli dans etmekk saçma sapan hareketler falan hopluyorum zıplıyorum kan ter içinde klaıorum valla:1:
eskiden zayıf oldugum dönemde ben çok oynardım göbecikler atardım o dönem çok zayflamıştım hatta 52kiloya düşmştüm ,gerçi tam çırpı gibi olmuştum zaman da:9:
sen beni listeye al cnm sana zahmett ,hem belki bana bahane olur emegini boşa çıkarmıyım die daha bi özen gösteririm.. günlerdir oynayayım diorum üşengeçlikten ayaga kalmıorum nerdeyse,sadece yemek ye yatt tatil yaramadı bana..
birazdan tartılır kilomu sölerim cnm.. bu akşam da gerçi artık geçti ama en azndan oynayıp hoplarım birazcık :)

bir haftadan fazla var regl olmama ama ben her ay böle oluyorum malesef resmen gözüm dönüyo :56::56:
yarım saat karda yürüyüş ve yarım saat evde spor yaptım yedikten sonra bide pişman oluyorum :50::50:
en kötüsüde ne biliyormusunn birşeyle yapıyorsunn vaktini alıyor mesela yürüyon yadaspor yspıyon sonea 3 dk herşey bitti

Duyfercigim liste nerde ben goremedim atladimmi acaba?
Hedef kilom simdilk 60 hele 60 i goreyim sonra gelir
Bugun ki menum
Sabah bir dilim kepekli ekmek peynir zaytin domates bir yumurta bir kac kucuk sosis ogle dw bisey yitemedim aksama dogru misafirlikteydim bir tabak makarna uzerine tavuk bunu hic yememeliydim ama mecburen yedim neyse bugun baska bisey yemem artik

ilk sayfadaaa cnmmm listedesin sendeee bi kontro let birşey yanlı şyaptıysa düzelteyimm

analdım cnm... ben spora üşeniyorum zatenn en güzeli dans etmekk saçma sapan hareketler falan hopluyorum zıplıyorum kan ter içinde klaıorum valla:1:
eskiden zayıf oldugum dönemde ben çok oynardım göbecikler atardım o dönem çok zayflamıştım hatta 52kiloya düşmştüm ,gerçi tam çırpı gibi olmuştum zaman da:9:
sen beni listeye al cnm sana zahmett ,hem belki bana bahane olur emegini boşa çıkarmıyım die daha bi özen gösteririm.. günlerdir oynayayım diorum üşengeçlikten ayaga kalmıorum nerdeyse,sadece yemek ye yatt tatil yaramadı bana..
birazdan tartılır kilomu sölerim cnm.. bu akşam da gerçi artık geçti ama en azndan oynayıp hoplarım birazcık :)

acele etme cnm bana bilgilerni p.tesi verr emi birazkarışıkk yapmak p.tesi tartılıp yazarsın birde listeye göre bilgilerni verirsin emii
memnun oldumm tanıştığımaa

bn bugun2 tane pogaca yemek zorunda kaldım sırkette yıcek baska bsy yoktu ve bn cok actım cok kotu oldu 360 kalorıymıs ıkısı:S allahtan sbh yedım ama yıne yedım:S:50::47:

kızlar daha önce bi resim yüklemiştim onu silemiyorum nasıl silcem bide son halimin resmini eklicem ama silemediğim için ekleyemiyorum gerçi yüzümde görünmüyo resimde ama benim kızçe istemiyo resmimi paylaşmamı :26::26:

bugünkü. menüm,ac karnina altin cilek
sabah iki fincan kahve,kahvalti yapmadim,
ara ve aksam yemgi bir arada oldu
4 tane köfte. ve bir dilim kepek ekmegi yedim,1 saat yürüdüm,belki bir portakal yerim,
bu arada hafta sonu aldigim 600 gr gitmis :46:

bugünkü. menüm,ac karnina altin cilek
sabah iki fincan kahve,kahvalti yapmadim,
ara ve aksam yemgi bir arada oldu
4 tane köfte. ve bir dilim kepek ekmegi yedim,1 saat yürüdüm,belki bir portakal yerim,
bu arada hafta sonu aldigim 600 gr gitmis :46:

potim ne kadar az yiyosun sen nasıl dayanıyosun bacım ben bugün tozuttum resmen ne bulursam yedim :56:

benimde gözüm dönüyor birkaç gün kala benim 4 gün kaldi, çok gergin, sinirli ve patlamaya hazir bomba gibiyim ya hiç sevmiyorum bu halime, her$ey ve herkes beni siniz ediyor gibi oysa biliyorumki kizacak bir$ey yok ortada :(((

Back
X