Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

selinayy kesinn başlamayıı dşünüyorsann şuan bende başlıyabilirimm
çünküü tekk başına yapınca motive olamıyorumm
senle beraber yediklerimizi yazarsak veririzz inşallahh

tamam canım ben başldım bile üçüncü patatesimi yiyorum...

Gelelimm banaaa neler yaptımmm
Bu hafta bir okadar güzel bir okadarda yorucu hafta olduu
OĞLUM SÜNNET olduu ,misafirlerimm geldii tabikii eymekler falan hazırlandıı vee boğazımıı tuttummu hayır tıtmadım tutamadımmm
ve vermiş olduğumu kilocuğu geri aldımm
geçen hafta 86 gelirkenn şimdii bu saat oldu tartılmadımm
cesaretim yokk çünküü tartılmayaaa
ama birazdan tartılacağımmm

Geçmiş olsunn dileklerinii dileten arkadaşlara çok teşekkür ederimmm

bu sefer dahaa kararlıı bu yoldan kesinliklee vazgeçmeyeceğimmm

mayısa ne kaldıı gerçekten duygununda dediği gibiii

selinay unutmaa bakk birlikte başlayalımm birazdan haşlayayımm patateslerii bende

geçmiş olsun canım.....

dünkü menüm
sabah
yarım porsiyon pastane böreği
3 çatal pasta
1 kutu fanta alakasız bir kavaltı oldu çünki pastaneden alıp sahilde açık havada yedik

ara
1 çay bardağı ev yapımı az şekerli boza
bir avuç sarı leblebi

öğle
yoğurtlu brokoli salatası
bir dilim kepek ekmeği

akşam
2 dilim kepek ekmeği
kapuska
3 çatal pasta
bir tane elmalı kurabiye
şekersiz çay

2 fincan telk şekerli neskafe
2 fincan elma çayı
1 litreden fazla su
45 dakika parktaki spor aletlerinde oynamaca çokkk zevkliydi havalar düzelince hergün giderim :8::8:

güzel ya beğendim menünü kahvaltıdaki kaçamağı brokoli ile telafi etmeye çalışmışsın..

gunaydın kızlarrrr.r
kilo verenleri tebrik ediorum, koruyan arkadasları da tabiii... benim gibi alanlara da darısı basımıza dıorum :))))
aslında haftalık bakarsak almamısım, ama gunluk tartılıorum ben 69.1 idim carsamba gunu, sonra oruc tutmaya basladım 71 oldum sonra 70 oldum :))) neyse bugun 69.3 kg yum. gecen haftadan bu yana 300 gr eksik cok sükür.. aldım mı verdımmı sız karar verin :)))
benim coook ev işim var bugun kızlar. müziği açıp deli gibi oynaya oynaya iş yapıciğim :))) kızımla tabi :)) basımda beklio, parmagımdan cekıp goturmek ıstıo kızlar. gittim ben

dünkü iftar menüm: 2 kepçe corba
4-5 yemek kasıgı sebzelı tavuk sote, 2-3 catal pilav, 3 catal pasta
sahur yapmadım dunde bugunde.
bu aksam : tarhana veya domateslı arpa sehrıye çorbası
kabak yemegi, salata

canım ya 300 gr.da olsa verdiğine çok sevindim ama anladığım kadarıyla senin bağırsaklarında bir sorun var,bağırsak çalıştırıcı şeyleri denesene kuru kayısı erik felan işe yarıyo bazen,valla portakal bende çok işe yarıyo...

dünkü menüm
sabah
yarım porsiyon pastane böreği
3 çatal pasta
1 kutu fanta alakasız bir kavaltı oldu çünki pastaneden alıp sahilde açık havada yedik

ara
1 çay bardağı ev yapımı az şekerli boza
bir avuç sarı leblebi

öğle
yoğurtlu brokoli salatası
bir dilim kepek ekmeği

akşam
2 dilim kepek ekmeği
kapuska
3 çatal pasta
bir tane elmalı kurabiye
şekersiz çay

2 fincan telk şekerli neskafe
2 fincan elma çayı
1 litreden fazla su
45 dakika parktaki spor aletlerinde oynamaca çokkk zevkliydi havalar düzelince hergün giderim :8::8:

kızma ama biraz alaksız olmuş canım.....

gunaydın kızlarrrr.r
kilo verenleri tebrik ediorum, koruyan arkadasları da tabiii... benim gibi alanlara da darısı basımıza dıorum :))))
aslında haftalık bakarsak almamısım, ama gunluk tartılıorum ben 69.1 idim carsamba gunu, sonra oruc tutmaya basladım 71 oldum sonra 70 oldum :))) neyse bugun 69.3 kg yum. gecen haftadan bu yana 300 gr eksik cok sükür.. aldım mı verdımmı sız karar verin :)))
benim coook ev işim var bugun kızlar. müziği açıp deli gibi oynaya oynaya iş yapıciğim :))) kızımla tabi :)) basımda beklio, parmagımdan cekıp goturmek ıstıo kızlar. gittim ben

dünkü iftar menüm: 2 kepçe corba
4-5 yemek kasıgı sebzelı tavuk sote, 2-3 catal pilav, 3 catal pasta
sahur yapmadım dunde bugunde.
bu aksam : tarhana veya domateslı arpa sehrıye çorbası
kabak yemegi, salata

vermişsin canım sen tartıya bak hehehe....

kızlar sabah kahvaltısında 2 yumurtalı bol acılı melemen yedim akşamada bir kase çorba içerim bugünkü menüm bu

öyle bir geçer zamanki dizisinden çekim kıyafetlerindeki resmim bunun üstüne bir 4 kilo ekleyin o kadarım işte:(Eki Görüntüle 340996

Valla 4 kilo da eklesen oldukca incesin ve hossun canim

kızlar nerdesiniz yahu kımsecıkler yok yıne canım sıkıldı karnım acıktı usengeclıgım tuttuuu kalkıp yemek yemek zor gelıyor ama karnımdakı seslerı duysanız kacarsınz:52:

minnak senin bebeğinn hangi ay doğumluuu
2010 aralık tatlım

canım ya 300 gr.da olsa verdiğine çok sevindim ama anladığım kadarıyla senin bağırsaklarında bir sorun var,bağırsak çalıştırıcı şeyleri denesene kuru kayısı erik felan işe yarıyo bazen,valla portakal bende çok işe yarıyo...
ya normalde de 2 gunde bır cıkardım ama simdi 3-4 gunu buluo. az yıyorum dıyemı bılmıorum. kuru kayısı denıyım var evde. :34:

kızlar yoruldum yaa :) saat 11 de mutfağa girdim çıkamadım hala :):) tüm dolaplar beyaz eşya halı cam duvar buzdalobını boşalttım derindondurucuyu boşalttım erinmeden dolaplarda ne kadar bardak tabak kaşık leğen ne varsa hepsini elimde yıkadım niyemi ? saat 10 30 gibi komşum poğaça getirmiş minik minik bi tanesini yedim aldığım kaloriyi yaktımmı acaba

Son düzenleme:
pasacık erkeklıge adım attımı ben gecen gun gıremedım 3 gun kadar kacırmısım orayı allah damatlıgınıda gormeyı nasıp etsın canım inş..:9:

aminn gamzecimmmm
az önce doktordan geldimmm iyileşmişş
katron yhağı sürün dedilerrr
ama daha tamm iyileşmedii tabikidee

kızlar sabah kahvaltısında 2 yumurtalı bol acılı melemen yedim akşamada bir kase çorba içerim bugünkü menüm bu

öyle bir geçer zamanki dizisinden çekim kıyafetlerindeki resmim bunun üstüne bir 4 kilo ekleyin o kadarım işte:(Eki Görüntüle 340996

yine bilee zayıfısınn benn dombiliyimm bir görsenizzz off uffff yaaa

flim çekimlerinii seyretmeyemii gitmiştiniz

Birazdann yürüyüşede çıkacağımm kesinn
bu sefer kesinn kararr verdimmm
herzaman kararr veriyordumm satende amaa birşekilde bozuyordumm
kızkardeşimm resmenn yalvardıı abla ne olur ver diyeee
çünküü yaza düğünüü varrr güzel ol diyorrr
en çokta kızımınn 23 nisan gösterisii olabilirr okula zayıf gitmek istiyorumm
tanıştığımm veliler benii zayıfkenn görmüşlerdii

ben geldimm mutfak perdeleri dolapları,ütü ,süpürge,çamaşır katlamaa yer silme .banyo tuvalet derken bittimm hanımlarr biraz dinlenip direk spora çıkcamm , hapa rahmen kg vermem şart

yemek yemeye üşenilirmi hiç kıs...
ayy keske hep boyle bi usengeclık olsa sekerım ne iyi olurdu:33::33:
kızlar yoruldum yaa :) saat 11 de mutfağa girdim çıkamadım hala :):) tüm dolaplar beyaz eşya halı cam duvar buzdalobını boşalttım derindondurucuyu boşalttım erinmeden dolaplarda ne kadar bardak tabak kaşık leğen ne varsa hepsini elimde yıkadım niyemi ? saat 10 30 gibi komşum poğaça getirmiş minik minik bi tanesini yedim aldığım kaloriyi yaktımmı acaba

yakmıssın dır canım oyle dusun oyle olsun sefamız olsun :32::32:

güzel ya beğendim menünü kahvaltıdaki kaçamağı brokoli ile telafi etmeye çalışmışsın..
saol canım evet sabahki yediklerimi kurtarmak için öğle akşam sebze yedim
kızma ama biraz alaksız olmuş canım.....

vermişsin canım sen tartıya bak hehehe....

yooo hiç kızmadım canım sen benim diyetten önce yediklerimi bir görseydin bu neki

Son düzenleme:
Iyi aksamlar kac gundur giremedim siteye daha dogrusu girdim ama yazi yazamadim oglum saolsun cok yaramaz hic durmuyor neyse gelelim asil meseleye :
Bugun tartildim
Gecen haftakil kilom:91,6
Bu hafta:90,5
Hedef kilom:80
Dun yediklerim
Sabah
Bir kasarli pide ama cok buyuk degil
Aralarda meyve
Ikindi
Kumpir yedim
Bugun de detoks a basladim su ayranli nohutlu bi corba var ondan

huuuuuuu bildirim yapyanlarrr

hanımlar yaa böyle geliyorlar bende katılcam deyip bir daha gelmiyorlar sinir oluyorummm yaaa
tekrar yazıyorum LÜTFENN İSMİNi YAZDIRIP KAYBOLCAKSANIZZ benide kabul edin ismim yazın demeyin gelin yazın ama listeye ekleyin demeyinn baız arkadaşlarımm beni adAM YERNİE KOYUP ÖZELDEN GİREMİCEM ŞU NEDENLE DİYip ÇOK TŞK EDİYORUM ONLARA AMA BAZILARI KAYBOLUYORLARR artık daha fazla seçici olcam özelden msj atıp mazeret bildirmeyni 1 haftada silcem eskiden 2 hafta bekliyordummm

Back
X