Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

yok cnm ne seyretmesi üzerimdeki kıyafetten anlamıyon mu 70 lerin dönemi oyunculuk yapıyorum arada ihele ayaklarıma bak bütün gün ayakta durmaktan davul gibi olmuş ayakkabıdan fırlayacak nerdeyse:D

aslında öylede soracaktımm amaa o filmii fazla izlemeyince tanıyamadımm
hangii roldesinn canımm bu aradaa ünlüü bir arkadaşımızz varr topiğimizdeee
tanıştığıma sevindimm

valla diyorum ama bi komşum var diyoki o bende diyete girince sürekli bişiler getirir kendi yapamıyor diyet 95 kilo kıskançlığından getirir diyor :1::1::1:

canım ben bunları her hafta düzenli olarak yaparım geçen hafta koltukları halıları falan silmiştim bugün yetiştiremedimde onlarıda yarın yapıcam titizim biraz ama kızımdan sonra daha çok arttı her yer el izi olyor bişiler dökülüyor sinirlerim bozuluyor :) en sevdiğim koku domestos kokusu :):) (kocam umutsuz ev kadınlardaki nermine benzetiyo beni :1::1::1: saçımın rengide aynı :):)
cnm koltuklar nasıl kuruyor peki
QUOTE=feslege_n;23007131]hergün
1 de evi toparlar makineleri çalıştırır tuvalete domestos döküp yatarım sabah 7 de kalkarım kahvaltı hazırlarım çay falan derken 8 de eşimi gönderirim bulaşık makinesini boşaltıp mutfağı toplarım sonra çamaşırlarımı sererim yatakları toplarım kızımın üstünü değiştirir saçını tararım sonra evi süpürürüm pc ye bakarım biraz kahvemi içerim evi silip toz alırım 10 gibi işim biter 2 haftadır gitmiyorum ama tekrar başladım 1 saat kuran dersine gidiyorum yan apartmana sonrada akşam yemeği falan işte :)

haftada
rutinlerim vardır bi gün çekmeceleri dolapları üstten düzeltirim karışıklık varsa 10 dk falan
nevresimleri değiştirirm
halı koltuk kanepe üstten silerim hani öyle deli gibi silmem
benim salon halılarım sakallı ip gibi kaldırmak kolay oluyor ama oturma odamınki çok ağır yarısıda koltukların altında onu ara sıra kaldırırım mutfakta halı kullanmıyorum :) kilim aldım arada makineye atıyorum :) diğer odalarınkide hep ortada küçük halılar kaldırıyorum ama hergün değil haftada 15 de :)
ütü yaparım

2 haftada
banyoyu komple ciflerim tavana kadar
mutfağımı çeker temizlerim

her ayrıntıya girmesemde çoğunlukla böyle benim iş düzenim :) ha bazen aksar bazen hastalanırım bazen gezmeye giderim ama genel olarak yapmaya çalışırım

yani bende önceden yoktu bu kadar ama doğum yapıp işi bırakınca böyle oldum :):)

bide annem derki bi işi yaptım yapacam diye düşüşnme hemen kalk yap kafan rahatlasın der evi düzensiz insanların psikolojileride düzensiz olur der çünkü akılları banyodaki çamaşırda karışık dolaplarda kirli yerlerde koltuklarda olur sonrada sıkıldıkça sıkılırlar der[/QUOTE]

valla bravo nediyimm annende çok haklı bende oturdukça otururum o yüzden kalkarım birden ve bir işi bıralkmadan oğlum ağlasada o iş bitcekk öyle ilgilencem atıyoum çamaiır kALIYORUM 2-3 TANE KALMIŞ KATLANCAK oğlum ağlıyor o bitcek oğlumla öyle ilgilrncem tabi olağan üstü bir durum yoksaa ,bende makinaları gece 10 dan sonra yıkarım hem elektrik açısından en ekonomik hemde sabaha kolay oluyorrr.amaişte bu evde hiç bir şey yapASIM gelmiyor hanımlarr biz idareten bir evdeyiz bir yatka odası bir salon kullnıyorum diğer odayı kiler gibi açlımAMIŞ koli ve oğlumun odası var parçalı haliyle kurdurmadım kismetse bu yıl evim bitcek satıp daha merkezden ev alcam dua edin banaa kızlar yeni evime yeni eşyaa alcam evdeki herşeyyin ömrü bitti dua ediyorum yeni evime taşınmadan bozulmasınlar kırılmasınlar diyee.hani ev vardır eşya vardır gösterir kendini yaparsınn değer yaptıığna :((( ama yinede hijyen adına fazlasıyla yapıyorum bende koltuk ayda silerim ne yalan söyletim haa kuruyacağını bilsem 10 günde bir silerim zor kuruyorrr tek oda malumm o yüzden ayda yapıyorum
bugünkü menüm

sabah yarım yumurta 1 dilim ekmek 1 kk peynir
ara 1 küçük ev poğaçası
öğlen 3 kaşık kuru fasülye 1 dilim ekmek 2 havuç
akşam 1 kase yoğurtlu brokoli 3 kaşık melemen 1 büyük dilim ekmek 1 kk peynir (kahvaltı gibi bişi oldu ):)

akşam kayınvalidemlere gittik kayınbabam şehir dışındaydı gelirken yoldan ben çok seviyorum diye güllüoğlundan baklava almış 1 dilim mecburiytten yedim gerçekten hiç canım istemiyodu zorla yedim ve şimdi açayip midem ağrıyor ilaç içtim:(

3 lt su içtim
1 türk kahvesi
3 bardk çay
yaklaşık 6 saat tempolu :):)ev işi yaptım

tebriklerr cnmm adam okadar getirmiş iyi etmişsinnn
selam kizlar ya ugrayamadim kusura bakmayin, evi yeniliyoruz birkaç gündür bazi mobilyalari degi$tirdik bazilarinin yerini degi$tirdik, odalar boyandi halada bitmedi ev tam tamir halinde heryer berbat! ak$am okuldan geldim lahana çorbam bitmi$ti göya çorba yapacaktim, ama geldim eve hiç oturmadan i$ güç derken, ak$am yemegini annemle hazirladik geçte olsa ve ben ondan yedim, yemegimizi yemeden misafir geldi! o pisligin içine ve onlarlada bir$eyler ati$tirdim açtim çünkü.
Annem kizdi dediki birkaç gün diyet miyet yapma hiç halin yok o kadar temizligi kim yapacak, kadin hakli zaten gün boyu hiç yardim edemiyorum ak$amda kendimemi yemek yapayim annememi yardim edeyim bilemedim, bu yüzden bu hafta az çok diyeti birakiyorum :(( bir türlü nasip olmadi $u lahana diyetini bitirmek!

leyyam sana kıyamıyorum bırak şu lahanayı başka yöntem bul kuzumm evdeki yeni değişikliklerr hayırlı olsunn kız sen böyle okul diyonyaa seni küçük bir kızçocuğu olarka hayal ediyorum kardeşim gibi:))) yaş kaçtı senin

Son düzenleme:
hergün
1 de evi toparlar makineleri çalıştırır tuvalete domestos döküp yatarım sabah 7 de kalkarım kahvaltı hazırlarım çay falan derken 8 de eşimi gönderirim bulaşık makinesini boşaltıp mutfağı toplarım sonra çamaşırlarımı sererim yatakları toplarım kızımın üstünü değiştirir saçını tararım sonra evi süpürürüm pc ye bakarım biraz kahvemi içerim evi silip toz alırım 10 gibi işim biter 2 haftadır gitmiyorum ama tekrar başladım 1 saat kuran dersine gidiyorum yan apartmana sonrada akşam yemeği falan işte :)

haftada
rutinlerim vardır bi gün çekmeceleri dolapları üstten düzeltirim karışıklık varsa 10 dk falan
nevresimleri değiştirirm
halı koltuk kanepe üstten silerim hani öyle deli gibi silmem
benim salon halılarım sakallı ip gibi kaldırmak kolay oluyor ama oturma odamınki çok ağır yarısıda koltukların altında onu ara sıra kaldırırım mutfakta halı kullanmıyorum :) kilim aldım arada makineye atıyorum :) diğer odalarınkide hep ortada küçük halılar kaldırıyorum ama hergün değil haftada 15 de :)
ütü yaparım

2 haftada
banyoyu komple ciflerim tavana kadar
mutfağımı çeker temizlerim

her ayrıntıya girmesemde çoğunlukla böyle benim iş düzenim :) ha bazen aksar bazen hastalanırım bazen gezmeye giderim ama genel olarak yapmaya çalışırım

yani bende önceden yoktu bu kadar ama doğum yapıp işi bırakınca böyle oldum :):)

bide annem derki bi işi yaptım yapacam diye düşüşnme hemen kalk yap kafan rahatlasın der evi düzensiz insanların psikolojileride düzensiz olur der çünkü akılları banyodaki çamaşırda karışık dolaplarda kirli yerlerde koltuklarda olur sonrada sıkıldıkça sıkılırlar der

Bende kendimii anlatayımmm
Annen çok doğru söylemişş,benimde ev pisse yapamamışsamm birşeylerr aklımdan çıkmazzz ,daha asabi olurumm ,hayattan bezmişş gibiii
temizlediğim günn çok mutlu hissederimmm kendimii sankii herşeyy çokk güzel olurrr
Ama iştee bazenn amann boşver sonra yaparımm deyincee ev çok dağılıyorr ,nerden başlayacağımıı bilemiyorumm bu seferr
bide benn diyelimm vitirinii siliyorumm oan aklıma çekmece geldii gidipp oraya başlıyorumm orası kalır yarımmm bazen böyle saçmalıklarım vardırrr
mutfağıı 15 günde bir bende dışlarınıı silerimm el izii olduğu içinn
benim mutfakk beyz lakee ve çok el izi yapıyorr 1 yıl olacakk yapıldığıı ama çok yorduu benii
temizleyince oh mis gibii oluyor amaa temizliğii çok zorrr
eskiden her hafta pazartesi halılar kalkardıı siler gerii yerleştirirdimmm
ama şimdii yapamıyorummm ayda 1 kalkarsa ona şükrediyorummm
akşamdan evi düzleyip yatmakta çok önemliii
ben topluyorumm arkam:37::37:dam 3 sıpa dağıtıyorr

günaydınnnn hanımlarrrrrrr günümüzaydın olsun hayırlı olsunn inşallahh

dünkü menüm:
aç karnına form çayı
sabah liht üçgen peynir
2 tane annemin yaptığı küçük poğaça
yarın çay bardağı ayran
1 tane çeri domates

öğle: muz-yeşil elma
ara- yeşil elma
ara: sütsüz şekersiz nescafe
akşam : meyva salatası

1.5 su
ev temizliği ütü
35 dk eliptik

elmadiyetinde değilimm sadece şöyle bir hafta planlıyorum malum hafta sonu biraz kaçamak oluyor p.tesileri temizlik günüm birşeyler hazırlamayafırsat bulamıyorum hemde hafta sonunu dengelemek için
p.tesileri kahvaltı+meyva tüm gün
salı köfte günüm ızgara bol yeşililikle (dün kıymaları harçladım 4 tane porsyonlara ayırdım 2 oğluma 2 bana difrize kaldırdımm)
çarşamba sebze günü haşlama tarzı
perşembe tavuk günü (yine aynı yöntem 4 tane olarak ayırdım difrize attım ızgara oalrak yapcam)
cuma serbest ister salata ister meyvaa

kızlar malum hapa başladım iştah o biçimm bende kendmi o noktada buluyorum çokşükür engelliyorum bende önüne geçmek için bir sürü elma yuıkadım kaseye koydum göreceğim yere koydum oturduğum odada canım birşeyler istedikçwe gidip oınu yiyiyorumm

evet hanımlar benn kg güncellemesi yapmaya gidiyorum lütfennn gün için kontrol edinnn sorun olmasın sonraaa

Son düzenleme:
Bende kendimii anlatayımmm
Annen çok doğru söylemişş,benimde ev pisse yapamamışsamm birşeylerr aklımdan çıkmazzz ,daha asabi olurumm ,hayattan bezmişş gibiii
temizlediğim günn çok mutlu hissederimmm kendimii sankii herşeyy çokk güzel olurrr
Ama iştee bazenn amann boşver sonra yaparımm deyincee ev çok dağılıyorr ,nerden başlayacağımıı bilemiyorumm bu seferr
bide benn diyelimm vitirinii siliyorumm oan aklıma çekmece geldii gidipp oraya başlıyorumm orası kalır yarımmm bazen böyle saçmalıklarım vardırrr
mutfağıı 15 günde bir bende dışlarınıı silerimm el izii olduğu içinn
benim mutfakk beyz lakee ve çok el izi yapıyorr 1 yıl olacakk yapıldığıı ama çok yorduu benii
temizleyince oh mis gibii oluyor amaa temizliğii çok zorrr
eskiden her hafta pazartesi halılar kalkardıı siler gerii yerleştirirdimmm
ama şimdii yapamıyorummm ayda 1 kalkarsa ona şükrediyorummm
akşamdan evi düzleyip yatmakta çok önemliii
ben topluyorumm arkam:37::37:dam 3 sıpa dağıtıyorr

karabiberim sen 3 çocukla bu kadarını yapman bile büyük birşeyyy taktir edilcek birisin gıpteyle bakıyorum sanaa amaaaaaaaaaa kg olarakk aynı şeyleri düşünmüyorum o kadargüzelsinkii harcıyorsun kendinii arkadaşım dost acı söylerrr o kg gitsinn varya o 3 çocuğın ablasdı teyzesi gib olcannn

karabiberim sen 3 çocukla bu kadarını yapman bile büyük birşeyyy taktir edilcek birisin gıpteyle bakıyorum sanaa amaaaaaaaaaa kg olarakk aynı şeyleri düşünmüyorum o kadargüzelsinkii harcıyorsun kendinii arkadaşım dost acı söylerrr o kg gitsinn varya o 3 çocuğın ablasdı teyzesi gib olcannn

ahh duygumm ahhh çok doğruu söylemişsinn canımmm kilo hakkında söylediklerinnnde haklısınn
senn benim şimdikii halimii görsenn şaşırırsınn ama hayatta koyamammm benn bile ürktümm yanii görünceeee
bu arada çok teşekkür ederimm canımmm sende çok güzelsinnn
hergünn yeniden başlıyorumm diyete ,bir bakmışımm bozmuşumm
şimdii eski benn olsaydımm kaç kilo vermiştimm ama azimmi kalmamışş boşvermişlikmii blmiyorummm
ama kararlıyımmm bu sefer yine kesin olacakkk
inann polonyayaa gittiğimdede böyle şişko gittimm
vee 2 yıll türkiyeyee gelmedimmm
geldiğimm 57 kilo olmuştummm ve gören şok oluyorduu beniii
hatta bir anımıı anlatayım sanaa
kayınvalimdelerdeyizz bir tane teyzee var eşimin akrabasııı
benn hoşgeldinn teyze deyipp elinii öptümmm
kadınn benii şişko halimle beklediği içinn kayınvalideye diyorkii
leylaa hanii seninn büyükk gelin nerde gelmedimii diyorrr
kayınvalimdemdee işte öptüü ya senii dedii kadınn şok geçirdii nerdeyseee

dünkü menüm:
aç karnına form çayı
sabah liht üçgen peynir
yarın çay bardağı ayran
1 tane çeri domates

ara- yeşil elma

1.5 su
ev temizliği ütü
35 dk eliptik

elmadiyetinde değilimm sadece şöyle bir hafta planlıyorum malum hafta sonu biraz kaçamak oluyor p.tesileri temizlik günüm birşeyler hazırlamayafırsat bulamıyorum hemde hafta sonunu dengelemek için
salı köfte günüm ızgara bol yeşililikle (dün kıymaları harçladım 4 tane porsyonlara ayırdım 2 oğluma 2 bana difrize kaldırdımm)
perşembe tavuk günü (yine aynı yöntem 4 tane olarak ayırdım difrize attım ızgara oalrak yapcam)

kızlar malum hapa başladım iştah o biçimm bende kendmi o noktada buluyorum çokşükür engelliyorum bende önüne geçmek için bir sürü elma yuıkadım kaseye koydum göreceğim yere koydum oturduğum odada canım birşeyler istedikçwe gidip oınu yiyiyorumm

evet hanımlar benn kg güncellemesi yapmaya gidiyorum lütfennn gün için kontrol edinnn sorun olmasın sonraaa

duygucumm benim beslenmee şeklimde bununn gibii olacakk
dünn sadecee 3 tane haşlanmışş pataes yedimm
bu arada 88.1 den kurtulmuşum yanii çok sevindimm sen öyle yazkii dahaa hırs yapayımm
bugünn sebze günüüü
yarınn sadece haşlanmışş et
4ncü günn meyve
ve son günde yoğurt yiyeceğimm sadecee

ama yaaaaaaaa hafta sonuu köye gideceğizz kayınvalimdelereee
kadında güzel yemek yapıyorr
göçmenn ekmeklerii sıcak sıcakkk
birde ekmeğii keserle sobada ısıtıp yağ tuz toz biber atarlar üstünee
kesinn yaparlar soba yandığıı içinn inşlah dayanırımm

Gunaydin guzel bayanlar bugun tarti beni de mutlu etti kacamaksiz bir haftanin ardindan 69.5kg olmusum yani 2.5999 gr vermisim kendimi cok iyi hissediyorum
Dunki menum
Sabah iki dilim ekmek arasi tost bir yumurta
oglen bir kase yulaf kepekli yogurt
Aksam firinda balik patates ve salata
Her sabah sirkeli su ...bu sirke cildimi cok guzellestirdi renk geldi yuzume
Duyfercigim liste yapiyormusun haftanin birincileri filan yapsan daha mi motive oluruz ne dersin
Marta kadar 60 a inersem degmeyin keyfime

Gnaydin kizlar haftaya kotu basliyorum 1 kilo artis var 71.5 olmusum

tatlım geçen hafta 69,5 demişsin bu hafta 1 kg aldım demişsin yani 70,5 olman lazım sen 71,5 demişsin 2 kg mu 1 kgmu aldınnnn ?????

tatlım geçen hafta 69,5 demişsin bu hafta 1 kg aldım demişsin yani 70,5 olman lazım sen 71,5 demişsin 2 kg mu 1 kgmu aldınnnn ?????

Bir kilo canim cepten yazdigim icin tuslar cok kucuk farketmemisim sorry yemeden de alindigini kanitlamis oldum normal yeme sekline gectim sadece dikkat ediyorum ekmek ve turevlerini yemiyorum faazla normal tencere yemeklerini yedim bakalim bu hafta ne olacak sonuc vallahi diyet yap boz artik metabolizma da direnc sagladi galiba

günaydın azimli arkadaşlarım

temiz titiz arkadaşlarım benim

dünkü menümü yazayım

sabah

1 dilim kepek ekm
1 yumurta
1 dilim peynir 5 zeytin
3 banım pekmez

ara

nescafe

öğle

3 kaşık pırasa
1 bardak az şekerli erik suyu

ara

nescafe
yarım elma
3 eti form

akşam

1 kaşık taze fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
1 bardak erik suyu

ara

1 tane az şekerli şekerpare

Dünkü menümmm

Sabah 1 tane türk kahvesi

ara suu

öğlen 1 patates

ara nescafe

akşam 1 patates

ve 1dilim salam yedimm

Bir kilo canim cepten yazdigim icin tuslar cok kucuk farketmemisim sorry yemeden de alindigini kanitlamis oldum normal yeme sekline gectim sadece dikkat ediyorum ekmek ve turevlerini yemiyorum faazla normal tencere yemeklerini yedim bakalim bu hafta ne olacak sonuc vallahi diyet yap boz artik metabolizma da direnc sagladi galiba

70,5 olarak yazıyorum

leyyam sana kıyamıyorum bırak şu lahanayı başka yöntem bul kuzumm evdeki yeni değişikliklerr hayırlı olsunn kız sen böyle okul diyonyaa seni küçük bir kızçocuğu olarka hayal ediyorum kardeşim gibi:))) yaş kaçtı senin

biraktim canim :) 5 günde 5 kilo diyetine ba$ladim bugün, te$ekkür ederim henüz bitmedi evin bazi yerleri in$aat gibi :(
ya ya$im küçük degil 23 ya$imdayim ama biraz fazla okudum saniyorum yani okula devam ediyorum $u an master yapiyorum bu ya$ima geldim hala bitmedi

dünkü menüm:
aç karnına form çayı
sabah liht üçgen peynir
yarın çay bardağı ayran
1 tane çeri domates

ara- yeşil elma

1.5 su
ev temizliği ütü
35 dk eliptik

güzel bir diyette benziyor canim

duygucumm günaydınnnnnn

günaydın tatlımmm yeni görüyommm

duygucum inşallah canımm herşey gönlünce olsun

sağ ol canım hepimizininşallah
ahh duygumm ahhh çok doğruu söylemişsinn canımmm kilo hakkında söylediklerinnnde haklısınn
senn benim şimdikii halimii görsenn şaşırırsınn ama hayatta koyamammm benn bile ürktümm yanii görünceeee
bu arada çok teşekkür ederimm canımmm sende çok güzelsinnn
hergünn yeniden başlıyorumm diyete ,bir bakmışımm bozmuşumm
şimdii eski benn olsaydımm kaç kilo vermiştimm ama azimmi kalmamışş boşvermişlikmii blmiyorummm
ama kararlıyımmm bu sefer yine kesin olacakkk
inann polonyayaa gittiğimdede böyle şişko gittimm
vee 2 yıll türkiyeyee gelmedimmm
geldiğimm 57 kilo olmuştummm ve gören şok oluyorduu beniii
hatta bir anımıı anlatayım sanaa
kayınvalimdelerdeyizz bir tane teyzee var eşimin akrabasııı
benn hoşgeldinn teyze deyipp elinii öptümmm
kadınn benii şişko halimle beklediği içinn kayınvalideye diyorkii
leylaa hanii seninn büyükk gelin nerde gelmedimii diyorrr
kayınvalimdemdee işte öptüü ya senii dedii kadınn şok geçirdii nerdeyseee

valla cnm istersen yaparsın güzel kız kıymetini bil emin ol bende zorlanıyorumm ama çok fena gaza getirdimkendimi minicik hap beni şişmanlatamz diyee
duygucumm benim beslenmee şeklimde bununn gibii olacakk
dünn sadecee 3 tane haşlanmışş pataes yedimm
bu arada 88.1 den kurtulmuşum yanii çok sevindimm sen öyle yazkii dahaa hırs yapayımm
bugünn sebze günüüü
yarınn sadece haşlanmışş et
4ncü günn meyve
ve son günde yoğurt yiyeceğimm sadecee

ama yaaaaaaaa hafta sonuu köye gideceğizz kayınvalimdelereee
kadında güzel yemek yapıyorr
göçmenn ekmeklerii sıcak sıcakkk
birde ekmeğii keserle sobada ısıtıp yağ tuz toz biber atarlar üstünee
kesinn yaparlar soba yandığıı içinn inşlah dayanırımm
cnm elbet yicennn ama az yee sonuçta illaa hepsini yemek zorunda değilsinn erken yee geç yeme sorun olmazz
günaydın azimli arkadaşlarım

temiz titiz arkadaşlarım benim

dünkü menümü yazayım

sabah

1 dilim kepek ekm
1 yumurta
1 dilim peynir 5 zeytin
3 banım pekmez

ara

nescafe

öğle

3 kaşık pırasa
1 bardak az şekerli erik suyu

ara

nescafe
yarım elma
3 eti form

akşam

1 kaşık taze fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
1 bardak erik suyu

ara

1 tane az şekerli şekerpare
günaydınnn tebrikler menü iyi de suu ve aktivitwe varmııı ???
Dünkü menümmm

Sabah 1 tane türk kahvesi

ara suu

öğlen 1 patates

ara nescafe

akşam 1 patates

ve 1dilim salam yedimm

su varmı birde bitkli çayı içmiyormusun hiçç

kızlar kontrol edin lütfennnn kg bildirimleri yaptımmmmmm güncelledimmm

bu hafta silincek zeyynebim var kendisi 2 haftadır yok birşey demediii bugün beklicemm yarın olmaz silcem
bu hafta girmeyen ve bildirim yapmayan blackswann onuda haftaya girmezse silcem onun dışında sorun yokk

tugkayy geçen hafta 69,500 yazmıştım bu hafta 69 aynı demişsinn bana göre 500 gr vermişsin ama benmi hata yaptımmm

Merhabalar,

Yeni takibe başladım sizleri fakat arkadaşımız öğlen ve akşam patates yediğini yazmış,patatesin fazlası zararlı değil mi ,yani diyet için pek de uygun değil :(

Back
X