Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlarr merhabaa

duygucum eline sağlık liste tamam :)

senin ev koşullarında senin o kadar iş yapman normal canım her yer kutu insanın canı istemezki
ama ben yapmayım diyemiyorum benim mobilyalarım hep siyah mesela toz alırken gardolabın içini silmezsem kıyafetlerim tozlu oluyor yani siyah mobilya başa bela ama ben çok seviyorum :):)

kafam hiç çalışmıyo sanki, bugün :):) 1 dilim baklava beynimi yedi yahu :1::1::1::1: sabah kalktım elim yüzüm şişmiş regl dönemindeyim ondanmı yoksa baklavamı yaptı bilemedim :):) işlerimi bitirdim kahvemi içiyorum kafam biraz çalışmaya başladı sanki :1::1::1::1::1:

duygucumm benim beslenmee şeklimde bununn gibii olacakk
dünn sadecee 3 tane haşlanmışş pataes yedimm
bu arada 88.1 den kurtulmuşum yanii çok sevindimm sen öyle yazkii dahaa hırs yapayımm
bugünn sebze günüüü
yarınn sadece haşlanmışş et
4ncü günn meyve
ve son günde yoğurt yiyeceğimm sadecee

ama yaaaaaaaa hafta sonuu köye gideceğizz kayınvalimdelereee
kadında güzel yemek yapıyorr
göçmenn ekmeklerii sıcak sıcakkk
birde ekmeğii keserle sobada ısıtıp yağ tuz toz biber atarlar üstünee
kesinn yaparlar soba yandığıı içinn inşlah dayanırımm

Allahıııımmmm ben olsam dayanamam
ekmeklerı kızartıp ustune tereyag bıde tuz bıber ohhhhh butun ghun yıyebılırım yani :D
o yuzden ben boyle seylerden uzak duruorum, annemlere ananemlere gıtmıorum....

biraktim canim :) 5 günde 5 kilo diyetine ba$ladim bugün, te$ekkür ederim henüz bitmedi evin bazi yerleri in$aat gibi :(
ya ya$im küçük degil 23 ya$imdayim ama biraz fazla okudum saniyorum yani okula devam ediyorum $u an master yapiyorum bu ya$ima geldim hala bitmedi

güzel bir diyette benziyor canim
kardeşim sayılırsınnn tebrik ederim okul hayatındaa başarılar dilerimmm

merhabalar,

yeni takibe başladım sizleri fakat arkadaşımız öğlen ve akşam patates yediğini yazmış,patatesin fazlası zararlı değil mi ,yani diyet için pek de uygun değil :(

hoşgeldinnn arkadaşımız 5 günde 5 kg diyetini yapıyor bugün haşlanmışpatates günü
günaydın potimmmmmmm
kızlarr merhabaa

duygucum eline sağlık liste tamam :)

senin ev koşullarında senin o kadar iş yapman normal canım her yer kutu insanın canı istemezki
ama ben yapmayım diyemiyorum benim mobilyalarım hep siyah mesela toz alırken gardolabın içini silmezsem kıyafetlerim tozlu oluyor yani siyah mobilya başa bela ama ben çok seviyorum :):)

kafam hiç çalışmıyo sanki, bugün :):) 1 dilim baklava beynimi yedi yahu :1::1::1::1: Sabah kalktım elim yüzüm şişmiş regl dönemindeyim ondanmı yoksa baklavamı yaptı bilemedim :):) işlerimi bitirdim kahvemi içiyorum kafam biraz çalışmaya başladı sanki :1::1::1::1::1:

:9: :9: Kahve aç karnına nasıl içiyorsunn mideni delcenn bendesiyah seviyorumm evimi kompkwe siyah beyaz istiyorum bendee
allahıııımmmm ben olsam dayanamam
ekmeklerı kızartıp ustune tereyag bıde tuz bıber ohhhhh butun ghun yıyebılırım yani :d
o yuzden ben boyle seylerden uzak duruorum, annemlere ananemlere gıtmıorum....

offfffff minnak ne yaptın be kuzummmmmmmmm hayali bile güzelll

günaydınn
duygucum liste güzel olmuş ellerine sağlık

dünkü memüm
sabah birdilim beyaz ekmek
bir parça kaşar peynir domates zeytin
tek şlekerli çay

ara
2 tane patates haşlama

öğle
2 dilim kepek ekmeği
kapuska

akşam
2 küçük zeytinyağlı biber dolması
6 7 tane sarma
küçük bi kase yoğurt

3 parça bitter çukulata
2fincan tek şekerli neskafe
3 fincan elma çayı
1 buçuk litre su
15 dakika evde spor

günaydınn
duygucum liste güzel olmuş ellerine sağlık

dünkü memüm
sabah birdilim beyaz ekmek
bir parça kaşar peynir domates zeytin
tek şlekerli çay

ara
2 tane patates haşlama

öğle
2 dilim kepek ekmeği
kapuska

akşam
2 küçük zeytinyağlı biber dolması
6 7 tane sarma
küçük bi kase yoğurt

3 parça bitter çukulata
2fincan tek şekerli neskafe
3 fincan elma çayı
1 buçuk litre su
15 dakika evde spor

günaydın cnmm sağ ol artık daha kolay yapıyorum listeyi alıştı elimmm

ben senin menünü genel olarak beğeniyorum hele sarma dedin bitirdin beni çok seviyorum ama yapamam yaa yaparsam yerimmmm çünkü biteseye kadarrr :14:

günaydın cnmm sağ ol artık daha kolay yapıyorum listeyi alıştı elimmm

ben senin menünü genel olarak beğeniyorum hele sarma dedin bitirdin beni çok seviyorum ama yapamam yaa yaparsam yerimmmm çünkü biteseye kadarrr :14:

teşekkür ederim canım bende sarmayı çoook seviyorum eşimde yazları evde olmayınca kışın çok fazla yapıyorum malesef :50::50:
bu kış diyetteyim diye ikinci kez yaptım
bide ben içini hazırlarken pirinç ve bulgurla karışık yapıyorum içine sıvıyağ ve zeytinyağı karışık koyuyorum pişerkende üstüne hiç yağ dökmüyorum çok hafif oluyo
bu arada tatlı krizlerimde geçti allaha şükür

duygucum tickeri yaparken gramları yazamadım benim ticker 900 gram eksik gösteriyo daha bi hırs yapıyorum oradaki rakamı görünce bu hafta daha çok dikkat edicem bakalım ne kadar gidecek :8::8::8:

günaydın tatlımmm yeni görüyommm

günaydınnn tebrikler menü iyi de suu ve aktivitwe varmııı ???

duygucum suyu ben her zaman çok içerim spor olarakta bacaklarımı yana arkaya açıyorum
hııı anladımmmmm
teşekkür ederim canım bende sarmayı çoook seviyorum eşimde yazları evde olmayınca kışın çok fazla yapıyorum malesef :50::50:
bu kış diyetteyim diye ikinci kez yaptım
bide ben içini hazırlarken pirinç ve bulgurla karışık yapıyorum içine sıvıyağ ve zeytinyağı karışık koyuyorum pişerkende üstüne hiç yağ dökmüyorum çok hafif oluyo
bu arada tatlı krizlerimde geçti allaha şükür
aynı cnm bende böyle yapıyoru mm üstüne limon dilimleri koyuyorumm ayy çok seviyoru ama olmaz maleseff:((( yiyememmm
duygucum tickeri yaparken gramları yazamadım benim ticker 900 gram eksik gösteriyo daha bi hırs yapıyorum oradaki rakamı görünce bu hafta daha çok dikkat edicem bakalım ne kadar gidecek :8::8::8:
bende değiştirmedimm ne zaman 69 olcam o zaamn değiştircem:)))
bende akşama lahana sardım kaç tane yemeliyim
öğlen ve akşam ekmek hakkımı dolmadan kullansam olur mu ki
yani yanında yoğurtlaa abartmadan yee hatta öğlen çok yiyip akşamm yemeğini hafif tutabilirsinnn çok dedğimdee yani birazdan fazla:)))
poti ve duyguda çok iyiler irade konusunda maşallah :nazar::nazar:
valla tatlıyla aram yok ama hoşbeşe dayanamam elimi atsam o kadar mesefede kakaolu oşbeş varr 2 dir elim gidiyor yok diyorum mecburum 3 ayım varr sadeceee
bence olabilir
bende bir öğün çok yediysem diğer öğün dengelemeye çelışıyorum
aynı cnmm hafta sonundan çıkarken elmayla dengeliyorum meselaa

ayyy kizlarrrr paylasmam lazim :32:
bugün dukanda ikinci günüm,sabah kalktigimda 79 kilo ciktim tam bir kilo gitmis,biliyorum bu ödem ama nerdeyse iki haftadir ugrasiyorum ben bu ödemi bile veremedim,olsun ödem olsa bile 79 görmek bana yetti.simdilik hic acikmadim,zorlanmadim,iyi gidiyor bakalim,sonuclarini hep birlikte görücez:8:

günaydın tatlımmm yeni görüyommm

sağ ol canım hepimizininşallah

valla cnm istersen yaparsın güzel kız kıymetini bil emin ol bende zorlanıyorumm ama çok fena gaza getirdimkendimi minicik hap beni şişmanlatamz diyee

cnm elbet yicennn ama az yee sonuçta illaa hepsini yemek zorunda değilsinn erken yee geç yeme sorun olmazz

günaydınnn tebrikler menü iyi de suu ve aktivitwe varmııı ???

su varmı birde bitkli çayı içmiyormusun hiçç

su 2 litre içtimm dünn
bugünde 1 litre bitti bilee
birde dün yürüyüşe de çıktımmm
ben bitkiii çaylarınınn hiçibirinii sevmiyorumm

oh oh sarmalar hoşbeşler ah ah canım yaaa sarmaya bende dayanamam yogurtlu of offff ama benim 6 adet yeme hakkım var dr söylemişti..Bende dün akşam 2 adet biber dolması yedim ...

Bu sabah bir daha tartıldım dün 69 du ya tam net değildi baskül (dijital olmayınca böle oluyor) Ama 68 üzerindeydi ibre çok mutlu oldum....

Artık acıkmıyorum canım bişeyleri çekmiyor ..Mesela zorla az önce 2 kk peynir ve ekmek attım agzıma sadece yemek olsun diye...Ama 7.den sonra bişey asla yemiyorum....Pasta pogaça kurabiye çikolata vss 2 aydır yemedim..Amacıma az kaldı..

ayyy kizlarrrr paylasmam lazim :32:
bugün dukanda ikinci günüm,sabah kalktigimda 79 kilo ciktim tam bir kilo gitmis,biliyorum bu ödem ama nerdeyse iki haftadir ugrasiyorum ben bu ödemi bile veremedim,olsun ödem olsa bile 79 görmek bana yetti.simdilik hic acikmadim,zorlanmadim,iyi gidiyor bakalim,sonuclarini hep birlikte görücez:8:

tebrikler canım insan ibrede istediği rakamı görünce tıkanıyor zaten :)))):1:

bende akşama lahana sardım kaç tane yemeliyim
öğlen ve akşam ekmek hakkımı dolmadan kullansam olur mu ki

Canım ye ama abartmadan yeşillik+1 dilim k.ekmek+6-7 adet sarma ye nefsini körelt sadece..2 ögün aynı yiyeceği yeme ok..inşallah dayanabilirsin benim arkadaşım geçen gün 20 adet yemişşşş....

Hadi bakalım canım senin boyun iyi kilon çok sıırtmıyoırdur ama ufak bir dikkatle birkaç kilodan kurtulabilirsin...

Back
X