- Konu Sahibi Betul_20162010
- #3.541
kızlarr merhabaa
duygucum eline sağlık liste tamam :)
senin ev koşullarında senin o kadar iş yapman normal canım her yer kutu insanın canı istemezki
ama ben yapmayım diyemiyorum benim mobilyalarım hep siyah mesela toz alırken gardolabın içini silmezsem kıyafetlerim tozlu oluyor yani siyah mobilya başa bela ama ben çok seviyorum :):)
kafam hiç çalışmıyo sanki, bugün :):) 1 dilim baklava beynimi yedi yahusabah kalktım elim yüzüm şişmiş regl dönemindeyim ondanmı yoksa baklavamı yaptı bilemedim :):) işlerimi bitirdim kahvemi içiyorum kafam biraz çalışmaya başladı sanki
![]()
Canım tatlı yapmış olabilir benim kızıma annem bakıyor bazı sabahlar o şekilde yüüznü görüyorum anen bu halin ne diyorum akşam tuzu fazl akaçırdım sanırım diyor...Hemen etki ediyor dikkat et canım..
Sorma benim yatak odası+solan takımları siyah mobilya severim o yüzden almıştım ama bu kadar toz olacagını beni mahvedeceğini düşünmemiştim....Herkese söylüyorum almayın diye ya misafir gelecek tozları alıyorum 1 saat sonra yine toz rezil oluyorum...Bundan sonra beyaz yada lake diye bir renk var ondan olur..Kızımın odası bembeyaz mobilya mesela ama kir göstermez.
günaydınn
duygucum liste güzel olmuş ellerine sağlık
dünkü memüm
sabah birdilim beyaz ekmek
bir parça kaşar peynir domates zeytin
tek şlekerli çay
ara
2 tane patates haşlama
öğle
2 dilim kepek ekmeği
kapuska
akşam
2 küçük zeytinyağlı biber dolması
6 7 tane sarma
küçük bi kase yoğurt
3 parça bitter çukulata
2fincan tek şekerli neskafe
3 fincan elma çayı
1 buçuk litre su
15 dakika evde spor
Canım benim bir ögünde hem biber dolması hem sarma doktorlar bile vermiyorki ne yaptrın sen...Sen çilolata + patates+şeker derken bayagı şeker yüklemesi yapmışsın vücüduna olsun....Ama bu şekilde olmaz...