Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlarr merhabaa

duygucum eline sağlık liste tamam :)

senin ev koşullarında senin o kadar iş yapman normal canım her yer kutu insanın canı istemezki
ama ben yapmayım diyemiyorum benim mobilyalarım hep siyah mesela toz alırken gardolabın içini silmezsem kıyafetlerim tozlu oluyor yani siyah mobilya başa bela ama ben çok seviyorum :):)

kafam hiç çalışmıyo sanki, bugün :):) 1 dilim baklava beynimi yedi yahu :1::1::1::1: sabah kalktım elim yüzüm şişmiş regl dönemindeyim ondanmı yoksa baklavamı yaptı bilemedim :):) işlerimi bitirdim kahvemi içiyorum kafam biraz çalışmaya başladı sanki :1::1::1::1::1:

Canım tatlı yapmış olabilir benim kızıma annem bakıyor bazı sabahlar o şekilde yüüznü görüyorum anen bu halin ne diyorum akşam tuzu fazl akaçırdım sanırım diyor...Hemen etki ediyor dikkat et canım..
Sorma benim yatak odası+solan takımları siyah mobilya severim o yüzden almıştım ama bu kadar toz olacagını beni mahvedeceğini düşünmemiştim....Herkese söylüyorum almayın diye ya misafir gelecek tozları alıyorum 1 saat sonra yine toz rezil oluyorum...Bundan sonra beyaz yada lake diye bir renk var ondan olur..Kızımın odası bembeyaz mobilya mesela ama kir göstermez.

günaydınn
duygucum liste güzel olmuş ellerine sağlık

dünkü memüm
sabah birdilim beyaz ekmek
bir parça kaşar peynir domates zeytin
tek şlekerli çay

ara
2 tane patates haşlama

öğle
2 dilim kepek ekmeği
kapuska

akşam
2 küçük zeytinyağlı biber dolması
6 7 tane sarma
küçük bi kase yoğurt

3 parça bitter çukulata
2fincan tek şekerli neskafe
3 fincan elma çayı
1 buçuk litre su
15 dakika evde spor

Canım benim bir ögünde hem biber dolması hem sarma doktorlar bile vermiyorki ne yaptrın sen...Sen çilolata + patates+şeker derken bayagı şeker yüklemesi yapmışsın vücüduna olsun....Ama bu şekilde olmaz...:51:

Duygucum elleirne saglık listeyi güncellemişsin..Ben bugün 68 isem önümüzdeki hafta oooooo süper olur...Bir ara duraklamıştı ya şimdi hareketlendi ama ufak ufak...

ayyy kizlarrrr paylasmam lazim :32:
Bugün dukanda ikinci günüm,sabah kalktigimda 79 kilo ciktim tam bir kilo gitmis,biliyorum bu ödem ama nerdeyse iki haftadir ugrasiyorum ben bu ödemi bile veremedim,olsun ödem olsa bile 79 görmek bana yetti.simdilik hic acikmadim,zorlanmadim,iyi gidiyor bakalim,sonuclarini hep birlikte görücez:8:
vay işte benim potimmmmmmm oleyy inş kalıcıdır

su 2 litre içtimm dünn
bugünde 1 litre bitti bilee
birde dün yürüyüşe de çıktımmm
ben bitkiii çaylarınınn hiçibirinii sevmiyorumm
bravo karabiberimmm
oh oh sarmalar hoşbeşler ah ah canım yaaa sarmaya bende dayanamam yogurtlu of offff ama benim 6 adet yeme hakkım var dr söylemişti..bende dün akşam 2 adet biber dolması yedim ...

Bu sabah bir daha tartıldım dün 69 du ya tam net değildi baskül (dijital olmayınca böle oluyor) ama 68 üzerindeydi ibre çok mutlu oldum....

Artık acıkmıyorum canım bişeyleri çekmiyor ..mesela zorla az önce 2 kk peynir ve ekmek attım agzıma sadece yemek olsun diye...ama 7.den sonra bişey asla yemiyorum....pasta pogaça kurabiye çikolata vss 2 aydır yemedim..amacıma az kaldı..

biber dolmasımı bayılırımmmm ahh ah armalardolmalarrr valla benim tersi oldu civivimm acayip iştahım varr malumm hap 2 li mücadeledeyimm:(( bu arada 68 darısı başımaa:):))

:9: :9: Kahve aç karnına nasıl içiyorsunn mideni delcenn bendesiyah seviyorumm evimi kompkwe siyah beyaz istiyorum bendee

yok kız kahvaltımı 7 30 da yaptım 11 gibi içiyodum kahvemi :)

l

ayyy kizlarrrr paylasmam lazim :32:
bugün dukanda ikinci günüm,sabah kalktigimda 79 kilo ciktim tam bir kilo gitmis,biliyorum bu ödem ama nerdeyse iki haftadir ugrasiyorum ben bu ödemi bile veremedim,olsun ödem olsa bile 79 görmek bana yetti.simdilik hic acikmadim,zorlanmadim,iyi gidiyor bakalim,sonuclarini hep birlikte görücez:8:

tebrik ederim canım çok sevindim senin adına :)

Canım tatlı yapmış olabilir benim kızıma annem bakıyor bazı sabahlar o şekilde yüüznü görüyorum anen bu halin ne diyorum akşam tuzu fazl akaçırdım sanırım diyor...Hemen etki ediyor dikkat et canım..
Sorma benim yatak odası+solan takımları siyah mobilya severim o yüzden almıştım ama bu kadar toz olacagını beni mahvedeceğini düşünmemiştim....Herkese söylüyorum almayın diye ya misafir gelecek tozları alıyorum 1 saat sonra yine toz rezil oluyorum...Bundan sonra beyaz yada lake diye bir renk var ondan olur..Kızımın odası bembeyaz mobilya mesela ama kir göstermez.
evet bıkıyorum toz almaktan ama görüntüsünede bayılıyorum benim evlendiğim sene yani 2008 de siyah mobilya vardı beyaz olsa alırdım kesin :):)

http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/443721-yardim-edin-lutfen.html

bak bu konuda benim 2 odamın resmi var o zzamanlar çok sıkılmıştım evden değişiklik yapmak istiyordum ama şimdi sorun yok :):)

selam herkese
duygucum eline sağlık liste güzel olmuş

3 günlük orucum vardı arka arkaya tutayım dedim

dünkü menüm sahura kalkamadım

iftar
3 hurma 1 bardak su

10 dakika sonra 1 buçuk kase tarhana çorbası
yanında salata 1 tane lahmacun
2 bardak ayran

ara 1 elma

sonra 1 küçük bardak sade gazoz yanında 1.5 dilim patatesli börek

toplamda 5 bardak su anca içmişimdir
yarım saat kadar dışarda yürüyüş

Canım benim bir ögünde hem biber dolması hem sarma doktorlar bile vermiyorki ne yaptrın sen...Sen çilolata + patates+şeker derken bayagı şeker yüklemesi yapmışsın vücüduna olsun....Ama bu şekilde olmaz...:51:

ben bir aydır her öğün ekmek yiyeyerek artı tatlımı cipsimi abartmadan yiyerek 3 kilo verdim haftada 500 gram versem yeter
benim yavaş yavaş vermem lazım hipertroitim var metobolizmam hızlı çalışıyo ve vucudüm çok çabuk çöküyo bitkin düşüyorum
tavsiyelerin için teşekkürler yinede:34::34:

kızzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım anca gırebıldım sayfalatr akmıs yıne sabah kaltık oğlusla kahvaltı yaptık sonra carsıya gıttık malum sevgılıler gunu gelıyor eşime birseyler baktım 2 tane cok guzel kazak aldım umarım kendıde begenır ordan oğlusla bıyerde oturup yemekyedık bıraz cocuklarla otnadı oglum sonrada cıktık geldık yenı gırdım eve hemen oğlumu uyutayım dedim basına vurdu uykusuzluk yorulduda bıryandan sllıyorum bıryandan ssıze yazıyorum ne hamaratım dımı:)):16:

Biraz durumumdan bahsedersem,

Hamilelik döneminde 22 kilo aldım. 57 ile hamile kaldım. Bu kilomun hepsini verdim fakat şu aralar kilom artmaya başladı ve dur desemsem sonuç hiç de iyi olmayacak. şuanda sabah bir baktım 62 aman Allah'ım dedim yaaa neler oluyor. Dur demek zorundayım.

sevgili arkadaşlarım merhaba bugün ancak gelebildim 20 dk yazıları okuyodum valla hepiniz süpersiniz,

temizsiniz,titizsiniz,hassassınız vede fitsiniz bence

işlerimin yoğunluğundan anca girebildim , bazende benden başka kimse olmuyo

dünkü menümü yazıyorum hemen

sabah:1 portakal

öğlen: tavuk ve patates haşlaması,2 dilim k.ekmeği,salata

ara:1 dilim ekm tost yağsız

akşam: 6ad.lahana dolması,1 dilim ekm,1 kase yoğurt

toplam:1.056 kalori

2,5 lt su+8 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi

aktivite yok

Hamilelik döneminde 22 kilo aldım. 57 ile hamile kaldım. Bu kilomun hepsini verdim fakat şu aralar kilom artmaya başladı ve dur desemsem sonuç hiç de iyi olmayacak. şuanda sabah bir baktım 62 aman Allah'ım dedim yaaa neler oluyor. Dur demek zorundayım.

hoş geldin canım 22 kiloyu iyi vermişsin kolay olur vermen ama hedef klilonu felan yazman lazım duyfere bildir o işliyor...

ben bir aydır her öğün ekmek yiyeyerek artı tatlımı cipsimi abartmadan yiyerek 3 kilo verdim haftada 500 gram versem yeter
benim yavaş yavaş vermem lazım hipertroitim var metobolizmam hızlı çalışıyo ve vucudüm çok çabuk çöküyo bitkin düşüyorum
tavsiyelerin için teşekkürler yinede:34::34:

tebrikler gerçekten iyi vermişsin bencede önemli olan yiyerek vermek aç kalarak değil...

KIZLAR BENİ DURDURUN COOOK ACİL.:43: Allahım sana şükürler olsun ki orucluyum. yoksa deli gibi yemek yapıp yerdim heralde.:52::52::52:

akşama dunden kalan kabak yemgım var onu yemem lazım. crba yogurt kabak yemegı salataa sadece bunları yemelıyım.
ama canım deli gibi magginin fırında tavugundan ıstıyor. dun eşimin balıgından azıcık tırtıkladım saat 9da :S
bugunde maggi soslu tavuk yapıyım dedim canım istedi. ama yemiyim ben yaaaaa :(((
öhhühüühhü :14::14::14::14:
YEMEMELİYİM:18: yoksa bi parca yemeli miyim? bi yerim şişer mi:27: gerisi gelirmi:18:
deli gibi spor yaptım yarım saat. 200 küsür mekik cektım. yanları erıtme hareketlerı. göbek attık pıtırcıgımla
tlf umu verıyım ıftar vaktı arayın beni deli gibi :27::27::27::27::27:
şişşşt hoooopp heyyy alooo yeme minnak yeme deyın :))))
ayh eyse buraya yazarken bıle 1 parca yemeye ıkna oldum gıbı. yok yok vericem kılomu kesınlıkle 1 parcacık yıcem. kabagımdan yıcem. kabak yemegımde çok guzel. :56: sevıyorum. hem ben bu zamana kadar cok yedım oyle patateslı tavukları makarnaları pılavları dimi!!!
yeter yani buzamana kadar yediğim.

evet kızlar acilen FIRCALAMA MESAJLARINIZI beklıorum :26:

tebrik ederim canım çok sevindim senin adına :)

evet bıkıyorum toz almaktan ama görüntüsünede bayılıyorum benim evlendiğim sene yani 2008 de siyah mobilya vardı beyaz olsa alırdım kesin :):)

http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/443721-yardim-edin-lutfen.html

bak bu konuda benim 2 odamın resmi var o zzamanlar çok sıkılmıştım evden değişiklik yapmak istiyordum ama şimdi sorun yok :):)

guzelmiş koltuklar tatlım, gri olsa daha eski yada solukmu gorunurdu acaba.. neyse sorun yokmus artık :)

gamzecim sen alışverişi bitirmişsin ben ne alacağım offf... benim eşim benden az düşünüyodur emin ol dedim şu iç içe geçen kolyelerden istiyorum reklamlarda çıkan 3 kalp içiçe sevgililer günü reklamı...hehe:))))))

evet hallettım cnm eşim kazak alalım bı ara beraber bakalım falan demıstı bende aldım hediyeolarakk evet o kolyeyı gordum bende cok sık duruyor bakalım benımkı ne alacak gecen sene sppor ayakkabı almıstı cok begenmıstım ve koca yaz gıydım hep bu sene ne alır bı fıkrım yok sabırsızlıkla beklıyorum bakalım:52:

kızzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım anca gırebıldım sayfalatr akmıs yıne sabah kaltık oğlusla kahvaltı yaptık sonra carsıya gıttık malum sevgılıler gunu gelıyor eşime birseyler baktım 2 tane cok guzel kazak aldım umarım kendıde begenır ordan oğlusla bıyerde oturup yemekyedık bıraz cocuklarla otnadı oglum sonrada cıktık geldık yenı gırdım eve hemen oğlumu uyutayım dedim basına vurdu uykusuzluk yorulduda bıryandan sllıyorum bıryandan ssıze yazıyorum ne hamaratım dımı:)):16:
begenir inşaAllah, hamarat arkadasımız bizimm :)))

maşaAllah bayagı vermıssın, ben 88 küsürle gıttım doguma şimdi 69 um. dogumdan sonra bayagı vermıstım ama emzirirken deli gibi yedim. 76 küsür oldum vermeye basldım.

sevgili arkadaşlarım merhaba bugün ancak gelebildim 20 dk yazıları okuyodum valla hepiniz süpersiniz,

temizsiniz,titizsiniz,hassassınız vede fitsiniz bence

işlerimin yoğunluğundan anca girebildim , bazende benden başka kimse olmuyo

dünkü menümü yazıyorum hemen

sabah:1 portakal

öğlen: tavuk ve patates haşlaması,2 dilim k.ekmeği,salata

ara:1 dilim ekm tost yağsız

akşam: 6ad.lahana dolması,1 dilim ekm,1 kase yoğurt

toplam:1.056 kalori

2,5 lt su+8 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi

aktivite yok

gamzecim sen alışverişi bitirmişsin ben ne alacağım offf... benim eşim benden az düşünüyodur emin ol dedim şu iç içe geçen kolyelerden istiyorum reklamlarda çıkan 3 kalp içiçe sevgililer günü reklamı...hehe:))))))

menu guzelmiş ;) ya kontescim kolye guzel evet ama şimdi herkes alır ondan yaa kızılay dagıtmıs gıbı herkeste olucak bebegem yaaa :))
şahsen reklamlara cıkan seyleri almıorum ben. zira herkeste oluo. al bıhter kolyesi, feriha kolyesi, sıla tokası, bıhter yüzüğü vs vs uzar gıder
ama bıhterın bı yuzugu vardı cem lokmanhekim tasarımı, Allah ım aşığım ona gecenlerde fıaytına baktım 300 e yakındı. vermem o kadar para dedim almadım. 2 tane isseymiyake ciğimi alırım beee. parfum daha onemlı :)))

KIZLAR BENİ DURDURUN COOOK ACİL.:43: Allahım sana şükürler olsun ki orucluyum. yoksa deli gibi yemek yapıp yerdim heralde.:52::52::52:

akşama dunden kalan kabak yemgım var onu yemem lazım. crba yogurt kabak yemegı salataa sadece bunları yemelıyım.
ama canım deli gibi magginin fırında tavugundan ıstıyor. dun eşimin balıgından azıcık tırtıkladım saat 9da :S
bugunde maggi soslu tavuk yapıyım dedim canım istedi. ama yemiyim ben yaaaaa :(((
öhhühüühhü :14::14::14::14:
YEMEMELİYİM:18: yoksa bi parca yemeli miyim? bi yerim şişer mi:27: gerisi gelirmi:18:
deli gibi spor yaptım yarım saat. 200 küsür mekik cektım. yanları erıtme hareketlerı. göbek attık pıtırcıgımla
tlf umu verıyım ıftar vaktı arayın beni deli gibi :27::27::27::27::27:
şişşşt hoooopp heyyy alooo yeme minnak yeme deyın :))))
ayh eyse buraya yazarken bıle 1 parca yemeye ıkna oldum gıbı. yok yok vericem kılomu kesınlıkle 1 parcacık yıcem. kabagımdan yıcem. kabak yemegımde çok guzel. :56: sevıyorum. hem ben bu zamana kadar cok yedım oyle patateslı tavukları makarnaları pılavları dimi!!!
yeter yani buzamana kadar yediğim.

evet kızlar acilen FIRCALAMA MESAJLARINIZI beklıorum :26:

guzelmiş koltuklar tatlım, gri olsa daha eski yada solukmu gorunurdu acaba.. neyse sorun yokmus artık :)

sen bence yemen gereken kadar ye bi tane but ye ama butun derisini yeme yanın da ayran iç eminim doyuracaktır seni orucun maneviyatını almaya çalış bence en önemlisi bu :)

canım salonumu değiştirecektim koltukların gri yeri duracaktı borda yerlerini turkuaz yada mor yapacaktım hatta koltuğun yüzünü değiştirecek adamı çağırdım eve :D:D adam abla yazık olur daha 3 sene olmuş alalı dedi sonra düşündüm adam haklı israfa ne gerek var:1::1: hele bi eskisin değiştiririz demi

Minnakk yeme yeme yeme düşün bugün yemezsen yarına 1 kilon gidecek,akşam kendine kesinlikle bir aktivite bul ne bileyim biyeri boşalt kitaplık,vestiyer felan oraları sil düzenle temizle... ama tv karşısından ve mutfaktan uzak dur... güzel kıyafetler hayal et sonra kendini o elbiselerin içinde fıstıkk gibi hayal et özen ...yada o elbise içinde kalça popo bir yandan fırtlamış olarak hayal et allah korusun deyip az ye karar senin biyerin de şişmez açları düşün fakirleri düşün yine yeme günah valla peygamberimiz bir yemeğin yanında 2.sini yemezmiş günde 1 veya 2 öğün sade bir yemek yermiş,bide hayatı boyunca ızgaramı kuzu çevirmemi emin değilim hiç yememiş tok gözlülükten yani rabbim onun nefsinden bize nasip etsin...

Back
X