Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

hoş geldin canım 22 kiloyu iyi vermişsin kolay olur vermen ama hedef klilonu felan yazman lazım duyfere bildir o işliyor...

Hoşbulduk kızlar...

Teşekkür ederim.

O dönemde iyi hırs yapmıştım ve 57 kiloya tekrar düştüm. Tabi spor, diyet birlikte...

Şimdiki hedefim 55...

Kafaya koyarsam sizlerinde desteği ile yaparım buna inanıyorum.

KIZLAR BENİ DURDURUN COOOK ACİL.:43: Allahım sana şükürler olsun ki orucluyum. yoksa deli gibi yemek yapıp yerdim heralde.:52::52::52:

akşama dunden kalan kabak yemgım var onu yemem lazım. crba yogurt kabak yemegı salataa sadece bunları yemelıyım.
ama canım deli gibi magginin fırında tavugundan ıstıyor. dun eşimin balıgından azıcık tırtıkladım saat 9da :S
bugunde maggi soslu tavuk yapıyım dedim canım istedi. ama yemiyim ben yaaaaa :(((
öhhühüühhü :14::14::14::14:
YEMEMELİYİM:18: yoksa bi parca yemeli miyim? bi yerim şişer mi:27: gerisi gelirmi:18:
deli gibi spor yaptım yarım saat. 200 küsür mekik cektım. yanları erıtme hareketlerı. göbek attık pıtırcıgımla
tlf umu verıyım ıftar vaktı arayın beni deli gibi :27::27::27::27::27:
şişşşt hoooopp heyyy alooo yeme minnak yeme deyın :))))
ayh eyse buraya yazarken bıle 1 parca yemeye ıkna oldum gıbı. yok yok vericem kılomu kesınlıkle 1 parcacık yıcem. kabagımdan yıcem. kabak yemegımde çok guzel. :56: sevıyorum. hem ben bu zamana kadar cok yedım oyle patateslı tavukları makarnaları pılavları dimi!!!
yeter yani buzamana kadar yediğim.

evet kızlar acilen FIRCALAMA MESAJLARINIZI beklıorum :26:

guzelmiş koltuklar tatlım, gri olsa daha eski yada solukmu gorunurdu acaba.. neyse sorun yokmus artık :)

canım yaa bende knorun hazır tavuk soslarına bayılıyorum mangal keyfı olanına oyy oyy hemde pratık koy torbaya pişssin masallah oğlum o sekılde poişen tavukltan 5 6 baget kesın yıyor oda cok sevıyor
bence sadece 1 kepce corba ye 2 tanede pişirdiğin bagetten ye bol salata yogurt doyarsın kabagı yeme hem oruclusun butun bişi yemıyosun 2 tavuktan ne olur ososlarda bıraz seker falan var yazıyor ama okadardan bırsey olmaz tatlım ekmek yeme tabı

Son düzenleme:
sen bence yemen gereken kadar ye bi tane but ye ama butun derisini yeme yanın da ayran iç eminim doyuracaktır seni orucun maneviyatını almaya çalış bence en önemlisi bu :)

canım salonumu değiştirecektim koltukların gri yeri duracaktı borda yerlerini turkuaz yada mor yapacaktım hatta koltuğun yüzünü değiştirecek adamı çağırdım eve :D:D adam abla yazık olur daha 3 sene olmuş alalı dedi sonra düşündüm adam haklı israfa ne gerek var:1::1: hele bi eskisin değiştiririz demi

yemem zaten deri tatlıım. evet oruc, manevıyat, karnı tam doymamıs bır peygamber, sokaktakı ac ınsanlar! 1 taneden fazla yemıcem bitmiştir olay!
Allah razı olsun feslegencim

Hoşbulduk kızlar...

Teşekkür ederim.

O dönemde iyi hırs yapmıştım ve 57 kiloya tekrar düştüm. Tabi spor, diyet birlikte...

Şimdiki hedefim 55...

yaparsın canım yaparsın. bak ben bıle yapabılıorum. gözüm dönünce giriorum topiğe ooohhh rahatlıorum. yemıyorum.
motıve oluorum. Arkadaslarımın hepsını sevıorum.
bende 53-54 ıstıorum :) eşim aaa olurmu hayatım 5-10 kılo daha ver kundaga koyalım seni dio :9:

canım yaa bende knorun hazır tavuk soslarına bayılıyorum mangal keyfı olanına oyy oyy hemde pratık koy torbaya pişssin masallah oğlum o sekılde poişen tavukltan 5 6 baget kesın yıyor oda cok sevıyor
bence sadece 1 kepce corba ye 2 tanede pişirdiğin bagetten ye bol salata yogurt doyarsın kabagı yeme hem oruclusun butun bişi yemıyosun 3 tavuktan ne olur ososlarda bıraz seker falan var yazıyor ama okadardan bırsey olmaz tatlım ekmek yeme tabı

knorr u denemedim hıc gamzecim. benım kızımda patatesi ya kızartma yıyo yada boyle soslu. tavuguda yıyıor boyle olunca.
1 parca yıcem, yanıanda kabagı koyup garnitur gıbı yıcem. bol salata yogurt. ohh tamam.:34:

Son düzenleme:
begenir inşaAllah, hamarat arkadasımız bizimm :)))

maşaAllah bayagı vermıssın, ben 88 küsürle gıttım doguma şimdi 69 um. dogumdan sonra bayagı vermıstım ama emzirirken deli gibi yedim. 76 küsür oldum vermeye basldım.

menu guzelmiş ;) ya kontescim kolye guzel evet ama şimdi herkes alır ondan yaa kızılay dagıtmıs gıbı herkeste olucak bebegem yaaa :))
şahsen reklamlara cıkan seyleri almıorum ben. zira herkeste oluo. al bıhter kolyesi, feriha kolyesi, sıla tokası, bıhter yüzüğü vs vs uzar gıder
ama bıhterın bı yuzugu vardı cem lokmanhekim tasarımı, Allah ım aşığım ona gecenlerde fıaytına baktım 300 e yakındı. vermem o kadar para dedim almadım. 2 tane isseymiyake ciğimi alırım beee. parfum daha onemlı :)))

:16::16::9::9::9:

begenir inşaAllah, hamarat arkadasımız bizimm :)))

maşaAllah bayagı vermıssın, ben 88 küsürle gıttım doguma şimdi 69 um. dogumdan sonra bayagı vermıstım ama emzirirken deli gibi yedim. 76 küsür oldum vermeye basldım.

menu guzelmiş ;) ya kontescim kolye guzel evet ama şimdi herkes alır ondan yaa kızılay dagıtmıs gıbı herkeste olucak bebegem yaaa :))
şahsen reklamlara cıkan seyleri almıorum ben. zira herkeste oluo. al bıhter kolyesi, feriha kolyesi, sıla tokası, bıhter yüzüğü vs vs uzar gıder
ama bıhterın bı yuzugu vardı cem lokmanhekim tasarımı, Allah ım aşığım ona gecenlerde fıaytına baktım 300 e yakındı. vermem o kadar para dedim almadım. 2 tane isseymiyake ciğimi alırım beee. parfum daha onemlı :)))

kız pırlanta kolye herkeste olmaz... fiyatı 5.000 tlden aşağı olamaz eşim alırmı oda kesin değil fantazi takıya verilen paraya acıyorum der hep, başın sıkışsa 1000tl ye satamazsın diyor...
bende takı hastasıyım hatta geçen tam 1 karatlık bir pırlanta tek taş beğendim 17.000 tl içim gidiyo gönülsüzde olsa alacaktı çok ısrar ettim..sonra olacağı buya eski kullandığım tek taşımın taşını kaybettim taş yok ara ara yok eşim dedi sana pırlanta felan yok daha 600-700 liralık yüzüğe sahip olamıyosun,haberin yok pırlantayı kaybedersen kafayı yersin dedi sonra bende haklı buldum çünkü alıp o yüzüğü günlük takacaktım...yani kaldı...

yaparsın canım yaparsın. bak ben bıle yapabılıorum. gözüm dönünce giriorum topiğe ooohhh rahatlıorum. yemıyorum.
motıve oluorum. Arkadaslarımın hepsını sevıorum.

knorr u denemedim hıc gamzecim. benım kızımda patatesi ya kızartma yıyo yada boyle soslu. tavuguda yıyıor boyle olunca.
1 parca yıcem, yanıanda kabagı koyup garnitur gıbı yıcem. bol salata yogurt. ohh tamam.:34:

bi ara dene canım ozellkle ustunde mangal keyfı yazan super ben magınınkınıde denemıstım otlu olanını bana pek guzel gelmedı cok tuzlu geldı ama konorr guzel afiyet ıolsun şimdiden canım az kaldı ıftara :42:

KIZLAR BENİ DURDURUN COOOK ACİL.:43: Allahım sana şükürler olsun ki orucluyum. yoksa deli gibi yemek yapıp yerdim heralde.:52::52::52:

akşama dunden kalan kabak yemgım var onu yemem lazım. crba yogurt kabak yemegı salataa sadece bunları yemelıyım.
ama canım deli gibi magginin fırında tavugundan ıstıyor. dun eşimin balıgından azıcık tırtıkladım saat 9da :S
bugunde maggi soslu tavuk yapıyım dedim canım istedi. ama yemiyim ben yaaaaa :(((
YEMEMELİYİM:18: yoksa bi parca yemeli miyim? bi yerim şişer mi:27: gerisi gelirmi:18:
deli gibi spor yaptım yarım saat. 200 küsür mekik cektım. yanları erıtme hareketlerı. göbek attık pıtırcıgımla
ayh eyse buraya yazarken bıle 1 parca yemeye ıkna oldum gıbı. yok yok vericem kılomu kesınlıkle 1 parcacık yıcem. kabagımdan yıcem. kabak yemegımde çok guzel. :56: sevıyorum. hem ben bu zamana kadar cok yedım oyle patateslı tavukları makarnaları pılavları dimi!!!

guzelmiş koltuklar tatlım, gri olsa daha eski yada solukmu gorunurdu acaba.. neyse sorun yokmus artık :)

allah senin iyiyliğini versin çok tatlı yazmışsın :16:
bence 1 parça yemenden bişey olmaz ama sen kendini daha iyi tanırsın yememeliyim diyorsan öyledir

Minnakk yeme yeme yeme düşün bugün yemezsen yarına 1 kilon gidecek,akşam kendine kesinlikle bir aktivite bul ne bileyim biyeri boşalt kitaplık,vestiyer felan oraları sil düzenle temizle... ama tv karşısından ve mutfaktan uzak dur... güzel kıyafetler hayal et sonra kendini o elbiselerin içinde fıstıkk gibi hayal et özen ...yada o elbise içinde kalça popo bir yandan fırtlamış olarak hayal et allah korusun deyip az ye karar senin biyerin de şişmez açları düşün fakirleri düşün yine yeme günah valla peygamberimiz bir yemeğin yanında 2.sini yemezmiş günde 1 veya 2 öğün sade bir yemek yermiş,bide hayatı boyunca ızgaramı kuzu çevirmemi emin değilim hiç yememiş tok gözlülükten yani rabbim onun nefsinden bize nasip etsin...

çok güzel yazmışsın canım :46:

Hoşbulduk kızlar...

Teşekkür ederim.

Şimdiki hedefim 55...

şekerim büyük desteğim seninle bence veririsin zaten 22 kiloyu veren 6-7 kiloyu hemen verir... Geçmişin başarı hikayesi gibi verirsin bence...

Minnakk yeme yeme yeme düşün bugün yemezsen yarına 1 kilon gidecek,akşam kendine kesinlikle bir aktivite bul ne bileyim biyeri boşalt kitaplık,vestiyer felan oraları sil düzenle temizle... ama tv karşısından ve mutfaktan uzak dur... güzel kıyafetler hayal et sonra kendini o elbiselerin içinde fıstıkk gibi hayal et özen ...yada o elbise içinde kalça popo bir yandan fırtlamış olarak hayal et allah korusun deyip az ye karar senin biyerin de şişmez açları düşün fakirleri düşün yine yeme günah valla peygamberimiz bir yemeğin yanında 2.sini yemezmiş günde 1 veya 2 öğün sade bir yemek yermiş,bide hayatı boyunca ızgaramı kuzu çevirmemi emin değilim hiç yememiş tok gözlülükten yani rabbim onun nefsinden bize nasip etsin...

ayyyy canımmm valla dogru yaaa, hepinizi cok sevıorum.

şimdide ben seni fırcalıyım. kız sen delimisin 17 mılyar bı yuzuge verılırmı yaaa. yapma etme. iyikide kalmıs. o parayla gıt 5-6 tane eve alışverıs yap. cocuklara kıslık kıyafet al ver. o takının verdıgı hazzın mılyarlarca katını yaşayacaksın emın ol. o kolyede zaten 5000 degıldır. tasalrı cok kucuk. karatı düşük oldugu için değildir yani bence.

şekerim büyük desteğim seninle bence veririsin zaten 22 kiloyu veren 6-7 kiloyu hemen verir... Geçmişin başarı hikayesi gibi verirsin bence...

hoşgeldin canım:16: maşallah bir kere başarmışsın 2. daha kolay:13:

Çok teşekkür ederim kızlar...

Ben vereceğimi biliyorum da bir türlü spora başlayamıyorum.

Buraya katılmak istememin sebebi sizinle birlikte gaza gelmek...

Ben hergün ip atlıyordum. Artı leslie ve slim cardio yapıyordum. 6 öğün beslenme, hamur işi yok, az ekmek derken sonuç 57 kiloya düştüm.

Şuanda slim yapsam yine yeter. Havalar soğuk olunca ebe gidince içimden gelmiyor...

Zaten oğluşum akaşama kadar beni göremediği için onunla ilgileniyorum. Sonra da geç saatten sonra yapamıyorum.

Şimdi düşünüyorumda nasıl hırslanmışım da gecenn bir yarısı leslie,slim yapmışım.

vallla takı konusunda bende katılıyorum çalınma kayıp etme düşürme olasılığım yüksek olan şeye o kadar para yatırmam :) ha altınlarım var bankada kasada duruyor onada araba almak istiyorum ama kocacığımı ikna edemiyorum :( bayanların araba sürmesinden çok korkuyorda kendisi :1::1::1:

ayyyy canımmm valla dogru yaaa, hepinizi cok sevıorum.

şimdide ben seni fırcalıyım. kız sen delimisin 17 mılyar bı yuzuge verılırmı yaaa. yapma etme. iyikide kalmıs. o parayla gıt 5-6 tane eve alışverıs yap. cocuklara kıslık kıyafet al ver. o takının verdıgı hazzın mılyarlarca katını yaşayacaksın emın ol. o kolyede zaten 5000 degıldır. tasalrı cok kucuk. karatı düşük oldugu için değildir yani bence.

hehe yedik fırçayı valla aman benimki zaten heves zekatını verememekten korkuyorum en çok malum yılan olup sokmasın yarın bizi ahrette...

selam herkese
duygucum eline sağlık liste güzel olmuş

3 günlük orucum vardı arka arkaya tutayım dedim

dünkü menüm sahura kalkamadım

iftar
3 hurma 1 bardak su

10 dakika sonra 1 buçuk kase tarhana çorbası
yanında salata 1 tane lahmacun
2 bardak ayran

ara 1 elma

sonra 1 küçük bardak sade gazoz yanında 1.5 dilim patatesli börek

toplamda 5 bardak su anca içmişimdir
yarım saat kadar dışarda yürüyüş
allahh kabul etsinnn dee börekler lahmacunlarrr fazla kaçmış gızzzzzzzzz
kızzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız bakalım anca gırebıldım sayfalatr akmıs yıne sabah kaltık oğlusla kahvaltı yaptık sonra carsıya gıttık malum sevgılıler gunu gelıyor eşime birseyler baktım 2 tane cok guzel kazak aldım umarım kendıde begenır ordan oğlusla bıyerde oturup yemekyedık bıraz cocuklarla otnadı oglum sonrada cıktık geldık yenı gırdım eve hemen oğlumu uyutayım dedim basına vurdu uykusuzluk yorulduda bıryandan sllıyorum bıryandan ssıze yazıyorum ne hamaratım dımı:)):16:
GAMZEM SELAM KIZ BEN HİÇ DÜŞÜNMEDİMM BEN NE ALCAMMM KENDİM BEKLİYORUM:)

Biraz durumumdan bahsedersem,

Hamilelik döneminde 22 kilo aldım. 57 ile hamile kaldım. Bu kilomun hepsini verdim fakat şu aralar kilom artmaya başladı ve dur desemsem sonuç hiç de iyi olmayacak. şuanda sabah bir baktım 62 aman Allah'ım dedim yaaa neler oluyor. Dur demek zorundayım.
AYNI DURUMDAYIZ KARDEŞ DOĞUM KİLOLARIMI VERMEYE ÇALIŞIYORUMM HOŞGELDİN ARAMIZAA
sevgili arkadaşlarım merhaba bugün ancak gelebildim 20 dk yazıları okuyodum valla hepiniz süpersiniz,

temizsiniz,titizsiniz,hassassınız vede fitsiniz bence

işlerimin yoğunluğundan anca girebildim , bazende benden başka kimse olmuyo

dünkü menümü yazıyorum hemen

sabah:1 portakal

öğlen: tavuk ve patates haşlaması,2 dilim k.ekmeği,salata

ara:1 dilim ekm tost yağsız

akşam: 6ad.lahana dolması,1 dilim ekm,1 kase yoğurt

toplam:1.056 kalori

2,5 lt su+8 bardak şekersiz çay+1 türk kahvesi

aktivite yok

BANA GÖRE GÜZEL MENÜ
gamzecim sen alışverişi bitirmişsin ben ne alacağım offf... benim eşim benden az düşünüyodur emin ol dedim şu iç içe geçen kolyelerden istiyorum reklamlarda çıkan 3 kalp içiçe sevgililer günü reklamı...hehe:))))))
AYY O KOLYEYE BENDE VURULDUMM AMA ŞİMDİ HERKEZDE OLCAK:)))) BEN NE ALCAM YAAAA

KIZ MİNNAK SEN GEÇENLERDE ÇOK YEMEK GÜNAH DEMİYORMUYDUNN AŞK OLSUNNN BU KADAR İRDESİZMİSİNN KIZZZ AAA OLMUYOR AMA BÖYEEE
YETERMİ BUK ADAR FIRÇAA :9:

Back
X