kizlar hiç giremedim bugün ya, hatta hiç oturmadim! heryer berbat tamir boya mobilyalari degi$tirme derken mahfoldum ve bugün 5 günde 5 kilo diyetine ba$ladim güya sabah kahvaltida bir küçük patates yedim okula gittim ve geri geldimki boyaya ba$lami$lar yemek yapmaya yer yok! kuzenlerde yardima gelmi$, hemen yer sofrasi kurduk kahvaltilik falan koyduk ben patates yemeye utandim veee 8-9 aydir hiç yapmadigim bir$ey yaptim! herkesin yediginden bende yedim!
anlatamam ne kadar özlemi$im ya sucuklu yumurtayi ekmegi bol peyniri

yarim dilimden az ekmekle sucuk yedim bo$ peynir ve bo$ sucuklu yumurta yedim, yarim dilimden daha az pizza yedim ohhhhhhhhhhhhhhh missssssssssssssssssssssssssss gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sanirim en son yazin böyle yemi$tim herkesle ayni $eylerden
sonra ak$ama kadar sil süpür e$yalari indir çikar derken ak$am oldu aciktik kizlarla kek ve bisküvi yedik, ak$am yemeginde biraz tavuk çok az pilav ve patates yedik
hiçte pi$man olmadim, olamadim çünkü o kadar özlemi$imki farkinda olmadan, ama ak$am oldu onlar gidince pi$manlik ba$ladi malesef yarina en az +1.500 çikacagim biliyorum

i$imizd hala bitmedi heryer boya off yarinda diyet yapmaya çali$acagim ama zor ya milletin içinde herkes oturup yemegini yerken ben kalkipta bir$eyler hazirlamaya çekiniyorum