- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #3.921
şimdiii kardeşlerim bugün cuma rabbim hepimizin dualarını kabul etsin açılan ellerimizi boş çevirmesin...
çokk dua edelim dünya dualarla ayakta duruyor unutmayalım...
evvela sağlık rabbim sağlığımızı bozmasın,kötü hastalıkla imtahan etmesin,sevdiklerimizin hastalığını acısın göstermesi Şafii sıfatıyla hepimizi görsün inşallah...
imanımızı korumayı nasip etsin son nefesimizi şahadetle alsın inşallah,cenettlik kullarından olmamızı nasip etsin,günahlarımızı afffetsin...
bizleri kazadan,beladan,nusibetler,şeytan şerrinden,insanların şerrinden ilele ebet korusun...
hayırlı uzun ömür rızkımıza bereket versin...
evsizlere ev,işsizlere işş,evlat isteyene hayırlı ömürlü evlat,eş isteyene eş,ilim isteyen ilim... nasip etsin en tez vakitte yarabbim
hep beraber amin diyelim inşallah arkadaşlar...
hayırlı cumalar...rabbim duamızı kabul ve makbul eylesin birbirimiz içinde edelim dahaçabuk kabul olur..benim dileğimi bilen arkadaşlarım biliyor onun için bana özel dua kızlarr.. bacılarımm benim...
aminnnnnnnnnnnn ne kadar güzel bir duaALLAH razı olsun inş tez vakitte seninde kucağın dolar hayırlı sağlıklı bir evlat nasip ederr bu güzel günün yüzü suyu hörmetinee inşallahhh