• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

bu akşam bütün kuzenlerin amcaların toplanacağı bi aile yemeğimiz var :18::18:
ayda bir sefer toplanıyoruz geçen ayki toplantıda diyete yeni başlamıştım bir ay geçti 3 kilo verebildim ancak olsun bana yeter

aman dikkat et canım yoplantıda fazla kaçırma bide bakalım farkedeceklermi bişey deme...onlar anlasın...

nasılsınız kızlarrrr
2 gundur oğlumun atesi vardı 40 ı buluyordu dr goturdum bugun kanında enfeksıyon cıktı 2 tane iğne surup falan verdıcuma kontrole gıdeceğız ıns. hemencık ıyılesir
gelırken hastanen orda lcw vardı bakındım guzel seyler vardı pantalon alıyım dedim allah onceden buyuk benden bulumazdın40 bile zor olurdu raflar hep kucuk bedenlere ayrılırdı sımdı baktım 50 bedene kadar pantalon getırmısler allahım ya 36 38 bedenı mevcut tum 40 42 bedenler birde 46 gitmiş bitmiş abartmıyorum yok yanı ondan harıc her beden mevcur yanı mıllet ne zayıf ne şişman balık etlı kısmında 44 aldım denedım ozellıkle belı bol oldu basenden az bol oldu ama belı bol gelınce alamadım 42 denıyım dedim allahım talan ettım yok hiç bir modelde gorevlıye sordum oda standda varsa vardır yoksa bıtmıstır dedi normal kotbedenınde baska bi pantalon aldım geldım uzulsemmı sevınsemmı bılemedım 44 bol geldı sevındım 42 alıp deneyemedım uzuldum:27:

Son düzenleme:
nasılsınız kızlarrrr
2 gundur oğlumun atesi vardı 40 ı buluyordu dr goturdum bugun kanında enfeksıyon cıktı 2 tane iğne surup falan verdıcuma kontrole gıdeceğız ıns. hemencık ıyılesir
gelırken hastanen orda lcw vardı bakındım guzel seyler vardı pantalon alıyım dedim allah onceden buyuk benden bulumazdın40 bile zor olurdu raflar hep kucuk bedenlere ayrılırdı sımdı baktım 50 bedene kadar pantalon getırmısler allahım ya 36 38 bedenı mevcut tum 40 42 bedenler birde 46 gitmiş bitmiş abartmıyorum yok yanı ondan harıc her beden mevcur yanı mıllet ne zayıf ne şişman balık etlı kısmında 44 aldım denedım ozellıkle belı bol oldu basenden az bol oldu ama belı bol gelınce alamadım 42 denıyım dedim allahım talan ettım yok hiç bir modelde gorevlıye sordum oda standda varsa vardır yoksa bıtmıstır dedi normal kotbedenınde baska bi pantalon aldım geldım uzulsemmı sevınsemmı bılemedım 44 bol geldı sevındım 42 alıp deneyemedım uzuldum:27:

cok gecmis olsun insaallah hemen iyilesir.cocuklarin hastaligi ayri zor oluyor yaa.bence sevin canim pantalon hep alinir daha guzelinide bulursun ama kilo simdi oncelik bizim icin

nasılsınız kızlarrrr

geçmiş olsun canım inş.hemen iyileşir ay banada 42 bol geliyor 40 beden almayı düşünüyorum allahtan eski güzel pantolonlarımın hepsini atmamıştım onlara giriyorum yenileride alcam tabi ama hedefim 36-38 e inmek idare ederim yaza kadar...

cok gecmis olsun insaallah hemen iyilesir.cocuklarin hastaligi ayri zor oluyor yaa.bence sevin canim pantalon hep alinir daha guzelinide bulursun ama kilo simdi oncelik bizim icin

evet öncelikli işimiz kilo vermek ne güzel dedin ya...ama yarın kabus günüm yine kaçırmasam bari çok korkuyorum anneme uğrarız biz artık allah ne verdiyse...

amın canım ınş. evet zor oluyor benımkı hele zaten mızmız bı cocuktu sımdı 2 gundur dahada bı mızmız bu sabah kahvaltıda sıcacık corba ıcerıyım dedim ısıttım corbayı uzerımı gıyınıp oyle tabaga koyarım dedim bızımkı sen sandalyeyı cek tezgaha ordan kepceyle tabagına corba koyuyor bende gorunce ayy benım pasam buyumuste kendıne corba koyarmıs dedim bir alındı bundan sen bana neden oyle dıyosun anne dıye basladı aglamay guleyımmı uzuleyımmı bılemedımmm eeee cıngene ne demıs cocugumun hasta olduguna değil huyunun değiştigine yanarım demıs bızımkııde o hesap:9::9: aynen seekrım oncelık kılovermek tabıkı ıns yaza ınce an azından bıraz kılo vererek gırerım ben normalde yazı sevmem ama ne olduysa yaz gelsın dıye can atmaya basladım hayırdır ınsş.:27::27:
geçmiş olsun canım inş.hemen iyileşir ay banada 42 bol geliyor 40 beden almayı düşünüyorum allahtan eski güzel pantolonlarımın hepsini atmamıştım onlara giriyorum yenileride alcam tabi ama hedefim 36-38 e inmek idare ederim yaza kadar...

saol tatlım inş. ne guzel ya beneımde hedefım sımdı 40 gıymek sonrakı hedefımı sonra belırleyecegımm inş. hep beraber neriz istedıgımız olculere :9::9:

nasılsınız kızlarrrr
canım cok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum oğluna.
42 yı deneyemedın dıye üzül :D kesin olcaktı azıcık dar olabılırdı ama tam otururdu kesin. öyle bigaza gelirdin kiiiiiii. tutamazdık gamze seni :)))

bu arada tartım sabah güzel şeyler söyledi bakalım pazartesi durum ne olacak...
ay benım tartı kafayı yedi. sabah 68.7 idi sonra 69.1 gösterdi sonra gene 68.7 gosterdi deli mi ne :37:
ama giyemediğim bı pardusemı gıydım. (40 beden) oldu valla :27: yanlız gögüslerden kapanmıo. sonra dıger 40 beden kıyafetlerımı denedım hepsi oldu :52: ama pardesum, takım elbıselerın bazıları, çoğu gomlegım goguslerden kapanmıo. :14:
pazartesi tam 68 falan olsam bari.
bu aksam brokolı haslayıp yogurtla yıcem kontesim. yemıcem kuru ve pilav.
corba, yogurtlu brokoli.acıkırsamda 1-2 tane galeta. bol su, 3 fıncan yesil çay.:51: tabi birde portakal :D

42 yı deneyemedın dıye üzül :D kesin olcaktı azıcık dar olabılırdı ama tam otururdu kesin. öyle bigaza gelirdin kiiiiiii. tutamazdık gamze seni :)))

ay benım tartı kafayı yedi. sabah 68.7 idi sonra 69.1 gösterdi sonra gene 68.7 gosterdi deli mi ne :37:
ama giyemediğim bı pardusemı gıydım. (40 beden) oldu valla :27: yanlız gögüslerden kapanmıo. sonra dıger 40 beden kıyafetlerımı denedım hepsi oldu :52: ama pardesum, takım elbıselerın bazıları, çoğu gomlegım goguslerden kapanmıo. :14:
corba, yogurtlu brokoli.acıkırsamda 1-2 tane galeta. bol su, 3 fıncan yesil çay.:51: tabi birde portakal :D
bebegini sutten yeni kestiysen ondan kapanmiyordur canim

bu arada tartım sabah güzel şeyler söyledi bakalım pazartesi durum ne olacak...
hadi sooole sooole kac dedi:8: bizde yarin kahvalti+barbecuye davetliyiz ama ben sadece kahvaltiya katilabilirim dedim esime.2 cocukla tum gun zor olur.kesin yicem herseyden biliyorum ama ogleden sonra bizim burda bir tepe var oraya mi ciksam:1:

ayy sekerım obıle yettı gaza gelmeme valla yok bu sefer kesın vercem bu yapısmıs kıloları masallah canım sanada 40 gırmıısın gosude halledersın sende benım gıbı gogus zedesın benımde bedenden hersey orurur ama gogus bolumu ozellıkle gomleklerde dugme yerlerı kasar ama 38 beden olunca boyle bı problem olmazzzzz

ah kizlar ah biri bedendenmi bahsetti :52: ben dar kiyafet giymeyi hiç sevmiyorum yani çok hareketli oldugum için kendimi raha hissetmiyorum, ben zayifken bile 36 oluyordu ama sadece bir tane 36 beden pantolon aldim digerleri hep 38 di, $u an ise üst taraf 38-40 giyiyorum (40 bedenin beli bol oluyor ama kendimi rahat hissediyorum) ama alt taraf felaket, 40 bazen oluyor ama a$iri derecede dar oluyor yani "ben patlicam" diyor gibi :47: bu yüzden 42 aliyorum hep hatta bazen 44 bile aldigim oluyor...

bu arada bugünki menüm
sabah- ögle (geç uyandim)
1 büyük kase kelogs sütsüz
2 çatal yagsiz kuymak (yagini dökmeden yedim ve aklima hep sizler geldi geçenlerde konu$ulmu$tiu :D )
3 kk peynir (abarttim biliyorum :26: )
1 dilim sucuk

ak$am
1.5 avuç kelogs (bayiliyorum ya buna)
1 greyfurt (küçüktü bayagi)
1 kk çikolata :30::30:
yarim kk peynir

toplam 1100 kalori
7 saat ayakta çali$tim spor yerine geçmi$tir :52:

Merhabalar ve herkese iyi geceler :)
Amerikan kalp vakfı-2 diyetine başlamayı düşünüyorum önümüzdeki hafta. Hem gördüğüm kadarıyla zorlanacağım bir diyet değil, aç kalacağımı sanmıyorum. 1 ayda 10 kiloya yakın kilo vermeyi vadediyor. Açıkçası bana mantıklı geldi, sağlıklı da görünüyor üstelik. Ama şu öğlen ne yiyeceğimi bir türlü anlayamadım. Onların hepsi yenmeyecek herhalde? Bu diyeti önceden yapanlar varsa fikir verebilir mi bu konuda?

30 GÜN BOYUNCA
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.

güüünnaayyyddıınnnnn

bebegini sutten yeni kestiysen ondan kapanmiyordur canim

hadi sooole sooole kac dedi:8: bizde yarin kahvalti+barbecuye davetliyiz ama ben sadece kahvaltiya katilabilirim dedim esime.2 cocukla tum gun zor olur.kesin yicem herseyden biliyorum ama ogleden sonra bizim burda bir tepe var oraya mi ciksam:1:
3 ay oldu emmeyı bırakalı yaaa :(ozamanlarda kapanmıodu hala kapanmıo :(
azar azar ye tatlım nolcak :) sonrada tepeye cık :D

ayy sekerım obıle yettı gaza gelmeme valla yok bu sefer kesın vercem bu yapısmıs kıloları masallah canım sanada 40 gırmıısın gosude halledersın sende benım gıbı gogus zedesın benımde bedenden hersey orurur ama gogus bolumu ozellıkle gomleklerde dugme yerlerı kasar ama 38 beden olunca boyle bı problem olmazzzzz
aynen oyle acaip kasıo. pardesumun dugmesı patlıodu nerdeyse dıyebılırım
inşaAllah bı sorun olmaz dahada ıncelınce

Merhabalar ve herkese iyi geceler :)
Amerikan kalp vakfı-2 diyetine başlamayı düşünüyorum önümüzdeki hafta. Hem gördüğüm kadarıyla zorlanacağım bir diyet değil, aç kalacağımı sanmıyorum. 1 ayda 10 kiloya yakın kilo vermeyi vadediyor. Açıkçası bana mantıklı geldi, sağlıklı da görünüyor üstelik. Ama şu öğlen ne yiyeceğimi bir türlü anlayamadım. Onların hepsi yenmeyecek herhalde? Bu diyeti önceden yapanlar varsa fikir verebilir mi bu konuda?

30 GÜN BOYUNCA
Sabah : Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle : 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi : 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam : 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece : 2 porsiyon meyve.

diyet iyiymiş yaa fena degil.
öğlen 1) 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (toplamda 90 gr olcak hangısınden yersen., 3ünden bırını secıceksın)
2) 1 kase corba VEYA 1 dilim ekmek ( et grubuna ek olarak bunlardanda bırını yıceksın)
3) eger et grubuna ek olara corba ıctıysen; 1 dilim ekmek VEYA 1 tane kasarlı yagsız tost yıyebılırsın
4)salata ve şekersiz çay kahve
yanı ornek bı menu yazıyım ben sana:
90 gr balık, salata, 1 kase corba, 1 dilim ekmek

3 köfte, 1 kaşarlı yagsız tost, 1 kase corba, salata, çay kahve

90 gr tavuk, 1 kase corba, 1 dilim ekmek, salata, cay kahve

Son düzenleme:
Back
X