• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba,
79 kg ile başladım.bugün 5.günüm..
10 günden önce tartılmayacağım..
spor yapmaya vaktim yok, evde orta sehpayı kullanıp step yapmaya çalışıyorum.
sehpa çok yüksek değil, tam stepe uygun..mekik hiçbir işe yaramıyor diyorlar, yapan arkadaşlar varsa
yararını gördülermi??mekik sadece karın kaslarını çalıştırıyormuş ve yağ yakmıyormuş..spor hocası ve tv de ki
bir hocadan daha duydum..kas için iyi ama kilo vermede hiçbir etkisi yok dediler..sıkılaşmak için sanırım..
bacak için bişeyler yapan varmı? bacaklarım çöp gibiydi ama son 2-3 yıldır inanılmaz derecede kalınlaştı.
yürüyüş yaptığımda inceliyor fakat daha sonra diyet+yürüyüşü bırakınca tekrar kalınlaşıyor..
üst baldır 64 cm..kalın geliyor bana..

canıom çok sevindim tebrik ederim bendede bi dukan takıntısı varda hayırlısı bakalım :):) dukana başlamadan kaç kiloydun canım

85 le dukana basladim canim,biraz maliyetli ve uzun vadeli bir diyet,maliyetli derken sürekli alisveris yapiyorum yemek yapmak icin,bazen zorlanmiyo degilim ama hemen topluyorum kendimi,hic kacamagim yok su ana kadar:nazar:

Son düzenleme:
c.tesi günü dışardadık ama öylebi şey olmadı pazar günü evdeydikk benzemiştir paşalarr bu arada geçmişi tam okumadım ama senin paşa hastamı olmşşş bakcam az sonra ama çok geçmiş olsun inş bir şeyi kalmamıştır
anladımmcnm benzettım desene evet barkın hast aoldu amma ıyı sımdılık bakalım ılaclara devammm:16::16:
kilomm 86.500 geldi duygucumm
kararbıberım nerdesın datlum senı pek goremıyorum suan ne dıyetı uyguluyorsun gel arkadas olup isvec yapalım ben kafama koydum carsamba baslıcam sende arkadas arıyordun yaaa gel beraber yapak tabı ben yarı yolda pes etmezsem
evet gamzecim en yakın rakibimsin:54:

:54::54::54: canımm guzel rakıbım bak karabıberımı teklıfte bulundum sende gel yapalım su ısvecıı ben pek isteklıyım yapma konusunda hayır olsun bakalım

duygucummm sakın sopayla kovvalama benı soz haftaya daha cok kılo verıcem almıcam bu hafta pek bı kacamak yaotım 80 geldım tatıda:14::14:

gecen hafta:79.600
bu hafta:80.00
artıdayım:400 gr

Son düzenleme:
Günaydın Hanımlar,

Hepimize hayırlı haftalar diliyorum....Geçen hafta tartıldıgımda kabızdım toktum vs 69 idim ertesi sabah tartıldıgımda 68 idim..Aman tartı günümüz geçmişti..
Bu sabah 8.de tartıldım ibre 66 idi yanlışlık var dedim bir daha çıktım gözlükleirmi taktım evet 66 idi..70 in 3 aşağısındaydı tek tek saydım çizgileri :52::52: şok oldum bir o kadarda mutlu oldum....Ne olursa olsun sonuçta 67 olsun yinede güzel sonuçççBizde c.tesi akşamı arkadaşlardaydık gece 2.ye kadarhazırlık yapımış sağolsun canım arkadaşım ve pasta kestik ama ben yemedim sadece çay içtim şekersiz..Son olarak 1 su bardağı sütlü nescafe içtim yanında birkaç tane cips attım agzıma bunu unutuyordum..Yanımda kayısı vs getirseydim böyle olmazdı neyse saglık olsun...Dün akşam yine başka bir ortamdaydık ben yemedim çay içtim eve geldik...Birde kızlar bu hafta sonu wc konusunda rahattım iyi çıktım..Kabızlık olmadı bende bu kiloda o yüzden böyle oldu içim boşaldı :)))) Emeklerimin karşılıgını alıyorum çok mutluyum...Görüşmek üzere kızlar

tebrikler canim:nazar::46::46::46:

Günaydın Hanımlar,

Hepimize hayırlı haftalar diliyorum....Geçen hafta tartıldıgımda kabızdım toktum vs 69 idim ertesi sabah tartıldıgımda 68 idim..Aman tartı günümüz geçmişti..
Bu sabah 8.de tartıldım ibre 66 idi yanlışlık var dedim bir daha çıktım gözlükleirmi taktım evet 66 idi..70 in 3 aşağısındaydı tek tek saydım çizgileri :52::52: şok oldum bir o kadarda mutlu oldum....Ne olursa olsun sonuçta 67 olsun yinede güzel sonuçççBizde c.tesi akşamı arkadaşlardaydık gece 2.ye kadarhazırlık yapımış sağolsun canım arkadaşım ve pasta kestik ama ben yemedim sadece çay içtim şekersiz..Son olarak 1 su bardağı sütlü nescafe içtim yanında birkaç tane cips attım agzıma bunu unutuyordum..Yanımda kayısı vs getirseydim böyle olmazdı neyse saglık olsun...Dün akşam yine başka bir ortamdaydık ben yemedim çay içtim eve geldik...Birde kızlar bu hafta sonu wc konusunda rahattım iyi çıktım..Kabızlık olmadı bende bu kiloda o yüzden böyle oldu içim boşaldı :)))) Emeklerimin karşılıgını alıyorum çok mutluyum...Görüşmek üzere kızlar

tebrık edıyorum cıvcıvım senııı:nazar::nazar::nazar:

85 le dukana basladim canim,biraz maliyetli ve uzun vadeli bir diyet,maliyetli derken sürekli alisveris yapiyorum yemek yapmak icin,bazen zorlanmiyo degilim ama hemen topluyorum kendimi,hic kacamagim yok su ana kadar:nazar:

evet maliyetli bir diyet canım ama sonuçun harika yaa 85 den 77 düştün hemde çok kısa bi sürede demi valla tebrik ederim canım bende yapmak istiyordum ama yorucu ve baya maliyetli bi diyet cesaret edemedim ama kiloda veremiyorum bilmiyorum yaa 77.7 ile başladım tAM bir ay oldu 75.7 de kaldım :( 2 kilo verebildim mayısda falan en azından 70 olmak istiyorum ama bu gidişle zor spor yapıyorum sürekli iş yapıyorum zaten günde 3 saat falan anca oturuyorum suyumu içiyorum dikkatli yiyorum ama yok almadığıma şükür ediyorum işte ama insan hedefe hemen ulaşmak istiyor

sporsuz 900 gr sporla demek daha fazla verirsinn böyle işin olmadığında ofis müsahitsek yürüsen ordan orayaaa olmazmı

ya duygucum süpersin 900 gr görünce şok oldumevet ben 900 gr vermişim ya geçen hafta pazartesi ben değişmemiştim salı 400 gr eksik geldim salıdan hesaplamışım evet evet 900 gr oluyo ozaman ayyy süper..canımya inan sandalyeden kalkacak vaktim yok...ayy daral geldi....

KIZLAR YA HEOP YAZICAM UNUTUYORUM BELKI DUYMUSSUNUZDUR YADA DENK GELMISSINIZDIR BIR ANNEMIZ VAR ILIK KANSERI OLAN 2.5 YASINDADA BIR YAVRUSU VAR VE OMRU COK AZ KALMIS ACILEN ILIK NAKLI GEREKIYOR LUTFEN YARIM EDELIM DESTEK OLALIM ELIMIZDEN NE GELIRSE ETRAFIMIZA DUYURALIM COK ZOR ALLAHIM SABIR VERSIN SİFA VERSEN YAVRUSUNA BAGISLASIN GAMZE ANNEYI

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/503751-gamze-akbas-icin-yardim-3.html

BURDANDA BILGI ALABİLİRSNİZ

anladımmcnm benzettım desene evet barkın hast aoldu amma ıyı sımdılık bakalım ılaclara devammm:16::16:

kararbıberım nerdesın datlum senı pek goremıyorum suan ne dıyetı uyguluyorsun gel arkadas olup isvec yapalım ben kafama koydum carsamba baslıcam sende arkadas arıyordun yaaa gel beraber yapak tabı ben yarı yolda pes etmezsem

:54::54::54: canımm guzel rakıbım bak karabıberımı teklıfte bulundum sende gel yapalım su ısvecıı ben pek isteklıyım yapma konusunda hayır olsun bakalım

duygucummm sakın sopayla kovvalama benı soz haftaya daha cok kılo verıcem almıcam bu hafta pek bı kacamak yaotım 80 geldım tatıda:14::14:

gecen hafta:79.600
bu hafta:80.00
artıdayım:400 gr

geçmiş olsun paşama tekrar

kız sen kg mu aldınn seni sopaylamı küreklemi kovalasam gamzee bak sen bebişde istiyonn hADİ YAZA AS KALDI BU AY SONU CEMRELER DÜŞCEK BİZ İNCEİK DARİN VUCUDUMUZLA SALINIRKEN SEN BOL KIYAFETLERLE GEZERSİN HAAAA ŞİŞTT KENDİNE GEL ACİ BİBER SÜRERİM HAAA BİR HAKİ HAFTAYA ALDIĞIN KG+ YENİ HAFTA KG SUNU VERCEN YANİ ÇİFT TARİFE UYGULUYORUM SANAA

ya duygucum süpersin 900 gr görünce şok oldumevet ben 900 gr vermişim ya geçen hafta pazartesi ben değişmemiştim salı 400 gr eksik geldim salıdan hesaplamışım evet evet 900 gr oluyo ozaman ayyy süper..canımya inan sandalyeden kalkacak vaktim yok...ayy daral geldi....

AHH AKLI BİR KJARIŞ Havada arkadaşım verdiği kg da bilmiyorrr :9::9::9::9:

KIZLAR YA HEOP YAZICAM UNUTUYORUM BELKI DUYMUSSUNUZDUR YADA DENK GELMISSINIZDIR BIR ANNEMIZ VAR ILIK KANSERI OLAN 2.5 YASINDADA BIR YAVRUSU VAR VE OMRU COK AZ KALMIS ACILEN ILIK NAKLI GEREKIYOR LUTFEN YARIM EDELIM DESTEK OLALIM ELIMIZDEN NE GELIRSE ETRAFIMIZA DUYURALIM COK ZOR ALLAHIM SABIR VERSIN SİFA VERSEN YAVRUSUNA BAGISLASIN GAMZE ANNEYI

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/503751-gamze-akbas-icin-yardim-3.html

BURDANDA BILGI ALABİLİRSNİZ

güzel allahım tez vakitte şifa verir inşallahhh ailesine abır versinn

Kızlar gecıktım kusurum a bakmayı 68 kıloyum
bu arada ılık orenegımız vermemız gerekıyo acaba
rabbım tez zamanda sıfasını versın ınsallah...

geçmiş olsun paşama tekrar

kız sen kg mu aldınn seni sopaylamı küreklemi kovalasam gamzee bak sen bebişde istiyonn hadi yaza as kaldı bu ay sonu cemreler düşcek biz inceik darin vucudumuzla salınırken sen bol kıyafetlerle gezersin haaaa şiştt kendine gel aci biber sürerim haaa bir haki haftaya aldığın kg+ yeni hafta kg sunu vercen yani çift tarife uyguluyorum sanaa

ahh aklı bir kjarış havada arkadaşım verdiği kg da bilmiyorrr :9::9::9::9:

kovala benı canım surbiberleri ağzıma soz bırdaha kı hafta guzel kılo vericem bakalım carsamba gunu ısvece baslamayı dusunuyorum yapabilirsem tabii hayırlısı bakalım oooo cift tarıfemı oyypoyy ısım zor cok calısıcam datlumm:10::10:

MERHABA CNMÖM MİNNAKK HADİ SİLKELEN ARTIK SEVGİ YUMAĞII BİRGÜN ADEPTE OLUYON BİR GÜNN SERİYON DİYETİ BEN İLK GÜNLERDEKİ MİNNAKIMI ÖZLEDİMM KARARLI AZİMLİ

duygucummmm şekerim 68.5 yazarmısın litfennn tabloya. :))) tuvalete cıktıım, pazara gıttım geldım. bı dunya ter attım.:8: 68.5 dıo tartı suanda.:32: (cıbıl tartıldım :))) kalın kot pantolonum ve sweatshırt um vardı sabah. onlarda etkiledi sanırım :)
cok yoruldum yaaaa :37: pıtırcıgı uyuttum sımdı uyansın markete gıdıcez kızımla.. sahile ineriz dıodum ama ı ıh. hava sogumaya basladı. yarında kar yagıcakmıs zaten :14: bahar gelsin yaaa

ıftar için kapuska yaptım kendıme. sahura kalkmadım(dun aksamkı kacamakların cezası)

OKUDUM VE AGLAMAKTAN GOZELRIM CIKACAK UZUN SUREDIR BOYLE UZULMEMISTIM Rabbım hayırlı saıfasını versın ınsallah...
capa dedıkları hastaneyı bılmıyorum pekı ben abkaradayım nereye basvurmam gerekıyo anlamadım bılenızı varmı
tum kalbımde razıyım kan vermeye...
ıkı tane evladım var onlar gozumun onune gelıyo Allah ım kımseyı evladından ayırmasın...

duygucummmm şekerim 68.5 yazarmısın litfennn tabloya. :))) tuvalete cıktıım, pazara gıttım geldım. bı dunya ter attım.:8: 68.5 dıo tartı suanda.:32: (cıbıl tartıldım :))) kalın kot pantolonum ve sweatshırt um vardı sabah. onlarda etkiledi sanırım :)
cok yoruldum yaaaa :37: pıtırcıgı uyuttum sımdı uyansın markete gıdıcez kızımla.. sahile ineriz dıodum ama ı ıh. hava sogumaya basladı. yarında kar yagıcakmıs zaten :14: bahar gelsin yaaa

ıftar için kapuska yaptım kendıme. sahura kalkmadım(dun aksamkı kacamakların cezası)

masallah sekrımmm ayy ebnde azcık havlar guzellessın ıstıyorumartık yaa bu arada afıyet olsun kapuskayı cok severım ama esım yemıyor dıye yapmıyorum canım istedi bende alıp yapayım barııı:16::16:

Kızlar gecıktım kusurum a bakmayı 68 kıloyum
bu arada ılık orenegımız vermemız gerekıyo acaba
rabbım tez zamanda sıfasını versın ınsallah...

sen benı gorsen cnm facede falan hep sayfamda paylasıyuorum 1 hagftadır nezaman gorsem okusam delı gıbı aglıyorum cok ıcıme dokundu ankarda basvuru Ankara’dan ilik donörü olmak isteyenler: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, İbni Sina Hastanesi, Akrabalık Dışı Kemik İliği ve Kordon Kanı Bankası

Back
X