- Konu Sahibi Betul_20162010
- #4.181
Kızlar o kadar a sosyalimkki akşam zaten nasıl geçiyor anlamıyorum haber izlemiyorum izleyemiyorumm , gamze annenin görsel haberlerini izledimm çok fena oldumm allah yar ve yardımcısı olsunn evladına eşine ailesine bağışlasın dilerimki allahtan böyle müsübetler kimsenin kapısını çalmasınn insanın bile bile ölüme gitmesi çok fena birşeyy yani bir hastalık var ya kazancan ya ölcen , iyiki alınyazımızı bilmiyoruz düşünsüne 1 ay son ölcen 15 gün kaldı 7 gün kaldı 1 gün 1 saat 15 dk 1 dk ve bittii.... Inşallahh gazme anneve o nun durumundaolan tümkişilere rabbim şifa verirBen izmirkliyim eşimin çalıştıığ hastanede kalıyor o bayan . benDE yıllar önce EŞİMİN HALASINA kanım tuttu ama damarlarımdan ayrıştırıı kanı alcaKlardı damarımı yetersiz buldular çünkü o adını bilmediğim ayrıştırı kan dediğim şeyin iiğnesi kalın iğne olmadı ama nasıl olduğunu gördümm o iğneyle kanını alıyorlar bir alet var kanı ayrıştırıyor iki ye ayrılıyor bir taraf beyez kan oluyor çok enteresan tabi gazmenin ihtiyacı olan bumubilmiyorum benn ama eşimededim etrafındakilere söyle iş arkadaşlarını diyee inş tez vakitte uygun ilik bulunuee
amin canim, ya ben çok umutluyum kaç milyon insan var illaki bulunur in$allah, Allah hiçbir çocugu annesiz babasiz birakmasin
bu arada ellerine saglik :)
bu arada bugün sevgililer günü ayy eşim sabah ben uyurken öpücük kondurup şehir dışına gitti...çok kötüydüm kalkamadım...akşama hiç bir planım yok muhtemelen mesai yaparım dün 9 da eve gittim...
ay gerçektende kötü bir durum ya Allah tez zamanda kavu$tursun :)