• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

Selam Kızlar,

Foruma girerken gamze annenin yazısını okudum aglamaktan helak oldum Allahım hepsine acil şifalar versin..Evladı için minik yavrusu anneye saglık versin....Of çok kötü oldummmmmmmmmm içim yandı yaaaaa Evlat ah evlattttt
zaten moralim bozuk biraz 10 gün sonra kardeşimi askere yol edicez içim buruk üstüne bu yazı tuz biber etkti..
gamze anne hepimizi derinden sarstı inş şifa bulur. bu arada şimdiden ALLAH KAVUŞTURSUN KARDEŞİNİ BENİMDE KARDEŞİM ARALIKTA GİTTİ KISA DÖNEM ÇANAKKALEYE MAYISIN ORTASINDA BİTCEK İNŞ

canım benim tartım yok verdimmi alımmı bilmiyorum acıyı severim gönerin cin biberlerini :1::1: regl olduğum için de şişkinliğim var :) ama geçen ay regl döneminde 80 e çıkmıştım bu ay iyiyim çok şükür :)

bu hafta benim için felaket :43::43::43: az sonra bina toplantıma gideceğim gerçi 3 çeşitten fazlası yasak daha çok kuran okuyup az sohbet ediyoruz :) sohbetlerinide ben yapıyorum pek yemeye fırsatım kalmıyor

yarın yine bi toplantım daha var ondada sadece kete ve kek yada tatlı var ondada yasak fazla çeşit :):) israf ve ev sahibine sıkıntı olmasın diye

perşembe günü komşum arabaşına çağırdı yöresel bi yemek
Eki Görüntüle 346619 Eki Görüntüle 346619
tavuklu çorba ve hamuru çoookkk severim ama sadece çorbasını içmeyi düşünüyorum :1::1:

artık siz düşünün halimi
VALLABEN GÜZEL KAYINVALİDEMİN GÜZEL YEMELERİNDEN AZICIK YEDİYSE MHERKEZ YAPABİLİR FESLİİİMMM ŞU ARABAŞINI Bİ YEMEK NASİP OLMADI ETLİ BİRŞEYMİ

ben geldım sekerım sen yoksun bu sefer kahvaltıda cok kacırmadım 1 pogaca yedım ev yapımı buyuk değil normal boyuttaydı 5 6 catal patates kızartması bolca cayyy kendımı cayla doyurdum zeytın peynır

GAMZZEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM GELDİM LESLİE YAPTIM OĞLUM UYUMUŞKEN UYANSIN ALIŞVERİŞ MERKEZİNE GÖTRCEM SIKILDIM EVDE AZICIK OYUNCAK BİNSİN SIPAAA EE SEVGİLİLER GÜNÜN PLANIN VARMI DUR FAC GELEYİMM BİRŞ EY DİCEM

gamze anne hepimizi derinden sarstı inş şifa bulur. bu arada şimdiden ALLAH KAVUŞTURSUN KARDEŞİNİ BENİMDE KARDEŞİM ARALIKTA GİTTİ KISA DÖNEM ÇANAKKALEYE MAYISIN ORTASINDA BİTCEK İNŞ

VALLABEN GÜZEL KAYINVALİDEMİN GÜZEL YEMELERİNDEN AZICIK YEDİYSE MHERKEZ YAPABİLİR FESLİİİMMM ŞU ARABAŞINI Bİ YEMEK NASİP OLMADI ETLİ BİRŞEYMİ

GAMZZEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM GELDİM LESLİE YAPTIM OĞLUM UYUMUŞKEN UYANSIN ALIŞVERİŞ MERKEZİNE GÖTRCEM SIKILDIM EVDE AZICIK OYUNCAK BİNSİN SIPAAA EE SEVGİLİLER GÜNÜN PLANIN VARMI DUR FAC GELEYİMM BİRŞ EY DİCEM

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

MERHABA,
sizin boyunuz kaç? aynı kiloda sayılırız..2 kg kaç günde verdiniz??
spor yapıyomusunuz bu arada?

merhaba yaklasık 1 aydır burdayım suan 80 kıloyum spor arada yapıyorum aslında cok fazla dıkkat etmıyorum arada kacamaklar 0oluyor dıkkat edilse cokguelverilir boyum 1.70 sizin peki

özledım sekerım yahu karabıberım ne dıyetı yapıyorsun sımdı ben carsamba ısverc yapıcam tabı yarıda faşlan bırakmazsam arkadas arıyorum yanı gel beraber yapalım

tamamm canımm
benn geçen hafta 5 günde 5 kilo diyeti yaptımm
88 den 86 buçuğa indimm amaa tabiki kaçamaklarlaa
yarın başlıyorumm canımm senlee
bugün ıspanağımıı falann aldımm

tamam sekerım baslayım ben yarın baslıcam sen bugunden basla ıstersen tatlım cunku aksam yemege cıkabiliriz eşimle sevgililer gunu yaa ondan yemege cıkarsak ısvec kalmaz bende yarın baslarım gırıp konusuruz burda yediklerimizi ozaman okey dıyorum ben :16::16:

bugün kahveyii içtiktenn sonra başlarım dedimm amaa akşamm dışarıya davetliyizz kendimden emin olamadımm o yüzden senle yarın başlamayıo düşünüyorumm canımm

canim dukanda yediklerimi yazmadim buraya,ben bir arti bir yapiyorum yani , bir gün sadece et ve süt ürünleri yumurta iki taneyi gecmiycek günlük,bir günde sebze ve et yiyorum yogurt süt yine yiyebiliyoruz,her gün iki kasik yulaf kepegi mutlaka yenecek,dukan dieti tarifleri diye ver googldan simlanin bloguna gir,orda diet hakkinda bütün her sey yaziyor,ben o siteden daha cok bilgi edindim,

gireyim bakalımm canımm onuda öğreneyimm
ama benn 1 hafta et olanı denerim belkii
ama şimdii isveç yapacağüızz gamzeyle

Potimm göğüs altındakii fazlalıklar nasılda gitmişş çokk belli olmuşş
ay senn maşallah ne uzunn boylusunn öyleee

selam kızlar..

kimler geldi kimler gitti bilmiyorum ama bu haftadan itibaren ben de yarışa devam ediyorum.. sınavlarımı atlattım hepsi de çok şükür çok iyi geçti.. sadece bu dönemde malesef hiç dikkat etmedim yememe.. aslında bu hafta için de umutlu değilim ama başlayayım artık.. eşimin tayini çıktı pazartesi günü yola çıkacak bu hafta hep veda yemekleri var malesef..

eşimin tayini sebebiyle ben de tayinimi istedim fakat işlemlerim en az bir ay sürecek.. ben de o bir ayda burada bir kız öğretmen yurdunda kalıcam ve bu bir ayı diyet açısından çok iyi değerlendiricem..

5 günde 5 kilo diyetini yapacağımı söylemiştim daha evvel fakat hafta içi yoğurtla ilgili bi yazı okudum ve hergün mutlaka yoğurt tüketmeye karar verdim.. bakalım bi yurda geçelim de nasıl olacağını anlarız hallederiz. ne yapacağımı bilmiyorum o bir ayda ama ne olursa olsun zayıflayacağım..

geçtiğimiz ay buralarda yoktum.. kilo aldığım da aşikar bi üç kilo vermiştim fakat ders çalışma olayı vedalar organizasyonlar falan bitirdi beni.. tartılmadım malum tartı yok.. kociş gider gitmez alacağım ilk şey tartı olacak :21:

onun yanına 10 kilo vermiş olarak gitmek istiyorum en azından.. şu an yaklaşık 115 kilo olmalıyım :14:

ben gerçekten bu sefer kararlıyım.. bu bir aydan sonra da 15 gün anneme geçicem.. o aradada 100 ün altına düşersem benim kocamdan daha mutlusu olmaz.. ben bu kiloyu hızlı aldım ve 100 ün üstünde bi kilo olduğu için bu kadar çok vermem acaip olmuyormuş yani iki ayda 15 kilo falan benim için norcmalmiş ama sonra kilo verişim çok yavaşlarmış.. ben bi 100ün altına düşeyim de varsın yavaş olsun :8:

şimdi mesaim bitiyo yarın görüşmek üzre

:10:

canım arabaşı çorbasını tavukla yapıyoruz tavuğu haşlayıp başka bi tencerede unu kavuruyoruz salçayı kavuruyoruzz sonra tavuk suyunu ekleyip kaynatıyoruz sonra tavuğu didkleyip içine atıyoruz çorbası bi harika tam hasta çorbası hamuruda un su tuz başka bişi yok ama yemesi çok eğlenceli :))

bugünü güzel atlattım çok şükür 6 tane yaprak sarması küçük bir dilim böreğin yarısını yedim :)

canım benim tartım yok verdimmi alımmı bilmiyorum acıyı severim gönerin cin biberlerini :1::1: regl olduğum için de şişkinliğim var :) ama geçen ay regl döneminde 80 e çıkmıştım bu ay iyiyim çok şükür :)

bu hafta benim için felaket :43::43::43: az sonra bina toplantıma gideceğim gerçi 3 çeşitten fazlası yasak daha çok kuran okuyup az sohbet ediyoruz :) sohbetlerinide ben yapıyorum pek yemeye fırsatım kalmıyor

yarın yine bi toplantım daha var ondada sadece kete ve kek yada tatlı var ondada yasak fazla çeşit :):) israf ve ev sahibine sıkıntı olmasın diye

perşembe günü komşum arabaşına çağırdı yöresel bi yemek
Eki Görüntüle 346619 Eki Görüntüle 346619

tavuklu çorba ve hamuru çoookkk severim ama sadece çorbasını içmeyi düşünüyorum :1::1:

artık siz düşünün halimi

ya bunu benim kaynanamda yapacak Ispartalı kendisi köylerinin meşhur yemeğiymiş...tavuk çorbasına hamur batırıp yemek hiç yemedim...

ya bunu benim kaynanamda yapacak Ispartalı kendisi köylerinin meşhur yemeğiymiş...tavuk çorbasına hamur batırıp yemek hiç yemedim...

hiç yemediysen yemek zor gelebilir hamurunu çignemeden çorbanın suyuyla yutuyorsun :) bide bizde hamuru çorbanın içine kim düşürürse bir sonraki arabaşı günü onda olur herkes birbirininkini düşürmek için dirsekleriyle falan vurur yemesi zevklidir :):)

hiç yemediysen yemek zor gelebilir hamurunu çignemeden çorbanın suyuyla yutuyorsun :) bide bizde hamuru çorbanın içine kim düşürürse bir sonraki arabaşı günü onda olur herkes birbirininkini düşürmek için dirsekleriyle falan vurur yemesi zevklidir :):)

ayy çok enteresan...hamuru pişirmiyosunuz demi çiğ hamurmu yiyosunuz...

işte geldim hanımlar ayy öğlen kaçamak yaptımmm...4 kaşık makarna yedimmm...

seni seniiiii..... benım ıcınde bı 4 kasık yeseydın :52::9:
ben makarna olayına yıne burda okudugum bı yontemle son verdım şimdilik. ay sonuna kadar makarna ve pilav yememeye yemin ettim. leyla yapıodu galıba tam hatırlamıorum ama... 2 hafta sonra belkı bı kacamak yapabılırım :56:
sonra gene 1 ay yemıcem dıye yemın edicem :D ayda bır makarna yıcem :D
bak evde makarna var mesela. pıtırcıga yedırırken bı tane bıle yemıorum :)))

neyse gıdıyım ben
salatamı hazırlyım

bugnku ıftar menüm:
sebze corbası (1 orta boy patates, 1 orta boy sogan, 1 havuc, 1 pırasa, 5-6 cıcek brokolı, kapuska yaparken kalan 5-6 yaprak beyaz lahana, 1 kabak)
salata
(belki yarım kalan karnıyarığı yıyebılırım)
1 dilim ekmek ya yerım ya yemem

tamamm canımm
benn geçen hafta 5 günde 5 kilo diyeti yaptımm
88 den 86 buçuğa indimm amaa tabiki kaçamaklarlaa
yarın başlıyorumm canımm senlee
bugün ıspanağımıı falann aldımm

bugün kahveyii içtiktenn sonra başlarım dedimm amaa akşamm dışarıya davetliyizz kendimden emin olamadımm o yüzden senle yarın başlamayıo düşünüyorumm canımm

tamamm canımm
gamze inann burdaa yazışarak vee bozmadan devamm etsek 6 kilo gidecekk eminimm
inşallah tatlım bozmadan gitmeyi bende istiyorum ikimiz bir yaponca kacamaksız daha guzel gıder dıye dusunuyorum bende etımı tabugumu aldım bugun bit kacgunluk yarın ıspanagımı hemen navar var evmın burda ordan alırım ama tek sorun ben yumurta yıyemıyorum yumurta yerıne yyıne protein olan yogurttu tuketmeyı dusunuyorum canım tek sorunum bu inş. guzel gider bakalım
selam kızlar..

kimler geldi kimler gitti bilmiyorum ama bu haftadan itibaren ben de yarışa devam ediyorum.. sınavlarımı atlattım hepsi de çok şükür çok iyi geçti.. sadece bu dönemde malesef hiç dikkat etmedim yememe.. aslında bu hafta için de umutlu değilim ama başlayayım artık.. eşimin tayini çıktı pazartesi günü yola çıkacak bu hafta hep veda yemekleri var malesef..

eşimin tayini sebebiyle ben de tayinimi istedim fakat işlemlerim en az bir ay sürecek.. ben de o bir ayda burada bir kız öğretmen yurdunda kalıcam ve bu bir ayı diyet açısından çok iyi değerlendiricem..

5 günde 5 kilo diyetini yapacağımı söylemiştim daha evvel fakat hafta içi yoğurtla ilgili bi yazı okudum ve hergün mutlaka yoğurt tüketmeye karar verdim.. bakalım bi yurda geçelim de nasıl olacağını anlarız hallederiz. ne yapacağımı bilmiyorum o bir ayda ama ne olursa olsun zayıflayacağım..

geçtiğimiz ay buralarda yoktum.. kilo aldığım da aşikar bi üç kilo vermiştim fakat ders çalışma olayı vedalar organizasyonlar falan bitirdi beni.. tartılmadım malum tartı yok.. kociş gider gitmez alacağım ilk şey tartı olacak :21:

onun yanına 10 kilo vermiş olarak gitmek istiyorum en azından.. şu an yaklaşık 115 kilo olmalıyım :14:

ben gerçekten bu sefer kararlıyım.. bu bir aydan sonra da 15 gün anneme geçicem.. o aradada 100 ün altına düşersem benim kocamdan daha mutlusu olmaz.. ben bu kiloyu hızlı aldım ve 100 ün üstünde bi kilo olduğu için bu kadar çok vermem acaip olmuyormuş yani iki ayda 15 kilo falan benim için norcmalmiş ama sonra kilo verişim çok yavaşlarmış.. ben bi 100ün altına düşeyim de varsın yavaş olsun :8:

şimdi mesaim bitiyo yarın görüşmek üzre

:10:
hos geldın cnmmmm bız karabıbeırmle isvec yapıcaz yarından ıtıbaren takıl bize sekerım
işte geldim hanımlar ayy öğlen kaçamak yaptımmm...4 kaşık makarna yedimmm...

afiyet olsun datlum ekmek hakkın yerıne yemıs sayıldıgını dusun :16::16::16:

Back
X