- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi Betul_20162010
- #4.221
hoşgeldin imsevalimmm özledikk yaaaselam kızlar..
kimler geldi kimler gitti bilmiyorum ama bu haftadan itibaren ben de yarışa devam ediyorum.. sınavlarımı atlattım hepsi de çok şükür çok iyi geçti.. sadece bu dönemde malesef hiç dikkat etmedim yememe.. aslında bu hafta için de umutlu değilim ama başlayayım artık.. eşimin tayini çıktı pazartesi günü yola çıkacak bu hafta hep veda yemekleri var malesef..
eşimin tayini sebebiyle ben de tayinimi istedim fakat işlemlerim en az bir ay sürecek.. ben de o bir ayda burada bir kız öğretmen yurdunda kalıcam ve bu bir ayı diyet açısından çok iyi değerlendiricem..
5 günde 5 kilo diyetini yapacağımı söylemiştim daha evvel fakat hafta içi yoğurtla ilgili bi yazı okudum ve hergün mutlaka yoğurt tüketmeye karar verdim.. bakalım bi yurda geçelim de nasıl olacağını anlarız hallederiz. ne yapacağımı bilmiyorum o bir ayda ama ne olursa olsun zayıflayacağım..
geçtiğimiz ay buralarda yoktum.. kilo aldığım da aşikar bi üç kilo vermiştim fakat ders çalışma olayı vedalar organizasyonlar falan bitirdi beni.. tartılmadım malum tartı yok.. kociş gider gitmez alacağım ilk şey tartı olacak
onun yanına 10 kilo vermiş olarak gitmek istiyorum en azından.. şu an yaklaşık 115 kilo olmalıyım
ben gerçekten bu sefer kararlıyım.. bu bir aydan sonra da 15 gün anneme geçicem.. o aradada 100 ün altına düşersem benim kocamdan daha mutlusu olmaz.. ben bu kiloyu hızlı aldım ve 100 ün üstünde bi kilo olduğu için bu kadar çok vermem acaip olmuyormuş yani iki ayda 15 kilo falan benim için norcmalmiş ama sonra kilo verişim çok yavaşlarmış.. ben bi 100ün altına düşeyim de varsın yavaş olsun
şimdi mesaim bitiyo yarın görüşmek üzre
![]()
bak şimdi canım çektiiicanım arabaşı çorbasını tavukla yapıyoruz tavuğu haşlayıp başka bi tencerede unu kavuruyoruz salçayı kavuruyoruzz sonra tavuk suyunu ekleyip kaynatıyoruz sonra tavuğu didkleyip içine atıyoruz çorbası bi harika tam hasta çorbası hamuruda un su tuz başka bişi yok ama yemesi çok eğlenceli :))
bugünü güzel atlattım çok şükür 6 tane yaprak sarması küçük bir dilim böreğin yarısını yedim :)

iyi yaptımmm aferimmm sanaaaişte geldim hanımlar ayy öğlen kaçamak yaptımmm...4 kaşık makarna yedimmm...

seni seniiiii..... benım ıcınde bı 4 kasık yeseydın
ben makarna olayına yıne burda okudugum bı yontemle son verdım şimdilik. ay sonuna kadar makarna ve pilav yememeye yemin ettim. leyla yapıodu galıba tam hatırlamıorum ama... 2 hafta sonra belkı bı kacamak yapabılırım
sonra gene 1 ay yemıcem dıye yemın edicemayda bır makarna yıcem
bak evde makarna var mesela. pıtırcıga yedırırken bı tane bıle yemıorum :)))
neyse gıdıyım ben
salatamı hazırlyım
bugnku ıftar menüm:
sebze corbası (1 orta boy patates, 1 orta boy sogan, 1 havuc, 1 pırasa, 5-6 cıcek brokolı, kapuska yaparken kalan 5-6 yaprak beyaz lahana, 1 kabak)
salata
(belki yarım kalan karnıyarığı yıyebılırım)
1 dilim ekmek ya yerım ya yemem
yerim senin pıtırcığını topiğin fırlamasıııı yeminde edermişş