• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın

dün anneme yemekli kalabalık misafir vardı ona yardıma gittim gündüzden onun için buraya gelemedim

dünkü menüm
kahvaltı
az yağlı sahanda yumurta
1 kk peynir
zeytin
2 dilim ekmek
1 talı kaşığı bal kaymak

ara yarım armut

öğlen yiyemedim telaşeden

ara 1 kase sütlaç

akşam
2 kaşık tas kebabı
2 kaşık pilav
yogurt

yemekten 2 saat sonra 1 kase arabaşı çorbası 5-6 tane kadarda hamuru

2 litre su
1 maden suyu

40 dakika (3.5 km) :66:koşu bandında hızlı tempoda yürüyüş

poticim resimlerde ne kadarda farketmişsin canım maşallah:nazar: daha zayıf halini görmek dileğiyle:16:

sarıcivcivim :10:allah sağlıkla gidip sağlıkla gelmesini nasip etsin kardeşine

imseval sende hoşgeldin:3: canım bende merak etmiştim seni artık gelir diyodum
kilo vermiş olarak geleceğine umutluydum ama olsun burada verirsin canım
tayin işlerinizde hayırlı olsun canım:16:

günaydın

dün anneme yemekli kalabalık misafir vardı ona yardıma gittim gündüzden onun için buraya gelemedim

dünkü menüm
kahvaltı
az yağlı sahanda yumurta
1 kk peynir
zeytin
2 dilim ekmek
1 talı kaşığı bal kaymak

ara yarım armut

ara 1 kase sütlaç

akşam
2 kaşık tas kebabı
2 kaşık pilav
yogurt

2 litre su
1 maden suyu

biraz kaçmış ama sporla dengelemişsinnn

:54::54:
Buralar pek bi tenhalaştıııı

geldimmm kızlarrr.....günaydınlar bu güzel güneşli günden hepinize...

kızlar dün herkez benim gibi accık kaçırmış...liste vermeyeyim ama hesapladım 1400 calori almışım 1 saat yürüyüş,2,5 lt su 8 bardak şekersiz çay,bol bol iş....ve stresle çalıştım kocacımda geç geldi anca bir yemek yiyebildik yemekten sonra canım acayip tatlı çekti ünlü bir tatlıcının kapısından çevirdi eşim senin diyet ne oldu hatun diyerekten allahım razı olsun kendi diyet yapamasada beni engelledi enazından..ama 1400 calori cepte..gece vicdan azabından 3 te uyudum...

günaydın

dünkü menüm
kahvaltı
az yağlı sahanda yumurta
1 kk peynir
zeytin
2 dilim ekmek
1 talı kaşığı bal kaymak

ara yarım armut

ara 1 kase sütlaç

akşam
2 kaşık tas kebabı
2 kaşık pilav
yogurt

2 litre su
1 maden suyu

evet menü güzel az kaçamaklı bol sporlu...

günaydınnnnnnnn hanımlar çok sağok ama güneş kendini gösterdiği için mutluyum
dünkü menümmm :14:
1.5 dilim tam buğday ekmeğine salça sürdüm yanında ligh peynir
ara öğün 1-2 ceviz
öğlen oğlumla dışardaydık ona birşeyler öyledim kendimde yedimmm:9::9:
akşamm : sevgililer günü yemeği :17:
dün sadece leslie yaptımmm
1.5 su
bugün deli gibi spor yapmam lazımmmmm hanımlar haydi sevgililer günüde bitti tüm özel günler bittiğine göre yola devam bugün gamzem ve karabiberim yeni diyete başlıyor hayırlı uğurlu olun inş sonuç alırsını diğer bacılarrr sizler ne durumdasınızz ben biraz boşladım son günlerdee sıkı yönetim ilan ediyorum menüleri görmek istüyorum tek tekk bakcammm :33::37:

ama varya kızlar şu domatesler salatalıklar yeşil biberler bi çıksın işimiz daha kolay kışın pek hormunlu beselnmek itemiyorum arada domate alıyorum ama istemeye istemeyee açıkçası şeftali mesela ben yazın ramazanda meyva salatası yedim sahurda şeftali çok güzel yardımcı kilo vermede . şimdi bu dediklermi ne zaman başlıcak çıkmayaa benmim zamanın az kaldıı nisanın son haftasında elbisemi diktirmeye başlamam lazımmm

duygucum sen de ben gibi yedin yedin bugün bol bol ter atarsın artık......

ve kesinlikle yazın kilo vermek daha kolay alternatif fazla meyve sebze bol...ama kışın kilo vermekte her yiğidin harcı değil..çoğu insan kilomu korusam yeter diyor biz azda olsa sürekli veriyoruz...

Günaydınlar arkadaşlarrr

Gamzee ne yaptınnn canımmm başlamayıı düşünüyorsun değilmii bakk bozmakk yokk ona göreee

Ben kahvemi 8 gibi yaptımm ve içiyorumm şuann
Duyguununn sözlerr aklıma geliyorr şubatınn bitmesine ne kaldıı ve yerimde sayıyorumm halenn benn

Dünn eşiminn çokk samimii arkadaşına gittikkk
polis lojmanlarında oturuyorlarrr
Neysee alt komşusu bayann 110 kiloymuş,kadınıı senii beğenmiyorumm ver kilolarınıı diyormuşş adamm kadınn çabaladıkça veremiyorrr kilolarr
adamm artıkk yatağınıı bile ayırmışşş başka odaya yatmaya gidiyormuş
kadınn nasıll ağlıyor üzülüyor diyorrr
adamm ne iğrençmişş ,kadınınn yerinde olsamm zayıflarr adamıda hasetinden çatlatırdımm
bu adamlar kendilerinii bir b.k zannediyorlarrr
akşamm iyice sinirlendimmm

günaydın karabiberim...

aman kadıncağıza çok üzüldüm ama kocasıda takıntılı olabilir...bencede kilo versin bir güzel ev hanımı ise şayet,adamın maaşınıda güzelliği için harcasın hatun.. böyle kocaya böyle davranış haklı olur...

günaydınn karabiberimm valla benim içime doğuyor sen bu iş bu sefer becercennn
valla adamm gerçekten vefasızmışş resmen eminim çocuklarıda vardır kadın saçını süpürge eder ama işte erkek anlayamazz ama kadın bence hırs yapsın ben şunu biliyorum kadın istere herşey yapar çalışırda okurda çocukta kariyerde yapar rejimdee kadın kadar güçlü birşey yok bence evet kızlar yazı düşünün incecik bluz kapriler şortlar eteklerr kotlarr hadi kızlarrr kendimize gelelim hedeflere uluşırsak ne mutlu ulaşamazsak yaklaşalım hedefe

evet ya niana ne kaldı ful l mart ve full nisan 10 gündee şubattan hemen hemenn 70 günden az ben ona direk 2 ay diyeyimm ya 60 gün sonraa yaz yani ben izmirli olduğumi çin martın sonunda sıcak olmaya başlıyorr

Canım adanayla izmirinn havasıı birbirine benziyorrr
burdada öyle mart geldimii yaz geldii say diyorlarr
dünn biraz güneş vardıı sıcacıktıı amaa bugünn hava kapalı ve soğukk
2 ay dediğimizz göz kapamaya geçerr ve bizz konuda çok dikkatlii olmalıyızzz
kadınıı tanımıyorumm amaa çokk üzüldümm onaa
birde emmineyet amiri eşiymişş düşün yanii kadınınn halinii onunn içinn ne kadar üzücü bir konudurr kocasıı tarafından dışlanmakkk

Benn en çokk şöyle giyinenlerii seviyorumm
kışınn şöyle kalınn pantolan gibii tayt
sonrada dize kadar bot giyiyorlarr
nasıll bayılıyorumm öyle giyinenlereee
çokk heves yaptımm çokk

benimdee taytım olsunn ,dize kadar botumm olsunn değilmiii

günaydın karabiberim...

aman kadıncağıza çok üzüldüm ama kocasıda takıntılı olabilir...bencede kilo versin bir güzel ev hanımı ise şayet,adamın maaşınıda güzelliği için harcasın hatun.. böyle kocaya böyle davranış haklı olur...

aynenn canımm çok doğru söz

birde emmineyet amiri eşiymişş düşün yanii kadınınn halinii onunn içinn ne kadar üzücü bir konudurr kocasıı tarafından dışlanmakkk

çokk heves yaptımm çokk

tayt ve bot bu senenin modası yada çok dar kot pantolon ve bot güzel şıkır şıkır herkez bende beğeniyorum..ama kısa boylulara hiç yakışmıyor kuzenim var maviş gözlü çapkın bir çocuk abla diyor kızın boyu 1,50 dizine kadar bot bu ne ya diyor kıl oluyomuş bende dikkat ettim hakkaten tuhaf oluyor ama zevk meselesi tabi boy önemli ama kilo daha önemli düşünsene basenli selülütlü bir hatunu öylelerinide gördüm hayretler içinde ne abiyeler giyip dar dar fırtlatmıştı kadının biri..ööğğğğ

geldimmm kızlarrr.....günaydınlar bu güzel güneşli günden hepinize...

kızlar dün herkez benim gibi accık kaçırmış...liste vermeyeyim ama hesapladım 1400 calori almışım 1 saat yürüyüş,2,5 lt su 8 bardak şekersiz çay,bol bol iş....ve stresle çalıştım kocacımda geç geldi anca bir yemek yiyebildik yemekten sonra canım acayip tatlı çekti ünlü bir tatlıcının kapısından çevirdi eşim senin diyet ne oldu hatun diyerekten allahım razı olsun kendi diyet yapamasada beni engelledi enazından..ama 1400 calori cepte..gece vicdan azabından 3 te uyudum...

günaydın eşin duyarlıymış bravooo

duygucum sen de ben gibi yedin yedin bugün bol bol ter atarsın artık......

ve kesinlikle yazın kilo vermek daha kolay alternatif fazla meyve sebze bol...ama kışın kilo vermekte her yiğidin harcı değil..çoğu insan kilomu korusam yeter diyor biz azda olsa sürekli veriyoruz...

ama biz kışa rahmen verdik kiloları artık hızlanırr bahar gelmesiyleee birlikteee bugün zaten fazla yapcam sporrrr inş

çokk heves yaptımm çokk

karabiber ben hep o tarz giyinrimmm kalçasorunum hiç olmadığı için tayt uzun botlarr kalçayı örten tuniklerr ( olmayan kalçayı örtenama taytın ütüne kısa birşey hiç hoş olmuyor yeleklerr maskülen tarz giyinmeyi severim koyu göz makyajlarına bayılırımm aksesuar hastasıyımm

günaydınnnnnnnn hanımlar çok sağok ama güneş kendini gösterdiği için mutluyum
dünkü menümmm :14:
1.5 dilim tam buğday ekmeğine salça sürdüm yanında ligh peynir
ara öğün 1-2 ceviz
öğlen oğlumla dışardaydık ona birşeyler öyledim kendimde yedimmm:9::9:
akşamm : sevgililer günü yemeği :17:
dün sadece leslie yaptımmm
1.5 su
bugün deli gibi spor yapmam lazımmmmm hanımlar haydi sevgililer günüde bitti tüm özel günler bittiğine göre yola devam bugün gamzem ve karabiberim yeni diyete başlıyor hayırlı uğurlu olun inş sonuç alırsını diğer bacılarrr sizler ne durumdasınızz ben biraz boşladım son günlerdee sıkı yönetim ilan ediyorum menüleri görmek istüyorum tek tekk bakcammm :33::37:

ama varya kızlar şu domatesler salatalıklar yeşil biberler bi çıksın işimiz daha kolay kışın pek hormunlu beselnmek itemiyorum arada domate alıyorum ama istemeye istemeyee açıkçası şeftali mesela ben yazın ramazanda meyva salatası yedim sahurda şeftali çok güzel yardımcı kilo vermede . şimdi bu dediklermi ne zaman başlıcak çıkmayaa benmim zamanın az kaldıı nisanın son haftasında elbisemi diktirmeye başlamam lazımmm

şimdi ben bu sevgililer günü yemeğiyle öğlen yemeğini çok merak ettim yaa :1::1::1: ayrıntılı liste istiyorum :1::1:

canım bizde yaparız ben çok severim eskiden sevmezdim hamurunu ama şimdi onuda yiyorum
dün annemde misafir vardı onlara yaptık hatta akşam yedim abartmadan
sizinki ayrıca çok eğlenceliymiş yemesi:1:

afiyet olsun canım bende yarın yiyecem inşallah :):)

Arkadaşlar sizee yinee daha öncekii halimden resim koymayıı düşünüyorumm ama alıntı yapmayınn yanımda arkadaşlarda var çünküü sileceğimm gerii

tamammıı
önce nasılmışımm sonra nasıl olmuşumm tamammıı

Back
X