• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın hanımlarrr off çok soğuk havalar ne zamannormale döncekkk????

dünkü menüm:
aç karnına form çayı
tam buğday ekmeğinde tost ligt peynir çeri domatesli
ara çubuk kraker oğlumla
öğlen 1 kase ev yoğurtu. oğluma çorba içirirken 2-3 kaşık yedim yarım dilim tam buğdayla
ara yeşil çay
akşam : yemedim

1.25 dk eliptik:505 kalori:nazar:
leslie 2 mil:35 dk:46::46:
100 mekik:46::46:
20 sağ,20 sol mekik:46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyumm form çayımı içip tartıldım sonun da o bir türlü göremediğim rakamı gördümmm çok şükürr ay kimse tutmasın beniii burdan uzaya fırlaya bilirim ben daha temkinli olmazmıyım artıkk daha dikkat li her geçen gün çıktığım sonucun altında çıkmam lazımmm daha fazla spor daha dikkatli beslenmekkk darısı başınızaaa inşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyumm form çayımı içip tartıldım sonun da o bir türlü göremediğim rakamı gördümmm çok şükürr ay kimse tutmasın beniii burdan uzaya fırlaya bilirim ben daha temkinli olmazmıyım artıkk daha dikkat li her geçen gün çıktığım sonucun altında çıkmam lazımmm daha fazla spor daha dikkatli beslenmekkk darısı başınızaaa inşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrikleeer:nazar::46::46: sanirim 69 gordun:52:ayy gerisi daha kolay geliyor sanki bana.hadi bakalim kizlar bende dahil hizlanalim:8::8::8:

günaydınlar herkese

dün akşamki menümü yazıyorum..

1 dilim normal ekmek
mantarlı kaşarlı tavuk sote 5-6 yk kadar
1 br ayran.4 tane yeşil zeytin

3 çay brd şekersiz çay
2 tane mavi yeşil bisküvi(yuvarlak olandan)
1 avuc fındık
2 dl ayva 2 dlim portakal
sabahki menüm

1 normal sandviç ekmeği
yağda yumurta( adet olarak belirtemeyeceğim çünkü ortadan tavadan yedim.arkadaşlarla yediğimiz için)
az peynir,az kaşar,ezme
küp şekerde azıcık büyük kek tadımlık
2 brd şekersiz çay

vayy harikaaa o zaman acaba kaç kaloriye denk geliyordur

ALLAH kabul etsin arkadaşımmmm havalar ısınsın bir sürü kadın gider aletlere ozaman dikkat çekmezsin. ama imkanın varsa evde yapman daha iyi ama ufaklık uyuduğunda yoksa üstüne çıkar tehlikeli neyseki bizimki eliptik olduğu için çıkamıyor ama çıkmaya gayret ediorr

hımmmevden zaten rahatım spora çıkarken müzikte işeme yarıyorr.. sağ ol tatlım bilgi için eşim kontör almış 250 mb hediye etmişler ne kadar işime yarar bilmiyorum dışardaa

aminnnn... evet katılıyorum çocukları sevindir hayır yap

bana yediklerine göre fazla kalori geldiiii

ayy geçmiş olsunn canım.. çocuklar hasta olmasın mümkünsee ... zsa bu aralar iyice koyverdin kendini tamam kg almamışsın ama böyle devam etmez o kadar emeğine yaık etme toparlan ayın 17 disi 10 gün sonra aybitiyor az kaldu baharaaa
dogru soyluyosun duygucum bu hafta naptim ben yaa:25:aslinda dun aksam hic motive degildim ama bu sabah ite kaka basladim su detoksa(isin asli simdiden cok sikildim:25:) birde bos durmadim kotu gunlerin hatrina leslie 5 milin part3 sini yaptim 100 yarim mekik 100 zip zip yaptim.olmus mu canim:8::9: yaparken sana hesap vermeyi dusundum de:4: aksamda 10 dk jillian yapsam Allaaaahh :52::52::52:bunyem sasirir sacmalar ne oluyor der durur:30:-ya varya aslinda benim evdeki yardimcim eskiden fitnessta kilo kontrol hocasiymis 6 yil calismis zaaten simmde benden zayif ve fit duruyor.onun onunde yapamiyorum spor:17:o markete gidince yada aksam oda+ma gecip yapabiliyorum

tebrikleeer:nazar::46::46: Sanirim 69 gordun:52:ayy gerisi daha kolay geliyor sanki bana.hadi bakalim kizlar bende dahil hizlanalim:8::8::8:
evet gördüm küsruratlıda olsa gördüm çok şükürr form çayını içmesem daha iti bir onuç görürdüm ama olsun gördüm yaaa

günaydınlar herkese

dün akşamki menümü yazıyorum..

1 dilim normal ekmek
mantarlı kaşarlı tavuk sote 5-6 yk kadar
1 br ayran.4 tane yeşil zeytin

3 çay brd şekersiz çay
2 tane mavi yeşil bisküvi(yuvarlak olandan)
1 avuc fındık
2 dl ayva 2 dlim portakal
sabahki menüm

1 normal sandviç ekmeği
yağda yumurta( adet olarak belirtemeyeceğim çünkü ortadan tavadan yedim.arkadaşlarla yediğimiz için)
az peynir,az kaşar,ezme
küp şekerde azıcık büyük kek tadımlık
2 brd şekersiz çay

tatlım menün güzel genel olarak ama tavsiyem ne yediğini hep gör sabah ortada sahanda yumurta emişsin yaa öy ortada olunca ne yediğini bilmedğinde kaçabiliyor işin ucu birdee mesela bugün dünkü tam gün yeme listeni yaz emi bugünkünü yarın yazz daha iyi oluyorr birde su tüketimin günlük yaptığın aktivite ne varsa yaz emii

dogru soyluyosun duygucum bu hafta naptim ben yaa:25:aslinda dun aksam hic motive degildim ama bu sabah ite kaka basladim su detoksa(isin asli simdiden cok sikildim:25:) birde bos durmadim kotu gunlerin hatrina leslie 5 milin part3 sini yaptim 100 yarim mekik 100 zip zip yaptim.olmus mu canim:8::9: yaparken sana hesap vermeyi dusundum de:4: aksamda 10 dk jillian yapsam Allaaaahh :52::52::52:bunyem sasirir sacmalar ne oluyor der durur:30:-ya varya aslinda benim evdeki yardimcim eskiden fitnessta kilo kontrol hocasiymis 6 yil calismis zaaten simmde benden zayif ve fit duruyor.onun onunde yapamiyorum spor:17:o markete gidince yada aksam oda+ma gecip yapabiliyorum
EE DAHA İYİ DEĞİLMİ SANA AĞLIKLI YEMEKLER YAPSINN TWEKNİKLER GÖSTERSİNNN NİYE UTANIYON KIZZZ ... VALLAZ ZSAM BÖYLE OLUNCA YEMEME DAHA DİKKATEDİYORUM SPORR YAA BAŞKA BİRŞEY DEĞİL SPOR YAPINCA HELE ALETTEN NEK ADAR ZAAMNDA KAÇ Kalori attıığnı görünce yiyemiyorsun sporuna acıyorsun yemiyorsunn ama şunuda biliyorum sabah kalhvaltı olayını ne kadar iyi yaparsan o kadarr tüm gün az acıkıyorsunnn

kızlarr sizle yola 75 ile başladımm düşünün ortalama 5 küsür kg vermişimm harika yaa hemde 47 gündee hemde çok koyverdiğim oldu bu ay daha dikkatliyim hemde 69 küsürü görünce daha dikkatli olcammmm:nazar::72::kkk::nazar::16::16::emir_bebek:

EE DAHA İYİ DEĞİLMİ SANA AĞLIKLI YEMEKLER YAPSINN TWEKNİKLER GÖSTERSİNNN NİYE UTANIYON KIZZZ ... VALLAZ ZSAM BÖYLE OLUNCA YEMEME DAHA DİKKATEDİYORUM SPORR YAA BAŞKA BİRŞEY DEĞİL SPOR YAPINCA HELE ALETTEN NEK ADAR ZAAMNDA KAÇ Kalori attıığnı görünce yiyemiyorsun sporuna acıyorsun yemiyorsunn ama şunuda biliyorum sabah kalhvaltı olayını ne kadar iyi yaparsan o kadarr tüm gün az acıkıyorsunnn
bizde klasik turk ailesiyizsekerim sagliktan cok damak tadi:56:ben yaptirmam esimde ondan yemez zaten.utaniyom valla sanki icinden once yiyip sisiyorsun sonra vermek icin zipliyosun diyecek:52::1: ay sonu 65=66 gorursun sekerim sen:52::34:

bizde klasik turk ailesiyizsekerim sagliktan cok damak tadi:56:ben yaptirmam esimde ondan yemez zaten.utaniyom valla sanki icinden once yiyip sisiyorsun sonra vermek icin zipliyosun diyecek:52::1: ay sonu 65=66 gorursun sekerim sen:52::34:
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım benim yaaaaaaa ... herkezz istediği kg ulaşsınnnnnnnnnnn

kızlarr sizle yola 75 ile başladımm düşünün ortalama 5 küsür kg vermişimm harika yaa hemde 47 gündee hemde çok koyverdiğim oldu bu ay daha dikkatliyim hemde 69 küsürü görünce daha dikkatli olcammmm:nazar::72::kkk::nazar::16::16::emir_bebek:

canımm valla çokk tebrik ederim canı gönülden kutlarım seni, azmine hayranım valla olacak olacak inşallah hep beraber...

kızlar hemen dünkü menümü yazayım

sabah:1 portakal

öğlen:1 küçük Tabak Pırasa yemeği,1 dilim kepek ekmeği,salata,2kaşık yoğurt

akşam:50gr haşlama et,3yaprak 1biber dolması (küçük boy),yarım dilim ekmek

ara:4 mnadalin,1 portakal çok az çerez (akşam yemeğinde eşimin süt annesindeydik ikramlardan çok az aldım)

toplam 850 calori hesapladım

2,5 lt.su+8 şekersiz çay+1 türk kahvesi

1 saat yürüyüş

sonunda kendimi süper hissetmeye başladım dün kendi kafama göre az yemektense bir diyet buldum benim durumumda olanlar için yani şeker direncini kırmaya yönelik 1200 kalori ve akşam yemeğinde 1 aydan beri ilk defa pilav yedim yanında tavuk ızgara salata ve ayran vardı mideme o kadar çok geldi ki tabii gün içinde 1 saat yürüdüm ve tartıda kilo verdiğimi gördüm inşallah bu şekilde devam edeceğim ve gelsin bebişim sonra :):9::56::46:

günaydın hanımlarrr off çok soğuk havalar ne zamannormale döncekkk????

dünkü menüm:
aç karnına form çayı
tam buğday ekmeğinde tost ligt peynir çeri domatesli
ara çubuk kraker oğlumla
öğlen 1 kase ev yoğurtu. oğluma çorba içirirken 2-3 kaşık yedim yarım dilim tam buğdayla
ara yeşil çay
akşam : yemedim

1.25 dk eliptik:505 kalori:nazar:
leslie 2 mil:35 dk:46::46:
100 mekik:46::46:
20 sağ,20 sol mekik:46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::46:

duygu menün güzel olmasına güzelde yemek yok 2,5 dilim ekmek,ligt peynir çeri domates,1 kase yoğurt 3 kaşık çorba ,3 kraker yemişsin

taşş çatlasa günlük 300 caloriyi geçmemişsin bence metabolizmanı yavaşlatma bu kadar sporada yükleniyorsun bak demedi deme bu tempoda eror verirsin allah korusun vücut direncin düşer...

[
canımm valla çokk tebrik ederim canı gönülden kutlarım seni, azmine hayranım valla olacak olacak inşallah hep beraber...
sağ ol cnmm yaaa görsen beniii uçacam havayaaa 3 yıl oldu bu kg ları görmeyeli

kızlar hemen dünkü menümü yazayım

sabah:1 portakal

öğlen:1 küçük Tabak Pırasa yemeği,1 dilim kepek ekmeği,salata,2kaşık yoğurt

akşam:50gr haşlama et,3yaprak 1biber dolması (küçük boy),yarım dilim ekmek

ara:4 mnadalin,1 portakal çok az çerez (akşam yemeğinde eşimin süt annesindeydik ikramlardan çok az aldım)

toplam 850 calori hesapladım

2,5 lt.su+8 şekersiz çay+1 türk kahvesi

1 saat yürüyüş
çok iyi canımmmm çok başarılı
guten morgennnn bacilarimmmmmmmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54:
günaydınnn potimmmmmmmmmmm benimmmm
sonunda kendimi süper hissetmeye başladım dün kendi kafama göre az yemektense bir diyet buldum benim durumumda olanlar için yani şeker direncini kırmaya yönelik 1200 kalori ve akşam yemeğinde 1 aydan beri ilk defa pilav yedim yanında tavuk ızgara salata ve ayran vardı mideme o kadar çok geldi ki tabii gün içinde 1 saat yürüdüm ve tartıda kilo verdiğimi gördüm inşallah bu şekilde devam edeceğim ve gelsin bebişim sonra :):9::56::46:
harika bugün güzel haberlere devammmmmm

içime yaramaz bir çocuk kaçtı sankiii haydi hep beraberrrr
KÖTÜYÜM BEN KÖTÜYÜM KÖTÜYÜM KÖTÜYÜM İSAL YAPAR KUSTURURUM BEZDİRİRİMMM :9::9::9::9::27::27::27::33::33::52::32:
BAĞLAYIN BENİİİİİİİİİİİİİİİİ

Back
X