• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

kızz seçil aşkolsun sen bize bulduğun yöntemi söylemedin aşkolsun valla bak abla dayağı yersin ham yaparız seni anlat çabuk nasıl verdin...hemennnn getirtme beni oraya... duygu bastırrrr

hemen anlatayımm ablaaa tmm kızmaa :) bn normaldede sürekli su içen bi insanım sürekli su içtim ekmek yok tatlı yok unlu şeyler yok hiçbirini yemedim canım tatlı isteyince bi tabak kıvırcık yıkayıp koydum önüme :) spor olarakta oryantal yaptm aklıma geldikçe kıvırıyodumm :)

sabah sabah şu minnak hanıma çatasım var ama hatun yok ortalarda,,kesin totosunu devirmiş yatıyordur miskin minnak,tontiş minnak

bana çat bugün olmamı gelen giden çatıyor zaten :):)

hayırlı cumarlar

dünkü menüm

sabah yarım yumurta 2 etimek yarım kk peynir

ara 4 fındık

öğlen sossuz brovni yağsız börek 1 dilim

akşam yarım kase yarmalı yoğurt çorbası

1 portakal
1 bardak süt
1.5 litre su
10 bardak çay

yarım saat oynadık misafirlerimle :1::1::1::1:

hemen anlatayımm ablaaa tmm kızmaa :) bn normaldede sürekli su içen bi insanım sürekli su içtim ekmek yok tatlı yok unlu şeyler yok hiçbirini yemedim canım tatlı isteyince bi tabak kıvırcık yıkayıp koydum önüme :) spor olarakta oryantal yaptm aklıma geldikçe kıvırıyodumm :)

şekerim seni tebrik ediyorum..başarılarının devamını diliyorummm.ortalama her hafta 1 kilo versen yaza mankenimsi vücüda kavuşacaksın...oryantal çok güzel ve zevkli devam et ...ben pek beceremem altım bi başka üstüm bi başka oynar...son girdiğim teke yöresi halk oyunları ekibinde hoca ilk gün teşekkür edip daha gelme sağol dedi...ogün bugün oynamam... ama güzel halay çekip horon teperim...kalabalık ya araya kaynıyorum...

valla bilemeyecem bacım...ama bugün performansım yerinde kovalasın kaçarız şimdi oseni izmirden antalyaya doğru kovalar sen önden sportmen vücüdunla koşarak beni alırsın torosları aşar gayseriye fesleğenin yanına giderik ,,,ordan 2 sucuk 1 pastırma yolluk alıp yola devamm minnak daha aydın söke muğla orlarda bizi kovalamay devamm..söylemişmiydim şekerim lisedeyken kros takımındaydın uzun mesafe derecelerim vardı...

gayseri haaa çok hoşuma gitti gelin gelin bende sizi erciyesin tepesine kadar kovalarım sucukla yumurtayı eritirsiniz :):)

hayırlı cumarlar

dünkü menüm

ara 4 fındık

1 portakal
1 bardak süt
1.5 litre su
10 bardak çay

valla fesleğenim hayat senin ye iç gez oyna yok yağsız börek,yok sososuz browni...hem bu saat kaç bacım

vali bile konağa çıktı...sen daha totoyu ancaa olmuyooo..

ohh yandannnnnnnnnn

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
pıtırcık benden kacarken balonun ustune dustu. balon gülcenin totosunun baskısına dayanamayıp patladı.
deli gibi gülüoruz suan.
kız korkmadımı çocuk ne güzel bir ismi var öyleeee gülceeee

hayırlı cumarlar

dünkü menüm

ara 4 fındık

1 portakal
1 bardak süt
1.5 litre su
10 bardak çay

ohhh oynuyan oynuyanaaaa yandannn kızlar yandann

şekerim seni tebrik ediyorum..başarılarının devamını diliyorummm.ortalama her hafta 1 kilo versen yaza mankenimsi vücüda kavuşacaksın...oryantal çok güzel ve zevkli devam et ...ben pek beceremem altım bi başka üstüm bi başka oynar...son girdiğim teke yöresi halk oyunları ekibinde hoca ilk gün teşekkür edip daha gelme sağol dedi...ogün bugün oynamam... ama güzel halay çekip horon teperim...kalabalık ya araya kaynıyorum...

sağol canmm :) evin içinde kim görüyo sanki istediğin gibi oyna amaç kan dolaşımın hızlansın

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:
pıtırcık benden kacarken balonun ustune dustu. balon gülcenin totosunun baskısına dayanamayıp patladı.
deli gibi gülüoruz suan.

ayol ana kız kıçınızla dünyayı deviriyosunuz.. zavallı pıtırcık şanssız tontik anneye düştü şimdiden öğret karın içeri popo dışarı
küçük leydilik hanfedilik dersleri ver kıza bak ben boşunamı kontes oldum ayol kocamda kont benimmm....

valla fesleğenim hayat senin ye iç gez oyna yok yağsız börek,yok sososuz browni...hem bu saat kaç bacım

vali bile konağa çıktı...sen daha totoyu ancaa olmuyooo..

şekerimm ben 7 de kalktım kahvaltımı yaptım kocamı gönderdim evimi süpürdüm sildim duş aldım geldim :):) totom havada yani :1::1:

kızlarrrrrrrrrrrr ben kaçıyorummmmm bugün giremem herhalde fetih filmine gidiyorummmm ablamlaaa öptüm hepinizi

neyse canlarım hepinizi canı gönülden öpüp kucaklıyorum...

ballı kurabiyem minnakım
bitenecik duygum
değeri çokk büyük fesleğenim
ve ismini sayamadığım kardeşlerim iyiki varsınız...

ben kaçıyorum yoksa işten kovulacağım...

Back
X