• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayıflama Adına Yola Çıktım Beraber Zayıflama Deneyimlerimiz

neyse canlarım hepinizi canı gönülden öpüp kucaklıyorum...

ballı kurabiyem minnakım
bitenecik duygum
değeri çokk büyük fesleğenim
ve ismini sayamadığım kardeşlerim iyiki varsınız...

ben kaçıyorum yoksa işten kovulacağım...
bencede git sen artık, kovulursan ıyıce basımıza kalıcan. boyle ara ara topik rahatlıo sen calışırkene...:27::16::36:
çalış seninde olur şekerim :):)

bencede çalışıyım ben...gidip bulaşık makınesını boşaltıyım. evı siliyim. yatak odasında bıkac değişiklik yapıciğim onalrı yapiiim:4::6:

kızlar nasılsınız cumanız mubarek olsun gecmısı okuyamıyorum aksam okurum
sabahtan yemegımı yaptım evi süpürdüm cuma saatı gırmeden yapayım dedim oğleden sonra mısafırlıge gıdıcem cuma okuması yapıyoruz herhafta bırımızde toplanıp bugun ben davetlıyım gorusmek uzeree kızlar ozleyın anacımmm benı:16::16::16::16:

kızlar duanızı eksik etmeyin kızım hasta çok mıymıy anneee kudaaana al diyip duruyor :1::1: yavrum çok öksürüyor annecim boğazım çook ağrıyo diyip benim güzel arkadaşım maamuş çok üşümüş birazh hasta olmuşş şarkısını söylüyor

Hayırlı ve bereketli cumalar kızlar bugün ögleden sonra pek ugrayan olammış topik sessiz kalmış beya..
Sabahtan herkesler çoşmuş maşallah:):1:
Dün siteye ugrayamadım kızlar o yüzden alıntı yapıp tek tek cevaplayamıyorum herkesi geçmişi okuyamadım..Hepinize teşekkür ediyorum Allah cümlemizin askerlerini korusun amin...Menümü yazmaya gerek yok eskisi kadar bende dikkat etmiyorum etmediğimin kanıtını pazartesi göreceğiz ben şöyle bir baktım dün ibre değişmişti bu aralar böyle boşverdim...Hafta içi kuranımız var orda yer içerim gönlüm ce :))

Fesli canım mübarek cuma günü rabbim kızına saglık sıhat nasip eylesin..

kızlar nasılsınız cumanız mubarek olsun gecmısı okuyamıyorum aksam okurum
sabahtan yemegımı yaptım evi süpürdüm cuma saatı gırmeden yapayım dedim oğleden sonra mısafırlıge gıdıcem cuma okuması yapıyoruz herhafta bırımızde toplanıp bugun ben davetlıyım gorusmek uzeree kızlar ozleyın anacımmm benı:16::16::16::16:

Güle güle git canım dualarınıza bizleride ekleyin olurmu bu arada isveç sağlıgınımı etkiledi tatlım bozmuşsun diyeti olsun....Az azar sık sık yersin sende byyy

Kaçıyorum bennnn

kızlar duanızı eksik etmeyin kızım hasta çok mıymıy anneee kudaaana al diyip duruyor :1::1: yavrum çok öksürüyor annecim boğazım çook ağrıyo diyip benim güzel arkadaşım maamuş çok üşümüş birazh hasta olmuşş şarkısını söylüyor

canım sıcak şeyler içir bide sıcak bişeyler sar boğazına yavrunun hiç bulamadın bezi ütüde ısıt boyun ölçüsünde onu sar...baya faydası olur

Güle güle git canım dualarınıza bizleride ekleyin olurmu bu arada isveç sağlıgınımı etkiledi tatlım bozmuşsun diyeti olsun....Az azar sık sık yersin sende byyy

Kaçıyorum bennnn
saol canım benım allah hepimizin dualarını kabul etsın isvec carptı benı normal dıyete devam canım:16:

gecmıs olsun tatlımmm kızına bır an once sıfa versın:16::16:

ebru şallının 2. dvd si çok güzelmiş şimdi bana plates topunun markası lazım hangisini tavsiye edersiniz

ayyy kıyamam, ıhlamur içir bıraz. bal flana ver yumusasın bogazı pıtırcıgın.
bı arkadasım balla karabıberı karıstırıp gogsune sürüyordu kızının. çok iyi geliodu.

kizlar co$mu$sunuz ben yokken hih :52::52::52::52:

okudum ya çok $irinsinizde minakkin üstüne çok gitmi$siniz yawwww :52::52: yazik kiyamam yaaaa:38::38::38:

kizlar bugün ben yurt di$indayidim gezi için gittik okulla, ve orda bir kaçamak yaptim ama pi$man degilim neticede tüm sinifa hayir yiyemem diyetteyim diyemezdim, avuç içi kadar damla çikolatali çörek yedim pi$man degilsemde üzgünüm biraz
kizlar ya ben çildirmak üzeriyim bu hafta gerçektende çok dikkat ettigime inaniyorum buna ragmen yine +1 kilo çiktim bu hafta anlamiyorum ya ne yapsam ne etsem
Duyfer helal olsun bana yakla$tin benden 7 kilo fazlaydin $u an nerdeyse ayniyiz ben yerimde saymaya devam ediyorum artik hiçte umudum kalmadi 45 günde 1 kilo verdim önümde 4 ay bile kalmadi ve vermem gereken 9 kilo kaldi... 1 ileri 2 geri gidiyorum 3 haftadir ne oldu anlamadim :43::43::43:

hahaha burası ne kadar eğlenceli bir yermiş meğer, hepiniz çoook şekersiniz vallahi bayıldım size :16::16:

salı günü isveç diyetine başlayacağım, hızlı kilo verdirdiği için seçtim. vermem gereken koccaman 17 kilo var, motivasyonum için böyle hızlı bir başlangıç şart. Bilmiyorum aranızda deneyen oldu mu ama birkaç arkadaşım memnun kalmış 13 günde 5-6 kilo verdiler. inşallah bende de işe yarar :54:

okudum ya çok $irinsinizde minakkin üstüne çok gitmi$siniz yawwww :52::52: yazik kiyamam yaaaa:38::38::38:

kizlar bugün ben yurt di$indayidim gezi için gittik okulla, ve orda bir kaçamak yaptim ama pi$man degilim neticede tüm sinifa hayir yiyemem diyetteyim diyemezdim, avuç içi kadar damla çikolatali çörek yedim pi$man degilsemde üzgünüm biraz
kizlar ya ben çildirmak üzeriyim bu hafta gerçektende çok dikkat ettigime inaniyorum buna ragmen yine +1 kilo çiktim bu hafta anlamiyorum ya ne yapsam ne etsem
Duyfer helal olsun bana yakla$tin benden 7 kilo fazlaydin $u an nerdeyse ayniyiz ben yerimde saymaya devam ediyorum artik hiçte umudum kalmadi 45 günde 1 kilo verdim önümde 4 ay bile kalmadi ve vermem gereken 9 kilo kaldi... 1 ileri 2 geri gidiyorum 3 haftadir ne oldu anlamadim :43::43::43:

umutsuz olunca daha kötü oluyor canım, kendimden biliyorum. ben bu işin zihinle çok ilgisi olduğuna inanıyorum. kafana fazla takmadan yediklerine dikkat edersen kilo verirsin eminim.

gerçi bakma böyle söylediğime, ben de 24 saat kilolarımı düşünüp umutsuzluğa kapılanlardanım. ama sen benim dediğimi yap, yaptığımı yapma :9:

kızım söylüoruz sana abuk sabuk seyler yapıosun... yok 5 gunde 5 kılo dıyetı yok bılmem ne
adam gıbı azar azar yesen böyle olmıcak. o dıyetler sana belkı kılo verdırır ama daha fazlasını aldırır kuşum.
sabah kahvaltını duzgun yap. öğlen de hafıf bıseyler ye, aksamda hafıf gecıstır.
bak bugun ben corba ıctım salata yedim.. bıtkı caylarımı ıctım. bolca su ıc. egzersız yap.
ben verdıysem herkes verır yaa. gercı bu kıloyu vermemde rolun cok buyuk leyla... yemin etmemiş olsam ben kimbilir kaç kere 1-2 catal dıye dıye kac catal makarna yemıstım... Allah razı olsun senden. ama ayın 1 inde ipimi koparmıs gıbı kocaman bı tabak domatesli, feslegenli, kekikli, sarımsaklı cubuk makarna yıcem:52::52::52:

hahaha burası ne kadar eğlenceli bir yermiş meğer, hepiniz çoook şekersiniz vallahi bayıldım size :16::16:

salı günü isveç diyetine başlayacağım, hızlı kilo verdirdiği için seçtim. vermem gereken koccaman 17 kilo var, motivasyonum için böyle hızlı bir başlangıç şart. Bilmiyorum aranızda deneyen oldu mu ama birkaç arkadaşım memnun kalmış 13 günde 5-6 kilo verdiler. inşallah bende de işe yarar :54:

hadi canım öhhhh o kadar kılo verılırmı yaaa 2 haftada
valla gamze yaptı bızım kızlardan ama fena oldu bıraz. bıraktı.
ınsaAllah yapabılırsın sende

umutsuz olunca daha kötü oluyor canım, kendimden biliyorum. ben bu işin zihinle çok ilgisi olduğuna inanıyorum. kafana fazla takmadan yediklerine dikkat edersen kilo verirsin eminim.

gerçi bakma böyle söylediğime, ben de 24 saat kilolarımı düşünüp umutsuzluğa kapılanlardanım. ama sen benim dediğimi yap, yaptığımı yapma :9:

eskiden cok takiyordum ama simdi takmiyorum ama en azindan emeklerimin karsiligini almak istiyorum biktim artik 1 kilo verip geri 2 kilo almaktan ya

kızım söylüoruz sana abuk sabuk seyler yapıosun... yok 5 gunde 5 kılo dıyetı yok bılmem ne
adam gıbı azar azar yesen böyle olmıcak. o dıyetler sana belkı kılo verdırır ama daha fazlasını aldırır kuşum.
sabah kahvaltını duzgun yap. öğlen de hafıf bıseyler ye, aksamda hafıf gecıstır.
bak bugun ben corba ıctım salata yedim.. bıtkı caylarımı ıctım. bolca su ıc. egzersız yap.
ben verdıysem herkes verır yaa. gercı bu kıloyu vermemde rolun cok buyuk leyla... yemin etmemiş olsam ben kimbilir kaç kere 1-2 catal dıye dıye kac catal makarna yemıstım... Allah razı olsun senden. ama ayın 1 inde ipimi koparmıs gıbı kocaman bı tabak domatesli, feslegenli, kekikli, sarımsaklı cubuk makarna yıcem:52::52::52:

Canim ya ilgin icin cok tesekkur ederim inanki cok cabaladim ama olmayinca olmuyor saglikli beslenerek ben bir yilda 2-3 kilo verdim ama o zaman daha daha zayiftim ama simdi zamanim yok ve ben bir yilda iki kiloyla idare edemem beni en son 55 kilo olarak görenlerin beni 68 ile görüp yorum yaparlarsa ben aglarim yani o kadar morelim bozulurki tatilim mahfolur
Eger faydam olduysa ne mutlu bana canim:54: bende yemin ettim pazartesine kadar nutella yemicem diye ama cok zor dayaniyorum resmen kavanoza bakip agzimin suyu akiyor offfff

gecmis olsun canim benim oglum cok berbat oluyor hastalaninca valla dovesim geliyor:25:miymiy etmesi birtarafa ne ilac ne bal ne sut ne su hicbirsey icmez kiyamet kopuyor evde:25: bal karabiber canim cay kasigiyla ver muhtesem bi ilac

minnakım iyi halt yiyicen kız bacım 1 kilo verene kadar canın çıksın 40 takla at sonra saldır...oldumu oldumu bulaştıracan yine kendinee aaaa duymamış olayım makarna ööö,şişkocu mama no mama....(ahhh kalbim öyle demiyo abartmıyorum soslu tereyağlı bir paket makarnayı yer kalkarım)

Back
X